Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2017.09.23 0 0 1359

Világ God vége, végbele...
             1.: Ha valami ollan történne hogy... velünk? -akkor megálmodom deee... Ez egy Angyali de BugaAngyali gyalu gyalázat Géplétezés aztán ase sss... Volt nins szerelem...
             2.: Nagy nagy nagy...örömmel rohantam vissza 2000 -ben a választásra... azt hittem hogy a gizs Georga Girolyfi... menjetek vissza mert azt iszem ide is lerirtam tam tam dammm...hogy szórd meg az agfakokat konzervel eledelekkel meg kenyér meg (pie pite) kalács...hizz amcsinak csak BARÁTA LEHET LEHET? -CSAK AZ LEHET NEM NEM NEYET .. LEHET? -ELLENSEGGE...
             3.: Na a gizs Georgánknál sötétebb -bruta gonosz rosszinduulatu ürge...ami most véglegesen kiábrándultam ...eggáltalán volt, nins szerelem... Shok $ Al... hogy bejött a végidő -vigadó... felment a narancs ára... mindennek...(ami arany szarany) de mi az ára?
            4.: Na én pirulva ámbár bevvalom...nincsak AZT A HETVENKEDÉST...te eltudnád GÉPZELNI hogy a Világ de mindenidők legHATALMUSA JEWluka most vissza LÉPTETEM az eddig már ewollválódott jewRUSSA? -drusza? -JEWrussa jer JEWluka JEWrussa JERUSALOM fehér nakatok lepi salom?
            5.: Maga JEWRUSSA MEG MAGA JEWLUK? U.K. U.K.K. na önmaga rémisztó minden szinten téren maga a termézeti kincsekben is... hogy lehet hogy az a szó hod palesztinia??? -tupasz a szó szó e szó...na izráler sose vtoless...ime az amit a izsákba izsák? -prófécia...uganés az a szó hogy palesztinia megmaradt csa csa csa...
            6.: Nincsak vagy palesztinia...vagy semmi de semmi szecska csicska kubaccka...nem maradt...volt e szó mit visszavonyittá...
Isten raccka nyebrasska...
...Dick Móriska mégis jobban tutta... na meg okvetlen...EZ EGY GÉPLÉTEZZZ...ÉS ÉS SSS... ITT VANNAK A TÉNYEK... http://www.geoengineeringwatch.org/ PLÜSS gyertek át a mi is vagyunk, vagyonunkba baba...

repcsepista Creative Commons License 2017.09.23 0 0 1358

U.S.A. -nem U.S.A. voltlesss... valhalla ha ha ha...hane U.K. -juka U.K.K. a közelbe vagy távolba bbb...
              1.: Amit U.S.A. -nak hivnak, az ma is angol gyarmat U.K. s U.K.K. - láncos bölénye buuu... KATONAI DIKTATURA!!! U.K. -UNITED KINDOM, A NAGY FEKETE LUK NAGYNYILÁSA LÁSSA... U.K.K. A UNITED KIRÁLYSÁGOK KIRÁLYSÁGA MÉG KIS LUK FEKETE PONT... VAGY EGYRE NAGYOBBIK UGY AHOGY A MAGNESPOLUS VÁLTOZIK? A NAGYLUKBUL KISLUK A KISLUKBUL NAGY LETT!!!
              2.: Ami felé... sodorják a vakultakat meg önként vakokat meg akik a gatyájukat a fejükre huzták... sose tudni...ha nem ollan csipős foszforeszka foss...ammonia szag van... na meg koromfüst mint soha...ha a hályagod lepukkasztatod se látsz semmit...a koromsárt harapni lehet...
              3.: Tegnap a coasttocoast -on... monduk te csak szájkosárral a szádon... Fidelem... az én számat...most hogy EZ TELJES OLLAN DIKTATURÓ KEZD LENNE...erre fel az álkapcsom...ollan fogcsikorgatást csinált...szerintem ezek mindig is ...nemcsak a családfád hanem az egész gnyógeczi kutya gumi...gémikus epedémikussal ők ráncigálják a a a...teszti... tészti...igen igen az lehecc csak...husika... izletes vagy ha nem odaadunk a kutyáiknak, osztán annak se kelles?
               4.: Szóval NEM KELL IZGULNI...ugganés szerintem is a sok sok sokk...atomerőmüvek...monduk kezdenek lebomlani... most monduk...na IZRÁLER A ciss izrelerekkel... már a föld alláh bujt...tröha ha atomháboruznak akkor esetleg 100 000 év mulva lásd Nóé röptet egy béke galambot...nem jött vissza...addig mig egy vissza nem jött...zöld ággal...na most mi lett a sorrend ...kiket bujtatnak ki ...Juda first...na az megint a palesztinok? -óh izráler ...sok sok sokk önként hellenkező van, aki életés adja érted, érted?
               5.: Te eltudod képzelni...hogy a világ God végét...(miaz???) megérted... érted? Na meg amit én tudok...MONDUK ORSZÁGOK NEM FOGNAK HÁBORUZNI SENKIVVEL...nosa Jitler vagy Stalin inditotta be az örök habirus Gazár KinDom comme...GÉPEZETIEKET...VAGY VOLTAK E BALEKEBBEK EBEK DE AZ Ő EBEIK DÖGJEIK MINT U.S.A. HA LETT VOLNA! SMIRNA! FSSS...NA MEG A NYEMECEK... s miért hazudnak...hiz Jiler is benne volt... KODÖLVA... a Bblostba??? Nincsak... na mondom...eltrakiritani a VÉGZETED NEM LEHET... itt a barátunk... https://www.tor.com/ hogy IZRÁLER S MEGETTE IZRELERJEIK... ha arra ..izráler nélkül nins ... tröha csak vagy vidd ki a bilit...de ki is ihatod tizhatod vagy huzzhatod a beledet...
                6.: Pösze hogy Boldog UjÉvet a világ? - zsidóságának...s közel a finálé? Na én pont NEM AKARNÁM MEGÖLNI ATOMOZNI AZOKAT AKIK CSAK AZZAL MEG CSAK AZ LEHET...hanem OLLAN HOGY HALÁL NINS DE HALL ÁLL??? Na az ajja mindeneknek egy ollan gépezett... ami mindent megesz!? -osztán maga a gépezet is szétfoszlik? Volt nins szerelem...
     Isten bárána breee...

repcsepista Creative Commons License 2017.09.20 0 0 1357

...sss... judaizálva lett... ma? - holnap? - az egész bagázsi zsizsi sss...
             1.: JUDD = FIRST...pontosan az amit Jehu? - na hamar átváltottak a Bblost = Talmud -Tora szagértók ... fidelem, tejesen agyhalot -döglött lettem... tröha akika ma a Világ -Szinház megett vannak... azok rendelkeznek a gondolatainkal... is... na most vissza gyüttem... Herődes hellett most Bloondy Jehu lett?
            2.: Az összes jöven dül de ne dülj be brrmmm... bevetted vagy szedted a piruláidat? Na amit nagyon fakaptába leirtam...álmaimat az van!!! S mott itt vadunk hod... ha BEJÁCCASSÁK HOGY AZ OROSZOK MEG MEG AZ AMCSIK... na a nagg tétel talán Kina mama kinja... deee...
             3.: Mondtam hogy előbb az arabokat? - nem hanem a volt Pártus -Pirodalom... Napnépeket kibegyilkolják...de ahoz az emlék KÜK KÜ? -Jami JUDD -DAAA... na az kimondottam A CISS palesztinia JUDD!!! Nincsak zerintem nem JerusÁlom fehér nakatok lepi salom... hanem a Napnév - népek nevét is ...emlékét tör ölni?
            4.: Amit egyőtökkel tökkel tesztek = mind... tehát örök tétel a legkittyebettekel...nincsak A KASZTOK KQWANTI AVANTI COST? NA UGY A ZSIDÓK MEG MINDEN OLLAN KASZT AMIK...NA MINDEN AMI AMIT...AMIT A LEG---FIDELEM AMIT AZ ÁLLATOKKAL...MIT GONDOLTOK MIT TEHETENEK A SZERENCSÉTLEN ÁLLATOK MINT VAD DULS DE VAKULS... MI ADUNK NEKTEK ENNI...EGYMÁST?
            5.: Bloondy-ra szavaznék smostis mert U.S.A. -FIRST...NA AZ A FETRENGÉSA AZ A.I.P.A.C. -PAC PAC PAC...AMI HA IZRÁLER ---NA MOST HA NETENENAKU A NAKÁBA... 99% IZRELEREK...nincsak ha mjocst Korea elpusztitunk pu? - miért? Zsss... feltesem a toll mudu krdst: mjocst hogy Bloondy ugganaz mint az összes ...
            6.: Washinton hintón alma...JEWuku... ku? - az lejövendő Zsidó Világbirodalom fapaPuca? - na most mivel gülömbü Bloondy mint a grizcgeczi God monta neki hogy minden alláh valót móresra... hanat vag hasra szuku szuku szuku...
          Isten szeretet de filla husa USA husa... oi oi oi... ham ham ham...
...U.i: amcsi tota zsidók zsebibe... bellele bellele... azzal mindenkiminden den... a zsebibe...zsidóknak áll a világ... Virágéknál ég a világ sütik már a rántott békát zimme zzuummm...
...a zsidók INDIAI KASZTRENDSZERBŐL SZÁRMAZNAK DE A HEGGEDÜLŐK IS...DE A VÁLYOGVETŐK STBBB...SŐTT...MINDEN FAJGYILKOS VALLÁSOK SOKK...
...Taller: adjátok vissza legalább a 75 millcsit? (nincsak tota öszkonszar...hiz az egész bagázsi csak az övék!!!) mert az Isten veri bottal... ki tudja... hane...

repcsepista Creative Commons License 2017.09.12 0 0 1356

Jéééé... 9/11. -????????? -??
             1.: Nagyon röviden mert ... még akarok csinyálni valamit... Ezek akik a VEZETŐINK IS VAKOK s nem tudjuk elhinni...hogy ŐKET NEM ÉRDEKLI HOGY KIK AZ IGAZI GALÁDOK, AKIK EZT A GALÁRDÁSÁGOKAT CSELEKSZIK AZ ISTENES NÉPEKKEL???
             2.: OLLAN HOGY HALL ÁLL VAN CSAK, AMIT MI MONDUK CSAK AZT LEHET HALLANI MEG AZT CSINÁLOD AMIT MI MONDUNK!!! Na amit U.S.A..nak hivnak az sose volt de még lehet...ha az IGAZI GYILKOSSÁGOKAT RAJTUNK VÉGRE HAJTÓ IDEGEN AZ EMBERTŐL NÉPEKTŐL... LÁTNI AKARUNK BENNETEKET...AZAZ HA NEM JÖTTÖK KI A NAPFÉNYRE AKKOR KIHOZUNK BENNETEK... SŐT AKARJUK TUDNI HOGY MIÉRT RABOLTOK ÖLTÖK GYILKOLTOK S KÁRHOZTATJÁTOK A NÉPEKET...NA SOSE A TEST VOLT A FELELŐS HANEM A FEJ???
             3.: Nemcsak a 9/11. igazi előkészitóit meg végrehajtatóit kell a VILÁG NÉPBIRÓSÁG ELLÉ ÁLLITATTNI...HANEM MINDEN TITKOS SZERZÓDÉST -KÖTVÉNYEKET... de vissza menve mi az Ótestementumi meg Uj jujujjj...na ki vele végre...NA MOST MEGTUDTUK HOGY TÉNLEG VAN EGY EMBERIDEGÉN -ALIEN BANKDA??? IGAN VAN!!! AKIK AMI SOSE ILLEN SZADISTA PEDOFELLAH KÉJGYILKOS BANKDA SOSE VOTLESSS...
....Isten villáma pak pak csattt... még villogok pam pam pam...

repcsepista Creative Commons License 2017.09.04 0 0 1355

Drasztutye Russ Putin: a jövő a jewisheké (zsidó re mi fá szó lállá lállá lá...) Artifika élet...
               8.: Üres lett a polc...90 %a az amcsi lakosságnak csak 2 napra (egyre több BUNKERES) van eledele... na most semmt nem tudnak magukról sem...mert monduk hivalosan 50% .dragos kábitószaros...a többi...nincsak nins többet eledel amiben lenne valami ami a testnek...na minden germózott meg tele van méreggel...te elhinnéd ezt? Na Putin olvassa az irataimat...ami Doondy...ha figyeltek tota körül van metélve??? ---FIDELJED...GRATA DE GATYA...
               9.: Az összes HÁBORUK EDDIG MEG MEDDIG...A PASSAPÖLŐKKEL KEZDŐDIK... Nincsak amit Ron Palcsink: sound money kész a sütemény...ugyanazt mondja mint Jitler...adjatok 5 évet s minden jó lett jó lett jó...Na Jiler abba a pinyutumba hogy megválasztottok szógátoknak...na azonnal ÁLLAMOSITOTTA MINDEN NYEMEC ESZEL DE NYEMEC HAMBERGER... BANKOT... KOSSUTH SUTTT...NEMEZETI BANGÓ NEM BAGÓ??? Nem hiszem hogy egy deka igaz amit TANOTOTTAK MEG TANITANAK A TÖRTÉNELMBEŐL...na a MAGYAROK KIHUSZTUK A DUFÁT MERT VAN MAGYAR??? - HIVATALOS TÖRTÉNELEM MEG NEM??? De a Bblostbol... meg minden ami fennmaradhatna...te gondold hogy az ássatok...meg ha valalki rálépett...egy... aknára...
              10.: Na ami dögletes...amiért a NEMECEKET ÖRÖKKÉ DÖNGÖLÖLNI FOGJÁK...AZOKA SZÓZATOK IRATOK MEG AZ EGÉSZ SWLLAST ICA DOLGOK AMIT NYEMECEK NYÁLA FRÖCSÖGE...AZ INNEN VAN...DE AZ ITT?- SOSE KAPHATOTT ERŐRE...(zerintem itt hogy Washinton meg mind IZRÁLER FIRST VALA...EZ NAGYON DURVA TATONY S MENETET VÁGOTT ANAKUKBA) NA MOST MÉGIS PITTA4...MIT POFÁZOL...MERT AMCSIBA MÉG A FEGYVER...KÉZI FEGYVEREK MÉG KÉZBE VANNAK!!! NA MOST... A NEKEM... TÖRLÉSE IS...MINDEN IZ RE LEREZÉS...MEG A MILLLIÓ 100 S BILLIÓ AFRICAIJAK ÖZÖNLÉSE IS...NA PONT AMIRCA AZ AMAREICAIAKÉ...( MA MÁR MINDEN CSAK ORSZÁGOK ORSZÁGA AMI EGY AZ EGY KAPCSOLÁTOK A MENNYOORSZÁGAINKKAL EGY KIRÁLY...NEEE...AKASSZ ÁTOK FE...) AKIK KELLEN OLLAN KÖRNYEZETET...NA NEM...
             11.: Nemrég még lehetett hallani..lásd mint a nyemecek ki akartak ugrani...ha vallah kinak (Kina?) sikerálna...amit azonnal...FELELŐSÉG TUDAT NÉLKÜL NINS ÉLET!!! NA MOST AZ A SINTETÜ ARATIFIKA ÉLET??? - NINCSAK CSAK ÉLET D TÉR...NA A SZEMITAH ÉLETMÓDOZATOKKAL...MEGSZÜNT A CSALÁD MEG A NEMZETCSALÁDÁS ...NINCAK A NYEMECEK 70 KAJA BEHOZATALRA (mit gondoltok Krejzelerék herék vagy Sénta Pitátok...egg magyar s krükköt) SZORULTAK... MIG AZ ÁRAKAT EGY LÁTHATALAN BANKDA ÁLLANDÓAN SRÓFOLTA...
...Isten baranya de aranya ...van aranyered...
...U.i: egy megszálló...katonaságnak vagy gazdasági tanácsdóknak nem... nincsak, nekünk magyaroknak nem elég az Istenadta Körpatkókümedencénk s most MagyarországMennyországunk ham ham ham... Na Doondyék Juhturopunával fognak atom jáboruzni mert monduk JEWuka... ha mise hami ham ham ham ...tise sss... De juhturpuna a juhturopunaiaké...kaukácik nem Kácc Mózsik... dögletes a zsingagókák meg moszkok mint a lufigomba...shol egy magyar Turull Madar fészek... te te te...árva lélek... ott egy fészek? - apád részeg...

