Keresés

Részletes keresés

Plead Creative Commons License 2007.12.10 0 0 62
Üdv Mindenkinek!

Alig használt "B" típusú, Budapest BlackKnights-os színezetű, L-es méretű teljes kitemet táskával együtt eladnám.
Irányár: 50.000 HUF

Érdeklődni az alábbi helyeken lehet: Telefonszám: 06-20-481-07-10
E-mail cím: varadi.zsolt.attila@gmail.com
lion13 Creative Commons License 2007.11.30 0 0 61

Sajnos én nem tudok hozzászolni ehez a sporthoz,mert a fiam egy hónap alatt lesérült,ezért

amerikai football felszerelés eladó! L-es méret.Írj az E-mailra,v telo: 06/70 310 666 4 E-mail: algazso@freemail.hu

Ha érdekel valakit, 35e huf.

norbörg Creative Commons License 2007.11.26 0 0 60

és a végén még kedvet kapok egy csapat alakításhoz... csak úgy... hátha elszipkázok néhány játékost innen-onnan... hátha szétzilálok, megszüntetek ezzel néhány csapatot...

 

a foci az JÁTÉK, a csapatalakítgatósdi NEM AZ!

 

szerintem...

Előzmény: norbörg (59)
norbörg Creative Commons License 2007.11.26 0 0 59
ámen...
Előzmény: Adri* (58)
Adri* Creative Commons License 2007.11.26 0 0 58
na igen. a vidéki csapatoknak valamivel egyszerűbb, bár ugyanakkor nehezebb is. pesten némileg más a helyzet.

előszöris a bulldogok idén tavasszal alakultak, ha jól emlékszem, vagyis ha jól értem, az onnan kivált "nagymúltú" emberek teljes fél évet adtak egy friss egyesületnek, ami amúgy "szép karriert" csinált, mert pár hónap alatt bejegyeztették magukat, lett felszerelés, játszottak pár meccset, egész sokan vannak, és tavasszal indulnak a másodosztályban. azoknak tehát, akik elhagyták őket, nem tudom, mi lehet az elképzelésük: gyorsabban-fényesebben-magasabban??? azok, akik onnan kiválva megint újat csinálnak, megintcsak egy ligán kívüli csapatba viszik az embereket, akárhogyis, de gyengítve ezzel a többieket.

kérdem én, MI lehetett az a megoldhatatlan probléma, ami azok számára, akik a bulldogoktól is eljöttek már nem talált megoldásra? és ha a grizzliknél fél év alatt megint kiderül a számotokra, hogy ez sem az igazi, nembaj, repültök új virágra? könnyebb behúzott farokkal távozni, mint megoldani a gondokat? könnyebb főnököt játszani, mint beállni a sorba? könnyebb megmondónak lenni, amíg nincs felelősséged? így van. ez mind könnyebb. de nem pont a harc az amerikaifoci lényege? nem pont arról szól, hogy felállni akkor is, ha fáj? nem hátat fordítani, duzzogni, hanem kiállni magadért? na ezt veszitek el magatoktól-tőlünk. aki nem való ide, kihullik. halkan jelzem: törvényszerű.

viszonylag belterjes ez a kis közösség itt, nem nagyon van új a nap alatt, ritkán lehet előkotorni a szőnyeg alól addig rejtőzködő tehetségeket, akik múltjuk-szakmai tudásuk (és itt nagyon nem a bulldogoknál eltöltött fél évre gondolok, minden sértő szándék nélkül, ezt ti is értitek, hogy nem az az erre feljogosító tudás. bizton állíthatom, a nálunk eltöltött kétésfélév után sem jutna eszébe senkinek önjelölt-edzőség...) révén segíteni tudnak egy-egy új csapatnak.

