Keresés

Részletes keresés

kakukkboy Creative Commons License 2004.11.23 0 0 940
Hazugságod nem lesz igazzá, bárhogyan üvöltözöl!
Előzmény: tobbias (938)
tobbias Creative Commons License 2004.11.23 0 0 938

NEM A MAGYAROKAT ! ÉS NEM GYALÁZ, HANEM IGAZAT MOND !

 

A kommunisták elváltak a víztől !

kakukkboy Creative Commons License 2004.11.23 0 0 937

Remek durai úr!

Ön fenenagy HUNgarizmusában szellemileg rokkant meg!

Hogyan van bőr a képén ilyen nyilatkozatokkal mocskolni az óhazát, amely még nem is nyilvánított vélerményt?

Ezek után ne csodálkozzon, ha jelentősen megszaporította az ellenzők sorait, és lassan kialakítanak ezen módszereikkel utálatot maguk és prrónusaik ellen!

Ha valaki üvöltve hajigál az emésztőben, csak ront a helyzeten, kifröcsköli maga mellől a sz.rt!

Derek Creative Commons License 2004.11.23 0 0 934

"Ismételten megkérdezem: ki silányította politikai kérdéssé? "

 

Nem kellett ezen silanyitani semmit ez eleve politikai kerdes,ennel vegytisztabb politikai kerdes nemigen van.

Előzmény: Törölt nick (927)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 931

Ki mondta, hogy megszenvednek bármit?

 

Megint vizionálsz?

Előzmény: Törölt nick (928)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 930
Aha, értem... De gyurcsányt nem a hatalom érdekli, mi? hogy is van az iraki kérdésben a népakarattal meg a parlament döntésével? Ő kész szembemenni a választók akaratával merhogy ő jobban tudja 8 millió embernél, mi a jó magyarországnak. "Miénk a juss, tinéktek kuss"... Ki itt a fasiszta, a diktátor, a kirekesztő??? Na látod, ezért nem szeretem és se az "orbánozást", se a "gyurcsányozást" a kettős állampolgárság kérdésében. Metr ti, ifiszoci werberjúgendek is bármit mond bárki, mindig csak orbánoztok. Hogy törne már bele a nyelvetek (ujjatok)... :(
Előzmény: things99 (923)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 929

Ezt nekem írtad, hogy: he???

 

Előzmény: Törölt nick (927)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 927
Ismételten megkérdezem: ki silányította politikai kérdéssé? Netán a Fidesz, azzal, hogy az IGEN mellé állt??? Ki szórja azt az ocsmány agit.prop anyagot? A sárga névtelen röpcédulákat? Az udvarhelyen nyomtatott ujságokat??? He??? Javasolom továbbá, járj utána, mi jár ezzel a "honosítással". Min egy év életvitelszerű ittartózkodás, csak ezután adhatod be a bevándorlási kérelmet. Igazolnod kell visszamenőleg a lakhatást, munkát, mennyit adóztál, stb. stb. stb. ekkor még csak a bevándorlásit kapod meg. Újabb egy év múlva indíthatod el az állampolgársági eljárást. Ugyanaz a történet, mint a bevándorlási engedély megszerzésénél. S ha szerencséd van, újabb másfél év után talán megkapod. Természetesen ha megfizeted még a 27.000 ft illetéket és leteszed az állampolgársági vizsgát magyar történelemből és alkotmányos ismeretekből. Ezen már túl vagyok. Szerencsére. Arra viszont mindenképpen kíváncsi lennék, hogy a fórumon lévő, munkaidőben ténykedő fizetett sok NEM-re buzdító ifiszoci agitátor közül hányan rendelkeznek azokkal a történelem-ismeretekkel, amelyekkel sikeresen levizsgázhatnának. Mert bizony sokan vannak, akiknek gőzük sincs, mit válaszolnának a kérdésekre. Megnézném, hogy a NEM-re agitálók közül ilyen körülmények között hányan "érdemelnék ki" maguknak a magyar állampolgárságot. Valószínűleg ebben a kérdésben is elválna szépen a szar a víztől... :)
Előzmény: Probatbicol (924)
Indián Creative Commons License 2004.11.23 0 0 925
"amennyiben magyarországon bejelentett állandó lakhellyel rendelkezik és a szavazás napján az ország területén tartózk" Tessék tovább is olvasni!
Előzmény: Törölt nick (922)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 924

Hogy ki lesz a miniszterelnök 2006-ban, az fontosabb kérdés, mint a KÁP, amelyet jelenleg is meg lehet szerezni honosítással, ha valakit annyira esz a fene utána.

 

Mivel a Fidesz tette ezt a kérdés politikaivá, sajnos politikailag kell kezelni.

Előzmény: Törölt nick (922)
things99 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 923

..mkint hogy 2006-ban Gyurcsány vagy Orbán lesz a miniszterelnök...

 

nana!!! Azt hiszed az orbán a szent? A túrost! Leszarjak a határon túli magyarokat!

Neki a hatalom kell! Egyszerű. 

Előzmény: Törölt nick (922)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 922

Ha elolvasod FIGYELMESEN a választási törvényt, akkor találsz benne egy olyat is, hogy akkor szavazhat (nem szó szerint idézem), "amennyiben magyarországon bejelentett állandó lakhellyel rendelkezik és a szavazás napján az ország területén tartózkodik".