Előzmény: repcsepista (1354)
repcsepista Creative Commons License 2017.09.04 0 0 1354

Drasztutye Russ Putin: a jövő a jewisheké (zsidó re mi fá szó lállá lállá lá...) Artifika élet...
             1.: Csinyáltam egy tiszta finom magraválló szagos szilvábul...összedaráltam felengedtem nagyon kevés mangólével mmm...na a fiaimnak is...s Lé brrr...day...koccantottak velem...s most azt szörcsölöm én is...Wvissza gondolok... a városkba éheztek az emberek...mi tele voltunk NAGY PIRAMISOKBA leföldelt kajával maggal gyümölcsök...ami direkt éheztették a pozdornyákokat...az 1950 években... s Ah kulákokat = nagy gazdákat okolták meg gyilkolták...nincsak ma ugganaz: éhhalálra itélt...na mocsmá mnden nép...de magyart...videljed ugy prücckölnek ránk...na most a szintetik szintetü artifika teremtmények mennek neee...
             2.A teremtők a teremtőkéseink azaz PÉNZ = ÜK??? - NÉLKÜL EL TUDNÁD GÉP KÉP GÉPZELNI ŐKET??? Na a MENNYEK ORSZÁGAI AHOL MINDENKI ELTARTJA IS MEG FENTARTJA MAGÁT...NINCSAK PÁS -SÁPÖLLÉS AMIT A WALLÁS ALLAH PIT ŐK??? Na a pitbe...nincsak SANTA PIT ÁTOK??? Ollan gazdag volt MagyarországokMennyországok aminek az emlékét is...nincsak ha LENNE EGYETLEN EGY SZABAD NÉP...na azért van minden EGET FÖLDEKET ROBBANTÓ ATOMERNYŐ GÉPEZETEIK MEG DOOMSDAY MACHINÁIK...mert addig...na most meddig, digg??? - azbizza nagyon közel van...
             3.: Ha fidelitek...OKOS LEGY MITN...NA ŐK OKOSABBAK NÁLLATOK...itt AZ ERE DETTYI DETT? - TEREMTTŐINK AZOK HA TÉNLEG EMBEREK VOLTAK...na gyertek át a mi is fufókok vagyunk-ba vagyonunk...na közvetlen a nagyöcsém...rögtön NagyKállóba záratna...ami érdegges dögös...mert azért még ...igaz hogy az hogy 1776 MAGYARORSZÁGOK MENNYORSZÁGA SPIRIT TISZTA U.S.A.??? - na ha van...még nins deee...
            4.: Megprószállom röviden mer ... JEWuka (U.S.A.??? - HOL VAGY A GATYÁBA...Nemszeretem én a gatyás parasztott...mert amellett szedni kell ám a markot...) TOLERÁTES NEO -NÁZIS??? - BUT TE BUTA...GERMANE NYEMECE...DO NUT? Fidelem... A GÜLÜMBÜZ BÜN...AZ ÖRÖK BUNKERESEK...nincsak az IGAZI TEREMŐKÉSEINK ITT A TALLPUNK ALLAH ALLATT VANNAK A GOMBÖCC GÖMB BÖZSKE MAMA MAMA MAMMM...ROCCS...
            5.: eLŐZÖR IS JEWukába...nincsak IZRELEREK AZOK NAGY SEGG LUKAK...NA AHOZ KINEK VAN A LEGANGYOBB MISSILE PISSILE??? Jigen ámmm...de LUKAK LUKA...(DAVID TRONA TOTTT...) millem messze mesze vala? Natröha... vicca...a Bostoni tea... mocst vissza csak hogy hol vadd Gyula bátyink? Na ő volt a legfőbb tanácsadó...aki JÉZUS LÁTÓ VALA...na most HOGY LETT AMCSI MARIKA, Marica Marica Ma... kérlek hogy légy az eném...
            6.: Tróha az ARTIFEKA SZINTETIKA TÜTÜ LÉNYEK azok ÖNNÁLLÓ LÉTRE ÉLETRE KÉPTELENEK!!! Monduk amit most is feccegeccizek...már többzös mint kellene feccegecizek!? Tróha akik nem dolgoznak a LÉT = ÜNK??? NEM HANEM AKI NEM VESZT RÉSZT A TESTE X TESTÜNK (EGYMÁST ETESSÉTEK S EGYMÁS TERHÉT VISELJÉTEK...1848: KÖZÖS TEHER AHA...) MINT EGYTEST LÉLEK FENTARTÁSÁBAN AZ NE IS EGYÉK...KÖZBE ŐK ADNAK NEKÜNK ENNI???
             7.: Názi...az higyjétek el nekem a NAZARÉNEK AKIK RÉMSEGGES GAZDAGOK VOLTAK A KÖRNYEZETÜK MIATT...LÁSD MÉG AZ 1950 ÉVEK MAGYARORSZÁGUNK NEKÜNK MENNYORSZÁGUNK AGRÁRORSZÁGUNK...na most ma is...minden eszközzel előbb KÖRNYEZETÜNK PU...AZ AZ A PÉN (PENIS = FRAKOK- FRAKOK) URAINK = PUSZTITÓ PUSZI...NINCSAK FEFETYE DÖRRR...FELFETYEL... OLLAN CSEGGNYALÁS...AMI UGG KEZD CSATTOGNI CUPPPOGNI...DE KINEK VAN E LEGSRMIRGLISEBB NYELVE UGAT HAT HAT HAT...
...Jinnen..ha megengeditek...de közbe amit csinyáltam fossoszilvanektár mmm...

repcsepista Creative Commons License 2017.09.03 0 0 1353

Gráta Garbo a fagyi, Grata izrelerek izRÁlerral... a tetőn Uj Jerusálom David tron trotton EGYKÉZBE MINDEN ATOM MEG DOOMSDAY GÉPEZETEK...mécsképpen nem lehet, leheheheheee...hehhh...
             1.: Monduk antipelsztina??? NappalIstenország = Palestinia... na csak Jézuslátó országok valának...Monduk jeee...hova lett a Jézusállamvallásos Pártus birodalom?- ami magja mindenütt MagyarOrszágok = Mennyországok...Jézusunk MAGA A NAPJA ÖRÖK NAPORSZÁGOK DE CSAK NAPPAL... VAGY Nagy Palivel a pogánok nagy tanitója...
              2.: Az egyetlen megoldás a ciss fele pichányi északkoreával hogy felzárkódzott kisatomhatalommá...csatlakozott az ATOMHATALMAK MAKK MAKK MAKK.. trőha önnáló ország lett...de ataista-komcsizmusa??? -lásd kina meg a többi...monduk kitül kértek engedélyt a antipalesztinijajijak jak jak jak --- bóbiták nem buták...
             3.: Ami után vagyunk...előbb Bloondyt nem lehet nem szeretni...az hogy tota az hogy GRATA PALESZTINIA??? (az egytelen népnév maradt meg a PÁTUS BIRODALOMBÓL AMI NILUSTUL AZ EUFF RÁTESZI) Na az hogy... fiduzzoghacc hacc hacc hacc...zerintem 1776.-U.S.A.- csak elméletbe...de azt is meggjérdőhellezem...na most UK -UKK Willog Wallag Uralom a küszöbön lenne, ha lenne? - volna! -smirna! -fsss...
              4.: Ga hjáboru lenne... azt megálmodnám meg meg álmodtam volna! -smirna! -fsss...de lesss...valami ami kényszeriteni fogja GRATA IZRÁLER GRATA ALLÁH VÁGOTT...ZERINTEM TELJES ZSIDÓ TALMUDU TÓRA...9 ciss gólya, leszállt a tóra, meghozta nekünk az Atomtelet... SZISZTÉMA URALOM VAN AZ EGÉSZ FÖLDÖN...igen, korei is az a vezetőség meg kina meg minden passapölő...népétől idegen ALIEN GÉPEZETEK... nincsak tota kloákká kloákká kloákká...allatt sss...egyetlen egy (Nap?-saját pénze???) nép sss...
             5.: Monduk az irtózatos...HOGY SZABAD ENERGIA = SZABAD (MONEY VHITH REPREZENTA 1776 NÁZI NÁZIK U.S.A. -ÉRTÉK MÉRŐ...1DOLLCSI = 1PUNCIA CIA SZIJA ARANYÉRME) PÉNZ NEM? Na most A NÉPEINKTÓL IDEGEN ALIEN GENYÓK A NEMZEETI PÉNZ FOG ALMA A FA ALLÁH ...mjocst hjijjába rettegnek...a habiruzó - egekbe hjágok a népektól idegenenyóknak menni kell...nincsak van kiejelölt hellük luk luk luk... az lenne az a fekete luk...(blackHollyoffHolly)
             6.: Monduk miért ne lehetne a ciss...palestiniaiknak is ATOMARSZENA...DOMSDAY GÉPEZETEK...meg minden kis csapatnak ha ugy érzik...azzal az egekbe hágnak...az bitta!!!- oi oi oi...Jamit akarok, könyveljuk el, hogy lett egy ujabb ciss atomarszena hatalom...de ha veccük...Bob Lázár...egy colás dobozba annyi energia van tárolva hogy az egész univer zzz...puck...
...Isten barma buuu...van neki...?

repcsepista Creative Commons License 2017.09.02 0 0 1352

Mi van? Mi volt? Mi lessz lesss...
              1.: Nagyon zépenzápon kérlek benneteket...hogy pontosan leirtam amiket álmodtam, s eddig minden álmom beteljesedett! Akik Uj Ég s Uj Föld Uj Jerusálom fehér nakatok lepi sálom... teremtők, azok igazibu temetők, ninsakk a régiek mind elmultanak!? Hod egg gicsi lipit lapát...apád kasszát de kassza...gyertek át a mi is ufok vagyonunkba annyi! Tróha csak velős része ...azaz had ismételjek jak jak jak...
              2.: Hosszu sorozatos álmom vala...hogy ha atomhjáboruzni fognak, akkor az hoszadalmasabb lenne... Talán tán...amit most tudok...hogy csak Magyarországunkból...értem e teljes Körpatkókömedencénket...csak a DÉLIBÁB maradt meg...ami csak akinek Napfénye vagyon, csak azok maradtak meg, mert csak azok vannak. Mára mára mára... már többet megtudtam hogy mi ez...
              3.: Bitta látjátok hogy most pont ott vagyunk...hogy be akarnák robbantani a III. wallaghjáborujUKat...ami sose votlesss... Ha az amcsi népek...vida akik JEWuka meg minden atom s nem atom fegyverek, tömmegpusztitó fegyverek megett vannak azok az UJ EGESEK FÖLDESURAK S UJ JERUSÁLOM VILÁGTRONA TROTT DAVID TRONA...AHOL A VILÁGUR FOGJA...NA OLLAN NAGY ÜLEPÜ...HOGY ÜLEPE ELTRAKA RÁ A NAPOT A CSILLAGOKAT OIOIOIOOOO...ÓH MILL BOLDÖGSÉG LETT...
              4.: Jojomagam is inkább...ezek amit belénkvertek...féljetek rettegjetek, mert 1948-ban...talán a legfontosabb hogy Derbőbe ha sikerült...uuuu...most hirtelen ollan zuhi lett...pedig 114 Frhell... itt ott kóvállgó fellegek...egy HORDÓVAL ide löttyintetek Hustombu?
               5.: Mégis...na nagyon be akartatnyák verni a SZENY BbLOST ...mégis amit azután hogy MI DÖNGJUK EL...AKIK ÉLŐ LELKEK S ÉGI FÖLDI ÖRÖK JÉZUSTESVÉREK AMI A A A... Na JEWukának vissza kell hoznia minden UJ JERUSÁLOM/A VILÁGMINDENIDŐK LEG SZATYORABB BODÖRRR... HŐSEIKET...ami dögletes mert az OroszNépek...mi szabad OROSZ -MAGYARORSZÁGOK ORSZÁGA (OROSZ AZ ORSZÁGOK ORSZÁGA DE AMCSI IS AZ...HIZZ ((CSAK A MAGYARORSZÁGOKMENNYORSZÁGOSOKNAK VAN JÉZUSA USA???))) U.S.A. =JÉZUSA AZ ISTENORSZÁGOK LÁSD NAPPAL LESSZ ISTENORSZÁGOK VAGGIS A ciss palestiniák???) AMI NINS HÁBORU MERT ...MIVEL??? HA NEM KAJABÁLJ ORDIBÁLJ...na itt aki valóban 1776. SpiritTiszta MagyarOkUSA de JÉZUSA: SOUND MONEY NEMZETI PÉNZ ÉRME!!! -nemzeti pénz mérték egységek amit nem lehet hamisitani meg értékét senkinek megváltoztani lerontani... kész a sütemény, igy USAFIRSTES LISZTES ÉN MEG MELLETTEM RON PALCSINK...LEHET FELRÁZZKÓDNI...
              6.: Sutth... ez egg gicsit nagyra kanyarodott... Sóval...U.S.A.NÉPEIK...NEM KIRÁLYSÁG TEHÁT NEM SZABAD LENNE PSSAPÖLÉS MEG ADÓKAMATY AZONNAL ITT A MENNYEK ORSZÁGOSOK S TOTA ÉGI FÖLDI SÜSS FEL NAP OK... MEG OROSZOK NÉPEINEK (NICSAK BEDOBBTÁK A TÖRÖLKÖZŐT NEKIK NEM KELL CSAK A MAGYAROK JÉZUSUNKKAL AKARUNK HALADNI... EGYÜTT KELL FELSZÁMOLJÁK AZ IZRELEREKET MEG AZOK AJJA FENEKETLEN FENEKEK FEKETE PFUJJJ...LUKA... IZ RÁ LERT!!! Na most kérdezgetik...KIG GIGAZOK VANNAK EZEN AJJASÁGOK MEGETT...HJÁT AKIKNEK MENNETEK KE... VAN ELEVE KIHELLÖLT HELLUK...na azok vannak MINDEN KUROMÁNY UK MEGETT...AZOK AKIK ELŐBB MEG KELL DÖGLENETEK OSZTÁN... HA TE EZT BEVETTED...JOBB LETT VOLNA HA NEM LETTÉL (DE EGY FARK) VOLNA! SMIRNA! -FSSS...
...Isten csilkója NE visisss...

