Keresés

Részletes keresés

viricsi Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4542

A fizető utas véleménye nem helyezhető a szakmai érvek fölé. Emellett pedig kérd ki egy-két hölgy véleményét is, hiszen női utasok is majd annyian vannak, mint férfiak.

 

...és azt hiszem, hogy fölösleges ideírnom a példák tömkellegét.

Előzmény: PÁJLOT (4536)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4541
Már miért ütnénk? Bár tanultuk hogy kell:)))
Valóban tiszteletben kell tartani más véleményét, ez igaz. De személy szerint azt a véleményt tudom elfogadni, ami kulturált módon van előadva. Jozsibácsi beszólásai azért nem éppen ez a kategória. De valahogy az az érzésem, kicsit talán rá is játszott. Így aztán igazán "haragudni" sem lehet rá:)
A felvételiről: annak idején, huszon éve azért volt egy nagyon komoly pszichológiai teszt. És aki azon nem ment át....lehetett akárki akárkije és jöhetett épp bármelyik szobából, nem vették fel. Erről tudnának sokan mesélni, de nyilván nem fognak vele dicsekedni. Ettől függetlenül ez tény. Mint ahogy az is, hogy valóban kerültek be igy hölgyek. Más kérdés, hogy meddig bírták!
Előzmény: PÁJLOT (4536)
robicsek Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4540
Éveken keresztül aranykártyám volt. Amig volt értelme. Még olyan is volt, hogy a legtöbb pontu aranykártyásoknak szervezett fogadáson ott voltam valamikor. (a vendégsereg nagyrésze politikus meg művészfajta volt, üzletember alig)


Egy év alatt leküzdöttem sima kékre, mert már nincs értelme.
Erről persze a stewik nem tehetnek.

Szoval, lehet az is hogy találkoztunk, de hogy fogunk, az se lehetetlen, de nem tul valoszinu, csak akkor ha az adott időintervallumban hasonlo árért nincs más megoldás.
Előzmény: nightflight (4534)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4539
Kedves nightflight!
Köszönöm a kedves invitálást:) Ezek után majd sűrűbben pillogok, kacsintgatok, megkönnyítve a felismerést. Bár.....az én koromban már hamar elfárad a szemmozgató izom:))
Előzmény: nightflight (4534)
malazs Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4538
Gyakorlatilag 3-szor repültem a Malév-al, 1 esetben helyettesítő gép jött értünk Prágába, egy Ebraer 120-as, azon a gépen csak 1 fiatal, épp aznap 27. születésnapját ünneplő hölgy volt, viszont a másik 2 esetben akár ön is lehetett a kedves Stewardessek egyike akik épp akkor szolgálatban voltak, szóval akár már találkozhattunk is. Sajna idén már Maléves repülés nincs tervben,bár sosem tudható,eddig sem volt tervezve,de az akciós jegyek és az Airtours városnéző akciói lehetővé tették azt hogy Malévval is repülhessek. Örülök hogy ilyen lehetőséggel élhettem. Remélem vircsi olvtárs is tud majd ilyen lehetőséggel élni és akkor nem csak a Low-cost légitársaság jöhet szóba.
Előzmény: nightflight (4534)
robicsek Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4537
Ugy látszik, kevesen utaznak Bristish Airways-en. Ott szerintem az átlagéletkor simán 50 felett van, és általában roppant kedves és emberismerő Urak a stewik.:)
És semmi baj sincs velük.

Na jó, a lenge selyemöltözetű lányokkal a Singapore Airlines-on se:)
PÁJLOT Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4536

Viricsi,most panaszkodsz,vagy dicsekszel?:)

 

Nos,most lehet,ütni fogtok,de az utas fizet.Igy,az ő véleményét is tiszteletben kell tartani.Az utas csak a megélt élményeire fog hagyatkozni,nem is ismerheti a kulliszák mögött folyó dolgokat.

Nem hiszem,hogy szakmai alapon fogja leirni "élményeit",ő csak azt tudja,hogy neki a fiatal "csinibabák"tetszenek.Inkább elviseli a kezdő-szőke,bögyös-ügyetlenségét,mint a vérprofi,2cm vakolatos "öreglány"látványát.Mert neki prioritás élvez a libidó,mint kiszolgálás.Én sem értek vele egyet,de elfogadom,ő fizet.

 

Szerintem,az köztudott,hogy a légikisérő inkább hivatás,mint szakma.

