Keresés

Részletes keresés

puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1537


Emlékszel 2004 nyarán Sopronban? Hát ilyen kapcsolata is lehet egy politikusnak a híveivel. A kép nem valami jó, de az adott címen megnézheted a videót is.

FORRÁS
Előzmény: Törölt nick (1527)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1535

Végre egy normális írás a másik oldalról . Kár , hogy nem egy széksorban ülünk , hanem egymással szemben .

 

Na nézzük :

 

1. Attól függetlenül a szocializmusból nem történt meg az átmenet a kommunizmusba . Szocizni azt lehet , ha már bele akarunk taposni a másik lelkivilágába . Csak ez így nem hangzik olyan jól . Meg azért nem volna helyes az Újhelyit , Zuslagot nem kellene olyan régi tettekért lenyomni , amit nem követtek el . Szerintem vannak aktuális bűnök most is bőven . Tudod , van egy jó ismerősöm , majdnem barát . Jó fej , segítünk egymásnak , sakkozunk , sörözünk . De ha bejön a politika , büdös kommunisták , mocskos zsidók , stb . Ezért már egy éve hagyjuk a politikát . Tudatosan kerüljük . Utoljára csak azt kérdeztem tőle , hogy mondja már meg , mi a baja a kommunistákkal , zsidókkal  , stb . Nem tudott rá se köpni , se nyelni . Csak annyi , hogy a kommunisták loptak , a zsidóké az összes bank . Most mit mondjak erre ? Kiderült , hogy az apja volt kisgazda és a most 38 éves fiát nyomja ezzel a szöveggel . Hát ennyit erről a mostani , felszított , alapból hibás közhangulattal .

 

Még annyit , hogy én 43 vagyok . NEM láttam ezt a sok jobboldalit , amikor meg kellett volna szüntetni a rendszert . Mintha mostanában kicsit megszaporodtak volna . Én sem voltam baloldali , ahogy már özv. Bitera Sándor is mondotta itt a fórumon . Én is csak a Fidesz és a négy éves kormányzása után löködtem át a baloldalra .

 

2. Talán nézd meg Kövér múltját . Nagyon tanulságos lesz . Csak olvastam róla valahol , szintén KB-tag volt , valamilyen bizottságban . Ha akarod , utána nézek , de nem most , ti. finom volt az ebéd és nekem felfordul a gyomrom ettől az alaktól . Pokorni 2002-es , választások előtti beszédei a legmocskosabb megnyilatkozások voltak , tőle csak a Bayer és a Kövér volt mosdatlanszájúbb és aljasabb , de szerencsére az utóbbit parkolópályára rakták a köteles szöveg miatt /ezért veszített a Fidesz , meg talán a "panelprolik" miatt / , Bayert meg már nem is lehet minősíteni . Nincs rá szó .

 

3. A KISZ-titkár azért csak KISZ-titkár . A rendszer ellenségeit nem szokás kinevezni . Gyorsan megváltozik a vélemény , hol liberálisak vagyunk , hol ateisták , hol az ellenkezője .

 

4. Ettől függetlenül nem kellett volna lehasalni a rendszernek . Ez nem mentesíti a későbbi jobbosokat . Pl. én sem nyaltam be senkinek , mégis élek és virulok . Nem is éreztem szükséget . Nem is szíveltek kimondottan . De inkább az MSZP és csatlósaik , mint még egyszer Orbán és a haveri kör . Amikor nyertek nem voltam szavazni , nem érdekelt . EZT a hibát még egyszer nem követem el .

 

5. Engem komcsizni , zsidózni /?????/ szoktak , volt már bolsi , kirekesztő , hazaáruló , nemzetgyűlölő /????/ . Személyes véleményem , hogy a jobboldal sokkal hamarabb , többször és mocskosabbul használ mindenféle , az MNO-n is gyakran fellelhető kedvességet .

 

Ha hergelésnek írtad : Dr. Orbán Viktor , megnyugtatlak . Sikerült . De van még egy pár titulusa /Néppárt , Fidesz-MPP elnök , stb / . Kifér két sorba ? Nnem biztos .