repcsepista Creative Commons License 2017.08.21 0 0 1351

Már elmentem meg elment a repülő, üres az ámmolás...Sej Szombathell nagy Ámol láss Ddurrr... Cmoll...
              5.: Többzör emlitettem hogy találkoztam azzal a lelkes zsidó csoporttal, akik 1948.-Derbőbe, nyélbe ütötték a Komcsi KormányUKat...Na azért jöttek ide (JEWusa akkor) hogy itt is...ami meg lettem hivva a házaikhoz...ami teljesen (tota) tele volt...ha voltatok gazdag vallásos zsidó házába...na minden ami izráeli bobli tiszta aranyból s Benkurrion képe meg az összes izráel überáll banda... aranyketrecekbe...ami nem keltett bennem semi elenszenvet mert ezek a topp vallásos zsidók...de akkor hogy tudtak... atiasta kormányUKat (na nem fogják hivni annak de annál azabb???) létre hozni ...amit kivettem... a magyarokra igen igen nagy hangsullit forditanak!
             6.: Többzör irtam...mintha EZEK CSINÁLTÁK VOLNA A A A ...NŐCI -NŐZIK? Ezek nem voltak...na nem voltak lehettek nősök...ami a mostani benyomásom hogy EZEK... Na volt ollan akik nagyon de nagyon nősök voltak... s egymásnak neveket adtak...amin én nem hivhattam azon a neven? Na most a cimen az volt s ő nem az! Tegyük fö, hogy ezek NEM léteztek hivatalosan!(fidelem, nemrég akartam tudakozni, ollan ház meg cim sose volt...a régi BeverlyHillsbe laktak) Na most mit akarok nektek ...Hogy ITT MINDEN BENNE VAN A TERVÜKBE! Monduk ezek... nincsennek időhöz kötve, vagyis ezek mindent mikor az ALKALOM elérkezik...egyzerüen élnek az alkalommal!
             7.: Nem akarok egy könyvet irni...csak érthetőbben... ugyanis ezek most is használták az u.n. Názikat?- mint V.C. papirost. Az egyik zsidó könvet irt (Mánus Áron?) hogy total ők voltek (ők agyalták ki s ők pénzelték akik ma is a PÉNZ -IMÁDATOK CZION CZIONA URAIK) a NÁZIzzmos megett is...ami én ugganugy a beszélgetésünkből kivettem deee...nincsak hinni akarunk hogy mégis van valami, mi, AMIT MI TALÁLTUNK KI BRÖHÖHÖHÖHÖHÖÖÖ...(NINCSAK EZEK A JÓ MEG GONOSZ OKOZÓI!!!) Ma (mjocst) merrem mondani...hogy MINDEN AMI EDDIG TÖRTÉNT A KEZDETÜKTŐL FOGVA...HJÁBORUKKAL AZ EGEKBE HÁ HÁ ROTTY...NA EZ BITTA ADDIG!!! Na a Bblost duma meg prófézcia egy nagy ROTTY...
             8.: Ha fidelitek most is használták mint W.C. papirt a 70 millcsi heterőszexxukájukat... ami amit ezek akarnak...NA OLLAN HOGY HALÁL? - NINS! AMI VAN...TELJES TOTÁL EZEN LÉNYEK??? -SZELLEMI -TESTI KONTROLL ROLL ROLL ROLLO!!! MONDUK...ezek szerint a PÉNZ ÁLTALI KONTROLL...AMI CSAK A BEVEZETŐ LENNE...MIG EZEK TOTÁL ENGEDELMESSÉGGED ZEGGED? - AKARNÁK AMI TALÁN EDDIG...NEM HITTÜK MJOCST MEG O OO HOOOO... JINKA A HALÁL DEEE...
       Isten barma booo...

Előzmény: repcsepista (1350)
repcsepista Creative Commons License 2017.08.21 0 0 1350

Grata Uj JerusÁlom Ó (Ótestamentumis Jessua hama hama hama sia, ha nem most soha...) Iz/Rá/Ler/ Izre lerek, ami sose voltá lesss...
             1.: Van egy IDEGEN MINDENTŐL JÁNOS 8:44.- ESS BANDA, AKI EDDIG MINDEN PASSAPÖLŐ TOTÁL PÉNZDIKTATURÓ KIRÁLYSÁG OK MEGETT VALA...NA MOST... az itteni meg mindenütt ahol részt veszek a közösségi Örök 1 mint a lutusz létünk ha lenne volna! -smirna! fsss...ki e világbul, de ha vak vezeti a világtalanokat jeee...hova stoba stoba velem eggütt, a tisztásra de ahoz valakinak szem szemetek nyitva va vak vak...
              2.: Ez az IDEGEN EMÉSZTŐPOKOLBOLGO itt van, s onnan vannak...Ábrám ham ham ham...neked adom a földet ha ha hapczzz... Katona báchi haptákba, beletojt a nadrágba, Katona néni mossa ki, fi di bidi dobja ki... (gatyállan ok?) Sóval... azok vannak minden KIRÁLYSÁGOK MEGETT MEG AZOK LENNE HA VOLNA! CMIRNA! FSSS... HA EZT A GOLOBIST TELJESEN BEFEKETEKEBELKÁBELETÉK...ami akik Ki a cZion on on on...épitik most taniss?
             3.: Hogy kik vannak E FÖLDI KIRÁLYOK KIROYSÁGGE MEGETT...ABCULLAULTIMAKA MINDEN AMI MEGETT PÉNZÜK PÉNURAK ÜK UKKK...VAN, AKIK A PÉNZ KISAJÁTOTT NYOMOIK NYOMOR NO MOR MORA...MEG CHON TROLL TRALLALA TRALLALLA TRALLALLAH HA HA HA...Na ŐK MOZGATNAK MINDENT...HA A HAJSZÁLOD IS...PUNASZŐR... NYILVÁN TARTJÁK...UGGE KÖNNYÜ HOGY BLOONDY MEGETT IS KIG VANNAK GIGGAZOK?
             4.: Na Bloondyra szavaztam, most is azt tenném, annak ellenére hogy Bloondy nyiltan GRATA... nincsak előbb FIRST ÓÓÓ...TÜNDÉR KASZINÓ, KÖLESBE A DISZNŐ NOOO...GRATA ÓH IZ RÁ LER...zidoki... a levegőből csattogások...na az azért mert én is huzom a ceggem...Na GRATA GARBÓ DE GATYA... ZSERBÓ A FAGYI...IZ RÁ LER nékü...GRATASÁG SZÉK VILGTRONA TROTTT...nincsak csak azzal meg velük hogy...GRATA DE JEEE... HOL A GATYA...NA HA MEGVÓSITJÁK...OLLAN BORZALOM 1000 ÉVIKE? -JUBILI LETT...AMI VETEKSZIK: SZEM MEM LÁTHATTA...NEM MER SOSE NAP VAS ÁR NAPJÁN FELTÁMADÁSI NAP? DE NAP??? EGGZSE...SZEMETEK SZEMETEK...VOLT, LESSS...
...Nacak egg gizs vacak... mint a vöcsök jövök...de már elmentem siccc...

repcsepista Creative Commons License 2017.08.11 0 0 1349

Hjáboruhuhuhuhuuu... vagy béke, egy a jelszónk a béke, állj közzénk és harcolj érte...ami a 8billcsi baromnak fel kell ébrednie...fe fe fff...ti rabjai e földnek...nem hanem abculla ultima PU. - embertől s minden ami éllő idegenek (alienek) menjetek haza... a kijelÖlt helletekre hess hess hecc ccc...
              1.: A betegséggünket s halál kivánseggunkat akik a P.U. Pusztitó-Utallatok (1945 -48 Derbő????) okozzák...akik az első ATOMBOMBÁT LÉTREHOZTÁK MEG MOST RÁDOBBTÁK NAGASAKI NESE ÁLDÁS AZ ÉGBUUU BUMMM... HIRESIMA SIMA...SIN TÓZHATTOK HAT HAT HAT...
              2.: Magyar legyen hited s lészen OrszáGod hangod (hall áll) Istenetek amit szivetekbe vágott...tehát mi vagyunk az ÖRÖK MENNYEI BÉKE NAPCSILKÓI S NEKÜNK KELL ÖRÖK KEZDEMMENNYEZNI..
               3.: Most csak amit mjocst Bloondy nyöszrögött volna! -smirna! -fsss...na az első 10 NagyAtom hatalom képes mindent amit életnek hivunk lepucolni az Atamarzenájájájájjj...itt a krds. kiknek a nagylábuba van az atominditó gombokon Con???
               4.: Most soha nem látott billiókat...nincsak 6.5 usd.trillon eltünt, se hire se hamva...na mikor nord V.Georga a trón alláh vágták...nincsak te gondold hogy egyetlen egy amcsi szavazás az...na az!!! - na mikor ő lett a a a ...csuff, eltünt 3.5 usd.trillcsi ami monduk...ezek a háboruk irtó drága pénzbe meg vérbe kerülnek...(nem valhatnak be...de ha a Álmuk begyütt, megérte??? -ami mocst csa...
               5.: Bloondy...rá szavaztam...na az a fetrengés a a a...tregyük fü hogy ő ténleg okosabb mint gondolnánk...na daaa...AZ ATOMFEGYVEREKNEK MEG TÖMEGPUSZTITÓ FEGYVERKNEK SOHA NEM NEM SOHA NEM LETT VOLNA! SMIRNA! FSSS...MEGENGEDNI...MERT NINCS ÉRTME MERT EMBERNEK HALÁLT SENKI TUD KITALÁLNI, AKKOR MINEK???
6.: Naccóval...addig NEM KEZDÜNK BELE AZ ATOMARSZENA MEG DOOMDSDAYOK MEG KI TUGGYA MILLEN GYILKOS FEGYVEREIK (VEGYSZEREIK???) VANNAK...NA HOZZÁ VÁGOM...OLLAN HOGY 1776. MAGYAR OK U.S.A. MÉG NEM VOLT...HOGY LEHET...ZERINTEM LEHET!!!
             7.: Volt egy jehowista (Euzibió?- Russ Epson?) admirális volt...az előadásai képen...na itt nézünk mi ki...mnt kutya szájába tollás...itt van a próféczia...meg amit akarnak...kigazok? Na minden ami volt...egy nemzet se tröbbet, hire neve se...ami ha ez megvan...GRATA IZRÁLER?- A NILUSTUL - EUFRÁTESZ... NA MOST AZ HOSSZÁBAN IS...AMI FELE JUHTURÓPUNA -ÁZSIA...de addig JEWuka nem fogja csökkenteni ATOM (SATELIT ATOMARSZENÁK) MEG DOOMSDAY FÖLDALLATTI VIZ ALLATTI POKOL GÉPEZEIT...VAGY TOTA...lásd ha nem...akkor atomháboruk addig...Nugi mert ők tul élik!!!
              8.: Na monstan hogy a a a...nincsak itt nem az arab uralkodó Királlságok...na azok már IZRÁLER DAVID /SALAMONYA allahtvalók... LÁSD (U.K. = EGYKIRÁLY = 1 GOD = KING!!! -KOT KOT KODÁCC ÁCC MESTER TE ITT NEM KAPALÁLS) XERXXSZEXX... A GÖRÖG ENTITA (DIJAKLUTUSZ FÉLDIABLÓ) TALLPAT NYAL...EGY PÁRIZSI CURVA ÉCCAKA...BETTY WAS A CRÉZI NIGTE...
            9.: Sóval amit a KIRÁLYOK KIRÁLYA SÉKHELLE UJ JERUSALOM FEHÉR NAKATOK LEPI SALOM KÖRBE SÁRGA BÖGRE GÖRBE KÖRBE...AZ ÁLLANDÓSITVA VALA MIND ÖRÖKRE...VACSINGA!!! Na most az EGÉSZ FÖLDRE MENNE HA VOLNA! SMIRNA! FSSS...
            10.: NA HA LETT VOLNA! SMIRNA! FSSS...TÉNLEG 1776 SPIRIT TISZTA U.S.A. AKKOR PONT A FORDITOTTA ORDITOZZVA hizz mindenki hallhatja jah... LENNE HA VOLNA! SMIRNA! FSSS...
     Innennn... Isten báránya juhu...
...Fidelem, ollan hogy amit ezek betegség meg halál kivánság...az akik A JUDASAINKKAL FRIGYET KÖTNEK...AZOK KÖPNEK FSSS... RÁD ...NINCSAK MAJDNEM MINDEN EMBERRE...EGY RÁD...ATOM MISSILE...
     ...Jah...Ukrajnát egyszerüen kirabolták MEG RABOLJÁK JÁK JÁK JÁK... meg azokat akik most mi ukrán pártik vagyunk... HULLARABLÓK!!! UKRAJNA SAJÁT PÉNZT (NÁZI???) AKART... MEG MINDEN EMBER BRRR... JUHU!?- AKIBEN MÉG VAN SUSSS...FEL NAP... NINCSA... minden ország örök (él) gazdag ha a földe az övék lehetne ...pösze legkityebbeddel (U.S.A HA MINDENKINÉL HAT ALMA... 6 ALMA TUL SOKK?-DE MÉGIS VAN TŐLLE ERŐSEBB... SZEBB...EZ A VESZTE...BETTY WAS A CRÉZI NIGTE) amit velük teszel az leszel less...kezdve ve ve vááá...a cis NapPales Tiniánk Isten veled...

