Keresés

Részletes keresés

szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.23 0 0 24
az eus képviselők választásakor  már nem jött be a a werber féle negatív kampány.
Előzmény: kopasznyakú (23)
kopasznyakú Creative Commons License 2005.06.23 0 0 23
Egy csapatot legjobban közös ellenség tud összetartani. Amúgy lehet utálni werbert de szerintem az ő megjelenése óta profi a kommunikáció Mo-n. Ez az amit a legtöbben, milyen durva a hangnem, szöveggel magyaráznak. Valójában a politika lényege a nézetkülönbség.
holalé Creative Commons License 2005.06.23 0 0 22

 

 

 

 

 

ja...

rosszul emlékeztem, de az is kb. 2 millió foint

Előzmény: szarvasmarha (19)
kalmarkalman Creative Commons License 2005.06.23 0 0 21

című dologokat nem fogja már díjazni egyetlen normális ember sem.

 

Dehogynem. Lásd toloba, tejfölfancsi, birsalma etc. és szov klub fröcsögői. És ezek még a viszonylag értelmesebbek akik képesek írni és netezni.

Előzmény: szarvasmarha (20)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.23 0 0 20

mindenesetre azért én nagyon remélem,hogy ezeket az Orbán cigány,a felesége megellett,a gyerekeit elhagyja szakadó esőben című dologokat nem fogja már díjazni egyetlen normális ember sem.

 

no meg a Kósa fényes nappal kurvával, hazugsággyáros hajókázásokat és a többmillió példányban kinyomtatott hazudik a fidesz című szórólapokat sem.

 

és még ezek mertek  ároktemetésről és a fideszesek gyűlöletkampányáról egyáltalán beszélni.

Előzmény: kopasznyakú (15)
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.23 0 0 19
Miért titkos a Werber-tanulmány?
2003-02-06 13:18

Kiss Elemér kancelláriaminiszter szerint Werber közpénzekből finanszírozott, 10 ezer dollárt érő tanulmánya belső anyag, ezért az nyilvánosságra sem hozható. Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos a Magyar Nemzet című lapnak nyilatkozva viszont elmondta: az adatvédelmi törvény – egyebek közt - az állami feladatot ellátó szervet arra utasítja, hogy a közvéleménynek gyors és pontos tájékoztatást adjon.

Kiss Elemér, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter – amint azt a Magyar Nemzet című lapnak adott tegnapi nyilatkozatában kijelentette - nem lát arra lehetőséget, hogy a Ron Werber által készített, közpénzből 10 ezer dollárral honorált tanulmányt a kormány nyilvánosságra hozza.
A dokumentumot belső anyagnak nevező miniszter állításával szemben Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos a lap mai számában viszont úgy nyilatkozott, hogy az adatvédelmi törvényből egyértelműen kiderül: állami vagy önkormányzati feladatot, valamint jogszabályban meghatározott egyéb közfeladatot ellátó szerv és személy köteles elősegíteni a közvélemény gyors és pontos tájékozódását.
A jogszabály kimondja: az állami, önkormányzati vagy közfeladatot ellátóknak lehetővé kell tenniük, hogy a kezelésükben lévő közérdekű adatot bárki megismerhesse, kivéve, ha állam- vagy szolgálati titokká minősítették, vagy annak nyilvánossága jogszabály szerint korlátozott. Ezen túl a belső használatra készült, valamint döntés előkészítéssel összefüggő adat sem nyilvános. Annak megítélésére, hogy az adott esetben ez a szabály alkalmazható-e, eljárás lefolytatására van szükség. A közzé nem tett közérdekű adatokhoz kérelem útján lehet hozzájutni, amelyet 15 napon belül kell a szervnek teljesítenie, ha ezt nem teszi, a kérelmező bírósághoz fordulhat. A megtagadás jogszerűségét és megalapozottságát az adatot kezelő szervnek kell bizonyítania.

Előzmény: holalé (17)
holalé Creative Commons License 2005.06.23 0 0 18

 

 

 

 

Talán Viktor is hazahozhatna egy Werbert Izraelből és akkor a werberek csatáját látnánk 2006-ban...

 

:((((

holalé Creative Commons License 2005.06.23 0 0 17

 

 

 

 

20.000,- dollár.??

 

de lehet hogy több volt..