Előzmény: puzdra (1531)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1533
Na végre , már úgy unatkoztam !
Előzmény: puzdra (1532)
puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1532
Megtörtént.
Előzmény: Törölt nick (1529)
puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1531
1. Mindaddig kommunistának hívta magát az MKP, amíg a szociáldemokratákkal össze nem olvadtak. (Szakasits-Marosán féle árulás) Onnantól Magyar Dolgozók Pártja volt a választott nevük. 1957-től pedig MSZMP. De minden néven, minden vezetője kommunistának-, pártját kommunizmus építőnek vallotta. (pld. Mi kommunisták más anyagból vagyunk gyúrva,- mondta Csermanek-Kádár János(sz@rból természetesen))
- Higgyük el nekik. Kádár a kommunizmusba a szocializmust felépítve kívánt eljutni. - - Hát Istenem, így sikerült.
-Az MSZMP bűneit a Thürmer féle MSZMP-re, vagyonát az MSZP-re hagyta. A szocialista mivoltot egyébként nem kijelenteni, hanem cselekedni kell. Ezt pedig ha milliárdosok jelentik ki életszerűtlen, cselekedni pedig soha nem is fogják.

- A kölni dóm 850 éven át épült. Ha bele gondolsz, neki kezdtek nem sokkal azután, hogy a magyarok honfoglaltak, és a kiegyezés korára fejezték be a templomot. De végig templomot építettek a templomépítők és közben sem hívatták magukat kápolnaépítőknek. Mindig a legelső tervek alapján dolgoztak (voltak azért korrekciók, ahogy az építészet fejlődött), amiket a II.világháború bombázásai után megint elő kellett venni, hogy újjáépíthessék.

2. „Amíg el nem takarodnak a politikából, mondjuk az üzleti életbe, addig minden nap újra kezdjük. Különös tekintettel a tóbiásokra a werberekre, ujhelyiekre, zuslagokra, akik majd a „győzelem után akarják a számlát megnézni.” - ÍRTAM, ahol a kisbetűvel kezdett többes számú tulajdonnevek a „szerűt” jelentik. (tóbiásszerű, werberszerű stb.)

Nem tudok mondani hasonló alja-szellemiségű neveket a nemzeti oldalról. Simicska tudtommal nem politikus, őt mondjuk Máté Lászlóval kellene hasonlítgatnod, tehát zsebtolvajt fegyveres rablóval. Pokorni, Rogán és Kövérnek semmi köze a kommunista témához, Pokorninál szelídebb ember nincs a parlamentben.

3. Hogy Orbán volt-e KISZ titkár, nem tudom. De KISZ titkár és KISZ Központi Bizottságának titkára vagy tagja közt annyi a különbség, mint a kalauz és az autóbuszsofőr között. Mindkettő BKV dolgozó de, hogy a jármű merre menjen, mikor álljon meg, és kit vegyenek fel a járműre, az a vezető dolga. Illetve a menetrenddé, amit a párt Központi Bizottsága állapított meg. A kalauz a jegyeket árulja és előre csenget, ha valami nincs rendben hátul.

4. „Mindannyian tudjuk , hogy a régi rendszerben csak az érvényesülhetett , aki "benyalt" a politikának . Orbán 1990-ben született ?” ÍROD

Magyarországon nem végezhettél úgy egyetemet, ha nem alkudtál meg a helyzettel. Van aki ennyinél megállt, és van akinek folyamatosan kérges volt a tenyere a zászlórúdtól. Mert ha nagyon lelkes volt, tanulnia sem nagyon kellett és kiváló eredményei lehettek, amivel kitűnő semmittevő állásokat lehetett szerezni az életben vagy a politikában. ( ilyen pld: Lendvay Ildikó, Medgyessy Péter, Kis Péter, Toller László stb-stb és Gyurcsány is az MSZMPKB-ból megy nyugdíjba, ha közben nem omlott volna össze az egész tákolmány.)

Muszály megalkudnunk a történelmi helyzettel, Magyarországon nem volt második vonalbeli, jobboldali nemzethű intelligencia, akik közt abszolút feddhetetleneket kereshetnénk. Viszont KISZ titkárokra azért ne húzzuk rá a rendszerműködtetőkre érvényes vádakat. (Keress egy diktatúraműködtetőt nevet a nemzeti oldalon. Ha nincs, ma ezzel elégedettek lehetünk.)