repcsepista Creative Commons License 2017.08.08 0 0 1348

1 mint a lunak... hellsavunk a béka, mümecs tü mi rezsi woommm....
              1.: Csak nadon röviden... amit eddig leritam...most van uj MAGNES MEZŐNK A MI MEZŐNK... mikor otthon voltam...Járom az utam, macckaköves utam, Angyal földün vagyok, ez a hazám... na irtóra meg akarták velem utáltatni...mellecsleg ma is nagyon szeretném a ténleg az egész Körpatkókümedencénk...az enyém moye ficsura... na minden magyargyerekéink az eném, csak az eném csak az eném csak...őket meg ÉDESSZÜLEIMET nem tudták...na most JUHUS...fideljed akit Jézus...még a nagyöcsém is az Jósua??? -torzitott forditása...na nemigaz!!! Mindenki aki nem tudz gondolátban sem ölni meg fajtalankodni... az ITT JUHUS!!! Ami ez egy Buga Angyali Gépezetek akik odadták gyerekeiket... vagy szüleiket DRÁGA PÉNZEN VÉREN VÁSÁROLTATTATOK TOK...azok NEM ÉLŐ LÉNYEK (VANNAK BENNE) HANEM GYILKOS ANGYALI LOKOMOTDIVÁK S ŐRDÖGEIK - DÉMONYAIK -SALA MONEY SISTEMA: ENGEM NEM ÉRDEKEL MIT HISZEL S NEM...NEKEM CSAK MINDEN FÉM...MEG PÉNZNYOMÁS MEG KON TROLLA KE...A TÖBB A TEIETEK LEHET! -LEHET? Máminálunk babám, máminálunk babám, az gyütt a cokásba. Nem szedik a meggyet, nem szedik a meggyet fedeles kosárba, Felmen a legén a fára... meggyfa tettejébe...Lerázza a meggyet lerázza... Gyere rózám szedjed gyere rózsám szedjed...rózsáz kötényedbe... nincsak kiboztak a beadással... Hé nadCaró... akarsz meggyet... szedjed...
              2.:Naccóval...akiknek meg lett mondva NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM, NE FAJTALANKODJ GONDOLÁTBAN SEM...NINCSAK MOCSMÁ NÉPEK TÜNNEK EL...NA AZOKBA NEM EMBEREK VANNAK...A BbLOST: JÁNOS 8:44!!! NA AZOK OLLANOK...MINT AMI CZYBORGÁK MEG DRONOK!? AKIK EZEKET LÉTRE HOZTÁK = AKIT ITT JÓJÉZNAK...NA ABBÓL IS VAN EGY ÉLŐ JÉZUS MEG HA VALAKIT MEG LEHET ÖLNI=ELHALLGATTANI AZ CSAK CZYBORGA MEG DRONE!!! Nehagarj most... csak rövid akanék lenni...Tróha nem emberekkel van dodunk akik mi emberek jah rekk rekketye mint soha...hanem TESTLÉLEK GYILKOS KÁRHOZATOS LEVEGŐ BENNI (GGu -GLUJJA BBu...BUJJA BUJJÁÁÁ...) TEHÁT HATALMAS MAGENESERŐTERES..nincsak a TERMÉSZETET = KÖRNYEZETÜNKET -KERT -KERTEINKBÓL...KGÉJLAKOK...ERŐDIMENNYEK... FELLGVÁRAIK -GYILKOS GYÁRAIK HALÁLT X DÖGHALÁLT OKÁDNAK... EMBERI KÖRNYEZETÜNK PUSZTITÓIT???
             3.: Kérdem...miért tartja JEWuka megszállva az egész Continensünket??? (Korea lutusz) Mert az ÖRÖK WWIII...RUSSA -USA??? Fideljed...Monduk az ÖRÖK WWIII -RRR WARROSA AZ U.N. U.S.A. MEGETT VANNAK! NA A JÁTÉK...HOGY MOST WIIRUSA USA RUSSA??? - NA EZEK ELLENSEGG NÉLKÜL SOHA NEM LETTEK VOLNA! SMIRNA! FSSS... na ezt sem tudom mjocst jobban ciffrázni... csak kapkodj kodjjj... ...Kjérdelek van e ollan ember...ha sirni ke nemmer...aki csak szóval is kint tudna okozni de akarattal akárkinek, (na csak az az ember!!!) mert nem tudzzz...NA ITT VAN A JUHUS...DE AZ MÁR...NYISD KI SZEMED SZEMETEK? Tröha...akik az első pinnyalattul kezdve mint Wirus spórák ide betelepedtek...nincsak a betegség okozóinkat... vida! -piha! -psss...amit a Wirusa hozott létre az ugganaz csak BacHilla!!! Ime Sarom: hjálla jehovának a palestinókért...jHa jizrálernak nem lenne ellensegge sose lett volna! -smirna! -fsss...most leállitottak az JEWuka wirra alláh drága pénzen véren conggrassa... midnen segély a palesstinóknak ugghogg...na ez a vég!!!
              4.: Naccóval...VAGY BÉKE...az az hogy U.S.A. S RUSSI szija szija szija...A NÉPEI... tota lefegyvereznni felszámolni előbb...IZ RÁ LERT...AZ AZ A FEKETE NAP!!! ÖRÖK HÁBIRUS WWIII...RRR ---CSÓKÁK KÁ KÁ KÁ...NINCSAK ITT ÖRÖK...mjost controllált atomcsapások...(én meg nem vótam, mikor fsss... nem magam sajnálom...hanem akik még mindig zzz....te akaszt gyerekedet???) ami mikor a PUSZTITÓ UTONÁLLÓ MEGHELLENT...(1948!!!) NINCSAK A WILÁGPÉNZKÖZPONT EGYKÉZ SZAROS KEZÉBE MOCSMÁ TRÖBBET NINS ELLENSEGG ÜK?- ÖRÖK DIKTETURRÓS LUTUSZ... AZ ATOMARSZENÁK S DOOMSDAY MACHINÁK VANNAK...na a fiam szerint már ebbül ...ezeké tröbbet minden, nézted...tapogattad utóbban a végbeled...
             5.: Én nagyon szeretnék az az EMBER!!! - hol vagy ---hol késel az éjhomájájájájjj.... akit nem lehet tröbbet elhallgattani...na ugi félnek az UJ JERUSÁLOM KÓROSOK FEHÉR NAKATOK LEPI SALOM...na most NEM LEHET MEGÖLNI...AZ BEVÁGTA A BUDIAJTÓT...MÁRMIN NA NE IS GYERTEK KI...Naccóval...zerintem ezeket...monduk itt van ez a tudomák meg tresnika...ha annak forditotta...azaz EZT A GOLLÓBIS CSAK HA TÉNLEG ...HA VOLNA VALAKI? KI MEGFOGNÁ A KEZEM A SÖTÉTBE...MONDUK VALAKI MEGCSINYÁLJA HELLETÜNK HOGY PELLENKÁZNAK...DE OLLAN SOSE VOLT LESSS...NA AZOK AKIK RÁNBORITOTTÁK A JUBILIT...NINCSAK MÁRIS NINS HOVA MENJEN A RÁDIÓAKTIVA MEG A TÖBBI KÉNKÖVES TAVAK VAK VAK VAK...
              6.: Naccóval akik ezt JUBILIT létrehozták...nincsak csak ugg tudunk megszabadulni ha minden RADIÓAKTIVA MEG ÁLTALA SZENNYEZETT ANYAGOKAT...AZ ÜRBE LÖVÜNK VELÜK EGYÜTT!!!- AKIK LÉTREHOZTÁK VAGY EGY PINNYALATIK IS MOSTANTÓL...AKARNÁK DE NEM LEHET!!! AKIK MOST IS CSAK EGY EMBER SZÓVAL IS MEGBÁTOTTAK...NA AZ AZ HOGY BÜRÖD A MIÉNK...VALA VALLA GOD...CSAK!!! TEHÁT AZOKAT IS HOZZÁ A SZENNYE...NA AZ A BÜZE...NA ŐKET NEM ÉRINTI SEMMI...UGYANIS EZEK NEM EMBEREK S EZEK NINCSENNEK IDHÖZ KÖTVE...UGGANKKOR EZEKNEK FENTRÓL IDŐT ADTAK...MIG VÉGRE...KIMERED NYITNI A CIPÁST...
             7.: Dörök az ég...ezek akikkel összeolvadtak...(drága véren -pénzen vásároltattak) azok okoznak minden ollat hogy az embert??? - nem lehet csak ha környezetünket lepusztitták...nő ők...akik akik E VILÁGOT??? NEM MERT NEKIK NINS SOSE VOLT? SZEM? -MÜK? -HANEM A VALA VALLA GOD HA ODAADOD...NA ARRA MENNE A JÁTÉK...OSZTÁN TUPASZ JÁTÉK AZ ÉLET...
           Isten barma brmmm...
...Fidelem...azt is aki csak egy atombombát robbantani neee...akik most rögtön azonnal...nincsak monduk egy atom puck...rögtön kezd összeolvadni minden atemreaktor...(de az nélkül is!!!) nem beszélve egy ksiebb atomcsapás...nincsak milló 100milló zambi őrült ömlik fel juhtUrópunába te nagy puszi...puszi cuppp...

repcsepista Creative Commons License 2017.08.04 0 0 1347

Achtung achtung achtung... lugeneráj ne degenerálj jájj... Közhirré tetetik tam tara tam tam ram tam tam... Leesett a pap az ágyról twist...
Sen.Lee: Leesett a pap az ágyról twist... Leakers Face Terminátor (Lásd a Swarcanéger Terminátor c. filmben?)
              1.: Barac Hussein Obama -ra szavaztam kétzer, mert hátha visszahozza mindden INVÁDOR amcsiarmy mi? - nem hanem sose volt sose lesss...hiz 1776 MagyarOkamcsiba nem szabad lenne lennie egy katonának ha igen, az miden magyarmacsi...ugganés ezek zerint ténleg...ollan hogy függetlenségi amcsi szabadság harc ...az angol (U.K. colinija) Világtrón - VilágyarmatjUKtul függetlenség...Na a fiam: ezek csak a puskájukat akarták megtartani... ami még ami 1776 U.S.A. uggan késik, de nem nyullik? Tróha ugg Barac Hussein Omabá-ra azért szavaztam, mert lehet hogy visszahuzza ... nem hanem lotty lett a barack, de eleve? -fidelem, nins ellengseggen ami amit Barack cselekedett...ő oda tartozik, nins majd...ha fagy lett fagyi? -nyam nyam nyam...
             2.: Bloondyt szeretem, meg most is pártolom...ő monda hogy mnden hjáboru eddig ráfizetés...mjocst a 2. Országok országai U.S.A. mig ÖrökOrszágok Országlássa az Örökké Magyarország ok Mennyországok ami itt van, nem majd ...ha fagy lett fagyi, nyam nyam nyam... Nincsak amcsiba minden ember = egyenként is egyenlő nem lőttek? Tröha nem vagyok senkinek ellensegge...nem seggeskedünk? - de kinek van a legnagyobb ülepe pu! Tróha meg a Trójai Falu... u de vágytam...vissza a kisfalumba Bivalybasznád végámmoláss Bivaly tócsa...nins sin tovább...kiszállás na nesokkal arráb ténleg Kisszállás meg Nagyszállás... Legelők...
            3.: Sen.Lee... Lesett a pap az ágyról twist... Ha jót cselekeszel cselekcsel? - Emelt fővel járj... Nincha, amcsiba én egyenlő vagyok minden amcsim állatpolgárral...hogy állatok vagyunk...buuu...de millen buuu...butaállat te mrha ne haparj a sarodba... Ime a hellzet...amcsi nem Királyseggság ág...az gyarmata a Király ok Cirálya ciróka baróka hánat tojtá az ólba...de csak aranytollást hanem hess hess hess...
            4.: Minden embernek legyen mondva: AZ LEGESLEGELSŐ KÖTELESSÉGÜNK EGYMÁST ETETNI...INFORMÁLNI UGGNANÉS EZ NEM IZRÁLER... MAJD HA FAGY LETT FAGYI NYAM NYAM NYAM...NA A KETŐTT MINDENKI ÖCCE AKKACCA KRUCZIFIX VAD MIT KAKARTOK...TEHÁT AKÁRKI AKÁRMILYEN TITKOT MEGTUDOTT KOT KOT KOTKODÁCS...ugganés a büdös dögöknek DÜG ÖLNEK...AHA... minden titkuk a NAPRA KELL VETTENIJUK JUH JUH JUHUS... na Jéhus Juhus...végre megtudtam hogy JUHUS AZ A MAGYAR MEG MEGYAR FAJTA...MINDEM NÉPÜNK AZ S KI VAN KRUCZIFAKÖLVE SZEME PUKKK... okvetlenseggel át ke gyüjjetek a Mi is ufók vagyunk! -tópikba... ami az a juhus...egyétek meg ti...volt rólla film...hogyha valaki husra gondol az az ő husa, FIDELJED A BnLOST ...MIÉRT NEM ISMÁELT KELLETT FEL ÁDOZZA MEGEGYE, NA NEM HANEM A SALÁTA EGYZÜLLÖT FILAD..OSZT AZT IS ÁTHÁRIOTTA INKÁBB ISMÁEL HOL VAGY A SE TÉTBE!!! Kérdelek...vedük USA??? HUSA??? KI HUSA, RUSSA DE ROSTON HUSA KI ROSSTOS HUSA??? Nincsak az az amcsi országnépek meg orosz...mi adtuk nekik mint amcsi országok országa U.S.A. -na fidelmeztettek...a NAPNÉPEK MINDENKOR MINDENÜTT MAGYARUL RULL JUHUS BESZÉDE BEEE....BESZÉLNEK E ÉNEKELJÜK...HOGY ISTEN = SZERETET TETT...
...Tróha...ÉNekelj Magyar Örök Ifjuság...ugganés ollan a magyar ok nem találtak ki...EDD MEG A RABOK (fürj)HUSÁT...Titok, nem tojnak a tukok csak görbét röhh höhh höhhh...
Isten barma...brrr...

repcsepista Creative Commons License 2017.07.30 0 0 1346

Jön jön jön... jönne? - semmi siccka cicka kubacka... az idő áll... JUbili 1000 év, mint sárban ganyé... aha... ha eleve csak a a a... fsss...
             9.: Beinogtam... nem trudom hogy mjocst egy szuszra...valhallogy...zerintem ezért nem ir igy senki, mert itt volt a markomba...semmi? Na akik ránk verték az egeket földeket robbantó test lélek gyilkos (doomdsdayos) gépezeteiket... csak ha EMBER??? - remélem az nyöszörög gügécsel belőlem...szép szóval...tücök koma dere ki... csá prrr...
            10.: Igen, van egy halovány phimgom hogy...nincs! -főleg a fiamnak nins! -hozzá cattantom 12 karikás...még Attillánknak sem volt ollan korbácsa (ostora torrr...banggg...) báccc... csatatata... csintadratta... na ezt a cintángyéros dobbos...
            11.: Ahol mjocst vadunk...vadulunk dullunk dülik el...hja hjáboruzni fognak...nincsa JEWkaka egy atomcsapás örökre vége deee...lehet hogy az nélkül is...(azért???) ha ha Aha...nem akarok senkit megölni mert nem is lehet!!! De a 200 billcsi Cionista honos...Uj Jerusálom fehér nakatok lepi salom, na Juda = First...ami bijja a ciss palestinia (U.N. által védett terület...) nina nanina puna?
            12.: Netröha nete ne naku...a ciss palestina területrül...(ha azok a fegyverek ecsetleg az antiarabok antimuzulmánok...kezibe végetek!!! -édes keveset érdekel minden mellé wallások köcsögröcsögerötye ...monduk ha meglehet oldani egy...puska lövés nékü mond már miér ne...na miért???) előbb az amcsik a ruszkikkal egy akar rata rata tata...ami azonnal zerintem e föld kereksegge segge Nappalestinia szija szija sss... Süss Fel Napnépek...vala valla god...na az a hangod... az pu pu pu...
      Isten brmmm...

Előzmény: repcsepista (1345)
repcsepista Creative Commons License 2017.07.30 0 0 1345

Jön jön jön... jönne? - semmi siccka cicka kubacka... az idő áll... JUbili 1000 év, mint sárban ganyé... aha... ha eleve csak a a a... fsss...
              5.: Pontosan sss... na ha a János 8:44. -essek...na azok örök ess $$$... esnek, nincsak minden ami élő az (NEM TUDZ CSAK MAGADDAL ÜTÜ) párhuzamba...na ezek angle = szög? - azaz szögbe hullanak...azaz nincsennek benne az Örök Áramkörökbe! Igen ezt láttam...te is megláthatod na az ok? Eltudod képzelni hogy csak örök életed van, azonnal látod (TUD TUDD OD) magad benne...
             6.: Most nem ciffrázok...mert amit ujabban láttam, akarom láttatni ha aka kaka rod? Ahol most vagyunk...az egyetlen legelső tteendőnk minden tömegpusztitó fegyvert szét szedni de ténleg, s véglegesen...na mi már régen srég elélveztünk örökre...akkor minek?
             7.: A csiklója főleg juhtUropunának izziRáLer...na minden atomhatalom kicsi nagy egy izzi zizi sütő kemence...akkor is ha csak...nincsak hatalmasan szivárognak az atomerőmöveik...akik létrehozták s növelik hatásfokban számban...de mindenki aki van...csak ha eget földet robbantó atomaszéna szalma alma...
             8.: Akik ezt létre hozták...azaz sütő kemecéik...azok Czybergák!!! -Nem emberek!!! Fideljél az ember ugg néz ki...végleg beleveszett... ebbe bele ...na csak a belem bizsereg tröbbet...az is a végbelem VÉGE...
        Isten brmmm...