Le nem irt szakmai követelmény a külsőség.Persze,ez diszkrimináció,de bizony 80%ez szerint veszik fel a hölgyeket,utána csak a többi.A Malévnál köztudott,hogy a kiválasztásban "egyébb"dolgok is közrejátszanak,bizony a "kiválasztó"gyakran hivja magán elbeszélgetésre,kávézásra a jelentkezőket.Fantáziára bizom,mi történhet,de hát ez magyarország,miért ezen a téren működne ez másképp!!

 

Előzmény: viricsi (4535)
viricsi Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4535
Még kimondani is röstellem, de emlékeim szerint kb. 26 éve utaztam utoljára Malév géppel és a jövőben is inkább a fapadosok ajánlatát fogom preferálni, hiszen én csak egy szegény reptéri alkalmazott vagyok, aki nem engedhet meg magának ilyen drága céget. A pillantásunk pedig biztos összeakadt már jónéhányszor Ferihegyen az elmúlt évtizedben. :-))
Előzmény: nightflight (4534)
nightflight Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4534

KEDVES malazs, viricsi, shawasdy!

25 éven át szerencsémre nagyon sok ilyen kedves emberrel találkoztam, ezért is mondom, érdemes csinálni! Bízom benne, hogy a tükör ill. közvetlen környezetem hatására észreveszem, ha már nem vagyok fedélzetképes. Addig is szeretném az ifjúságnak átadni a tapasztalataimat, tudásomat, ami természetszerűleg a korral jön. Utána is igyekszem majd segíteni fiatal kollégáimat! (ha lesz rá módom)

Szeretettel várom Önöket a MALÉV gépek  fedélzetén! Egy pillantásukból is felismerem majd Önöket! /ez is a tapasztalat!:) /

