Belföldi olcsó - de színvonalas szállásokat összegyűjtésére hoztam létre ezt a topicot. Aki tud megfelelőt ajánlani kérem írja meg.
(3000 Ft/fő/éj árnál ne legyen magasabb a szállásköltség...)
Ajánlom ezt a cserkeszőlői apartmant mindenkinek https://www.facebook.com/CserkeszoloNapfenyApartman?fref=ts
Várjuk a magánszálláshely kiadókat és keresőket a facebookon az alábbi csoportba https://www.facebook.com/groups/481929955209243/ legyünk minél többen, mert úgy könnyebb: nagyobb a kínálat, nagyobb kereslet :-) Kellemes húsvétot mindenkinek!
Mi Bogácsra járunk minden évben!A strandtól pár lépésre van az Öreg Malom Apartman,szép,nyugis hely,kedves a házigazda,ott szoktunk megszállni.Az ár is korrekt.Éttermük is van és 15% kedvezményt kapunk a kaja árából ha náluk szállunk meg,de menüzni is lehet.Mi egy hetet szoktunk eltölteni strandolunk,túrázunk,esténként szórakozunk a pincesoron(minden este van élőzenés buli),benézünk Egerbe,Mezőkövesdre,szóval minden napra találtunk még mindig valami jó progit.
Hévízre én is sokat jártam, igaz az utóbbi 1-2 évben kimaradt a menetel családi okok miatt. De idén mindenképp megyünk, már nemsokára, május elején a Békeidős Fesztiválra.
Ez egy új hely, nemrég jártunk ott. Több vendégház is van egymás mellett a Szent György-hegyen. A táj nagyon szép volt és remek borokat is kóstoltunk a házigazdák jóvoltából.
Sziasztok. A hétvégén a Zempléni Hegyekben turáztunk 6 fős baráti társaságban. Leirhatatlan élményekkel gazdagodtunk és elhatároztuk ,hogy ide jövőre is visszatérünk. A szállásunk: hát az osztályon felüli volt! Egy ragyogóan felujitott kettő szobás kőház(kellemesen hűvös),a konyhában minden van amit csak ellehet képzelni, és van egy hatalmas terasz is,hintaággyal,kertibutorral. Aki kocsival érkezik fedett kocsibeállót tudhat a verdája föllött(ami a mai jégessős időjárási viszonyok közzött nem semmi,ja és ingyér). Medence is van!!!
A szállás cime: Makkoshotyka Ady Endre u. 11
Email:M.hotyka@freemail.hu
06 30 686 49 35
Nekünk annyira tetszett,hogy már a jövő évre lefoglaltunk egy időpontot.
A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: a tulajdonos nem lakik az ingatlanon, nem liheg a sarkadban azt vizslatva, hogy nem teszel-e valamilyen nem kedvére valót. Egyeztetett időpontban érkezéskor szállás-, kulcs átad, távozáskor szállás-, kulcs visszaad .Egyszerre csak egy társaságot fogadnak,tehát idegenekkel nem kell ismerkedned, jópofáskodnod ha nincs is hozzá kedved. Férőhely:7-8, max.10 fő .
Mindenkinek csak ajánlani tudom,ilyen minőségü szállás ennyi pénzért nincs közelben,távolban!
ÁR:2000FT/fő/ éj
További jó barangolást, turázást .Sűssön a NAP ,legyen söröd hideg.
Mi tavaly voltunk Cserkeszőlőn és most, hogy megnéztem Mártika, a képeket a www.nadasvendeglo.eu oldalon, rájöttem, hogy mi is itt voltunk. :) Nagyon jó hely, mi is nagyon jól éreztük magunkat. A tulaj egy tündér, leste minden kívánságunkat. Nagyon szép emlékeim vannak erről a nyaralásról.
Még mindig adnak kedvezményes strandbelépőket? A palacsintájukat kóstoltátok, az valami isteni :)
Nézzen be hozzánk, nem fog csalódni! Áraink mindenki számára kedvezőek. Magyarország egyik legexkluzívabb szállodájában tölthetnek el egy hétvégét és mind ezt elérhető áron!
mi a családdal múlt hétvégén voltunk Cserkeszőlőn és ott találtunk egy nagyon kis kedves, családais éttermet és panziót. A vendéglátás és az ételek első osztályúak és az árak sem voltak túl drágák. Ajánlom mindenkinek! Itt nézhettek meg róla képeket: www.nadasvendeglo.eu
Írjatok még olyan helyeket légyszi, amivel nagyon meg voltatok elégedve, mert augusztusban ismét elmennénk egy hosszú hétvégére kikapcsolódni valahova!