Előzmény: repcsepista (1344)
repcsepista Creative Commons License 2017.07.30 0 0 1344

1.: Az egyetlen hanggg... na ha van lenne volna! -smirna! -fsss...ha van egy emberfazon az a kruczifixen felismered magad? -daaa... a fogyasztás felgyorsitása... ami nins elég pupu?
              2.: Azt igértem ami szép...szép vagy szép Pitta4 de nem szebb...a Napnál? - Ha valami ujat álmodok, ami mindenőnket érinti inti rinti tinti inti... akko hellenkezek, szóval h ellenkezek!
              3.: Vajon tudom e ugg...ahod ez a két bekecs... Na amit eddig bevillogtam érvényes... deee... Be ke verjem, ollan hogy HALÁL? -ezt megérteni mindenkinek el kell végezze a Hjázi Fff...ami csak Örök Boldog Napos Él lét rétek -terek vannak...ami ide nem engedig be a Napfényt...
              4.: Nincsak most ha beakadt a nagylábujjam... nehezebb less lesss... mi itt...fideljtek mert az EMBER-t is sisss... azok a mérgezések pl. Rádióaktiv sugárzások stbbb tbccc...minden betegseggünk a gülömbBÜNsugárzások általi méregzések eredmennye... s nadon zépen -zápon kérlek...nem akakdtam fenn csak a rádiaktivsugázásoknál...de csak anny mint a a a...e bibis gollóbist körbe vevő (Van Allan Bella) rádigóaktiv öv...mikor s hjogy keletkezett...
      Innennn... monduk méreg kicc adagban orvosság... te te te...Isten barma brmmm... jah a brom is...

repcsepista Creative Commons License 2017.07.23 0 0 1343

Jólétben, független, szép Magyarország Mennyország? -nyel ma kacsát háp háp háp...
              4.: Egyezzünk meg abba...hogy ha eltudom kezdeni akkor elkezdem...trudod...ha volna valaki, aki bztatna... Ezt mindenki megláthatja magába...hogy vannak dolgok...amit csak ugy tudnuk...lásd kelle közös gondolat tár -tér -rét meg rétes... egyeztetés...ha van egy a csoportba ki gátol...már nem tudod...mert annak zerintem nagyobb ming ebben az angyali - vázában vagyunk az ereje...hapedig erőszakoskodz...most mindenki az ellensegged lett... én eddig minden összejövetelen... na mint a Bblostba...van valami mégis hogy épkézláp maradhattam...eltudtam ossoni... Na mindenki aki ismer...ennél nins gyávágy (csikken) meg gögyébb... na mostmár sehol... sehon semmi...
            5.: Amit érezek...ez zintén a Bblostba is, mi a fenea testem... sit stt suth... ami azért nem emlékszünk...na ebbe az angyali geczizés gunya...monduk képzeljuk el... a testünk...ugganéz akit a Bblos-t irójának meg sugalat meg Ura...Urak Ura a Jányos 8:44! -ami a számitógépek - számitógépe központa... aki eleve... nincsak ha ÁLDOZNOD KELL... először is nem vagy (vagyok a vagyok küldött engem? -küldött de küldött??? hogy miért nem dolgozott a Nazismusmus ((ugyanazok az uszitók (((PÉNZELL PÉNZ ((((( csak hábruzással lehet))))) ZELOTÁK))) mint akik ma is hergelnek izre releznek reliznek) mert nem igazi nacionalizmusa =1776 MagyarUSA ha lett volna! -smirna! -fsss...a Magyar Ok nékü kü egy kü kü kövön nem maradt ((((nemzeti öntudatra (egy ember = mind egy!!!) ébredés és és sss)))) vala...ugganéz Jövel áldott üdvözitő, szent követe az égnek??? -követ???) másodszor ha van vakaki aki önként, magát magját neki adja...az sins!!! Cak annit ezzel kapicsaholás láss...ha akarnál adni valamit...akkor Büdöske...van e hell szivedbe...naccóval mese ide mese oda meskete...megjött a Messiah... ha el se ment?
            6.: Addig ming...ime mime...Mindenkinek legyen az Ő EGYEDI SALÁTA HIT HITE HIT E ZERINT INTI RINTI TINTI...AHOZ NEKED MEG NEKEM (anyagfüggetlen) LENNÜNK KELL... ami most verem be az ablakot...az hogy MAGYAR VAGYOK ... az egy egyén mint az egész s ezt az EGÉSZET MEGKARCOLNI SE LEHET nemhogy...letagadunk meg le tagadtatunk aki nem...az mágára vessen essen estem pestem az jó hogy eddig mindig a popsimra estem...naha eljött az idó tallpra...osztán lura...de ha nem a te lovad... Naccóval... teljesen más a MAGYAR X MAGYAROK VILÁGA VILÁG KÉPE MINT A NEM MAGYAR X MAGYARTALAN OK...ami ha mi hami...ham ham ham...mi adunk nektek enni!? Na most ez a világ nins...amit akarok ahoz hogy meg látnuk NUK? Hogy ami van, az van? Vicca ha csak az ami van, akkor CSAK ÖRÖK ÉLET ÖRÖK LÁT LÁTOK DE LÁTTAM DAMMM... A DAM? -MAD? Na maga a föld az dammad, de a testünk kotyvaléka... ha bele tudsz nézni magadba...mit látsz vagy mi érzel? Mi van benneünk, Istenünk Országa -Világa dammm... madból vagy...nem hanem csak veled tudnak sodroma gomborázni ... sárból sárvár...eném a vár, tied a lekvár...
            Innennn...zöld levél zöld levél, Illatot hoz már a szél, illatot hoz már a szél...na majdnem sikerált... tralla lalla lalalala... bele kezdenem nem?
...amiről szó lenne...hogy ollan...mint a Logan ran filmben... tudom valóban (IGAZIBÓL ((BÓL)) AMI ELŐBB TUD MEG MAGYARISTEN GACCODBU GYATYASZÁR... HÁZI FELADAT HOGY KI LÁNA FIA BORNYA VAGY!?) az utat oda...na most AKKOR HA AZ IDE BEKITUDÓDIK... ez nins... (mert ha az...az AZZAL VAN... lehet csak ittis ITTI-S) ha az van...akkor ez ami ez sose... JuhsTina!(nincsak Pales Tina) -sose leszek a magáé...FIDELJÉL HA NINS OLLAN HOGY HALÁL...((ITT MINDENEK ALAPJA HIÁNY =TUDÁS HIÁNY)AKKOR ITT MINDEN NEMIGAZ? -MAPEDIG ez a test csak teszt...NINS MERT EZT IS MOST GONDOL OD VAGY...!!! DE NINCSAK AKI CSAK MEGSEJTI... TI TI TÁ... RÁ HARAP HAM HAM HAM...

Előzmény: repcsepista (1342)
repcsepista Creative Commons License 2017.07.23 0 0 1342

Jólétben, független, szép Magyarország Mennyország? -nyel ma kacsát háp háp háp...
              1.: Kacsa kecs? - meg vagy fogva... a kezed...ami meg akart volna! -smirna! -fsss... kapacka egy füszálba, lásd Jányos bátyink a catába, megbotlott egy füszálba, na jah... az mács...
              2.: Amiről szó lenne...azért nehéz elmondani mert...ez nem lehet igaz...na nem tudom elmondani még a felesegémnek sss...azt mondta...ha igy beszélsz ténleg höje vagy...ne beszélj igy az embereknek...a fiam ugy hallgatnak... nem figyelnek hanem teljesen mást beszélnek...meg nem állnak meg, nem bantanak meg tröbbet hogy...szóra hogy nem érdekel...csak nem is vesznek észre... hogy eltudnám kezdeni a a a...
              3.: Még a mi is ufok vagyunk! -ba sem irtam le... ami had vágjak be egy pár szikraveti... Az ember az ha magyarul Ember = Isten, na most az Istennek ellensegge nincsen! Ha lenne nekünk is ellenseggünk akkor az ez az állati (angyali) testünk, ami nem a miénk...hanem még ezentul...akartam mindig rá utalni, ami a Bblost-ba, te mondod. Te mondod? Te mondod! Te mondod... de én nem te vagyok!?-naha...itt abba kell hagyjam...mert amit be villgok az észbontó...de vegyük hogy az amit e -világ Létrehozója s Teremtője vagy két kavics kocc... Az árokba három kavics, meg fogom a csecsed Maris... na fideljél mert a dalunk az megmondja: Ha megfogod mit érsz vele, telet lett a markod vele...na vegyük ugy...tota kikapcsoltunk... nincs test ami ugysins sin sss... mig ha benne ember...angolul is szikrát jelent meg latin lát in? ---na mégis van csak az lenne ha volna! -smirna! -fsss...
            Na innnenn...talán könnebb ... zöld levél zöld levél illatott hoz már a szél, illatot hoz már a szél tralla lala trallalala...

repcsepista Creative Commons License 2017.07.16 0 0 1341

Szó e szó, itt hátsó de ki a legjáccobbb... volt e szó mit visszavontál, mit te mondol mind igaz, nemigaz?
             1.: Most hallottam egy albán jósnőről Baba Vanda vagy Vanga? -bocs...ma beteszem a filmet...mell rólla is szó e szó... de amit én mondok meg láttam, nem vonom vissza akkor se a vonyitani akarok mint egy Si Runya sss...sirének hol nemzetek suppp ... cuppp...
             2.: Az Istennek nem lehet ellensegge... ha lenne akkor ...osztán mégzse...mi e??? Na nem akarom telefilozófijázni...ja Sofia mellett vagy Sofiába lakik a néni... mikor a Marson megjellenek ezek, akkor --megint leatomozzák ...ami itt minden örök ismétlő LŐ LŐTTEK!!!
            3.: Tröha következtethetünk...akkor mégis amit én beállmodoztam lenne ha volna! -smirna! -fsss... Naha csak antipantia maradt... az igaz hogy ténleg akiket palestina tina (tinók) jah..most totál gőzfazikba (pressercucer) vannak...ellenberger azt hogy Palestina maga név...lásd amit ma a belünk...gyomor nyomor...ha az lenne ha Corona Con Rina ina véralláh futásos országa...nem gyalázat mert egy országban minden ember egyenlő...pontosan az aminak 1776 U.S.A. -országai...Nincs KIRÁLYSÁG amit alláh kell tamponozni lUK beddugginva Lu Gina Va Gina... nincs adó semmillen formája ábrája ábra ham ham hamik...ha beengeditek őket, gyerekéitek rabszolga köcsögeik...nincsak JEWuka... izrelerek...minden KIRÁLYSÁG DE CSAK AZ OK HOGY ADÓZTATÁS MEG PÉNZT ELLENÉRTÉK NELKÜL VAGY PONOTSAN HOGY MIRE A TARHA... na a 7billcsi marta... ne haparj a sárba...sajátodba?- sss... na vicca a GYOMOR NYOMOR HA MAGYAR NYOMOR IS JÓ LENNE...de csak a belünk sss...ugganis vagy nagyukrániához vagy nagyromániához fognak rövididőn bennünket catolni lásd Cluj? Ha csajusiccki akkor má... na már a Tisza lenne a border dörrr...nincsak románia ...jelentős katonaság meg haderővel (most atomrakétákkal hogyha a ruszkik...barisnyák timsózzátok a lukat pac pac pac...) rendelkezik??? Nincsak eggzerüen leStalinexxolta -dózerozta volna a Tiszáig... nincsak iz Rá Ler...a lejobb szövetségese vala...na de a mai ...nincsak uggaz talán még...SZABAD RABLÁS??? -na iz RÁ Ler...lett...hol a határ???
          4.: Hod Korea...Koreában arat a halál...őszintén megmondom...ugy a pjenjány meg szól... szól a kokas már...majd meg virradt már...maga a népe...nagyon finom emberek...azt találtam meg bennük ők bennem...amit csak a magyar ok magyarffajtába van...tiszta családi szeretet...ami nekem azonnal berezonált...de a SöÖli... ott ugganojjani nemes Urak valának... na a Jáppán kappantyuk kopaszkokosanakuk... vida mert a néked nek romanian...bizon DraKulla fajta... erre belekeverik Sende Erzsit? Na maga a jappán népies...nincsak a Jappánt mint a magyarokat MONTGULLIÁKBÓL jönnek a Cszarok meg wcszarjaik azaz az Urak az Uralkodo gépezetek??? Azt mondhatnám ...a fredeszemü orientáliján népek...Napnépek...na most ez menne a Arab-izeler -arab által ...nincsak konkubátorok vaggtok...csak egy leirt...te is olvashatod a Csinnyabunnya Cszara...attól függött minden hogy a CONQUBATAROK ki tudták e elégiteni az élet halál cUalkodot...(mindenütt mind a mai nyapig az!!!) amit onnan tudtak ha be volt huppadva a homloka...akkor nem hultak a fejek 1000 - 100 ezer számba...hanem csak 1000 + ...(Saul megölte naponta a 100 David 1000??? -ma is ugyanaz a hellzet!!!) na ugganaza hellzet meg Dávid CirályUKkal is sisss...meg az összes...mi a fene tudná ezeket kielégitani mivel meg hod...
             5.: A borzalom... ha vesszük az MARXISTA...NA LENIN LEESETT AZ ÁGYRÓL TWIST...MERT HA KIKEZTEK A MAGYAROKKAL VÉGETEK... NEM BORZALOM ...MONDUK NEKIK IS..HOGY TOTA ICCKIRI...NINCSAK A ATAISTA MARXISTA KUROMÁNYUK UGYANAZ MINT...AZ ÖSSZES EGY CSZAROS KÉZBE... EGYKÉZPÉNZVILÁGURALOM ALOM MOLA MULLA...TALI JÁNY...CSAK CUKAJÉRCÉK (ha ha ha...legsmirglisebb a nyelved? a prondon rázhatod a a a...rua rongyot) LEHETTEK PAC PAC PAC...
             6.: Fideljetek jettek mentek elélveztettek...EGY KÉZBEN VAN...AZ ÖSSZES KUROMÁNY UK!!! Ezt ugy a koreaiktól mnt jappánok... Nincsak ellenseggest játszanak... na te gondold hogy KOREA MISSILEK PISILEK IZ RÁ EL RRR... LERRRR... KEZDENEK VESZÉLY HJELLENTENI LÁSD SZADAM DAM HUSZEIN??? Mss Brighte: elvonyitó tura kura...plöda statua...valakiket mindig ...mint a kos a csiperke bokorba akadt a szarva...várjál mit lett micor a TemptLom BOOMMM... az Allah Axxa mellett...
            7.: Amit lehetne meg kell...tota amit...nincsak ITT NEM LETT NINCS MEGOLDÁS MERT MAGA A NÉV palestinia??? Tróha amit anti panti... na az lenne a VILÁG DAVID TRONA...HOGY KEZDIK ÉPITENI AZ UJ TEMLOMOT...OSZTÁN ELKEZDIK AZ ÁLLATOK RITUÁLLAT KINZÁSÁT GYILKOLÁS LÁSS... ezt én nem tudom elhinni sem hogy ...NA JEWuka INNEN BENTRŐL FOG ROBBANI!!! AM MEGINT...MILLEN LETT A ZSIDÓ FINÁLÉ FIN GOD...NINCSAK FINANCIA...
          8.: Itt minden ajjaságod gyilkosságod EGY KÉZ A VILÁG PÉNURALOM DIKTA TURÓ...LUTURÓ... GYÁR GYÁRAK KOVÁCSOLNA ÁCSOLNAK S KI VAGGTOK UGG KRUCIZFÁKKÖLVE MNT SSS...Na mire fel féltik a kicc antiapntiájájájjjj...palesztinát...a koreijak atomozni fogják ják ják ják...(ZERINTEM MINDEN ATOMGOMB EGY ZAROS KÉZBE VALA!!!)
          9.: Na ezt csak ha VALAKIK...nincsak minden IGAZ AMCSI HAZAFIT LEÖLTEK...MEGYILKOLTAK CIFFRÁN UGYIS HOGY TUDOD... SZÓ E SZÓ...
      Isten barma...van ellensegged... buuu...