Előzmény: malazs (4530)
malazs Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4533
Így is mondhatjuk/írhatjuk. Viszont méltatlan korról vitázni ilyen módon, illetve általánosítani.
Előzmény: viricsi (4531)
viricsi Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4532
Ez a két szerintem sem túl helytálló a mondatomban. :-).
Bocsánat.
Előzmény: viricsi (4531)
viricsi Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4531
Alfalima olvtárs megjegyzése szerintem nem helytálló, ugyanis szerintem nem a vita méltatlan, hanem az otromba hozzászólások.
Előzmény: malazs (4529)
malazs Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4530
Annyival azért még kiegészíteném,látva az itt kommentelő hölgyek reakcióit és toleranciáját, higgadtságát, biztos vagyok benne hogy bizony az Ő helyük a fedélzeten van! Az ilyen megnyilvánulásokat nagyon nehéz higgadtan kezelni,mivel személyes sértés és ez általában indulatokat sző. Ezáltal is bizonyították hogy egy-egy problémát mennyire kulturáltan tudnak kezelni.
Előzmény: malazs (4528)
malazs Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4529
Ezt én mennyivel hosszabban írtam le:) Pedig tényleg elég lett volna ennyi is,ebbe minden benne van.
Előzmény: indexalfalima (4524)
malazs Creative Commons License 2010.04.11 0 0 4528
Elkeserítő látni ezen a fórumon is hogy egyes embereknek a vizuális ingereik fontosabbak a szakmai tudásnál!
Jelzem 37 éves aktív férfi vagyok,és nem meleg :) tehát én sem fordulok félre egy szép hölgy láttán,és már itt sem feltétlen a kor dominál.
Viszont utasként, eddigi utaim alatt nem azt tartottam elsődleges elvárásnak hogy egy fiatal csirke szolgáljon ki. Nem mondom, tavaly a TVS gépén gyönyörű sztyuvik voltak, szerencsére ahogy laikusként meg tudom állapítani a dolgukat is értették, kedvesek is voltak egyedül a vezető légiutaskisérő kis csaj volt olyan mint ha citromba harapott volna,és a többi sztyuvival elég erőteljesen éreztette ki is a domináns. Szerencsére ez sem volt akkora mértékű hogy mint utast zavarjon. MALÉV gépeken többször is,sőt általában 40 fölötti sztyuvikhoz volt szerencsénk, meg kell mondjam hibátlanul végezte mind a munkáját, kedvesek voltak szintén, mosolyogva végezték a dolgukat, úgy ahogy azt bárki elvárhatja. A repülőgépre nem csajozni megyek, tehát nem az érdekel hogy egy 22 kiscsaj vagy egy 45-50-es hölgy a légiutaskísérő. Az a fontos hogy engem mint utast miként szolgál ki, mennyire segítőkész, stb...
Kor alapján minősíteni embereket és pálcát törni felettük, megfosztani a munkájuktól, amire egy életre elkötelezték magukat igen nagy felelőtlenség. Arról nem is beszélve hogy itt páran a hölgyeket koruk alapján ítélik meg és osztanák különböző területre, a sztyuvik nem árucikkek, nem örömhölgyek és nem azért csinálják ezt a munkát hogy jó pár olyan embert kényeztessenek aki képtelen a 7köznapi életben magának csajt szerezni, és ezt szinte tőlük várná. Remélem minden arra érdemes sztyuvi marad az állásában akár a nyugdíjáig,illetve ameddig képes a feladata tökéletes ellátására,illetve lesz hely a fiataloknak is ezen a pályán,de csak azoknak aki tényleg erre teszi fel az életét, és fontos neki hogy amit csinál azt jól is csinálja.
A hölgyek koráról meg még annyit,az hogy ki fiatal és ki nem,elég szubjektív. Döntse el mindenki maga hogy mennyinek is érzi magát. Továbbá az is szubjektív kinek mi a szép, a legtöbb emberben ott rejlik a szépség. Általánosítani sem akarok, mivel alkatilag, fizikailag és genetikailag is igen különbözőek vagyunk,de azért meg lehet nézni jó pár mai csirkét is hogy miként is néz ki! Igen sok olyan hölgy van aki bőven felülmúl 19-20 éves csajokat ilyen téren, nagy hiány manapság a természetes szép mell,a formás fenék,a feszes bőr, ezt mostanában a ruhákkal vagy push-up melltartókkal kívánják ellensúlyozni. Mikor egy "kislány" már 12-13 éves korától melltartót hord mert az a trendi,akkor bizony ne csodálkozzunk ha 22-24 éves korára nem lesz tartása annak aminek még feszesen kellene merednie és nem a gravitációnak hatni rá erősen. No és kedves uraim akik a hölgyekkel kritikusak vagyunk,nézzünk már picit tükörbe,mi mennyire is vagyunk tökéletesek?! Az idő pedig lassan ellenünk is dolgozik,mi sem szeretnénk magunkat haszontalannak érezni majd 50-55 évesen,már ha megérjük.De minden kornak meg van a maga szépsége és örömforrása.
A lényeg a lényeg: mindenki végezze tisztességgel a munkáját, lelje meg benne és az életben is az örömét. Remélem én pedig csak pozitív tapasztalattal gyarapodom a későbbiekben a styuvik terén.


U.I: Elnézést a hölgyektől a folyamatos sztyuvi megszólításért.
shawasdy Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4527
Fenntartom a véleményem: Peep show!!
Előzmény: joskabácsi (4523)
viricsi Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4526
Ha finoman fogalmazok, akkor otromba vagy és még véletlenül sem értetted meg azt, hogy mitől jó egy sztyuvi, sőt azt sem, hogy mi a feladata. (Ez szigorúan egy topiklakó magánvéleménye, nem mindenki ért ezzel egyet.)





Előzmény: joskabácsi (4523)
nightflight Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4525

Véletlenül sem tetszene megmondanom, hogy ki tetszen kinek. Én elfogadom az álláspontját, félreértett, én pusztán a saját véleményem mellett érveltem. Az, hogy magának ki tetszik a fedélzeten és ki való oda, az néha bizony különbözhet, de lehet szerencsés esetben egyezés is. Ha valaki csak és kizárólag csinibabákkal szeret utazni, akkor kiválóan megfelelnek a low cost társaságok. (bár fiúk ott is vannak) Valamint tehetősebbeknek a privat jetek.

Minden utas véleményét tiszteletben kell tartani, mi csak örülhetünk a kedves, utazni vágyó utasoknak. És egyikünknek sincs joga megmondani, hogy a másik mit tegyen. Így mivel még nem nézek ki nagyinak, nem vettem magamra sem a check-in, sem az iroda pultja mögé való "száműzést". A jegykezelés is frontline.....persze optimális esetben az utas ott kevesebb időt tölt. Attól függetlenül, hogy ott is megalapozhatják a hangulatot.

