Három gyerek. TizenX év. És kellően érett (már) emberek. Ráadásul miután tisztázódtak a dolgok, kiderült, hogy tényleg nagyon jó barátok. A vicces inkább az volt, hogy a násznép egy jó része ott volt az előző lagzin is. :)
Egyébként nekem valahogy természetesebb, ha jóban vagyok az exe(i)mmel, hiszen nem véletlenül voltunk együtt, nyilván egy számomra szimpatikus ember - még ha párnak nem is voltunk jók. Sőt, saját magam szembeköpése lenne, ha rá köpködnék.
az igen...bár nekem mindig fura ez az "összejárok az exemmel és elvagyunk" történeteket. mondjuk, ha van gyerek, az más...illetve én is érdeklődöm néha a egyik exemről és viszont, de ennyi
Pénteken voltam esküvőn. Idevaló volt: a volt férj családja díszített, a menyasszony (családja) készítette a hidegtálakat, a menyasszony öccsének bandája adta a zenét, a vőlegény szerezte a pálinkát és a bort, a vendégek meg összehordták a sütiket. Mindezt nem valami csóróhangulatban, hanem szép helyen, megadva a módját - csak józan ésszel. Igazán jól sikerült!
Hát az a kritérium jó kérdés, főleg, hogy mondjuk Olivia Wilde a 6. kép jobb szélső ruhájában vonult az Emmyn :), tehát feltételezem, a kategória oda-vissza átjárható :).
Már épp belenyugodtam, hogy én már sosem leszek csodaszép ruhás királylánymenyasszony, de ezek után újra feltámadt bennem a vágy, hogy férjhez menjek (mindig csak a ruha és a tánc miatt akartam): http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/09/23/gyonyoru_eskuvoi_ruhak_sikitsanak/
Bár azt még nem tudom, hogy mi a kritérium, amitől az estélyiből menyasszonyi lesz.
Ó, ezeket a kérdéseket nem a családtagok teszik ám fel! :)
Erre eddig még nem gondoltam, de ebből a szempontból is jó ötlet volt a 12 fős násznép (ebből 4 gyerkőc) :D
Egyébként azt el is felejtettem mesélni, hogy a vőlegény tanúja a húga lett volna. Sajna a szertartás előtt 10 perccel derült ki, hogy egy hónapja lejárt a személyije :)
Ne is mondd :) De tudom ám, hogy az a fél év se nyugiban telik majd, hiszen ott lesznek az "és ugye szoptatsz?" "van elég tejed?" kérdések és a kedves megjegyzések ("nem kéne ennek a gyereknek már átfordulnia?", "az enyém ennyi idősen már járt/mindent evett/az egyetemre felvételizett" stb stb ) :D
Egyébként könnyen elképzelhető, hogy hamarosan hozhatja a levest az uram a börtönbe... ha még egyszer valaki megkérdezi, hogy "akkor most már jön a baba?", tuti kinyírom! :) Eddig a "mikor lesz már az esküvő"-kérdést feltevők megúszták... de már azt is nehezen viseltem :)
Egyébként könnyen elképzelhető, hogy hamarosan hozhatja a levest az uram a börtönbe... ha még egyszer valaki megkérdezi "hogy akkor most már jön a baba?", tuti kinyírom! :) Eddig a "mikor lesz már az esküvő"-kérdést megúszták... de már azt is nehezen viseltem :)
No, itt vagyok :) Összességében pozitív a mérleg ÉLN-ügyben :) Az idő pont addig volt jó, amíg kellett. Mire végeztünk az ebéddel, szakadni kezdett az eső, így a kis vadasparki séta elmaradt, de sebaj. Legjobban a csokromnak örültem, az pont olyan egyszerű, ámde szép lett, amilyet szerettem volna. :) A torta is fini volt azért :)
Nos, reklamálni kell, mert talán legközelebb, másnál figyelnek, ha kivered a balhét és vissza kell fizetniük a pénzt (vagy egy részét). Ne legyetek nyuszik. 2009-et írunk.
Balekok vagyunk :( M. (vőlegény) szaladt el érte... igazából mindegy, hiszen nem valószínű, hogy csináltak volna vele valamit, az meg kizárt, hogy előlről kezdték volna :) Sebaj, azt kívánom magunknak, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk! :) Bár jelen pillanatban a hidegfront eléggé zavar... megérkezett a migrén is :( Remélem, legalább holnap jól leszek :)
Megvan az első bosszúság :( Remélem, több nem lesz! A tortát végül a Horváth Cukrászdában rendeltük meg. Lerajzoltuk az elképzelést, amit hozzá is tűztek a megrendelőlaphoz. Sajnos egyáltalán nem olyan, mint amit szerettünk volna :((((( Csupán annyit csináltak, hogy egy téglalap alakú tortát bevontak fehér marcipánnal, fekete marcipánból kivágtak három db puzzleformát és rátették a tetejére :((( Egyáltalán nem olvad egybe, teljesen semmitmondó lett. Ilyet talán én is tudtam volna. Okosabb lett volna maczyt megkérni ;-)