repcsepista Creative Commons License 2017.07.05 0 0 1340

Hapy 4th of July Americans... (U.S.A.???)
            The Kingek Kinge Antipantik Antipána cammog...
             1.: U.S.A.? Ha vesszük akkor csak ANTI Palesztinia NAGYATOM HATALMAK MAKK MAKK MAKK... Találkoztunk olyan palesztiniaikkal ohohohooo... ti is magyarok vagytok? - mi is sss... ma is le vagyok döbbenve hogy rögtön... csak Jézus népek meg országok vannak... na minden nép az...na most MINDEN AMI TÖMEGPUSZTITÓ FEGYVERES ZSIZSIK ZSOLDOS GYILKOSGÉPEZETEI... ciss Palesztinia antipantik? -hülleség a zsidó? - vallásuakra...mig pénzeled őket meg uszitod... nincsak 1 főre jutó évi adag... mindenét akik ott vannak nem oda valósiak te fizeted...na most a VILÁGARMI (ZSOLDOS???) AMI VIGYÁZZA ŐKET...???
            2.: Az egyetlen megoldás lehetne...minden ollan létesit sit sit sss... sitményt tota lefegyverzni... na most kapát a kezükbe s ki a sivagba zavarni őket...DEBIZA...ez amiba most vagyunk már számtalanszor megismétlődött...s addig fog ismétlődeni mig NEM TANULS NYULS! ALLÁH DÁ DÁ DÁ ...ÁLLD...NYULNAK???
            3.: Nagyon szeretném ha magatokba néznétek...na most aki tud annak van szeme, aki nem, szemetek? - van? -zépen -zápon kérlek, ha van szemed nyisd ki! Tankju warrjuh veri amacckát!
            4.: Amit U.S.A.? khérlek alláhsan volt van less...csak egy pinnyalatig is ollan? Ellenberger HOGY VANNAK LÁTHATATLAN ERŐK, na azok lehetővé tették hogy ÉN REPCSE PITTA4 ÖRÖK MAGYARORSZÁGOK MENNYORSZÁGA ÖRÖKIMÁDLAK JÉZUSMÁRIÁS MAGYAR X MAGYARORSZáÁGOM OK ÖRÖK TESTVÉRISÉGE HAD SZOLGÁLHASSAK CSAK NEKTEK...ÖNKÉNTES VAGYOK AZ ÉGBÜL... REPCSÉSE. AZ UJ FÖLDÖN...(VAN TÖBB?) MENEDÉKET KAPTAM DEEE...NEKEM A KÖRPATKÓKÜMEDENCÉM KE!
            5.: Nincsa csa ÖRÖK ÉLET VAN!!! Noca akik ÖLNEK...AZOK GYILKOS ANGYALI GÉPEZETEK...AKIK AKIK ELKÁRHOZTAK...na ha hallod a hangom vagy OLVASOL OL VAS ÖL? AZ VAGY TE, NEM A TESTED VAGY AMIT A GYILKOSAINK...MINDENKI MI AKI GONDOLÁTBAN IS ÖL VAGY ÖLNI AKAR AZ GYILKOS!!! Na most akiket tota DÖGdegeszre gyilkoltak népeket...
            6.: Akiket ki akarnak irtani azok KÁLDEUSI - KÁNAÁNITA NÉPEK... ara arabb arababbb... ÁBRA HÁM HÁM HÁM...SOK ÁLLATA JUHA BARMA RABSZOLGÁLÓJA VALA...HAMITA AZAZ GYILKOS!!! Na a probláma ma ma mammm...
            7.: NINCS HALÁL DEEE...ha azok a fegyverek az ARAB URALKODÓK KEZÉBE KERÜL...AKKOR JOBB HA MOST MASSÁDÁZZUK MAGUNKAT... TROHA...
             8.: Mi vagy ki mik az ellenseggek??? A pelesztinokkal...NA AZOK IGAZI JÉZUS VÉRÜ FAJU NÉPEK...na azokat kell... nem kell semmit...hanem ÉJETEK JÖTTÖK GYERTEK... ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN a ciss Palesztinia népek...
     Isten barma... van ollan, de Isten? -buuu...

repcsepista Creative Commons License 2017.06.26 0 0 1339

Nyiájuuu... macskafaska ráLépté... itt a vége világ vége nyijájjj... Trombita te buta...harsog dobb pereg... sofa sofa sofa... hasonázik harsonázik hass hass hass... hasalj...
      Nem tudom mennyit tudok benagybőgőzni zimme zumm zimme zumm.. na beugrok...
              1.: Kezdem azzal...hogy ÉN 1776... MAGYAR VAGYOK DE EZ IS AZ ÉN ORSZÁGOM, MERT MINDEN ORSZÁG MINT EGY ORSZÁG CSAK AZ ENÉM...na lehet a tied ha van benned ISTEN = JÉZUSMÁRIÁS SZERETET MEG TETT...na én benne vagyok ha csak tettedet magad...lásd az egyik Nagyzzidó T.V. -s : engem nem érdekel mit érzel mit gondolsz de zakrojtye pofa...azt csináld amit mondok...Szóval... nins házasság előtt szex se házasságon kivül...ha igen azonnal kiherélni!!! -ha lehet nem kell az utóda gyereke sss... uganés a szexorGANát mindenkinek meg kell tanulni bekapcsolni meg ki...ha nem...NYIJÁJUUU...RÁLÉPTÉL A MACSKA FARKÁRA...VÉGE VIG BANDRISNAK... HA KÁRT TESZEL TUDVA VAGY TUDATLANUL CSAK A KÖRNYEZETEDBE IS... AKKOR AZT JÓVÁ KELL TENNI!!! NADA...HA VÉLETLEN AZONNAL OTT VANNAK A SZERETTEID...IGY IGAZSÁG!!!
              2.: CSAK ÖRÖK ÉLET VAN!!! AKI NEM AKAR ÖRÖKKÉ ÉLNI VAGY NEM HISZI...ANNAK IS UGY KELL ÉLNIE ADDIG MIG MEG NEM NEM MEG DÖGLIK MINT EGY VESZETT KUTYA (DÖG) NA AKIK TUDJÁK ÉS HISZIK HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN...CSAK AZOK LEHETNEK A TULAJDONOSAI NEMCSAK ENNEK...HANEM AZOKÉ AZ EGÉSZ ÖRÖKVILÁGNMINDENSÉG...AMI AZONNAL HA VALHALLOL E FÖLDKERKSEGGÉN LÉTREJÖTT EGY ILLEN MAGYARJÉZUSMÁRIÁS CSALÁDI KÖR...MOST MEGNYILT A MENNY NEKÜNK... NA MOST ...vegyük a BbLiát...van ajjasabb mint te becsaphatod a testvéredet...mindenki az!!! NA MOCST ÉRKEZTÜNK EL ODA...HOGY 0.3% ADÓ Bostoni ti ti ti ...Nagy Károk a nekkendőtök nem viccket... HANEM NINCS ADÓ NA MOST AKIK ÁKÁRKIT MEGADÓZTATNAK AZOK AZONNAL TÜZRE (eztet nem hanem a zsidók általi jewchristilánok általo BbLia terhes...bassta) VALÓK S AZ AZ Ő KIHELLÖLT HELLÜK S HELLRE RUTYUK HELLRE...EZZEL KEZDŐDIK AZ AZ U.S.A. AMI NEM NEMZETI CUCLIZMUS HANEM NÉPEK S EMBEREK TESVÉRISÉGE S NINCS KIRÁLY TRÖBBET DE MAGYARJÉZUS ÉLEN ÉLEN ÉLEN...MIRE CINGÁROK KIIRÁLYOK ÉHEN ÉHEN ÉHEN...MIÉRT NEM DÖDÖLE...
             3.: Trehját EREDETI 1776 SPIRIT TISZTA Magyarországok Mennyországok mintára U.S.A.???- nins ollan hogy szegén vagy gazdög...hanem MINDENKI A SAJÁT MAGA URA S ELTARTÓJA FENTARTÓJA... sóval nincs szegén meg gazdög... naha a családok ma is összefognak... lásd a délamcsi s züdamcsi családok...csak megrohadtak a dragtól meg kábitószarok italok meg elkölcs...nincsak a SZEXET (NEMISZERVÉT AKI NEM TUDJA URALNI...NA NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM S AZONNAL NE HOZZ LÉTRE ANYÁTLAN APTÁLAN GYEREKET...NINCSAK MINDEN EMBER EGYENLŐ AZ AZ...HOGY MINDEN EGYES GYEREKNEK KELL LEGYEN SAJÁT ...NEM SODOMA GOMORA MEG BIGÁMI...(ROHADÁ SROHASZTÁS KÁRHOZAT AMI A BbLIÁT...EZEK MINDENKIT NEM FEL HANEM KICSINYÁLTAK...) HANEM SAJÁT ÖRÖKHÜ ERKÖLCSÖS SZÜLEI...DE ERRE MAGUNKTÓL KELL RÁJÖNNI...NA CSAK EZEK AZ EMBEREK...AKIK E VILÁG VÉGÉN MÉGIS ÖSSZEGYÜNNEK... A FOLYÓNÁL AMI A NYÁLUNK AMI KÖZBE KIAPADT...) Nacsóvval... I'dont' want a poor pearson' in top economie na mi a fene...roles lesss...na NA AMCSI EGY ORSZÁG S NINS OLLAN HOGY GAZDÖG VAGG SZEGÉN...na BbLia: Könyebb a Tevének át menni a tü fokán, mint egy gazdögnek Isten Országa ami HA MAGYAR VELEM ELŐCCÖR MEG VELED KECCKE...azomban... a sovány éhez patkány se gülömb...
        Isten barma... na van? -buuu...
...Ha megengeditek...irtóra rühelnek főleg a magyar...családom mert az IGAZAT BENNE AZ ENÉMET IS KERESHET HET HAT HAT HAT...JA A FENEKÜNK PAC PAC PAC...SÓVAL MÉG TETTEK FÖ KÉRDÉSEKET AMIT MEGRÁGUNK MEGEMÉSZTJUK...VAD KIKÖPJUK PUKKK...

repcsepista Creative Commons License 2017.06.16 0 0 1338

JEWuka CUBAcca vagy CUBAcca JEWuka számit valamit mit... Ha róka fogta csuka, csuka fogta róka... Varga ne haparj a sárba...
              1.: Nemrég tartotta Bloondy a Cubához hoz hez höz... hogy AZ IGAZSÁG MI VAGYUNK... az mekk mi mi mmm...
             2.: Az összes amit jövendő mondom -bondom...ollan nins, csak az IDŐK BETELJESÜLÉSE... s amiket itt ebbe...meg a másik... Mi is UFOk vagyunkba be villogtam, semmit nem változtatok...
             3.: Amit én akarok magamnak meg az enyéimnek...Óh Égi Fény...Tünj fel már az Ég övén... tehát nem akarok kint szenvedést s kárhozatot... nem látni de gondolni sss... nem pacifista vagyok hanem Repcsepitta4...akik hallottok meg láttok...van szerncsétek... de nekem is...mert ISTEN = SZERET DE TETT IS S CSAK AKKOR VAN HA VISSZA SZERETÜNK!!! -mersz vagy marasz...sárba haparsz sss...
             4.: Tegnap hallottam... ugyanis az egyik képviselőbe belelőttek...de monduk ha vagy ...10be? -akkor egy tota más időbe kerülünk...Nosza...
              5.: A ruszkik... JEWuka 8 -törzsre fog szakadni... na szó vol trólla ha ha ha... de az oroszok pedig 51-re... ami monduk az EGY SZIPPANTYU GÉPEZET... TÖBB KIS SZIPPANTYUKRA... mert amit mondtam...
              6.: Egy kinai jósnő: ami iz rá ler körbe az menn az egész földgömbre ...vagy teljes (totál atom ((armageczizés...) háboruzás az utolsó felfonyitásig...amiből mindenhogy az IZ RE LEREK = ÖRÖK PÁS SÁP KIRÁLYSÁGOK (KIN ((CON)) DOMBOK) EGY LÁTHATALAN LÁSD IZ RÁ LER... az a NAP CSAK AZ FEKETE... SENKI LÁT S CSAK VAKOK MEG VAKABBAK BAK BAKABB VAKABB... VEZETHETI A VILÁGTALAN OK??? NA MOST IS SISSS... VAGY ÁLDOZÓ VAGY VAGY ÁLDOZAT???
              7.: Monduk 1776 U.S.A. nincs adó nincs pás sápolás... ami nincs ez a KUROMÁNY OK... mert JÉZUS NEM KIRÁLY..HANEM MINDEN EMBER EGYENLŐNEK...SZABAD??? SZAB AD...TEHÁT AMILYE VAN GAZDÁLKODIK DE HA NINCS SEMMILLEN FÉLE FORMÁBAN ADÓ S KAMAT...AKKOR ITT A MENNYEK ORSZÁGA... KÖZT... MEKK...
             8.: Ollan nins...amit Bloondy ...egy rendkivül jó ELADÓ MEG ELŐADÓ... de az arany -bornya IMÁDTATÓ zsidókkal van körbe véve...ami 1 % a 99 -höz hogyha mégis ...mert két szájból beszélt U.S.A. first... AKKOR HA VICCA 1776 AMCSIHOZ...AKKOR KEZDVE IZ RÁ LERRR...TOTA EMLÉKE FELSZÁMOLÁSA LÁSSA...MEG A CISS IZRE LEREK... TEHÁT MINDENT AMI PÁS SÁPOS... amihez ... na oda ember kéne... magyaremeberrrr...
      Isten barma? - van ollan... buuu...