A Malévnál a csinibaba, mint feltétel nem követelmény és a csinibaba valamint a nagymama között van átmenet, ezt ugye elfogadja?

Szerencsére manapság egyre biztonságosabb a repülés A-ból B-be. Ez a pilóták feladata. Azonban mi nem véletlenül vagyunk kiképezve  akár vészhelyzetekre is.

Tulajdonképpen annyi minden lenne, amiről írhatnék, de talán ezt most még nem érdemes........

Remélem elhiszi, hogy csak szép és kellemes repüléseket kívánok olyan személyzetekkel, amilyenekkel szeretné.

Én meg annak örülök, amíg rám is szükség van. Szerencsémre másoknak meg így jó.

Előzmény: joskabácsi (4523)
indexalfalima Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4524
Teljesen laikusként méltatlannak érzem ezt a vitát.
Közel negyven légitársasággal repültem, s egyetlen alkalommal sem a stuvi életkorán múlt, hogy jó volt-e a szolgáltatás vagy sem.
joskabácsi Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4523

Tiszteletem,ugye,nem tetszik nekem megmondani,hogy melyik korosztaly legyen a favorit szamomra?

Ha repulok,az utazast szeretnem minden nemeben elvezni.A gepet vezeto szemelyzettol csak az az elvarasom-mint utas-hogy biztonsagosan vigyen A-B-be.

Az utaskiseroktol mast varok el,es sokkal jobban erzem magam fiatal csinibabak mellett,mint a nagymamak koreben-persze-fuggetlenul attol,hogy mindketto az olembe ontheti  a kv.t...

Fiatal koromban-mily meglepo-az oreg csajok tetszettek!Ma mar menekulok toluk,csak fiatal,bomba noket akarok stuvinak!!

Idosek maradjanak a Check-in nel,vagy iroda.

(ez szigoruan egy utas maganvelemenye,nem mindenki ert ezzel egyet)

 

Előzmény: nightflight (4522)
nightflight Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4522

Negyedszázados múlttal én is szeretném megosztani a véleményemet Veletek!

A légiutas-kísérő szakma nem kor és külalak függő, ezt csak a csacsi laikusok gondolják így. Fiatal és öregben is találkozhatunk kedves, ápolt, figyelmes kollégával és persze a fordítottja is igaz lehet. SZEMÉLYISÉGFÜGGŐ! Mint minden! A kezdetben nekem is "csak" a fiatalságom volt, de méltósággal idősödöm és képezve magam állandóan,  a hangsúly az ápoltság és figyelmesség irányába tolódik. Oldalakat lehetne erről írni, sok-sok beszélgetéssel, párbeszédekkel lehetne érveket ütköztetni! 

Éhes Farkas"És tudomásul vesszük, hogy max. 45 fölött a stuviskodás már nem megy... Mást kell csinálni.  Sok más légitársaságnál így van.  Prosperálnak is." 

Én kicsivel túl a 45-ön nem így látom, ha dolgoztál a Malévnél, akkor tudhatnád, nem vagyok egyedül! A mai napig imádom a munkámat, örömmel megyek ki a gépre, az utasok és a Fiatalabb kollégáim visszajelzései is pozitívak! Elfogadom, hogy az ifjabb generációé a jövő, de engedd meg, hogy csak az arra érdemeseknek drukkoljak!

Hallottál már a Deltáról, utaztál a Finnair/Lufthansa/KLM/British hosszútávú járatain? Szerintem nem, de ez nem is baj, csak tapasztalat és széles látókör hiányában ne puffogtass vaktöltényeket!

"Nálunk miért kell a fedélzetről nyugdíjba menni ?" - tudod egy nemzet kultúrájáról sokat elmond az idősek tisztelete. Sajnálom, ha titeket erre otthon nem tanítottak meg!

"....Mukis-Fehérvári Gézás..."Helyesen írva: ...Muckys- Fehérváry Gézás...."Gyermeteg dolog, ha így állsz bosszút, mert ez viselkedésbeli hiányosságot takar :(

Nem tisztem megvédeni őket egyébként, csak arról is essen szó, hogy sokan elfelejtik, milyen csúfos távozásra kényszerülhettek volna, ha nevezett o.v.nem emberi módon közelít hozzájuk és felajánlja a közös megegyezést! stb.

Ő mindig nyitott ajtóval vár mindenkit, tessék élni vele!!!!!

