Keresés

Részletes keresés

ipls Creative Commons License 2004.12.01 0 0 311
Egy uszo, egy bokszolo, egy iro, vagy akar egy szepsegkiralyno biztos jobban iteli meg ezeket a dolgokat, mint barki mas, mert volt olyan terulete az eletnek, ahol sikeresek voltak.

Ugye erzitek, ez miert birkasag?
devereaux Creative Commons License 2004.12.01 0 0 310

-off-

Ismét egyetértek.

Néha-néha előfordul ez, Derek kartács.

-on-

Előzmény: Derek (185)
pancer1 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 309

Senki nem fog felelősséget vállani.

Ez ilyen ország, 'mert ezt akkor nem tudtuk'....

Előzmény: marmota (308)
marmota Creative Commons License 2004.12.01 0 0 308

Már csak ilyen felelőtlenek ezek a neves emberek.

Amúgy a döntés után szerinted ki fog itt bármiért is felelősséget vállalni?

(Már rajrad kívül, persze :-))

Előzmény: pancer1 (307)
pancer1 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 307

ÉN.

Van nevem, tehát neves ember vagyok.

Egyébként mindig is könnyebb volt kiállni a nagyon népszerű és nagyon egyszerű kérdések mellé a nagyon híreseknek, a példa nem csak itthon érvényes, külföldön ezer ilyen van. Mondhatni, autómatikusan kiállnak valami mellé, ami mellé éppen lehet.

Már csak azért is tódulnak nagy számban bármilyen dolog támogatására a hírességek, mert nekik nincsen közvtelen felelősségük a következmények tekintetében ugyebár.

fanyűvő Creative Commons License 2004.12.01 0 0 306

Te ide írod, az imakommandó meg már suttogja, te anyaszomorító.

Forrást nem is kérekb tőled, mert tudom, hogy nincs.

Előzmény: Probatbicol (303)
marmota Creative Commons License 2004.12.01 0 0 305

Ez nem ide tartozik. Inkább gyűjtsd a neveket a NEM-listára.

(Egyébként meg Te közöltél itt valamit forrás nélkül.)

Előzmény: Probatbicol (304)
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.01 0 0 304

A te tudomásod szerint mi történt azokkal az újvidéki fiatalemberekkel, akik a behívó ellen ide menekültek. Te mit hallottál felőlük?

Előzmény: BaSand (298)
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.01 0 0 303

Suttogó? Miért suttogó, amit ide ír az ember, te szerencsétlen?

Ti már a szavak jelentésével sem vagytok tisztában?

Előzmény: fanyűvő (301)
sip pista Creative Commons License 2004.12.01 0 0 302
tudtommal a híres-nevezetes lompos lajos vagy igennel, vagy nemmel fog szavazni, de az is lehet, hogy távol tartja magát. remélem, segítettem,
:p
Előzmény: nurej (46)
fanyűvő Creative Commons License 2004.12.01 0 0 301

Csinálod a suttogó propagandát? Ez már a második sunyi álhír, amit néhány órán belül elsütöttél.

Előzmény: Probatbicol (296)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.01 0 0 299

"Én senkit nem taszítottam ki, semmiért nem vagyok felelős, semmivel nem tartozom senkinek. "

Nono, azért magyarként ab ovo antiszemita múltoddal még neked is szembe kell nézned!!

Előzmény: qncogi (293)
BaSand Creative Commons License 2004.12.01 0 0 298

"Ennek érdekében a koszovói válság idején tömegesen toloncolták vissza Szerbiába az ide menekült magyarokat. "

Gondolom ezt csuklóból alá is tudod támasztani, mert így eléggé billeg.

Előzmény: Probatbicol (296)
lépcsömászó Creative Commons License 2004.12.01 0 0 297
Szia, qncogi!

Észrevehetnéd, hogy senki nem vonja kétségbe a magyarságodat. Ha szlovák volnál, senki nem szégyenkezne miattad. Minthogy azonban magyar vagy, szégyenletes a működésed.
Előzmény: qncogi (293)
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.01 0 0 296

Sok mindent tettek. Például az Orbán-kormány tengeteget tett azért, hogy nehogy szétszakadjanak a határon túli magyar családok.

Ennek érdekében a koszovói válság idején tömegesen toloncolták vissza Szerbiába az ide menekült magyarokat.

Előzmény: qncogi (241)
maflatoxin Creative Commons License 2004.12.01 0 0 295
Persze,ha a "komolyságot" Eperjesben és Uszticsban mérjük, bizony más mindenki eltörpül a maga nem-jével, mert ezek a "géniuszok" tényleg az irányadóak....... 
Előzmény: Nagulnov (285)
qncogi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 293

Már nyálas. Itt születtem, ergo ez a hazám. Én senkit nem taszítottam ki, semmiért nem vagyok felelős, semmivel nem tartozom senkinek.  

Nem mentem el amikor lehetőségem lett volna.