én feltételezem (és engedjétek meg, hogy személy szerint ne adjak hitelt semelyik újnickes egyhozzászólásos úrnak, aki itt "vállalja a véleményét", meg az enyhén személyiségzavaros megnyilvánulásoknak - ha senki nem ért velem egyet, noproblem, gyártok új nicket, megveregetem a vállam, hogy dejól csinálom, és máris mögöttem egy hadsereg. nem vicces, inkább szánalmas.) szóval én feltételezem, hogy azok, akik itt ezt az egészet nem értik, és kívülről szemlélik, azt gondolhatják, hogy akik bent vannak, védik a területüket, akik kint vannak, kaparnak, hogy bekerüljenek, és szegény amerikai focit szerető közönség a marakodást látja. pedig ez nincs így. látjátok, itt vannak a bulldogok, hiába volt már négy csapat, csendben megcsinálták magukat. nem neten villogva, nem akna-propagandát folytatva, vagy ha valaki a tagjaik közül mégis erre vetemedett, az mint látjuk, már nincs ott.

az a baj, kedves most-éppen-grizzlik, hogy rossz a módszer. hogy ez az alattomosság, amit néhányan, akik elég sokat tettünk már egy-egy csapatért az elmúlt évek alatt átlátunk, és megvetünk, nem visz benneteket előre. és az még ennél is nagyobb baj, hogy ezekkel a módszerekkel nemcsak magatokat járatjátok le, hanem a magyar amerikai focit is. és ez az a pont, amikor kiderül, hogy miért is kérjük ki magunknak.

szóljon ez a "nyílt levél" annak, akit most nem kívánok nevén nevezni, de akivel több levelet is váltottunk már e témában, és aki egy másik fórumon színpadias kapitulációval már megmutatta egyszer, mennyire lehet adni a szavára.
Előzmény: szöke61 (57)
szöke61 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 57
Rég jártam az indexen el is felejtettem a felhasználo nevem de nem vagyok egy mai emberke.Nagyon szeretem az Amerikai Focit és minden mecset ha tehetek megnézek a sport 1 vagy a Sport klubon.Szeretem a magyar amerikai focit remélem pár év mulva sokan lesztek.ELÖSZÖRIS OLVASTAM AZ ELÖZÖ HOZZÁ SZOLÁSOKAT.Sok igazság van a régi csapatok háza táján is,de esélyt kell adnotok másoknak is!Én személy szerint azt a srácot ismerem aki a Bulldogoktol ment a grizlikhez erönléti edzönek a többi tagot nem.Állitolag az elnökök nem amerikai focizot csak nagyon szereti ezt a sportot,egy üzlet ember megfelelö anyagi háttérel,evel segitettem anak az uriembernek ki kérdezte ki is az alapito tag.A többiekröl nem tudok semit de ti biztos a rég amerikai fociztok.
Inkább segiteni kéne egymást most nem feltétlenül az új csapatokra gondolok hanem az összesre.Sokan vanak bpen szerintem minden megoldhato.Pár csapat közt nem lenne szabad háboruzni nem kéne át venni a hulligán foci szokást.Esetleg ha a szövetségnek nem fog tetszeni hogy van új csapat nem fogj engedni hogy tagok legyenek.Amugy ma utána nézztem van egy új csapat BÉKÉSCSABÁN RAPTOROK,és KISTARCSÁN is vannak.Össze tartás ez hiányzik a Magyarokbol ez Amerikában nagyon jol müködik.Persze nem tartom szép dolognak ha más csapat játékosait elcsábitják de aki nem akar az nem is fog más csapathoz menni.Én éjszakás ápolo vagyok és csak ilyenkor van idöm erre,és szeretnék magyarországon minnél több mecsre kimeni.
Nekem kimondottan a Covboys a kedvencem itt pesten.Mindenkinek kivánok sok sikertz a saját csapatában és ha megfogadjátok egy nem mai ember tanácsát ne szidjátok egymást,majd ha valakire haragszotok a pályán mecsen el lehet intézni egy férfias küzdelemben az igen az a GYÖZELEM!!!!

Köszönöm hogy elolvastátok Szöke Ákos
Podmena Creative Commons License 2007.11.25 0 0 55

Azt hiszem, nem kell minősítenem a hozzászólásodat ;-)

 

Összefoglalom: az összes budapesti csapatban csak a seggnyalók játszhatnak (szerinted).