Előzmény: szarvasmarha (14)
vanchu Creative Commons License 2005.06.23 0 0 16
2. Az ótvar nagy pofon nem a néhány képviselői helynek szólt, hanem annak, hogy elbízta magát a fidesz, (szerintem) nem is igazán vették komolyan az mszp-t, aztán mégsem ők nyerték a választást. Ez igen nagy bukta volt, és ezt akkor a fidesz is így élte meg. Nemzethalál, meg újraszámlálás, meg minden.

3. Egy demokráciában, BÁRMIT meg lehet tenni, ha az embereket kellőképpen megpuhítják előtte. Lásd pl Irak meg azóta se előkerülő tömegpusztító fegyverek.

4. Ha a negatív kamány működik, akkor az (szerintem) leginkább a szavazótábort minősíti, a politikust vagy a pártot kevésbé. Az "íratlan szabályok" meg egy demokráciában csak annyit érnek, amennyit befolyásolnak a népszerűségen.

(Annó, a szocializmusban még léteztek íratlan szabályok, és ott elkerülhetett a gulágra, aki vétett ellenük. De pont egy demokráciában reménytelen íratlan szabályokban bízni)

Sőt, egy demokráciában még a törvény betűjét is át lehet hágni, mert ha az népszerűsget hoz, akkor a politikus (pártállástól függetlenül!) megmondja a frankót, aztán legfelejebb fizet valami bírságot, vagy az új kormány alatt eltussolja az egészet. Volt már erre példa bőven mindkét oldalról. Maximum számogatnak előtte, hogy jobban megéri-e, mint egy TV-reklám...

Előzmény: BaSand (12)
kopasznyakú Creative Commons License 2005.06.23 0 0 15
Alacsony az mszp népszerűsége a bizonytalanok nagy része 2002-es szoci szavazó ezek egy részét a gonosz bemutatásával talán vissza lehet csábítani. 1. jön a diktatúra, lesz hamarosan szélsőjobbosozás, tényfeltáró cikkek lesznek pedofil papokról, stb.
szarvasmarha Creative Commons License 2005.06.23 0 0 14

akkor a titkos tanulmánya is előkerül végre.

mennyi közpénzbe is került?

Előzmény: BaSand (3)
kalmarkalman Creative Commons License 2005.06.23 0 0 13

Én is MNO-zni akartam

 

Kb. ennyi érvet tudtok felhozni, ami igencsak szánalmas. Valszeg a hazudozásra és lejáratásra épülő mszp kampány nálatok teljesen rendben van.

Előzmény: wizes (4)
BaSand Creative Commons License 2005.06.23 0 0 12
Nézt toloba.
1. Senki sem beszélt hatalomátadásról.
2. Az az otvar nagy pofon néhány képviselői hely volt. Ezt ótvar nagynak nevezni lehet, csakhogy némi aránytévesztésre mutat.
3. A tanácsadó természetesen nyakig benne volt az mszp győzelmében, azonban olyan eszközöket használt (lásd csapatjátékosok elött mondott beszéde), amely egy normális demokráciában, íratlan szabályok miatt nem megengedett.
4. Erre a munkára természeresen Roni barátunk tökéletesen alkalmas, nem is neki szegénységi bizonyítvány, hanem annak, aki ilyen típusú munkára megbízást ad.

Persze, ezt te a büdös életben nem fogod belátni, mivel te is hasonló stílusban tevékenykedsz, azaz hasonlóan Roni barátunkhoz:
A cél szentesíti az eszközt!
Előzmény: toloba (10)
holalé Creative Commons License 2005.06.23 0 0 11

 

 

 

 

 

 

Ezt a Werbert ki kéne már utasítani az országból...

 

rettentő sok kárt okozott már a magyar társadalmonak...

toloba Creative Commons License 2005.06.23 0 0 10
Tök igaza van, nem csodálom, hogy ennyire futotta tőled...
Előzmény: BaSand (7)
tfa Creative Commons License 2005.06.23 0 0 9
Kezdi? Az első fordulót, a 100 Lépés Programot és népszerűsítését már be is bukta. Ezért kell ismét Werber (meg majd vélhetően a werberjugendes partizáncsapat is Tóbiásékkal).
Előzmény: banned (8)
banned Creative Commons License 2005.06.23 0 0 8
Kezdi hát az MSZP a választási progromot ?
BaSand Creative Commons License 2005.06.23 0 0 7
Ez egy gyönyörű eszmefuttatás!
Gratulálok!
Előzmény: vanchu (5)
toloba Creative Commons License 2005.06.23 0 0 6
Antidemokratikus banda az...
Előzmény: wizes (4)
vanchu Creative Commons License 2005.06.23 0 0 5
Jaaj, ne moralizáljunk már... nehogy azt hidd, hogy akár az mszp, akár a fidesz átadja a hatalamat csak mert nem vesz a gyomruk valamit...