repcsepista Creative Commons License 2017.05.29 0 0 1337

Én egy kis kertészlegén vagyok, csak ippeg nem lehet legénkedni sss...
               1.: Ha te ténleg Örökké akartál élni, s az szerint tengeted -lengeted itti...na mielőtt lettél volna! -smirna! -fsss... ami ha te nem akarasz tudatosan Örökké élni... az ollan hogy ha sose lettél volna! -stbbb... Tehát ha valaki ténleg Örökké akarok élni lenni... az azonnal az Örök életében virágzik... Ettem szőllőt most érik most érik most érik? Virág Erzsit most kérik most kérik most kérik? ... -nacsak ez a dal jutott most eszembe...
               2.: Csak Jézus aki a Napok Napja jelenések vannak. Abba a pillanatban ha te Örökké akarsz élni... te neked megvan...az a tested ami a tied, s van Napod... osztán azt csinyáls (csak nyálalni lehet) amit ami ami amiből...neked hasznod van... értem, amiből nekem (szemed kinyitottad?) hasznom van...az lenne hogy gyüjtsetek kincseket...na már itt a bazárimajom makkog...gyüjtsetek LELKÜIDET A MENNYEKBEN AMI ITT A PLAFON ON... Mmocst a BbLiába is csak OLLAN MINT JÉZUS JELENÉSEK VANNAK... Naha aha aha aha... csak JÉZUS AZ JÉZUS S CSAK JÉZUS... a NAPOK NAPJA S VILGOSSÁG OK ÖRÖK VILÁGOSSÁGA... s csak ha ÖRÖKKÉ AKARASZ ÉLNI...VISSZA EMLÉKEZEL A NAPODRA PADRA... AMI AKI AZ ÉN ÁBRÁM, AZ LÁTJA A NAPOMAT S AZONNAL NEKED IS VAN ÖRÖK NAPOD VILÁGOSSÁG GOD...NA MOST A HAN GOD ELÁRUL RÖGTÖNTE TE TE TE...
               3.: Most mindenki haragzik rám, a családom is mert ollan mintha eszeveszett hülle lennél...hagy abba ezt a prédikáls...tiszta fene feltünési mániád van...na már nem is tudunk beszélni...az abcullaultima ahol irtójólérezzegtem magam az az IMA ÖSSZEJÖVETELEINK (az 1950-s években) LINK LANK LAKOTOS...VOLT!?-NEM MERT MINTHA... OTT LENNÉK AZAZ BENNEM VAN MÉG...(azok szép napok, na én csak arra...gondolok....mikor együtt volt a családunk meg ma is nekem csak az a szép...Az a szép az a szép... akinek a szeme kék akinek a szeme fekete, na azok akik szeretteim, mert én szerettel gondolok rájuk? - azok is velem vannak... akkor is ha juk? - nem fekete hanem Vahon fent a FényHonunkba (itt a pad láss) ismét látjuk é... pösze hogy látjuk de ahoz kell Jézus kinyitotta... nyisd ki...szemed...azonnal látok látok lát ok...) Ajajjj... most a szüleim környezétebe csak ha a prádikátor...párttag vala...(az pártunk kurományuk jelölte ki meg fizette tröbbet) 1956 után...akkor csak a BbLiát szabad beszélni...ami totta ma már az Egekbe az Isten? - csak a Magyaroknak van... felé...az nem jelenti hogy Isten széke felé...ill.- a BbLia igazát mond hogy felé...(fideljék ha vakok az pont ott a pont ahol nin, ellenben érzik a szaGod...) NA HA VALAKI TÉNLEG UGY ÉRTI HOGY ISTEN FELETT... MONDUK AZ MÁR NIN! MERT AKI A VILÁGOSSÁG OKÁT TAGADJA AZ VAK VAK VAK...NIN!!! NEM VOLT NEM LESS LESSS...
              4.: Ennyi bevezető után, ami kellett... hogy egyszerre itt van a a a... a Szellemek vagyunk csak világai... Na most betoppantam a Fehér -Házba mint karbantartó (janitor) hellen esetben villanszerelő...(ami valóban is létra volt... felállitva ami az alkalom szüli a tolvajt) Az egyik... nagy terembe jelen voltak...monduk a a a... a legnagyobb... a harmadik legnagyobb... Bloondy után ha vesszik a Vicce Prezidentát... utánna... Nem irom le pontosan hogyan... de testet öltve... rögtön mint a a a... The Cronicles of Riddick filmben vannak a FEHÉR SZELLEMNŐK... ezen a szinten ollan mint Kellianne Conway (aki szintén...de maga a SZELLEMLÉNYEK AZOK..ECSETLEG HASONLÓSÁG) de mondom... mielőtt testet ölthettem volna! -smirna! -fsss... nekem ütközött AZ EGYIK SZELLEMLÁNYLÉNY...(ANGYAL) s mint egy vihar...kitaszitott a teremből...
               Innennn... vegyük ugy...hogy van amit fizikaki szemmel sem látunk, ha igen mit... na templomát az illetőnek hogy kinba van, vagy a zsinagógájájájájjj... zsizsik zsinatolnak szagosakat (békegalambokat ereszgetnek) tojnak... pac pac pac...

repcsepista Creative Commons License 2017.05.18 0 0 1336

Sodoma/Gomora/Sodoma/Gomora/... rumba csa csa csa...
               1.: Amit fegyverrel hoztak létre, az fegyverreik által pusztulnak akkor is, ha le fegyverezzük őket csak ugg...Napnépakarat erőnkkel? Na boldogok a békére törekvők... ami addig ming pontosan nem tudjuk összerakni mi ez? Uge érdekes hogy akik a fegyveresek s tömegpusztitó fegyveresek...azok Királyságok s ami igérnek hogy jön jön jön... már a bika fu az orra lika... azaz a Királyok Királyságge...mell ollan nagy csak kilátásba is lácc valamit...sisss...
               2.: Ezt a gyereket... már betettem: http://www.coasttocoastam.com/guest/estulin-daniel/5728 aki szintén zenész...Na ma is az egész földkeresegge U.K. gyarmat kezdve JEWukával de monduk...ha ellenseggeg ellengengeg is az terc... ami vissza egy pár évet... a második vallagháborujUK után...egg gicsit cseggeskedünk aztán nyélbe ütjök... na most van egy kicc kraxxaka...vicca esés (talán idejuk vége közel?) ami NEM VOLT BENNE A SZÁMITÁSBAN...azért akanák vissza (a Gazárok Gazár Kin Dom -bók) a jewRUSSA v.s. JEWuka HIDEGHÁBORU BRUHUHUHUHUUU... na arra hogy az oroszoknak meg amcsiknak... a népeknek egybe s kezdve a U.K.K. -val izrlerek izrelerével lefegyverzése aztán aki többet csak gondolátban is öl vagy fajtalankodik az allahhtta nyiljon meg a lekváros padajtó... na a a a... te lekvárodba hellre rutyu hellre...
              3.: Nem akarok sokat kattogni...nincsak a billentyük ténleg kattognak nak nak nak... Na az igazi U.S.A. -sos volt...ugganés...na vicca csak elméletben... igen igen figyelmeztettek... mert van lásd MAGYARORSZÁG -OK MENNYORSZÁGOK bennünk van, sőt a kezünkbe...de eddig...Sóval TOTÁL SZABAD SZÓLLÁS VAN... s ahogy mondom... én U.S.A. IstenOrszága először meg utószó vagyok... na Bloondynak... zidó ki...Bloondy...oo monduk van nő meg férfi...nem elég? - na azért...nincsak itt csak Sodoma/Gomora aztán Gomora/Sodoma ... ez a két partizás (orgiázás) vala...na az hogy Bloondy...na ha ténleg csak habiruzni akarna...ami pont az ellenkeccke lenne Magyar Ok = U.S.E. -be Magyar Ok U.S.A....ami a ISIS ISLEREL/ISLÁM / SODOMA/GOMORA/GOMORA/SODOMA... na ezeket hod nem leszünk balek ok tröbbet...kazdve az Orosz s Amcsi s tröbbi népeinkkel leállitani... na az van!!!
...Isten Nap b aranya im jövel...

repcsepista Creative Commons License 2017.05.11 0 0 1335

Hod mi (nem) történik a nádvilágba ...cupán cak érzem.. a szagát át tá tá tá...
               1.: Szeretett János a szeretett tanitványa volt tegnap (mára) a coasttocoaston... http://www.hogueprophecy.com/ - már sokszor feltettem ide... na nem sokat mondott...kivéve ami érdekes kess... U.S.A. nem volt hanem lesss... nos ezzel mékis mindent meg meg nem nem meg mondott volna! -smirna! -fsss...
              2.: Teccetek fidelni mert igenis összevág amit irok -sirok...Siroká káccc...strana magyaradnaja... sazlonnal...klérdelek...mi az ami itt nem loan? - a szem mü kuku kukucc ha lenne? - volna! -smirna! -fsss...
              3.: Bloondy... előbb Dondy-nak hivtam, lásd Zorro Don(kivóta) Dijega deee... na egyedül ő aki nem zsidó az egész branchba -ranchba baba... ami ha ő mindenkinél előbb IZRELER IBEREL S MINDENKINÉL TÖBBET TETT VESZ IZRELEREK IZRLERÉÉRT...ami igaz eddig... azaz OLLAN HOGY U.S.A. az akik...na monduk egyedül a ciss palesztina még pisss...na a több már csak LEREK LERE... MI VAN A LERBE?
             4.: Tota egyetértek JohNUNkal... monduk egyzer ha gőzzük tüdővel a CONTITUTIONA HONA ÉGISZÉP HAZA MAGYAROK ORSZÁGA... talán tán tán tán... kán kán kán... igy MONDUK meredek mindenkinek aki BE AKARNAK ILLESZKEDNI...kezdem Bloondinkkal... NA U.S.A. FIRST...tota abcaultima az izrelerek izrelere gizsigeredereka van jeee... van a nakába puccos zeggel a Goldgotán Bloondy sss...had csapjam hozzá...az F.B.I... főnőkéja...
            5.: Mondtam hogy a LEGNAGYOBB ANGYALKA fog a LÁNOK ÜLNEK A TRORONBA ARANNCOCCURBA NA ARANÉR... A LEGNAGYOBB LÁN FOG BEJÖNNI A CSŐBA...A TRÖBBIT LERUGTA...na Jamynk...nincsak U.S.A. CONTITUTINAZIJA VAGYOK...VELEM KECCKE U.S.A. ORSZÁGOK ORSZÁGA TESTEVÉRE NAPNÉPE CSAK... sóval hogy miért menesztette te te te...
            6.: Azért mert sokkal magasabb vala Jamy (James) a jobbat nem kivánhatott volna! -smirna! -fsss...na van e hellenleg magasabb Jarredkajajajajajjj... ha van, akkor az is kösse fel a datyájájájjj... cak viccc... na mos zacc nékü menkü ku ku kukuuu... rékakuuu...
             7.: Tehát... ollan hogy Jakabookorország??? - na izreler s annak is a lerek lere...nézd csak mi van körötte te te te... zokvetlen a a a...szemen szedett igazságod vagy nin God... vala valla God...
            8.: Bloondynk azért lett Bloondy mert csak pu! -csak puzz pu puppuznia lehet... na meg tüzz tüzz tüzz...fired... Bloondy: I was to Fire comám Comey anyway sénis kusis stoy! Na monduk...ha még nem de mocst vad sss... Bloondy...előbbn utóbb magát is vagy farta... vagy FIRE pire pire pac pac pac...
            9.: BondUK minden amcsi előbb: mellik lUKba tegyek...nincsak U.K. akik bebitatták magukat mikor létre hozták 1917 BelffeggOr rorrr... a U.K.K.--- ami egy puccos (fenekkel a nakunkba) kis puppos gyere (szemink kifssva) gyerek...NA MOST ANNAK VAN EGY 1ALMA... FA FFF...
Nehéz a rézz ágyu...
U.i. Minden amit leirtam álmom igaz, s állom a sarat...te te te...apám! - te birod a strapát? - brrr...

repcsepista Creative Commons License 2017.05.08 0 0 1334

No Bankers/Bunkers na raccist!? No arab/jew/arab no nano new antisemmitizm mmm... viva francosok ok sok sokk...
               1.:Repcspesta! -hellen hellbe... itt a helle hell hell hell... vertbunkó a bottal ütem ütheted ütheted 777... hatod 666... fenekünk pattogha ha ha puckkk...
               2.: Na amit most czimereztem... azt most hallottam a T.V. ámmoláss... ami na csak... a francosok mehetnek a francba... azt gondoltam tam tam banggg... mire pira pira...
3.: Sóval csa hellenkezek... nem mentem se jeee...hova stova te stoba... nélkületek...ugganés nélkü létek x rétek retek x rétes... hol a mák... de monduk alma meg baracklekvárral meee... deee... a sültkacslibmájat is megeszem mmm...
              4.: Tregnap...mikor ma anyuella ImánuElla (rein)MacKorona ÉN VAGYOK A A A... BIDI BANKA... na csak most...de az összes jövendőbondo (próféciai) álmom érvénybe most is...kivéve AKÁRMELLIK NÉP...LEGGEN A LEGKITTYEBB lásd Nappalestinia...de a NAPPAL NÉPE... azonnal ha a Nappal akkor az ami nem Nappal nem napos fsss... mintha sose lett volna! -smirna! -fsss... trehát az álmamimat ami csak ugy van!!! - ezzel Toldi Mikicesiteném (megTolldom de boldom?)
               5.: Moct csak ami ...na micor a BURZSODAJ- ZSIZSIJÁK...vedük Bloondyt meg Achilla...meg a 21 Zsákba macckarát...MINDE IZLEREK IZLERE...NA IGAZIBUL AKIK IGAZI JAKABB -BITÁK (NINCSAK AZÓTA IS A NÉPEK KI VANNAK JÁCCVA??? JÁCOBB S STOBA ÉSZ ÉZSAHÓJUH JUHUHUHUUU...JUHTURÓSPUNA) NEM BUTÁK? - azok JAKABB KABOK KIRÁLYOK KIRÁLYSÁGA TESSÉK TESSEÉK TESSÉK...CSAK SZEGRE NE ESSÉK... UBORKÁRA KERTEK KÖZPIN ÁZNAK...
               6.: Na csak akik...lásd Mackaron (NESZTEK MACKA KIFFLI MEHETTEK A TÉKLI LOPOTÁKBA MACCKARÁK A TRIANON CIFFRA PALOTA HA HA HA...) ronyi makaroni... na tregnap rögtön megintervJuholták ide...(foximaxi) ámmolásra az volt izrelery Izre Lerry mininsztert... aki ugg La Pen mint Macron nagyon szoros IZRÁLER BARÁT...IZLÁRERI ÁLOM FIRSTES LÁSD BLOONDY S ACCHILLA... MÁS KÉP??? NEM JÖHET BE BEE BEBEBEBEEE...
               7.: Részemről...itt azért választottam ...Barackra (de ő a Messiah) aki zerintem TELIVÉR...nincsak ha vicca mentek...irtam hogy szemtől szembe talákoztam vele s egy nagyon jóakaratu... NA UGGANAZ MINT MACKARÓNI...el akarná a nemek közti gülümbüt tör olni meg nins szin tröbbet... EGY SIN SISI FITYIL A BIDI BUDI BANKK...STERILHÁCC HU HU HU... na most azért választottam csak...lásd Bloondy: JEWuka kaka kaka roccs... first...na Ő??? a saláta szavaival JEWuka first... meg ő JAKABABB...MINDEN JAKABBB BAK BAK BAK... ABCULLAULTIMA A JAKABOK ÁLMA MEGVALÓSITÓJA TÓ... na Bloondy... még nem egy luku...(Elvis prézli minta?- bitta deee...)9 ciss Gólla kiment a Tóra...
...Isten birka brrr...

repcsepista Creative Commons License 2017.04.14 0 0 1333

Az Ur Sionba tronol... Blondynk meg neki trombutázik... Catona bácsi haptákba...
                1.:Cak nadon röviden meg rövidnadrágba...közel menek kószálni a Nádvilágba... Sóval itt egg cikk... Trum's steep learning curve leads to riverSÁL...(UJ JERUSÁLOM FEHÉR NAKAD LEPI SÁLOM) na ez ujsághir... ami én Dondyra szavaztam aki lelépett... NA HA AZUTÁN A USA FIRST DUMA UTÁN...MONDUK MÁRIS IRTÓRA ÁTVERTE AZ AMCSI NAZIKAT...NA AZOK VELEM EGGÜTT MI 1776 -U.S.A. SZABAD AMERICÁT AKARUNK... NA AZ A SZIVÜNKBE VAN MERT MAGYAR X MAGYAROK JÉZUSUNK HALLD SZIVÜNK KIÁLT...
                 2.: Ne feledjétek 1776 USA MEG CONTITUTIONAZIALIZMUSA IS VELEM KEZDŐDIK NEM U.K X U.K.K.K.... HANEM ORSZÁGOK ORSZÁGA ISTEN ORSZÁGA... TEHÁT MINDEN EMBER EGYENLŐ DE AZ VELED MEG VELEM KEZDŐDIK...NEM ÉHEN A DÖGGOD HANGOD = KIN KINGOG KINOD... NA EZEK CSAK ÉHESEBBEK LESZNEK LESS...
                 3.: Okvetlen vicca hogy felhivtam a figyelmeteket akkor még Dondynk? - vagy csak azért USA FIRSTESKEDETT HOGY...NA ÉLVEZI A BANANT...STEVE BANNON NÉLKÜL...IGEN ÁM DE MEGETTE TOTA A VILÁG...ORSZÁGVILÁG HÓDITÓK VANNAK A ÉL TOPP CZIONISTÁK...AKI U.K.K.K.---NA TOTA A LEGTOPPOBB CZIONISTÁKKAL MEG AKI IZRE LERR SŐTT...IZRE LEREK IZRE LEREK (MÉG A BANNON CITROM IZÜ BANÁN???) FRISTES??? HOGY LEHET EGY IZRE LER ÜBER LER NEMZETI SZABADSÁG FÜGGETLENSÉG FIRSTES... U.S.A. ISTEN ORSZÁGAI MEG MOST MINDEN ORSZÁG S MINDEN EMBER ÖRÖK EGYENLŐ CSAK VAKTÖLTÉNNYEL ECSETLEG BUMMM...
...Isten aranya baranya még beee...
    Ui: Dondy fetrengése a A.I.P.A.C. PAC PAC PAC...ELŐTT MÉGIS GISSS...

