A talit úgy is megoldhatjuk, hogy találkozunk egy olyan helyen, ami eltéveszthetetlen, vagy pedig Ancsúr példáját követve, csinálok egy amolyan térképecskét, hogy hogyan lehet idetalálni:)
Melyik jobb? Még van idő eldönteni:)
Chipi/Nobie... :)))Már én is nagyon kíváncsi vagyok Rád!
Húúúúúú, ezek a talik mindig olyan jól sikerülnek, hogy már alig várom, hogy lássalak Benneteket, kit újra, kit meg "végre":)
Már olyan régóta az életem részei vagytok és annyi mindent végigéltetek velem:)
Na, ezek szerint nálatok lesz a "karnevál"?De jó!Mindenkire olyan kiváncsi vagyok már! A két törpicsekhez meg köszi a használati utasításokat, majd figyelembe vesszük, ki, mit szeret.A rend és a tisztaság igazán nem fontos, a lényeg, hogy láthatunk téged, meg a picurkákat, na meg egymást is ugye.:))))
Hű, azt azért nem árt majd tudnom, hogy hová kell mennem, fogalmam sincs, ugyanis, hogy hol laktok........
Ancsúrról még mindíg semmi hír......
Tiszta tudathasadásos vagyok már, most hogy írjam alá, hogy Chipi, mikor Nobie vagyok????
Keve: jó kis hisztis, nemigen szereti a "gyömöszkölést" és szinte csak nálam hajlandó megnyugodni...amúgy, ha jó kedvű, akkor egy tündérke és bárki kezében elvan:) csak nem szabad puszigatni, meg nyomkodni, mert idegzsába lesz tőle...:) Bár nagyon cuki, mikor összegyűri a kis arcát:)))
Kincső: imádja, ha foglalkoznak vele, tök mindegy, hogy ki. Mindenki karjában nagyon jól érzi magát. Tűri szépen a gyömöszkölést is. Úgyhogy Őt aztán lehet:))))
Csajok! Eltüntem,mint az a bizonyos..... Ákival pörgök ezerrel és kevés az időm,így nem tudok napra kész lenni topic ügyben és nem akarok felkészületlenül írogatni:-( Az már kiderült,hogy Ancsúrnak punkció van,nagy drukk neki++++++:-) Gondolom Ekka már babázik:-)Gratula nekik:-))))))
Tali: Nekem eddig jó a 26,de még nem tudom,hogy Ákival vagy nélküle megyek-e.Ráadásul a kocsink péntektől szerelőnél lesz,így még az is előfordulhat,hogy nem is tudok menni.Esetleg akkor ha Szofi megint bevállal potyautasnak......
Nem kell sokat várni, kb. 1 percet az utolsó hsz-hez képest, vagy a tiedhezt képest 5 perc, valami ilyesmi, még az elején megküldik....
TALI június 26. 12:00 Dee családnál
vasárnap: a lagzik miatt (Truci)
dél: minél korábban a szegediek miatt, mert Atir azt írta, kora du. mennek vissza, ez nem hangzik jól, nálam az 2-3 óra... majd megírják, náluk mennyi ;-) tőlem 11-től is lehet :-))))))