Senkinek nincs joga megugatni engem, senkinek nincs joga kétségbevonni a magyarságomat. Főleg nem azoknak, akik ennek a népnek a szétszakítására játszanak, bent is kint is.

Olvasd el a kérdést. Az igennek lehetnek veszélyei (habár álságos és hazug a dolog, mert törvényt senki nem akar hozni az esetleges igen válasznak megfelelően), a nemnek nincsenek.

A könnyvödröt pedig öntsék annak a fejére, aki ezt az egész baromságot kieszelte és annak, aki ezerrel melléállt, eddigi véleményét megváltoztatva, pusztán gyávaságból és kérdezőbiztosi mivoltának megfelelően.

Előzmény: zividivi (292)
zividivi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 292
Megtehetted volna Bácskában is. Jobban éltél volna, mint mi Kádár alatt, de most téged vernének, nem az ottaniakat.

És haza nélkül ugyan hol nevelnél gyereket, hol és kinek dolgoztál volna?

De a te életed csupán egy emberöltő. A nemzeté sokkal több annál. És akkor is a nemzetnek köszönheted, hogy fenntartotta neked a lehetőséget a gyermeknevelésre, a minkára, egyáltalában arra, hogy létezzél.

Esetleg lehetnél mot mások helyett Te Magyar-ab Afrikában.
Előzmény: qncogi (269)
qncogi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 291

Ennyi maradt neked, a szar kis személyeskedésed.  A netcigányozást pedig abbahagyhatod te kis féreg, anyád is szomorú lehet ha rádnéz, legalább itt próbálj meg egy nagyon kicsit is értelmesnek látszani.

Előzmény: Nagulnov (288)
zividivi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 290
Egészségedre!

Ha lehet, ne az országba. Neked ott a hánytál, ha hánytál tőlünk.
Előzmény: Don Alfonso (265)
Zozi79 Creative Commons License 2004.12.01 0 0 289
Micsoda nívós névsor. Ha még Verebest is hozzáírnátok, én is nemmel szavaznék :)
Előzmény: pioker (287)
Nagulnov Creative Commons License 2004.12.01 0 0 288

Tudod, hogy a netcigánykodásoddal nálam semmire sem mész. De tudok jó programot ajánlani neked helyette.:O)

Frissitsd például a náci/komcsi listádat. Itt és most - befejeztük a csacsogást. Ne fáradj a válasszal.

Előzmény: qncogi (286)
pioker Creative Commons License 2004.12.01 0 0 287
Farkasházi
Gálvölgyi
Bajor
Hernádi
Váncsa
Hajós
Juszt
Aczél-Acsádi
Havas Henrik
Forró
Gyárfás alkalmazottai
Avar
Mészáros
Bolgár
Selmeczi
Padödö
VV Szabi
Pongó

qncogi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 286

Nem tudok. Már elmondtam, hogy miért. Tudod frici aki neked neves, nekem nem biztos, hogy az és fordítva is igaz. Felőlem odaállhatsz bégetni a sok neves ember mellé, 2002-ben is volt komcsi dobogó - sok neves emberrel. (Még szegény Egérkét is belerángatták a hülyék.)

Csacsogni pedig te szoktál és a neves embereket utasítgasd vagy akihez közel állsz. (Mi van krampi mgint szaladsz a moderátorosba?:DD)

Előzmény: Nagulnov (285)
Nagulnov Creative Commons License 2004.12.01 0 0 285

Röhögtem rajtad ahogy mindig. Megint szerepzavarba kerültél. Inkább mondj neves embert, aki a NEM mellé állt. Ne magadra gondolj - hanem nevesre.:O)

Befejeztük a csacsogást. Várom a listát.

Előzmény: qncogi (284)
qncogi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 284

Mondani akartál valamit vagy csak kötelességednek érezted, hogy belebeszélj? Ügyes vagy, leülhetsz.:D

Előzmény: Nagulnov (280)
qncogi Creative Commons License 2004.12.01 0 0 283

Akkor mondj egy-két nevet. Lehetőleg súlyosat (gondolatilag)

Nekem ők, már mondtam. Nem beszéltem velül erről. Az agitátorokat ne itt keresd.

Mellesleg a jobbos érzelmi zsarolás és mocsdkolódás miatt sokan nem vállaják nyíltan. A lényeg megint a szavazófülkében fog eldőlni, mint 2002-ben.

Előzmény: zöldász (275)
Nagulnov Creative Commons License 2004.12.01 0 0 282
Amúgy TGM volt már? Az áttelepült erdélyi? Inkább maradt volna csendben.
Don Alfonso Creative Commons License 2004.12.01 0 0 281
Nem. Én akkor vagyok boldog, ha okos, józan és jóízlésű emberekkel találkozom.
Előzmény: bean (279)
Nagulnov Creative Commons License 2004.11.30 0 0 280

Ide lehet felsorolni azokat a köztiszteletben álló művészeket, tudósokat, sportolókat, akik az arcukat és nevüket adták a NEM-et mondó kampányhoz.!

O:))

Előzmény: zöldász (275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!