A topic célja, hogy aki szeretne csatlakozni a klubhoz, az ide beírhassa a kérését, a klubtagok pedig itt írhatják le a támogatást vagy az ellenvéleményüket.
Nem állt szándékomban klubba kéredzkedni, csupán a rejtélyes topicindítóra akartam reagálni a régi térképes topic ajánlásával: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9055073 De ahhoz nincs jogom.
Jogosultságom megvonva félnapos szavazással, holtversenyes eredményből való önkényes választással. Előre lejátszott meccs volt. Hiába szerettétek volna, hogy más legyen ez a hely, mint a HUSZ, mégis csak ugyanolyan maradt.
Sziasztok! Kérvényt nyújtok be 1, azaz egy darab tagsági igazolvány ügyében „cidri” nickre kiállítva, mert úgy látom, hogy az engem érdeklő témák közül több zárt körbe költözött. Ha akad a tisztelt tagok között kettő, aki 1) emlékszik egy ilyen hébe-hóba előforduló nickre és 2) támogatja, akkor mint kevés helyen is elférő önjelölt vendég szívesen melléjük költözöm:-) Ellenkező esetben maradok érdeklődő olvasótok:
(Itt van egy garmada érdekes, izgalmas, jó fej ember. S velem bezzeg senki se akart találkozni! Pfahh, szép, mondhatom :). Ámde gyorsan kiteszem innen a lábamat, mielőtt megvádoltok, hogy tán második tagságra is vágyom-e ;).
na, már megin ez a punk ügy.. :) kavintont kéne szednem..
látszik h nem vagyok vmi kedves figura, en most le is szavaznám magam, nyugodtan ti is.. egyébként külföldön vagyok, és ennél több irl infot nem szánok az indexre, max mail.
Szervusz! Velem beszélgettél egy párszor kb. egy éve a Kultúrában (meg jól fel is mérgesedtél egy ízben, mikor leszóltam a pánkokat), és akkor azt mondtad, hogy nem Érsek Dórának hívnak, az csak egy nikk. Jól emlékszem?
Javasolnám a többieknek, hogy csináljunk egy talit - úgyis szükség lenne már rá -, és oda hívjuk el Ersekdorát.
irl azonosítás a nicknevemben van :), láttam itt pár ismerős arcot, legalábbis nickileg.. meg beleolvastam a témákba, és érdekesnek találtam őket.. nemtom, kiket kéne ismernem, van itt valami taglista? most körülnéztem jobban, látom, hogy elég kevesen vagytok, először nem tűnt fel, hogy ilyen zárt társaság.. igazából még arra sem jöttem rá, miről szól ez a hely, csak érdekesnek tűnt. (egyébként nincs elvi kifogásom találkozás ellen.)