 

Tehát ha játszani akarsz, akkor alakítasz egy csapatot!!!

 

Na ezért javasolom, hogy aki amerikaifocizni szeretne és nem grundfocizni, az próbálja meg az öt budapesti csapat egyikét.

 

Én a Titánok edzője vagyok, és mégsem mondom, hogy feltétlenül hozzánk gyere/gyertek.

Mert nem csak a saját csapatunk előmenetele lebeg a szemem előtt.

 

Nálunk állandó a tagfelvétel, és nincs feltöltve a kezdő keret a tavaszi szezonra.

 

Én komoly felkészült csapatokkal szeretnék játszani, akiknek megvan a háttérbázisuk.

 

Az, hogy minden csapatban meg van a kezdő keret, tévedés

Szinte senki nem áll így.

Bármelyikbe  csapatba ha lemész most, akár tavasszal játszhatsz a bajnokságban, nálunk biztos.

 

Csak sajnos néhány "seggnyaló" dolognak meg kell felelni: edzésre kell járni, és ott maximálisan teljesíteni, felkészülni fizikálisan, és mentálisan a mérkőzésekre, és mivel ez egy csapatsport, nem árt, ha a társas viselkedési szabályok minimális szintjét is megütöd.

  

A hozzáállásoddal van baj, azt mondod, kérdezhetek (ezt már korábban megtettem), de csak a motiváltságodra adtál választ, a többi kérdésre nem.

 

Mely csapatoknál próbálkoztál?

Egynél? És ha nem kerültél be a kezdő 22-be, akkor az szerinted csak azért van, mert nem szimpatikus az arcod, és mindegyik csapatról ezt feltételezed?

 

És igen, félek, hogy ez a "csapat" elveszi a kedvét néhány lelkes fiatalnak az amerikai focitól.

 

Elkedvetlenítelek: nem szűntünk meg egyesültünk, és igen vannak problémáink, mint ahogy minden csapatnak vannak.

 

Darth Balu

Sith Lord

 

Titánok

Előzmény: kozlov18 (54)
kozlov18 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 54
talán azért kell egy másik csapat, hogy ne csak a seggnyalók játszhassanak és a többi aki ugyanúgy jár edzésre és fizeti a tagdíjat ne csak a pálya szélén álljon 4 negyeden keresztül. ami a nagycsapatokat illeti ott már rég megvan a kezdő 11 és egy újoncnak a legnehezebb bekerülni a kezdő 11-be még akkor is ha jobb mint a kezdő játékos. csak ő nem nyal segget.
a Titánok meg szerintem egy szót se szóljanak, mert két kis csapatból lett nagy. ugyanannyi esélye van a Grizzlies-nek, hogy vigyék valamire, mint ahogy nektek mint új csapatnak.
attól még hogy alakul egy új csapat, nem jelenti azt, hogy a játékosoknak, edzőknek nincsen amerikai focis múltjuk, tapasztalatuk és hogy grundfocizni fognak.

ha valaki tényleg szereti az amerikai focit, akkor annak az számit, hogy játszhasson és nem az, hogy induljanak egy bajnokságban. az csak a hab a tortán.

én játszani akarok nem seggetnyalni. magamért akarok játszani és nem a gizdulásért meg ahogy te írtad, a csajokért. az ilyenek menjenek hozzátok játszani.


egyéb kérdésedre szívesen válaszolok.


u.i.:egyébként pedig sztem járjál edzésekre és törődj a saját csapatoddal. vagy ennyire félsz a konkurenciától? vagy csak irígy vagy, mert a Blackknights-nak nem sikerült fennmaradni?
Podmena Creative Commons License 2007.11.25 0 0 53

Gondolom arra gondolsz amikor azt mondod hogy hol áll a foci:

hogy   most már a negyedik évét kezdi a bajnokság (esőosztály), nyolc csapattal,

hogy működik a másod osztály,

hogy több mint 15 csapat van Magyarországon.

