Téma lezárásaként: Nándiéra én igen és ez rajta múlott. Ha ő mást mond Gergő jövőre nálunk játszik.
Talent nagy dumagép. Karalek is gondolom két gombért hosszabbított. Persze a végtelen korábbi költségvetésükhöz képest kevesebből kell gazdálkodni. Most már nem engedhetnek meg egy három évvel ezelőtti A. Dusebajev - Remili kettőst egy poszton.
arra viszont rálátunk, hogy az egyik oldalon azt mondjuk, hogy igen, megkapod azokat a szükséges játékperceket, amikre ebben a korban szükséged van, másik oldalon meg ott van előtted Cindric, Palmarsson, és Casado.
egyébként ennyit Talantról, aki telesírta az újságokat azzal, hogy nincs annyi pénzük, mint nekünk - de azért Milosavjlev kivásárlására csurran cseppen...:D
Igen. Nálunk is erősen képben volt. Nielsen és Milosavljev közül talán én is inkább Emilt választanám, de Peric miatt az a csomag is igencsak érdekes lett volna.
Voltak kirívóan gyenge meccsei itteni időszakában amikor tényleg emlékezetesen és kritikán alul szarul játszott. Jó meccsei is voltak persze, ahol viszont nem volt annyira látványosan jó.
Fazekasnak itt lett volna a helye már idén is persze. Jött volna? Ha ráerőltetjük a szerződése miatt persze de még egyszer hangsúlyozom, itt az apjának volt olyan befolyásolása ami meglett volna bármelyik korábbi évben egy ilyen ajánlat esetében. Amit leírtál konkrétan ezt mondták neki idén: Játszani fogsz, meglesznek a percek, tied a jövő! Mégsem jött, az apja miatt aki két cigi között arról bizonygatta hogy nem így lesz mondván ő sem játszott annyit amennyit akart és kellett volna 15 évvel ezelőtt. Azt persze nem tette hozzá, hogy azért jobb kapusok voltak előtte zömében.
Zein-Adel-Petrus: Én sem örülök nekik kicsit sem és igen Jensent már tavaly ki kellett volna cseszni vagy ide se hozni Biosca helyett hanem egyből Palát.
Kosorotov mért akkor kezdett el játszani? Ezt tőle kell megkérdezni. Vagy addigra érett be az idei edzői munka nála, vagy lement róla a nyomás amit egyébként a negatív szurkolói vélemények is erőteljesen boostolnak. Hány pozitív vélemény vagy megnyilvánulás volt Kosorotovról ideérkezése után és 2025 februárja előtt?
Úgy tűnik másik mozit néztem... Számomra meglepetésként hatott Casado teljesítménye az első évében. Konkrétan, az egyik legjobbunk volt. XP kezében totálisan "befulladt" ez igaz...
Pontosan! Nem akarom elhinni, hogy jövőre Cindric legyen a kezdő iránytónk, nagyon riszkes. Tavaszra gyakorlatilag kipurcant, ide egy fiatal megbízható klasszis kellene, Gergőért valóban nagy kár, kezdő irányító lehetne jövőre...
most ugye nem arról akarjuk egymást meggyőzni, hogy Fazekasnak az elmúlt két évben nem itt lett volna a helye?
az ok, hogy egy év kölcsön Plock, de az első év után, ha azt mondtuk volna, hogy Gergő, gyere, játszani fogsz, tied a jövő, meglesznek a játékpercek, akkor nem jött volna haza?
Palacsics ugyanez...
és még azt sem mondom, hogy ezt kellett volna feltétlenül mondani (bár szívem szerint mindenképpen ezt kellett volna) - ha a kérdéses posztokon szereplők olyan teljesítményt tettek volna le az asztalra, amilyet nem!
mert itt most azért sok minden összejött, ami ritkán szokott: két magyar tehetség, nki szinten többé-kevésbé bizonyítottak már VS. régi klassziksok pályájuk alkonyán (Aron, Cindric), középszerűt nyújtó Casado és nb2 Jensen...
tehát ha valamikor, akkor most lehetett volna egy olyat húzni, amire mindenki csettintett volna, annyira adta magát a dolog, tökéletes lett volna az időzítés...
ehelyett most nézhetjük a Zein-Petrus-Adel sort majd
Heshammal amúgy semmi bajom - a bajom ott van, hogy Koszorotov miért akkor kezdett el úgy játszani, ahogy kell, amikor már tudta, hogy megy vissza...
A Mem mellett inkább a Mem mögöttet jelenti jócskán. Makuc is második számú volt sokáig kb 23 éves kora körül kapta meg igazán. Ilyen módon Gergő is megkapná most. Egyébként a Barcelonában az utánpótlás nevelés sikeresebb mint itt, ebben egyetértünk.
Pedig én azt hittem Kielcébe Rodri megy 26 tól... Amúgy ki az a kapus, Milosavljev ?
Akkor az is benne lehet a pakliban, h Corrales is hosszíbbít, talán... Nielsen + Corrales páros szuper lenne. Appelgren nem gondolnám, hogy 1 évnél többet kapna, esetleg kapusedző és Sterbik out...
Nem mellesleg ha például megnézzük a Barcát, az egyik Cikusát tartották, de a másikat is, ha jól tudom 1 évre adták oda a Montpelliernek, most meg húsz(?) évesen megkapja a posztot Mem mellett...
De Makuc is nagyon fiatalon kapta a karmesteri pálcát..
Figyelj, olvasd vissza az akkori cikkeket, nyilatkozatokat meg nézz vissza pár meccset ha annyira bele szeretnél mélyedni. A teljesség igénye nélkül: Sport tv teljes szakmai stábja, edzői keretek, behívott vendégek, magyar válogatott stáb stb. De nem teljesen értem, hogy miért egy 2022-es döntést emelünk és hangsúlyozunk ki most aminek értelme és jelentősége tulajdonképpen már nincs. Érdemesebb lenne arról beszélni, hogy hogyan lehetne visszahozni vagy megerősíteni a belső posztokat.
Pala hazahívási záradéka csak sérülés esetén volt lehívható. Már csak ezért sem lehetett megmondani a frankót. Egyébként ebben a konkrét esetben nem is éreztem ezt kritikusnak, mindenki látta és tudta, hogy Jensen teljesítménye nullával egyenlő.
Kb egy hete említettem a problémákat Nielsen szerződtetésével kapcsolatban, azóta ezek hálisennek elhárultak, deal done.
Kielce pedig BL döntős (nem is akármilyen) kapussal erősít 2026-tól.
Egyébiránt, ha a Veszprém fél egy 19 éves játékos csapatba építésétől és évről-évre kölcsönbe adogatja, az ne csodálkozzon, ha Fazekasok, Palasicsok, ha eljön a lehetőségük, akkor beintenek...