5. Nézd a vitapartnereim, különösen érveik fogytával, engem itt mindenféle jelzőkkel rajzszögeznek fel, sőt van, akinek egyetlen érve a minősítés az enyéimmel szemben. Hát nekik szoktam, akik oviznak, JEL-eznek, führer-eznek orbánfóbiájuk hergelésére, dr. Orbán Viktor miniszterelnököt így ideírni. Nem hazugság. Mint ahogy Medgyessy Péter d-209-es titulusa sem.
Előzmény: Törölt nick (1524)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1530

:)))))))))))

 

Nagyon jó !!! Erre szokták mondani , hogy telitalálat .

Előzmény: Törölt nick (1527)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1529

T. Puzdra !

 

Elfelejtettél reagálni a 1524-es beírásomra .

 

Pedig nagyon várom !

puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1528
Igen. Akit szeretnek, azt szeretik. Kit így, kit úgy. Kit ezek, kit azok. Általában a maguk közül valót.

Előzmény: Törölt nick (1527)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1527

Látom, imádod a Vezért fényképezni!

 

Az alábbi képet is biztos te készítetted, ezen is hasonlók a beállítások!

:o)))

 

Előzmény: puzdra (1521)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1526
Persze a politika megjegyzés nélkül .
Előzmény: Törölt nick (1525)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1525

Ez jó :)))) .

Előzmény: puzdra (1523)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1524

Látom , remek a közhangulat  :) .

 

Elolvastam ezt a sor hozzászólást , érdekfeszítő volt .

 

Most szeretnék én is vélemény kérni tőled néhány dologban , látom bírod a gyűrődést.

 

"Kommuniznus által súlytott országok" . Tudtommal a kommunizmus nem valósult meg , kitalált rendszer volt / Lenin / , a világon sehol nem jött létre . Kommunista Párt létezett , de ez azért régen volt egy kicsit , nem hiszem , hogy a mostaniakat erről kellene elnevezni , mint kommunisták . Talán felvilágosíthatnál , hogy a mostani jobboldal mi alapján kommunistázik ?

 

'Amíg el nem takarodnak a politikából a Werberek , Újhelyiek stb."

De talán teljes lenne a kép , ha Simicska , Pokorni , Rogán , Kövér nevét is megemlítenénk .

 

"A KiszKB-ból szalajtott vezéretek "

Tudtommal Orbán KISZ-titkár volt . A jó ?

Mindannyian tudjuk , hogy a régi rendszerben csak az érvényesülhetett , aki "benyalt" a politikának . Orbán 1990-ben született ?

Csak akkor vihette valamire , ha buzgón helyeselt . Ennyi .

 

" Gyurcsány faragatlan frontnyitásai "

Orbán kinti beszédei az országot károsan befolyásolták mind politikailag , mind gazdaságilag . Felelős államférfi nem tesz ilyet , főleg aki buzgón hangoztatja hazafiasságát és a magyarok iránti lojalitását .

 

Látom , szépen leírtad Dr. Orbán Viktor nevét . Lehet , hogy a D209 megnevezés helyet talán a másik miniszterelnök nevét is le tudnád írni . Talán a tisztelet ezt kívánná . Talán .

Előzmény: puzdra (1518)
puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1523



Vas megyei életkép!
Előzmény: Powersystem (1522)
Powersystem Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1522
Mint valami rocksztár be kellet volna ugrania a  tömegbe. :-)
Előzmény: Törölt nick (1519)
puzdra Creative Commons License 2005.02.04 0 0 1521
Én fényképeztem.
Előzmény: Törölt nick (1519)
zuglo_14 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1520
Ja, Kossuth tér: 2,5 millióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: puzdra (1518)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1519

"Ováció Orbán Viktornak

Hatalmas ünneplésben részesítette Orbán Viktort érkezésekor a Budaörsön összesereglett mintegy tízezer fős tömeg. A polgári Magyarország miniszterelnöke először szentmisén vett részt, majd ünnepi beszédet tartott a templom mögötti téren. …”

 

Puzdrám, te melyik vagy a képen?

:o)))

 

Előzmény: puzdra (1518)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1518
Kedves bolondgrófom, ha lehetne a témához, ha még van mondanivalód. A szart ráérsz a munkahelyeden,(ha van még) dobálni.

Budaörsön ott voltam, de nem számoltam, jó két órába tellett kijutnunk a városból. Egyébként ezt írják 2002.augusztus 20.-ról


Ováció Orbán Viktornak

Hatalmas ünneplésben részesítette Orbán Viktort érkezésekor a Budaörsön összesereglett mintegy tízezer fős tömeg. A polgári Magyarország miniszterelnöke először szentmisén vett részt, majd ünnepi beszédet tartott a templom mögötti téren. …”


INNEN
Előzmény: Törölt nick (1515)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1517
Nem leváltani kell, hanem informálni. Aztán majd ő gondoskodik magáról.