 

Köszönöm hogy megköszönöd  a hozzáállásomat ez mindig jólesik!

 

De te sem válaszoltad meg, miért kell még egy csapat Budapesten, tehát álláspontomat továbbra is fenntartom.

 

Valamint arra sem, miért nem a meglévő öt csapatnál kezdesz hozzá a sporthoz,

mi a bajod velük (nekem az kicsit sok ha öt csapatból egyet sem tudsz választani, nem lehet hogy veled van a baj?)

 

A hozzáállásomra büszke vagyok, még egyszer köszönöm dicsérő szavaidat!

És nem adom némaságomat ahhoz, hogy sok fiatal idejéből elraboljatok akár csak fél évet is, azért mert ti saját csapatot akartok indítani.

Ez kicsit nagy ár ahhoz, hogy játszatok egy jó kis csapatalapítósdít.

 

Ha tényleg komolyan gondoljátok, és profik vagytok, nem jelenthet gondot, hogy válaszoltok a hozzátok intézett kérdésekre és túléltek legalább egy liga esztendőt (akkor megemelem a kalapom és bocsánatot kérek). De igen biztos vagyok benne hogy ez nem fog sikerülni.

 

- Milyen játékos múlttal rendelkeznek az alapítók?

- Milyen edzői tapasztalattal rendelkezik a vezető edző, edzők?

- Hol tartjátok az edzéseket?

- Milyen terveitek vannak a 2008-as szezonra?

- Mivel tudtok többet nyújtani a hozzátok jelentkezőknek, az öt budapesti csapatnál?

- Mi vezérelt titeket a csapat megalapításában?

 

Válaszaitokat előre is köszönöm.

 

 

Darth Balu

Sith Lord

 

Előzmény: monster28 (52)
monster28 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 52


Csak gratulálni tudok az előttem szólonak!!!
Pontosan ez a gondolkodás mód és hozzá állás miatt tart itt
magyarországon ez a sport!
Bár gondolom ő már biztosan lerakott valamit
az asztalra!
Igazad van,sőt legyen inkább csak két csapat,úgy még izgalmasabb
lenne ez az amúgy is nagy teret hóditó sport!
Bár a jó ....... mentalitás híven tükrözi hogy miért is tart itt!!!
Csak azt tudom mondani hogy hajrá grizzleik,hátha előbb utóbb
jön egy csapat akik tényleg el tudnak érni valamit a tagdíj beszedésén
kivül!


monster28

Podmena Creative Commons License 2007.11.24 0 0 51
1. Kedves kozlov18, ez nem a Nagy barnamedvék fóruma, úgyhogy nem tudok belepofázni, valamint budapesti vagyok, ezért nem érzem magam érintve Fehérváron. És ha valahol el akarod kezdeni, azt javaslom pl. kezdd el nálunk, vagy ha nem vagyok szimpatikus, ott van még négy másik budapesti csapat.

Nekem még mindig szimpatikusabban hangzik hogy "megverjenek" Szolnokon vagy Debrecenben, mint hogy grundfocizzak Budapesten!!!

2. Kiválasztottál egy csapatot a Kovbojokat, aki ezek szerint neked nem szimpatikus, mi van az összes többivel?

3. Minden csapatban vannak REPLIKA játékosok és lesznek is, akik a foci, a csapat hírnevének farvizén próbálnak jobb pozíciót keresni szombat esténkét a női rajongók fejének elcsavarásához.

4. Azt nem értem miért kell új csapatot alakítani?
Várom a választ: ez a csapat miben tud többet a többi ötnél, amivel kiérdemelné a kezdő játékosok bizalmát, hogy náluk kezdjen el amerikaifocizni.

5. Költői kérdés: Te mind az öt Budapesti csapatnál lejártál legalább fél évet rendszeresen, mindent beleadtál (apait-anyait), és ezek után nem kerülhettél be egyik csapatba sem???

