:-) Nem úgy terveztem, hogy mihelyst letudtam a programot, jöhet a kaszás. Hanem csak úgy, hogy ezek után már nem lesz bennem sajnálat, ha jön. Nem vagyok mennyiségi ember. Inkább valami új programpontot veszek fel. Pl. megtanulok valamilyen hangszeren játszani. Na, mondjuk ez nagyjából kizárt, hogy megvalósuljon, de persze ki tudja.
Nem tudom, meséltem-e már, hogy 3 dolog volt, amit még zsenge ifjú koromban elhatároztam, hogy szeretnék megtenni, mielőtt meghalok. 1. látni a tengert - ez már megvolt 2. repülni - ez is egy rövid sétarepülés erejéig 3. lovon ülni - na ez még hiányzik, mert ha a közelébe megyek egy lónak, akkor megijedek, hogy túl nagy hozzám képest Na de ha egy ilyen pasi lenne ott velem, nekem, a segítségemre, pláne ilyen szerelésben .... :-)))
Ezt olvasva megjelent a lelki szemeim előtt Kiran, amint a konyha asztal mellett ülve, újságolvasás közben sárgarépát rágcsál.
"remélem ez nem ébreszt félreérthető asszociációkat... "
Ezt olvasva pedig megjelent előttem Kiran, amint ... ezt le fogom írni egy erotikus fantáziában, és most már nem menekülsz meg az alól, hogy te is megihless engem egy slashre. :-))) Így jár az, aki direkt felhívja a figyelmet, hogy a mondataiba bele lehet magyarázni pajkos jelentést is. :-)
azt hiszem, tényleg sznob lettem :) vettem ugyanis a minap nádcukrot, mondom magamnak, na, ezt megkóstolom! és megkóstoltam :) az íze után a hagyományos (cukorrépa?) cukor valami borzalomnak tűnik.
(őstermelői) akác- vagy virágméz meg mindig van itthon (kivéve múltkor egy nap nem volt, persze éppen akkor jött vendégségbe egy kedves barátom, és kért volna a teájába...), de most próbálom rábeszélni magam, hogy vegyek a kolléganőmtől gesztenyemézet. már ha jól emlékszem, hogy az a sűrű, nagyon barna az.
azt hiszem, éppen a nagy felhajtás miatt is voltam annyira elutasító a zöldteával. nem szeretem, ha mások akarják megmondani, mi jó nekem :) de múltkor fel kellett töltenem készletemet, mert elfogyott a vadcseresznyeteám, akkor vettem a vadmeggyet, és eszembe jutott a barátnőm, hogy ő mondta legutóbb nekem a zöldteát, és gyorsan azt is vettem, igazi kínait :) (=sznob vagyok) mindezeket persze nem filterben, mert annak semmi "fílingje" :) mindenesetre ízlik, és nekem csak ez a lényeg. a kávét már egyáltalán nem kívánom, még az illata is rosszulesik.
teaidő! teljesen átálltam a kávéról a teára. sőt, most már a vadmeggyteám sem ízlik annyira, amióta tegnap óta döntöm magamba literszámra a zöldteát. elnézést kérek a zöldteáktól, mert eddig előítélettel viseltettem irányukban. azt hittem, rossz :) és bizarr módon sárgarépát rágcsálok a tea mellé. lehet csatlakozni :)))