Mit gondolsz miért félnek a kommancsok a digitális földi sugárzású TV adók elterjedésétől. 2 kW-al egy megyét be lehet borítani az igazsággal.
Előzmény: Amart (1516)
Amart Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1516

"ha egy nép a megnyomorítóit választja demokratikusan újra hatalomba, az csak hamissággal vagy információhiánnyal illetve hamis információkkal és hazug ígéretekkel indokolható"

 

 

Én hozzátennék a felsorolásodhoz: azzal is indokolható, hogy aki leváltotta a "megnyomorítóit" még jobban megnyomorította a népet.

Egyébként ne nézd hülyének a népet. Ennyire nagyképü egyetlen jobboldali sem lehet, bár mindig megpróbálják hülyének nézni, amikor nem az jön ki a nép  döntéséből, amit a jobboldal szeretne.

Jó tudni: politikusokat, pártvezéreket, sőt még pártokat is le lehet váltani, de a népet nem.

 

Előzmény: puzdra (1510)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1514
Ha volnál kedves a beírtakra válaszolni. Ha van még mid.
Ha majd minősítésre lesz szükségem, kereslek.
Előzmény: Törölt nick (1513)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1512
Te meg szép vagy!

puzdrád
Előzmény: Törölt nick (1511)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1511

Tudtam, hogy sötét vagy, de hogy ennyire?

Csúcs vagy!

Sötétségben!

:o)))

Előzmény: puzdra (1510)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1510
1. A reformáció Magyarországon nem a meggyőző erejével tudott elterjedni, hanem mert a földesúr vallása szerint változott az alattvalók vallása is. Elég volt tehát a földesurat megnyerni. A helyedben nem hivatkoznék az MSZ(M)P egyszeri abszolút többségére, mint bizonyítékra, mert az, ha egy nép a megnyomorítóit választja demokratikusan újra hatalomba, az csak hamissággal vagy információhiánnyal illetve hamis információkkal és hazug ígéretekkel indokolható.

2. Magyarország többet érdemel mindenkinél, aki ma a politikai hatalomért ácsingózik. De a hazai „liberálisok” közreműködése nélkül.

3. „legitimáltuk, a szennyszagú csőcselékel szmben… stb.”- Jelented ki a kommunisták fekáltól erjedő szemétdombjának tetejéről. Onnan, akik pénzért veszik a tagokat, külvárosi kocsmaszinten a szavazatokat, ahol címzetes pártalelnök röhigcsél a holokauszt áldozatain, ahol azonos neművel erőszakoltatják meg a nekik nem tetszőt. Akik vezetői nemzetük egyharmadának megtagadására kérik a nyájukat, akik egyike a zsidókkal a messiáshoz imádkoztat, akik 42 százalékkal emelték az adósságállományunkat három év alatt, a 3500 000 000 000 forintnyi felvett hitel elköltésének legcsekélyebb látszata nélkül, 500 000 000 000 forint befolyt privatizációs összeg mellett.

Komolyan azt hiszed, hogy az 1506 alatt, áljobboldaliként írt, lódításaidat a hárshegyi intézet beutaltjain kívül másutt is elhiszik neked? Mert alighanem onnan kellett közénk érkezned ha elhiszed a legitimizáltjaidnak, a kisemberek problémáit a bankárok és csodásan megmilliárdosodott KISZ és MSZMP KB-ből szalajtott szegénységpártiak fogják leglojálisabban képviselni.

Állományjavító, a hülyék a másik oldalon laknak.
Előzmény: Állományjavító (1506)
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1509
„ Ezt hívják kirekesztésnek. Ezt hívják megosztásnak, árokásásnak. Ezt hívják szemellenzősen agresszív politizálásnak, egyszerűbben: hőzöngésnek.” ÍROD

Akkor a Wiesenthal központ podagrás nácikra tartott vadászata is az. Le mered írni? Mert a fenti hülyeséggel azt mondod, hogy a diktatúra üzemeltetői helyes, ha politizálnak.( elég ha csak a kettő közti különbséget beírod nekünk.)( Milyen jól mutatnának a Szálasi kormány miniszterei ma a parlamentben.)
Előzmény: JPBemondó (1505)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1508
puzdra Creative Commons License 2005.02.03 0 0 1507
1. „Miért van az Általatok olyan soxor, válogatás nélkül emlegetett "Orbán-fóbia" az emberekben? Valami oka kell legyen!” ÍROD