6. És legvégül mivel úgy gondolom, azzal teszek jót azoknak az embereknek, akik amerikaifocizni akarnak, ha megmondom, hogyha ehhez a "csapathoz" jelentkeznek elszúrnak annyi időt az életükből amennyit náluk töltenek tehát LUZEREK!!!.
Nem hagyhatom szó nélkül azt sem, ha valaki piramisjátékra csábítja a szerencsétlen balekokat.
Ezt a véleményemet fenntartom mindaddig, amíg értelmesen el nem magyarázza az új csapatalakító, milyen szándék, cél vezérelte az új csapat alakításakor.

Darth Balu
Sith Lord

Titánok
Előzmény: kozlov18 (48)
Adri* Creative Commons License 2007.11.24 0 0 49
drága Kristóf,

jó, hogy rólad is hallani még :) egy ideális világban abszolút igazad lenne, de abban a világban minden második alkalmas férfiember és fiatal fiú amerikai focizni szeretne, minden harmadik cég tolongana azért, hogy támogathassa az amúgyis normálisan gazdálkodni képes egyesületeket, és ugyanebben a világban a futballpályák urai tárt karokkal várnák az amerikai futballt maguknak választó sportolókat-csapatokat.

ehelyett a kis magyar valóság: kevés játékos (persze a kevés relatív, de szerintem a többség érti, hogy értem), kevés cég, aki fantáziát lát benne, nulla állami támogatás, nagyon kevés pénz, és szinte nulla pálya. Budapest elég nagy kéne legyen több csapatnak is, de MA (és nagyon hangsúlyos a ma, mert öt év múlva nyilván más lesz a helyzet) még nem elég.

így vagy a meglévő csapatok hígulnak fel, mert a tagjaik esetleg elmennek máshová, vagy az újak nem tudnak teret nyerni, hiszen a hozzáértő szakmai gárda (hozzáértő = jelen színvonalon, és nem amerikai szinten természetesen) létszáma is véges. ha itt újat akarsz csinálni, az majdnem egyenlő a lehetetlennel, többségében nincs új, csak valakit-valamit valamelyik másik csapattól elveszel. és így lesz az, hogy a nagy lánggal fellobbanó kezdeményezések sorra azelőtt hunynak ki, hogy bármit is elértek volna, és nagy tervekkel induló emberek-csapatok vesznek el a süllyesztőben, esetleg kedvét szegve azoknak, akik TÉNYLEG szívesen amerikaifociztak volna, de csalódniuk kell, mert hiába csábító az ÚJ, ahol MINDENKI egyenlő, ahol nulláról lehet kezdeni, de azért láttuk, hogy ez nem minden esetben vezet jóra. Neked meg főleg tudnod kell, hiszen átéltél már egy-s-mást, ha nem csal az emlékezetem :)

úgyhogy egyet kell értsek Baluval, mert értem, hogy miért mondja, amit mondd, még akkor is, ha kevésbé diplomatikusan próbált is fogalmazni, mint én.
Előzmény: kozlov18 (48)
kozlov18 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 48
nem hogy inkább örülnétek, hogy lesz majd kivel játszani a fővároson belül is, és nem kell órákat utazni, hogy kikapjatok Szolnokon vagy Debrecenben.
mert ha lemenne valaki a KOVBOJOKHOZ és két edzés után magára ölti a mezt a lelátón az nem gáz ugye? ő attól a két edzés után már amerikai focista lesz, vagy mi az isten? és különben is, valahol el kell kezdeni...

ennyi erővel a fehérváriakhoz és a bulldogokhoz is bepofázhatnál...

kozlov18 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 47
kovbojok mi?
Podmena Creative Commons License 2007.11.20 0 0 44
Szerintem mindenki aki a grizlikhez jelentkezik luzer.
Van néhány (Wolves, Kovbojok, Viperák, Titánok) bejáratott és egy fiatal (Buldogok)csapat budapesten ha igazán amerikaifocizni szeretnél és nem REPLIKA játékos vagy, aki csak a leláton hordja a "grizli mezt" mert már kétszer volt edzésen akkor ezekhez a csapatokhoz jelentkezz!

