Keresés

Részletes keresés

Pinkikutya Creative Commons License 2005.05.20 0 0 16

most hétvégén megyek arra. majd integetek :-)

 

Előzmény: lhakhang (12)
Pinkikutya Creative Commons License 2005.05.20 0 0 15
az mikor lesz?
Előzmény: Törölt nick (14)
lhakhang Creative Commons License 2005.05.01 0 0 12
Mezőtúron lakunk, Szolnok megyében. Tudom, azért ez nem az ország legeldugottabb zugában van, de ...
Az én kutyaifjam nagyon sírós volt régen kocsiban, de mára már nem vészes, csak a nagyon hosszú utazásnál kattan be:)
Előzmény: Pinkikutya (10)
Slica Creative Commons License 2005.04.30 0 0 11
Esztergomba elvisz a család,ha egyáltalán nevezek,mert másnap magyek 2 hétre Görögországba,de lehet,hogy mégis felmegyünk. Jó,hogy megmozdult a topik.
Szilvásváradra elvisz a lányom,meg értem is jön. Nagyon fárasztó lesz,3 nap 2 kutyával,kocsit húzni.
ma is elfáradtam,de elviselnék ilyen eredményeket...
Előzmény: lhakhang (7)
Pinkikutya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 10

miért ti merre laktok?

ha lehet így mondani, én tapasztalt állatkás vezető vagyok. két évig furikáztam egy mosómedvéd, aztán egy kb egy éve pedig egy ficánkolós kutyát. :-)

 

Előzmény: lhakhang (9)
lhakhang Creative Commons License 2005.04.29 0 0 9

Jó nagy autót szerezz be, h. sokan elférjünk benne!;))

Egyébként most jutott eszembe, h. öcsém is felvetette ezt az utaztatós ötletet,- igaz csak fél éve van jogsija, de 0 hibapontos!:) imád vezetni, már csak anyával kell megosztozni a kocsin:)

Én szívesen mennék néha akár csak nézőként is, de én meg rossz helyen lakom... felénk nem jön senki értem:( Ha pesti lennék, az más lenne, az sokaknak útbaesik...

Vele utaznék:):

 

a 8 hónapos Zebu
Előzmény: Pinkikutya (8)
Pinkikutya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 8
tervezek majd nyautót beszerezni őszig. ha még majd aktuális lesz, néha én is bevállalok ilyen elviszlek titeket-et, mert én meg imádok ilyen helyekre járni, csak velem mint nézelődő nem akar senki jönni. :-/
Előzmény: lhakhang (7)
lhakhang Creative Commons License 2005.04.29 0 0 7

Bizony nagyon jó ötlet volt ez a topic, úgy néz ki néha nekem is szükségem lesz olyan kedves ember segítségére, aki befogadna kutyástól útitársnak. Anyukámat sajnos nem tudom annyiszor rávenni az autótúrára, mint ahányszor szeretném. Ezért nem megyünk Szilvásváradra sem. A CACIB-ot nem terveztem, de a klubra szívesen mentem volna ( 7 év alatt 1x sem voltam:O)...csakhogy édesanyám őrültnek titulálta az összes kutyást, h. milyen dolog pünkösdhétfőn kutyakiállításozni! Hát, kénytelen vok itthonmaradni:(

 

Slica: Igaz, h. mi olyan szempontból nem lakunk jó helyen, h. útitársnak bevállaljunk benneteket, merthogy nem arra visz általában az utunk, de mondjuk az Esztergom CAC-ra (aug.7.) jöhetnél velünk;)

Előzmény: Pinkikutya (6)
Pinkikutya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 6
persze, értem én. sok cucc kell oda!
Előzmény: Slica (5)
Slica Creative Commons License 2005.04.29 0 0 5
Tudod kiállitásra nem lehet BKV -val menni,főleg,ha tibetid van,és 40 cm a szőre,ha az megázik....kell ketrec kefe,fésű,itatótál,törzskönyv,törölköző,amin megáll,meg egy üveg ásványviz....nehéz a motyó,persze voltam én már kisszatyorral kiállitáson,egyszer...birja is a közlekedést,de pl vonattal se lehet,a kiállitásokat nem az állomás melett rendezik,na szóval macerás,kell az autó
Előzmény: Pinkikutya (4)
Pinkikutya Creative Commons License 2005.04.29 0 0 4

én ugyan nem járok kutyámmal kiállításra, de megértem a gondot, az én kutyám kocsival utaztatható csak, mert nem BKV kompatibilis.

nagyobb korában került hozzám, és amikor életében először buszon utazott, olyan sokkot kapott, hogy csak úgy kapkodta a levegőt, már azt vártam mikor ájul el.

Így én sem bírok kimozdulni vele, csak ha nagy ritkán akad valaki aki bevállalja hogy össze szőrözzük az autóját egy délutáni kirándulás kedvéért. :-)

 

szóval tényleg gratula ezért a topic-ért

Slica Creative Commons License 2005.04.28 0 0 3
Egyébként manapság a kocsi természetes szükséglet,akinek meg nincs az ne kutyázzon,de a problámám ugy tünik most megoldódik...
Előzmény: Törölt nick (2)
Slica Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1
Szia Spillo!
Te nem tagadod meg önmagadat.Nagyon hiányzott már az indexen egy ilyen topik.
Nekem nincs autóm,igy szállást sem tudok foglalni,mert az ember nem tudja,hogy két kutyával,ketreccel,hogy jut el egy helyszinre,de....ha tudom kivel megyek,merek...merünk közösen szállást foglalni jóval kedvezőbb áron is...a barátságról nem is beszélve...komoly távlatai vannak egy jó kezdeményezésnek
Tehát: Szilvásvárad májusi CACIB + Klubkiállitás
Péntek délután indulhatnánk,hétfőn jönnénk vissza.
2 jólnevelt tibeti terrier,1 ketrec 1 gazdasszony némi motyó
Bp XI. kerület
e-mail: szendrey.sandorne@chello.hu
Irjon akihez betársulhatnánk.......
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.23 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Régen komoly gondot jelentett, hogyan jutok el kiállításra a kutyáimmal, vagy akár kutya nélkül egy-egy rendezvényre, szakmai tapasztalatszerzés céljából.

Nagyon jól jött, hogy hol ez, hol az a kutyás ajánlotta fel: elvisz. Megosztoztunk a költségeken, és mindketten jól jártunk.

Ez a topic a Kutyakiállítók kuckójának "segédtopicja", bízom benne, hogy így minél többen hódolhatnak a hobbijuknak és találnak új barátokra és még több, szép kutya éri el azokat az eredményeket, amelyeket megérdemel.

 

Spillo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!