repcsepista Creative Commons License 2017.04.10 0 0 1332

Embert volt ő is, ő is ember volt de volt... Ember Ábra Fényember brrr...tünj fel már az ég övén... had lásson meg minden ember brrr...
                4.: Putint nagy tömeg... tette a testét mikor elhagyta... egy kettős átlátszó üvekristály -sirba... ami most ha megmaradt az EMBERRÉ (JÉZUSORSZÁGA KICCÓGÁJA) VÁLLÁS NEM VALLÁS LÁSS...UTON DE JÉZUS AZ A NAPNÉPEK SZÓSZÓ LÓJA..FEHÉR NÉP AZ OROSZ IS HUNOK??? AKKOR...VALÓBAN EMBER VOLT? -Ő IS EMBER VOLT... NAGY TÖMEGEK KÖZEPETE VAGY HA HA HA... AKKOR AZ ELLENKECKE DEEE... KÉP ZELLŐS VAGY...
5.: IME AZ ÁLMAMIM...AMI HOSSZU VONYITÓS ---VONYITOK FO FFO FFF...NE FOGJANAK MEKK... HA JEWuk s még mindig jewUrusálom fehér nakad lepi sálom GAZÁR A HÉTTÉRBEN (7törpe) gazárjewRUSSIA...mi OROSZ -OK amit mi adtunk magunknak hisz országok országa röviden orosz -ok... na most had villogjam beee...
                 6.: A.: Ha háboru lenne a JEWuk meg jewRussia akkor az hosszas lesss... kegyetlen és a vége hogy AMIT AMICSI TEKE VAGY FÉLTEKE MERT ALASKA MEM ALLAH AXA MAGÁT FELAKASSZA... CSAK OTT MARAD NÉMI ÉLET... TEHÁT UGY ZÜD MINT...NA ATTÓL FÜGG... DE AZ EGÉSZ TEKÉN VAGY FÉLTEKE MINDEN ÉLŐ FORMA LEPUSZTUL!!! AMIT LÁTTAM HOGY EGYMÁST IS ATOMOZZÁK AMI EGY DEKÁT NEM VAGYOK... HOGY U.K. AZTÁN A KINGEK NEM...NINCSAK HA AZ OROSZOK MEG AMCSIK KIÜTIK EGYMÁST... U.K.K. -KONDOM DOM GOMBOOK HULLE AZ ÉGBÜL BUUU... NA ANNAK HOGY MEGTÖRTÉNIK CSAK 2 %.-KOT ADOK! AZAZ 98 %-BAN BANGGG...
     B.: A NAPNÉPEK HUN -HONOS NÉPEKÉK MINDEN HATALOM ÉGEN S FÖLDÖN...ÉBREZD FEL A HAZÁT... NA HA AZ OROSZ AMCSI NÉPEK...NINCSAK KI SZIRÁNGÁZOZOTT...AZOKAT KELLEN NAPRA VETNI... KI ÖLTE MEG KENEDIT S KIK AZ ÖRÖK GYILKOS HABIRUZÓK AMI ...VEGYÜK JEWuk ELŐSZÖR A NÉPEIK (TOTA VAKOK MOST ÖRVENDEZNEK MEEEE... TÜZIJÁTÉK HA GYILKOLTOK GOD ZILLÁL A FARKÁT ZILLÁZZZ...) LETTEK TÖR ÖLVE...AZTÁN MOST MENNEK HOGY MINDEN NÉPET... TÖRBE UGRA CSAPDA BETÖRNEK TÖR ÖLNEK??? NA A MÁCSIK ÁLMOM AZ ELCSŐBÜL BU BUU BBB...
     C.: Ugyanaz kell történjen a MÁCSIK NAGY KANSZUKAJÉRCE SARKANSZUKAKIGYÓVAL MINT A A A...NA A GAZÁROK LOVAGOLJÁK MIND A KETŐTT...(HOGY LETT...FŐLEG A NEMZETI NYEMEORSZÁGOKBÓL II. WALLAGHÁBORU CSAK NEM NEMZETI NYENEC NYEEE...) MINDEN AMI NÉPEK FELETTI...PETŐFINK CSODÁLATOS TISZTA LÁTÓ (TÁLTOS) VALA... HABÁR FELÜL A GÁLYA, AZÉRT A TENGER ÁRJA...DEEE...A NÉPEK AKÁRMIKOR A GÁLYÁIKAT RABSZOLGA HULLARABLÓINKAT... NA HALLOTTAM PUTINT: AMCSI NÉPEK MIÉRT NEM FOGTOK ÖSSZE AZ OROSZ NÉPEKKEL...NINS HÁBORU... AMI ZERINTEM... NEM VAGYOK SENKI S EGGE NYA LÓ...EZ EMBERI HANG S EZT EMBER LEGYÉL HA HA HA...NINCSAK A HAT ALOM AZ TORA ROHASZT KORRAPSSS... MONDUK EZ IGAZ... AKI MERI GONDLNI X KERESNI AZ IGASSÁGT AMI AZ Ő VILÁGA IS...A NAPBA DE JÉZUS... AZ EGY EMBER!!! Trőha mjocst gyünn a YHWAH...ÉN JAVA... JÁVA... NA GYÁVA... AKIK ZSIDÓKNAK HIVATJÁK MAGUKAT...OLLAN SOSE VOLT LESS...DE VALÓBAN LÉTEZETT GAZÁRIHA...AKIK UGY MINT A KINGESEK MEG GÉSÁIK... KIGYÓT NYELTEK...TEHÁT MOST MINDEN VALA VALLA GOD... NA TISZTÁN VILÁGOSAN LÁTTAM, HOGY OLLAN AMIT ITT A WALLÁSOK... LÁSSUK...NA SOSE VOLT LESS...
     D.: MIKOR AZ ELSŐ KANSZUKA SÁRKÁNYT SZÉTSZEDTÉK...(ABZULLAULTIMAKA AZ ÉGIEINKKEL!!! A FYÉNYESEKKEL AKIK AZ EMBER TESTVÉREINK S ÖRÖKKÉ ÉLNEK S TI IS, VELETEK VAGYOK E -VILÁG? FOSSS...) NA AMIT HÜLLŐKNEK HIVUNK AZOK FÉL BIOLÓGIA LÉNYEK FÉL GÉPEK = ANGYALOK!!! NA AKIKET ZSIDÓKNAK HIVNAK AZOK CSAK GAZÁROK (KIN DOMBÓK NÉPNYUZÓK) ..NINCSAK CSAK EGY NAGY FEKETE LUK VAN NAGY KÁR KÁRROG...NA AZ VAN HOGY DAVIDA/SALAMONYA TRONON TROTTY...VALÓBAN EGY ÁLOM ROTTY...) VAGY KAZÁROK... AKIKNEK MENEKÜLNI KELLETT... S AMIT MAGA IZRELER?- AZ TUTAJON GÉPPEST GAZÁRIA = KINGEK KINGE CAMMOG AMI VOLT? NEM AZ VAN NAGY KÁR (KLÁRA?) TRONA... NA A MAGYAROK MINDEN MÁS NYELVÜNÉL ELŐBB VANNAK MERT CSAK VANNAK, VAGYUNK? DE JÉZUS S EGYMÁST ÖRÖMÉRE ÖRÖM ERE... GYÖKEREK MAGOZÓK MAGVAZÓK MEG ...NA HA GYÜKÉR IRTÓK AKKOR IRTÓ GYÖKEREK...VAGYUNK?
       D/a.: Most A MÁSIK KIGYÓVAL UGYANAZ (KELL!!!) TÖRTÉNT...AMIT...MINDENT AMI ITT MJOCST KIKOTYOGI... AZ LEIRTAM CSAK AKKOR IS CSAK DIJÓHÉJBAN... NA AZZAL (EZZEL?) UGGANAZ KELL TÖRTÉNJEN! TEHÁT VALAMI OLLAN FOG TÖRTÉNI...AMI MIATT JEWuk BA BABA... NA A NAGYOKAT SZÓLLÓ SZÁJ ...TRUMPBITA HARSOG DOB PEREG...KÉSZ A CATÁRA A SEREG... OLLAN AMIT ITT BEKÉPZELOZNAK MEG BEKÉPZELTETNEK A ZELLOTOK... NINS! MINDENKINÉL VAN NAGYOBB DE A NAPNÉPEKNÉL... SÓVAL AMIT MOST JEWuk-KAL A VÁLASZTÁSOKKAL...HOGY UGYANAZ MINT A MÁCSIK KANSUKA SARKANKIGYÓ KIPHINGI?- AZ!!! OSZTÁN MOCS JÖN JÖN JÖN... A GAZÁR KIN DOMBOK VÉGE ROTTY...
     ... Hogy hogy hogy...na HA AZ ÉGIEINK LINK LANK LAKATOS... S JÉZUSUNK NEVÉBEN...NINCSAK MOST JÉZUS BESZÉLT... MERT AZ FÉNYE -VILÁGOSSÁGA VAN CSAK HA VAN SZEMED, SZEMETEK... HOGY KERESEM...MIM LENNE MÁCS...OSZTÁN MEGOSZTOM... TÖBB SZEM TÖBBET LÁT...
     Isten báránya még beee....

Előzmény: repcsepista (1331)
repcsepista Creative Commons License 2017.04.09 0 0 1331

Isten éld meg a magyart, magyarokat azaz magyar de Jézusunk Napnépeket s azok szószólóit táltos ...áldás tárrog...neee... tátog iá iá iá...
               1.: Volt, van!? - ami volt lesss...egy LÁTÓ ÁLMOM... na most csak azt lehet látni... ami van, s mi van? A MÉREGZÖLD -SÁRGÁRKÖDFÉLE -ÖVEZETEK...AZOK A HÁBORGÓ (ARAB S A ZSIDÓK ARABOK MEG MINDEN AKÁR ÁLLAT VAGY EMBER ISTEN VAGY CSAK HA SZALMA ALMA? DE KIGYÓ BOGYO OOO... STBBB...TBC CCC...ÁLDOZÓ IS AZOK KIGYÓ FAJTÁJUAK, ÁLDOZÓK (AMIT ESZEL SSS...AZ VAGY!?) DE EGYBEN ÁLDOZZATOK IS...HA NINS MÁCCS MACCKA) TENGEREK AMIBE NAGYON IS BELE ILLAH AZ IZRÁLER ÁSZLÓ...AZAZ KÉKES...DE ZARGAZÖLD ALAPZATU...
               2.: AMIT JÁNYOS 8:44. AZ A SZÉKHELL...NA AZ AZ IGAZI NAGY KÁR (TRON) ...stalán hogy többet megtudhatnátok nem átok...ha átgyüttök a Mi is UFOkák vagyunk! -én igy... valhallahood vagyunk? Na most az a ZÖLD SZIN...ami kétcsegg nélkül a háborgó arab (mór) tengerek... zidó ki... pont tegnap olvastam: The World's Most (most?) Powerful (fuls) People ne szopj le 2016? Na pont Putinról akartam irni...EGYEDÜL PUTIN VAN LEGGÖZELEBB AZ OROSZ NÉPEKHEZ DEEE...MOST HA EGYNAPNÉP...AKKOR AZ JEWuk...(AMCSICA) MEG MINDEN NÉPHEZ AMI HELLEN PINNYALATBAN NIN!!! DE MÉGIS ŐK ÉLNEK...NA MINDEN MÁCS... AZ ENNEK A ZÖLDHASU GOD ZILLÁLT ZILLA PUSZIJA PISZKA FÁJA FÁSSA...LÁSSA...UGGANÉS A TÖRPÉK A 7 TÖRPE... AZ AZ 1 MONEYFA FAKON EB URA FACCÓ... LENNE RAJTA...
              3.: Sóval...talán mocst látjátok...hogy a Mi is UFO voggunkba... sokmindent nem tudok ugy lerini...ahogy láttam s mindig előttem az orom...orrom? -valhallol láttamozni fogom... nem középiskolla (kula) fokon...együtt tanta napozunk pu! Na TÉNLEG PUTIN A VILÁG... nem tartozik bele a ZÖLD DE MÉRGEGZÜD ÖVEZETBE... NA MOST AZ ARAB TENGER NÉPEI IS FELNÉZNEK PUTINRA MERT NINS MÁCS!!! PUTIN BESZÉL A LEGIGAZSÁGOSABBAN...(MAJDNEM NÁZI MÁR JITLER CSAK KICCMICKA SAPKA? - KAPALA...) AZÉRT ROTTYANT BE...MIND A KÉT IRÁNY =IRÁN?- DAVID/SALAMONYA TRONA TROTT...UJ JER JEWuk kaka meg mocst...NA NAGYKÁR MEG GAZÁR -BIRODALMAK MAKK MAKK NAKK...MINDEN AMI ÁLDOZATOS MEG HIERERCHIVÁS HUSMARCINGA MEG VÉRIVÁS SZOPÁS... TEST VÉRISÉGGEK AHA A S EGGED KÉNA VALA VALL GOD... AZ EGEKBE HÁ HÁ ROTTY...
               Innennn... na mizooda hirtelneseggel bekövetkeztak az álmaim...lásd A NAGY TÁTOT SZÁJU EGYIK SZUKA VAGY KANA SARKANSZUKA KIGYÓ... NA HONNAN LEHET TRUDNI... KIPURCANT...S MOST JÖNNE A MÁCSIK DEEE...
            Isten báránya még bééé...
U.i. HA MEGENGEDITEK.. zépenzápon kérleg allaháson bársony...aha aran ezüst te marha... benetek...cak dijóhéjba...de neked kell megtörni...

Előzmény: repcsepista (1330)
repcsepista Creative Commons License 2017.02.06 0 0 1330

US (JEWuk) jews MUSLIMs Unite Againt Trump tara tramp tramp trammm...
           Dondy a Patrióta besabol capat mellett ... azt saccolta 8 ponttal győznek, deee.. a 4 qwartel végén otthagyta... ami Dondy meg mindenki... Vesziteni tudni keee...gőztes mindig nem lehecc...
           Végül is...tulórába a Patrióták gőztek 34 : 28... én hallottam a Interjuht... ő azt mondta hogy 8 ponttal ami...Dondy ördögöröd van... ne ke becarni nállam má cseppegi...
...Na amit álmodtam, állom...
     Isten békája még kutykurutty... brekekekeee...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!