"Szóval, fiatalok, --- járókeret beszerez, megkapaszkod, és hátha még dolgozhattok is, hogy a MALÉV felvirágozzék !"Bízom benne a szüleidnek van munkája és soha nem szorulnak a segítségedre!  

Ne bántásnak vedd! Építő jellegű kritikának, life long learning......

joskabácsi -     

"Hat kedveseim,nekem ne hozza ki a kavet egy oreg anyoka,inkabb egy csillogo harisnyas 25 eves,inkabb legyen bena,de szep a laba es a fogsora!

Mama maradjon otthon az unokakkal jatszani."

no comment, vagy mégis:  Bár már nem vagyok 25 éves, de talán ez nem az én bűnöm. "csillogó harisnyát" én is szoktam felvenni, lábam is "elmegy" kategória, fogsorom rendszeresen ápolt , tehát azzal sincs baj. 45 felett picivel nem vagyok öreg anyóka és még unokám sincs! Gyerekeimmel rendszeresen foglalkozom, jól tanuló intelligens gyerekek! MÉG a munkám mellett is van rá időm! Párommal is harmónikus a kapcsolatom még mielőtt turkálna benne!

ÉS! Én már tudom azt mutatni magának joskabácsi, hogy elhiszem milyen nagy ember, mennyit utazik, milyen fontos, mert a magafajta ezzel szeret hencegni. Hajnali 2-kor is kiviszem a 3. pohár bort, mert a tapasztalat....Turbulencia esetén vizestörlővel és eü.tasakkal én állok ott, nem a csillogó harisnyás 25-ös, mert az olyan még nem rejti véka alá a véleményét és többnyire Brad Pitt- féle utasokat kíván magának. Bármilyen gondja adódhat a gépen, van rá példa és bizony előttem talán kevésbé szégyelli magát, amikor iszonyú "illatok" után kijön a mosdóból....

Lehetne ezt folytatni......

Egyszóval én elfogadom az utast, embernek, én választottam ezt a hivatást, de azért engedtessék meg, hogy így általánosítva ne vegyem magamra az egyáltalán nem jó modorú hozzászólásaikat!

Vagy álljanak elénk és úgy próbáljanak meggyőzni - face to face!

Szerencsére valóban nagyon sok szép, aranyos, kedves ifjú kollégám van! Nekik akarjuk átadni a jövő lehetőségét! 

Az értelmes és nem mocskolódó párbeszédre nyitott vagyok!

BKK HILTON Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4521
Kedves ordas, (egyebkent a francokat kedves)!
Ugy tunik te annak a bizonyos szervnek a kevesbe kellemes (bar ez is nezopont kerdes) oldalara kerultel.
Ilyen formaban - olvasva ezt a postodat - tokeletesen meg tudom erteni a donteshozokat, hogy mar nem vagy kozottunk.

Nem szeretnem - adott esetben - eletemet rad bizni, mert ahelyett, hogy a jarokeretet alamtenned, siman kirugnad alolam.
Előzmény: Éhes Farkas (4508)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4520
Pénzért vizuális élmény.... peep show...már feltalálták.
Előzmény: JACOB VAN ZANTEN (4518)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4519
:)))
Pedig próbáltam, nagyon kapaszkodtam a járókeretem szélébe! Vagy a gyerek járókájába? Már nem is tudom....:)))
Előzmény: stw88 (4517)
JACOB VAN ZANTEN Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4518

Az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy legtöbbje csak traning alkalmával találkozik a csúszdával hosszú pályafutása során...

 

Jóskabácsi véleménye egy szubjektiv,utas vélemény.Őt nem érdekli a szolidaritás,az empátia,az emocionális megközelités,egyszerűen a pénzéért vizuális élményt is vár.

 

 

Előzmény: b737 (4513)
stw88 Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4517
Őszintén csodáltam volna, ha ezt kibírod szó nélkül :)))
Előzmény: shawasdy (4515)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4516
Hát kedvesem, őszintén remélem, majd egy béna csillogó harisnyás fogja a forró kávét az öledbe önteni!!
Az utolsó mondatodhoz pedig ennyi:

" Jobb csendben maradni és hagyni, hogy azt gondolják buták vagyunk, mint megszólalni és minden kétséget eloszlatni e felől!"
Előzmény: joskabácsi (4511)
shawasdy Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4515
No figyelj!