Darth Balu
Sith Lord

TITÁN
Előzmény: Törölt nick (43)
fenyő11 Creative Commons License 2007.10.18 0 0 41
szia!
Arra szeretnélek megkérni,hogy mondanál egy két konkrétumot a csapatról.pl:edzések helye és ideje,hányan vagytok, és h mik a terveitek
csak mert én is szeretnék elkezdeni jáccani
Előre is köszi a választ!!!!
Előzmény: lion1974 (40)
lion1974 Creative Commons License 2007.10.07 0 0 40

Budapesti Amerikai Football csapathoz keresünk edzőt ki felkészitené csapatunkat erre a gyönyörü játékra.Biztos anyagi háttérel pályával öltözövel s edzéshez valo szerelésekel( pajzs,toloszán stb)

 

 

kozlov18 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 39
Sziasztok!

Azt hallottam, hogy Érdnek van amerikai foci csapata. Az interneten próbáltam utánajárni, de nem találtam semmit. Valaki nem tud erről valamit? Előre is köszi!

Üdv, Kristóf
ibalazs1991 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 38
Hello minden amerikai foci kedvelőnek!
Nekem lenne egy eladó amcsi foci felszerelésem.
Adams A4 sisak L-es méret
Rawlings M-es méretű vállvédő (QB,WR,CB,FS) posztokra ajánlott
Fekete L-es gatya
+ kiegészítők (protektorok,mez,szuszpenzor....)
80.000-ért vettem, de 57.000-ért eladom.
Ha érdekel valakit írjon nekem egy mailt.
ibalazs1991@freemail.hu
-
Bob2005 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 36
Székesfehérváron szeretnék csapaot alakiítani!Akit érdekel és fehérvári vagy környékbeli az írjon nekem e-mailt a herbal@vipmail.hu címre!MINNÉLTÖBB JELENTKEZŐT VÁROK!
spartian Creative Commons License 2006.10.05 0 0 35

Üdvözlök mindenkit, saját használatra keresek használt/ feleslegessé vált felszerelési tárgyakat,  egy 185 cm magas 85 kg-os emberkére kellene. Akinek van árajánlatát megteheti : bozo74@index.hu címen. jelige: "boltoljunk, hogy én jól járjak"

 

köszi!

urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 34
Üdv amerikai foci csapatok, játékosok, edzők, szervezeti tagok és focirajongók!

 

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! A hetekben felmerült a hír, miszerint megalakul a Budapest Cowboys (Új Generáció) Varga Pisti szárnyai alatt a Vipers tagokból (kb. 50 fő) és Giants tagokból (kb.10 fő).

Ezzel kapcsolatban hallottam az alábbiakat hiteles forrásból.

 

Árpa Attila nem nézi jól szemmel a Bp. Cowboys megalakulását, sőt az általa úgy utált Giants vezetőt Stefánt megkereste, hogy csatlakozzon ahhoz a „konzorciumhoz” amely kizárja a Budapest Cowboyst a magyar bajnokságban való indulástól. Ahogy én tudom a két fél meglehetősen utálta eddig egymást, de úgy látszik egy „derék cél” érdekében egymásra találtak. Felmerültek, mint szövetségesek – ezekhez sajnos nem tudok hozzá szólni, mert ezt az információt nem tudtam leellenőrizni – az alábbi csapatok Norht Pest Vipers, Debrecen Gladiators, Budapest Blacknights, Eger Hereos. Kérem a fenti csapatok vezetőit, hogy cáfolják, vagy erősítsék meg a fenti hírt. Hangsúlyozom az alábbi csapatok nevét, megemlítették, feltételezésként kezelem, de a giantset biztosan tudom, mert hiteles a forrásom ezen a vonalon.

Egyébként, amit nem értek még, hogy a St Lawrence Giants csapat még csak be sincs jegyezve, nem is MAFL tag, hogy tud szavazni liga ügyekben?