2002-ben ótvar nagy pofont kapott a fidesz, ergó az mszp jól csinálta. És ha ebben a tanácsadó is benne volt, akkor ő is jól csinálta. Hasonszőrű munkát meg miért ne adnának annak, aki ért hozzá?

De ha már szegénységi bizonyítvány, akkor inkább a cikknek, mert EZ aztán tényleg lejáratás vastagon.
Előzmény: BaSand (3)
wizes Creative Commons License 2005.06.23 0 0 4

Én is MNO-zni akartam de a klavit is kár rá koptatni.

:((

wizes.

Előzmény: toloba (1)
BaSand Creative Commons License 2005.06.23 0 0 3
Ha igaz a hír, akkor nem nulla. Az pedig, hogy igaz, vagy nem igaz, rövidesen ki fog derülni. Namármost, ha igaz a hír, az nagy szegénységi bizonyítvány az MSZP-nek.
Erről jut eszembe. Kiderült már, hogy dolgozott, vagy nem dolgozott Magyarországon Roni barátunk?
Előzmény: toloba (0)
wizes Creative Commons License 2005.06.23 0 0 2

Orbán mán megkezdte amikor aszonyta hogy nem kezdte.

Akkó az mszp mé ne tehetné?

hm?

wizes.

toloba Creative Commons License 2005.06.23 0 0 1
Van amit rosszul tud a hazugságcunami lapja...
Előzmény: tfa (-)
toloba Creative Commons License 2005.06.23 0 0 0
0
Előzmény: tfa (-)
tfa Creative Commons License 2005.06.23 0 0 topiknyitó
Werber ringbe száll? – Az MSZP ismét alkalmazná a tanácsadót
2005. június 23. 3:04


Magyar Nemzet

Előrehaladott tárgyalásokat folytat az MSZP vezetése Ron Werber kampánytanácsadóval – értesült a Magyar Nemzet. Az izraeli szakembertől a 2002-ből ismert hatékony negatív kampányt és az utcai politizálás megszervezését várják.

A lap szocialista forrásai biztosra veszik, hogy a 2006-os választást megelőző kampány során az MSZP újra alkalmazni fogja Ron Werbert. – Miközben a Fidesz különböző kezdeményezéseivel, például aláírásgyűjtő akcióival, a nemzeti konzultációval folyamatosan jelen van az utcán, mindenre reagál, és így kapcsolatot tart szavazótáborával, addig Hiller István elnöksége alatt a szocialisták a már megszervezett „csapatjátékosokat” is engedték szétszéledni – utaltak az informátorok Werber nélkülözhetetlenségére. A Magyar Nemzet úgy tudja, a szocialista pártvezetés tárgyalásokat folytat az izraeli kampánytanácsadóval, akitől az utcai politizálás megszervezését és az ellenzékkel szembeni negatív kampány lebonyolítását várják.

Erre azért is nagy szükség lenne, mert a száz lépés program népszerűsítésére beindított kormányzati roadshow is érdektelenségbe fulladt: a kabinet tagjainak előadásaira sikeres rendezvény esetén sem nagyon ment el 150 embernél több. – A 2006-os kampány ennek ellenére a kormányprogramra, illetve Gyurcsány Ferenc személyére épül majd – tájékoztatták a lapot MSZP-s körből.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy míg a Fidesszel felső- és középvezetői szinten semmiféle „átjárás” nincs, addig az MDF-fel a megyékben konkrét együttműködés van akár a kampányra vonatkozóan is. Egyesek tudni vélik, hogy a demokrata fórummal egy esetleges koalíciós megállapodásra is vannak háttéregyeztetések. A Köztársaság téren néhányan úgy vélik: a Fidesz hibázik, amikor azzal számol, hogy az MDF nem jut be a parlamentbe. Az MSZP-ben többen úgy gondolják, hogy számukra létkérdés az SZDSZ parlamentbe jutása, ugyanakkor a vidéki tagságban „zsigeri gyűlölet” alakult ki a szabad demokraták államfőválasztásban tanúsított magatartása miatt. Emiatt kétséges, hogy a szocialista szavazók leadnák-e voksukat egy SZDSZ-es jelöltre, ha a két párt között együttműködési megállapodás születne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!