Először is gratulálnék a bátorságodhoz! Álruhában, név nélkül kajabálni, szitkozódni, az "ellenfelet" viszont néven nevezni.......bátor, derék tett! Téged minősít.
Mint ahogy irományod többi része is. Én ugy gondolom, a jó légiutaskísérő többek között rendelkezik némi intelligenciával, empátiával, tiszteli embertársait, legyen az bár öreg vagy fiatal. A te hozzászólásodból viszont ömlik a rosszindulat, a düh. Csak egyszer is végiggondoltad, hogy kinek van ma a munkaerőpiacon több esélye??? Egy fiatal, több nyelven beszélő, csodaszép hölgynek, úrnak, vagy egy 20-30 évet végigrepült, nyugdij előtt pár évvel álló járókeretes csotrogánynak???Tudom, ez nem a te dolgod, mit érdekel. DE! Pár év, és lehet, előtted is ott rostokol a járókeret. És akkor az ilyen ordítóan bunkó hozzászólókat te fogod legelőbb elküldeni ide meg oda.
Voltár már osztályvezető? Tudod, hogy miből áll? Tudod, hogy ma mondjuk nem az ül most ott, aki, akkor mi lenne? Szerinted egész életében erre vágyott, hogy évente x embert kirúghasson? Nem. Amennyire én tudom, hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy minél kevesebben kerüljenek az utcára.
Ezerszer megtárgyaltuk már azt is, hogy a kedvesség, jólápoltság köszönő viszonyban nincs a korral. Láttam én már olyan huszonévest, akitől leginkább hányt a kedves utas. És olyan negyvenes-ötvenest, akit imádtak.
Nem nehéz ezeket a dolgokat felfogni, már persze csak ha van mivel!
Előzmény: Éhes Farkas (4508)
stw88 Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4514
Kedves Éhes Farkas! Őszintén sajnálom, hogy csak épp a mondandóm lényegét nem értetted meg, valószínűleg én nem fogalmaztam világosan. Nem annyira az öreg-fiatal ellentéten állt szándékomban rágódni, hanem arra próbáltam rámutatni, hogy ebben a szörnyű helyzetben talán jobb lenne nem mégelviselhetetlenebbé tenni a légkört, mert amúgy is van baj ott elég. Arra viszont szeretném felhívni a Te figyelmedet is, hogy akinek megadatik, márpedig a legtöbben így vagyunk ezzel, előbb-utóbb felnő, sőt szép lassan megöregszik. Nem vall túlságosan emelkedett és kultúrált gondolkodásra az érettebb korosztályt eleve rozzantnak, alkalmatlannak minősíteni. Eléggé csukott szemmel kell ahhoz létezni, ha azt gondoljuk, hogy a "fiatalok" szépek és rátermettek, az "idősebbek" pedig csúnyák és alkalmatlanok. Rengeteg olyan idősebb hölgyet láttam életemben akik után a húszévesek is sóvárogtak és nem kevesebb olyan fiatal nőt, aki még ágymelegítőnek is csak némi elfogyasztott zsibbasztó után volt alkalmas, mutogatni pedig egész egyszerűen ciki őket. A külsőn kívüli egyéb tulajdonságokba pedig inkább nem mennék most bele, mert az egy nagyobb lélegzetű értekezés témája lehetne. Őszintén sajnálom azt a férfit aki csak ocsmány öregasszonyt látott életében! Rövid lesz az az időszak, amikor számára megfelelő női társaságot találhat, vagy esetleg az épp aktuáli párját menetrendszerűen cserélgeti fiatalabb évjáratra? Hát... nem túl rokonszenves mentlitás.
b737 Creative Commons License 2010.04.10 0 0 4513

"A stuvi szakma 100x inkabb szol a kulalakrol-es maga a norol,hogy varazsoljon el-mint a haziassagrol."

 

Amikor a kényszertszállt repülőből vészcsúszdán mentik az utasokat és jóskabácsi dermedten áll az ajtóban elfehéredett ujjakkal kapaszkodva az ajtókeretbe és mögötte negyen menekülni akaró utas őrjöng, a "25 éves csillogó harisnyás béna" kevéssé valószínű, hogy bármit is tesz.

A "mama" viszont félkézzel kib@ssza jóskabácsit és talán mindeni túléli.

 

Tudom, hogy ez elég ódivatú felfogás, különösen a szép lábhoz és fogsorhoz képest :-)))

Előzmény: joskabácsi (4511)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!