Ez a topik az "Irodalmi Gyűjtemények" klubfórum tagfelvételt kezdeményező helye.
Amennyiben már más irodalmi közösségekben kipróbáltad, megmutattad magad -ez mindenképpen előfeltétel , amelytől csak kivételes esetekben térhetünk el- és szeretnél a klubunk tagjává lenni, ezzel elfogadva a klub kötöttebb, szabályozottabb életvitelét, akkor írjad be ide jelentkezési szándékodat ÉS adjál meg valamilyen linket, helyet, ahol olvashatunk eddigi irodalmi jellegű hozzászólásaidból. Jelentkezhetsz valamelyik klubtagnak küldött levélben is.
Kérek mindenkit, hogy az átláthatóság megőrzése céljából ide csak felvétellel kapcsolatos bejegyzéseket tegyen.
A felvétellel kapcsolatos minden intézkedés a klub, a topiktartalom megvédését szolgálja. Köszönjük megértésedet.
Köszönöm jelentkezésed, viszont kérlek, olvasd el a tagfelvétel topik leírását, amelyben megtalálhatók a felvétel feltételei. Okvetlenül szükségem lesz arra, hogy olvashassak eddigi irodalmi jellegű hozzászólásaidból, ténykedésedről. Ezek alapján lehet eldönteni, illeszkedik-e irodalmi érdeklődésed a topikunk jellegéhez.
Kérem megértésed. Célunk a klub irodalmi színvonalának megőrzése, hiszen hatalmas munkánk fekszik benne.
/Amennyiben ilyen jellegű linket nem tudsz megadni, kérlek először próbáld ki magad, 'mutatkozz be' egyéb -szabad hozzáférésű- verses helyeken, ezekből rengeteg található az Index Fórum keretein belül./
szeretem a szép verseket, és azokat másokkal is szivesen megosztanám.Szlovákiában élek, hosszu ideig a "párkány-i online" verses topicjának tagja voltam.Sajnos a rendszer gazda kb.6-7 éve kiszállt, nem mukodteti az oldalait.Az index.hu-ra is szoktam irogatni (kb.10 éve) A verseket Arti néven szoktam kozolni
komolynak találom a topicot, és ezért szeretnék tagként belépni.Koszonom
Elnézést kérek a betolakodásért, de szeretném a figyelmetekbe ajánlani Kun Magdolna blogját, ahol egyik kedves klubtársatokról, Kacatról találtok egy fotót és egy verset Egy a sok közül...címmel.