Igen, ő egy olyan politikus, aki senkit nem hagy hidegen. Nem hiszem, hogy tudsz politikust mondani, akinek nincsenek ellenzői. Vegyük Kossuthot, a magyarok nagy részét meg tudta hódítani beszédeivel, de tudok egy Széchenyi István nevű magyart, aki előre látta a debreceni trónfosztás következményeit. Szegény beleőrült.

Dr.Orbán Viktor ma a kommunizmus által sújtott utód országokban a legjobb képességű politikus. Viszont az ő ellenfelei a legerősebbek és a legaljasabbak ebben a körzetben.

2. "Tudomásul kell vennünk, hogy ha Magyarországon a jobbközép pártok vagy a hagyományos nemzeti értékeket képviselõ erõk gyõzni akarnak, akkor ötször jobbnak kell lenniük ellenfeleiknél. " ÍDÉZED őt.

Ez teljesen normális felfogás és mondat. Egyetlen mondattal közli velünk azt, hogy jelenlegi magyar médiaellenszélben, az itt a fórumon is ismerős le- és kivetkőzött karhatalmisták, katonatisztek, pártfunkcionáriusok, munkásőrök suttogó propagandája ellenében, ha a nemzeti erők győzni akarnak, bizony legalább ötször kell jobbnak, különbnek, tisztességesebbnek lenniük.

De eszedbe juttatnám Tóbiás pártalelnök mondatait, amit az Index újságírója közvetített: Vegyétek tudomásul, itt harc folyik, ahol az eszközökben nem kell válogatni - A számlát ráérünk majd a győzelmünk után elemezgetni.

3. „…miért van az, hogy az országban olyan nagyon várt csapat mára csak keveseknek jelent "JEL"-et…” ÍROD

Én nem tudom hol élsz? A FIDESZ népszerűsége a D-209-es utolsó hónapjaiban jegyzett szinten áll. Nekem ennyi elég.
Előzmény: damm (1503)
Állományjavító Creative Commons License 2005.01.31 0 0 1506

Mit kezdesz újra, kedves puzdra?

 

Az Mszp az egyetlen  párt, amelyet a népfelség eddig az abszolút többség legitimációjával megajándékozott. Új rendezerváltást akarsz hazudni? Ellenünk, a par excellence polgári párt ellenére? Egy töürténelmi gerinc nélküli levitézlett liberális nyikhajjal?  Ugyan kérlek.

 

Magyarország többet érdemel. Polgárokat, régi házak szülötteit, becsüle3tet, értelmet, liberális minimumot.

 

Hát ne butáskodj. Igenis, legitimáltuk, a szennyszagú csőcselékel szmben, mert erre kényszerítettetek, a kommunista utódpártot. A ti bűnötök. Teremtétek volna  a megtérés gyümölcseit.

 

Egy félig-meddig beteg, háromszor vesztes gyatra prédikátorotok van. Ha ezzel a nevetséges nyikhajjal meg tudjátok szerezni az országot, én nem fogok csalásra hivatkozni. Vigyétek.

Előzmény: JPBemondó (1505)
JPBemondó Creative Commons License 2005.01.31 0 0 1505

 

"Amíg el nem takarodnak a politikából, mondjuk az üzleti életbe, addig minden nap újra kezdjük."

 

Ezt hívják kirekesztésnek. Ezt hívják megosztásnak, árokásásnak. Ezt hívják szemellenzősen agresszív politizálásnak, egyszerűbben: hőzöngésnek.

 

Ez vezetett oda, hogy orbán immár másfélmillió "magyart" tudhat maga mellett.

Csak így tovább, puzdrus.

 

Előzmény: puzdra (1501)
figyelő Creative Commons License 2005.01.31 0 0 1504
Az a "bolsevik", akikről te izélsz, ezerszer jobb a "nemzet-napraforgónál": előbbi lehet ugyan csirkefogó, de nem eszelős. Az utóbbiak esetében az eszelősség az egyetlen mentő körülmény állandó gazemberkedéseikre.
Előzmény: puzdra (1501)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!