Keresés

Részletes keresés

T.Fancsi Creative Commons License 2005.10.06 0 0 9

Sziasztok!

 

Ma 5-ször járt nálam az este folyamán a fűtésszerelő. Remélem most már másoknak is rendbe lesz majd minden! Nem tud valaki valamit a hivatalos Közgyűlés időpontjáról. Mikben egyeztetek meg hétfőn. Tájékoztassatok!

Egyenlőre meg vagyok elégedve mindennel, a zajokkal is meg lehet barátkozni, én is az építkezésre nézek. Sajnos minden nem lehet tökéletes!

Ha valami fontos történik, akkor szóljatok!

 

116-os lakó

JUSO Creative Commons License 2005.10.06 0 0 8

Sziasztok!

 

Én a Béta-ház építkezésére nézek, az is van olyan jó, mint a harangozás! De én is úgy hallottam, hogy nincs harang a templomban és nem irigylem az arra néző lakókat.

Milyen összejövetel volt a házban, mikor, hol??? Miért nem kaptunk róla értesítést?

Én az alattam lakó miatt szívok! Hétköznap is házibulit tart és állandóan bömböl a zene nála, a padlóm meg remeg. Iszonyat, hogy több millióért megveszünk egy új lakást és utána nem vagyunk tekintettel a másikra és nem tudunk kultúrált emberek módjára egymás mellett élni!!! Drága neki elmenni szórakozni, nem bírja a bulizás költségeit a törlesztő részlet mellett kifizetni?

Mindenki örült, hogy beköltözhetett az új lakásába és akkor a hülye szomszédok miatt nem tudja kiélvezni a lakását, nem tud normálisan pihenni.

 

Egy lakó

Fancsi01 Creative Commons License 2005.10.05 0 0 7

Sziasztok!

 

Én nem tudtam ottlenni a gyűlésen! Valaki tudna tájékoztatni, hogy mikről volt szó?

Előre is köszönöm!

 

Fanni

tobik Creative Commons License 2005.10.04 0 0 6

Sziasztok Lakótársak !

Véletlenűl találtam rá erre a fórumra,jó lenne terjeszteni, a tegnapi megbeszélés bizonyította, hogy sokaknak lenne észrevétele a házzal kapcsolatosan. Kedvcsinálónak felvetek 1-2 olyan dolgot ami ott nem hangzott el:

  • Az építettő 25 amperes villanyórákat álmodott meg a lakásokhoz, holott egy átlagos villanytűzhely működéséhez 32 amper kell !
  • Azt helyesen tegnap megbeszéltük, hogy a kapukat tartsuk mindig zárva, de a vendégek fogadása miatt jó lenne egy egységes névkiirás a kaputelefonokra. Ez kinek lenne a feladata ? Már a közös képviselőnek ?
pimboli Creative Commons License 2005.09.30 0 0 5

Sziasztok!

 

Nekem a szüleim laknak a házban. A kilátás tényleg pazar, de a harangozás elég hangos, főleg hétvégén zavaró. Az építettő úgy hirdette, hogy harang nélküli a templom, de sajna nem

Előzmény: dCi (3)
fkaresz Creative Commons License 2005.09.22 0 0 4

Még mindig nem történt meg a hivatalos átadás, ami már 4 hónapos csúszás!

 

A toronyórát meg lehet szokni, kárpótol érte a kilátás (nekem a Béke téri parkra néz az erkélyem), éjszaka pedig nagyon szép a templom kivilágítva. A harangozás egyébként 06:00tól 22:00ig megy, de tényleg meg lehet szokni.

 

A szálloda zaját én nem hallottam, bár az az épület másik oldalán van...

Előzmény: dCi (3)
dCi Creative Commons License 2005.08.21 0 0 3

Hááát nincs túl nagy pezsgés az alfa lakók között...

Ha jól sejtem egy-két hónapot csúszott az átadás. Pedig tényleg jó lenne megosztani a véleményt a helyről, kivitelezésről stb.

 

Az érdekelne, hogy aki itt választott lakást azt a toronyóra harangozása nem zavarja? Még szerencse, hogy 20.00-kor abbamarad.

 

Másik az éjszakai zajok. A Szegedi úton van egy lapattant ** szálloda ahol minden szombaton nagyban nyomják a mulatóst.

_ Liar _ Creative Commons License 2005.04.27 0 0 2
most fizettem be csak a telefonszámlát.....
Előzmény: bindera (1)
bindera Creative Commons License 2005.04.27 0 0 1
hát te idáig hol voltál?:)))
Előzmény: _ Liar _ (0)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.04.27 0 0 0
0
Előzmény: fkaresz (-)
fkaresz Creative Commons License 2005.04.27 0 0 topiknyitó

Sziasztok leendő Alfa-Ház lakók! Úgy gondoltam, hogy az átadás közeledtével ideje lenne szétnézni, akadnak-e még Alfa-Ház lakók a fórumon! A Ház a XIII. kerületben, az Országbíró utcában épül, 155 lakásos társasház lesz, az átadás hivatalos ideje 2005.05.31.

Jöhet az eszemecsere, gyertek Alfások!:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!