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges az, hogy a média fenegyereke, aki az amerikai foci imádója és a magyarországi amerikai fociért állítólag mindent elkötelező ember, ilyenre vetemedik? Ilyen előszelekkel indul a második hungarian bowl? Az ember azt hinné, ez nem fordulhat elő, vagy csak maximum a magyar labdarúgásban. Szomorúan hallom, hogy ilyen mocskos dolgok előfordulnak az általam szeretet sportágban, azt hittem ez más lesz, végre egy tiszta, érdekektől mentes sportszervezet jön létre. Mint szponzor szerettem volna részt venni a magyar amerikai fociban - mivel régebbi sportsérülésem nem teszi lehetővé, hogy mint játékos élvezhessem ezt a remek sportot- úgy gondoltam, adok egy évet, és ha minden jól megy, mint szponzor áldoznék azért, hogy ha már nekem jött össze a játék, másoknak erre meg legyen a lehetősége és azért magamra is gondolva, ha csak mint néző, de élvezhessem a magyar amerikai focit. (nem nagy pénzre kell gondolni, de egy csapat felszerelése biztos kijönne belőle)

A fenti beírást bemásolom az összes MAFL portálján található magyar amerikai csapat fórumába és várom a mielőbbi válaszokat, bízva abba, hogy sikerül meggyőznie a csapatoknak, hogy a fentiek nem fordulhatnak elő ebben a sportban.

 

 

A válaszokat előre is köszönöm

Üdv:

Urlacher

kicker Creative Commons License 2006.01.20 0 0 33
Sziasztok!

Ha van köztetek olyan játékos, esetleg rúgó, akit érdekelne egy 2-3 napos rúgótábor valamikor júliusban az jelezzen nekem! Peter Kramberger (Európa legjobb) rúgója és én szeretnénk szervezni egy ilyen kiértékelő, tanító tábort európai rúgóknak és puntereknek. Most szerzünk kontaktokat és lassan küldjük ki őket.

Eddig van német, holland, angol, spanyol, francia, osztrák, dán, svéd, norvég és magyar érdeklődők.

Mi ezen nem próbálunk pénzt keresni, ezért mindenki magának fizetné a szállást, kaját, repülő illetve kocsiutat. Természetesen segítünk ha érdekel a dolog.

Akit érdekel jelentkezzen itt: gaborsviatko kukac yahoo pont com mailre.

Írd le a neved, melyik csapatban játszol, hány éves vagy, hány év tapasztalatod van és adj meg egy email címes elérhetőséget.

Üdv,
Sviatkó Gábor
K/P #1 Budapest Wolves
1990 Cupák Creative Commons License 2006.01.03 0 0 32
Sziasztok, csak annyi, hogy sok sikert, és kezdjétek gyűjteni a Junior csapatotokat is, hogy nekünk is legyen ellenfelünk:)
madzombie Creative Commons License 2006.01.01 0 0 31
Aki Eger és környékén lakik és szeretne csatlakozni az EGER HEROES-hoz keressen a madzombie@freemail.hu-n!!!
Ome Creative Commons License 2005.10.21 0 0 30

Szegediek és környékiek figyelem!

 

Alakulóban van egy csapat Szegeden. Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:

 

lehtinen@freemail.hu

Üdv:

 

Ome

 

Mamakedvence Creative Commons License 2005.10.19 0 0 29
hali, merre szoktatok "edzeni"? :) lehet érdekelne a dolog. és mennyien vagytok?
Előzmény: Abris04 (1)
HT Miskolc Creative Commons License 2005.09.28 0 0 28

De!

 

gyere a Miskolc Steelers topicba! és hozd magaddal hat legidősebb bátyád :-)

 

steelers@vipmail.hu

steelers.fw.hu

Előzmény: TheMarten (14)
NKDemons Creative Commons License 2005.08.01 0 0 27
linoge@freemail.hu

itt érdeklődj
Előzmény: pecki (26)
pecki Creative Commons License 2005.08.01 0 0 26
Szolnokon is alakult egy csapat.Aki tud valami bővebbet legyen szíves írjon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!