Ma érkezett meg a szokásos havi házi sajt és vastagkolbász szállítmányom. Füstölt köményes, natúr, zöldfúszeres, olivás sajtok. Mivel a munkahelyen én vagyok a díler, így mindig magamnak egészítem ki a kollégák fél guriga rendeléseit.
Jó a megérzésed, Vác látnivalóival bőven kárpótolta csalódásomat. Vác gyönyörű város.
A diadalívtől lementem a Duna partra, majd a váci vár maradványáig sétáltam, innen felballagtam a székesegyházhoz, majd a Lecsófesztivál volt a végcél. A Duna parton futó kerékpárúton nagyon sok bicajos gurult, jó volt látni Őket.
Tegnap voltam a váci Lecsófesztiválon. Igaza van Dinnyének, sok furcsa lecsó... Ezekből is kirítt a főtt kukoricás lecsó(: A kevés kolbászos lecsó hagyományos kolbászból készült, nem lecsókolbászból. Ennek ellenére sokan voltak a Lecsófesztiválon, dél körül már nem volt sehol lecsó.
Amit még hiányoltam: Nem volt egy olyan stand, ahol bort lehetett volna inni a lecsóra. Az idei Lecsófesztivál közel sem volt olyan jó, amilyenen pár éve voltam, akkor a levegőben terjengett a jó lecsó illat...