Aki külföldön van éppen és szavazni akar, annak az önkormányzattól kell igazolást kérnie azt megelőzően. Ennyi...

 

A románoknál pl. bárki bárhol szavazhat, nincs lakcímhez sem kötve, egy útlevéllel a zsebükben bármely külképviseleten voksolhatnak. De a magyar állampolgárság esetében még csak ezt sem kérte senki. Nem fog "átjárni" szavazni senki, aki a szülőföldjén maradt mert eleve nem teheti meg.

 

Kb. 120.000 határon túli magyar él életvitelszerűen magyarországon, ezek xpedig ha megkapják a magyar állampolgárságot, szavazati jogot szerezhetnének. Erről szól az egész történet, ez a NEM kampány alapja. A többi mellépbeszélés. Takonnyújtás. Lufi.

 

Volt egy hozzászóló, akin ezzel tökéletesen egyetértett. Ezért szavaz nemmel. Mert ő is feltételezi, mint Eörsi, hogy a hat. túli magyarok 90%-a "fidesznyik", oszt az OV iránti gyűlölete nagyobb mint az, hogy miután józan belátása van és tudja, mi az ügy háttere, legalább ebben a kérdésben gerinces legyen.

 

Látod, az ilyen is a szart jelképezi a vízben. Mert szerintem nagyobb tétje van ennek a népszavazásnak, mkint hogy 2006-ban Gyurcsány vagy Orbán lesz a miniszterelnök... ezért lesz a szavazatom IGEN. Másrészt meg azért, mert én is határon túli magyar vagyok. Nem szoci és nem fideszes, hanem MAGYAR. És EMBER.

ebben a kérdésben csak embernek kell lenni...

Előzmény: tavir (476)
pindiy Creative Commons License 2004.11.23 0 0 921

Ha minimális számú agytekervényed, közül a fele nem lenne menetzárlatos, akkor tudnod kéne, hogy éppen azért tudtak minden menekültet adminisztrálni, mert volt képességük a határ lezárására.

 

De, ne is próbáld elképzelni, mert szédülni fogsz.

Előzmény: Törölt nick (913)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 920
És a lélek akkor tisztább és emelkedettebb, ha a neheztelés a baloldali gazdagokhoz köthető, akik nyilván sokkal közönyösebbek a néppel, mint a jobboldaliak, hiszen ez utóbbiak azzal kezdik a napot, hogyy bekéretik az előző napi profit report-ot, és intézkednek a jövedelem haladéktalan szétosztásáról a nélkülözők között, majd emelt fővel és tiszta lélekkel lépnek a napi küzdelmek csatamezejére, lelkükben visszhangozva a megsegítettek hálaüdvözletét, amely további nemes tettekre ösztönzi őket, legyenek amúgy bármely kegyetlenek is az üzleti életben.
Előzmény: Probatbicol (918)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 918
Kell egy kis könnyű, friss-ropogós demagógia kora reggel. Könnyebb az ember lelke, ha gyorsan lefikázza a gazdagokat, mert akkor az majdnem olyan, mintha tett volna valamit a szegényekért.
Előzmény: Törölt nick (917)
kolbim Creative Commons License 2004.11.23 0 0 915
„aki hozzátette: a határon túli magyarság a népszavazással "a magyar identitástudatukban megroskadt lelkű emberekre" - a magyarországi magyarokra - bízta a sorsát.” A lökött Medgyessy, az alkalmatlan Kovács, a Butakuncze, és a Gyurcsánny rá!
Előzmény: Probatbicol (914)
Probatbicol Creative Commons License 2004.11.23 0 0 914

Ejnye, hát te nem tudod, hogy Kocsis az nem egy személy, hanem egy intézmény, aki kiiktathatatlan a magyar gazdasági rendszerből? Olyan, mintha ki akarnád iktatni

Simicskát, Mátét, stb.

 

Kocsisnál még az sem számít, hoigy hogy hívják. Akár még nő is lehetne, mindegy. Nem személyisége van, hanem feladata.

 

 

 

Előzmény: pindiy (908)
Indián Creative Commons License 2004.11.23 0 0 910
Itten egy amolyan lasztminit rablóhadjáratot láthatunk kibontakozni... Már régóta pofázom, hogy veszélyes alak ez a Gyurcsány... Gyakorlatilag bevásárolta magát a miniszterelnökségbe, most meg fizieti a cechet... Az még csak haggyán, hogy nagy a pofája, meg visszaüt - de ebből nem igazán lehet megélni.
Előzmény: pindiy (908)
vamzer Creative Commons License 2004.11.23 0 0 909
Jól beszél kend.

A fiatalok állnak tovább nyugathon felé, a nyugdíjas mamik meg bejelentkezenek ide és otthon laknak majd.

Havi 5 ezer forintot kell csak fizetni a névleges bejelentkezésért a háziúrnak/asszonynak, azt a nyugdíjat meg lehet kérni számlára. Az OTP-nek be fog jönni a megvett román bank:-))

(Lehet olvasgatni erdélyi fórumokat, hogy mire számítanak, meg hogyan lesz elintézve a bejelentkezés.)
Előzmény: Indián (904)
pindiy Creative Commons License 2004.11.22 0 0 908

Nincsen ezzel vitám.

 

De a barom politkusok hibája, hogy idáig fajultak a dolgok, ha elbaszták, mér is ne szenveggyék meg.

 

Ha kommenisták meg a liberálisok értelmesen és időben nyulnak ehhez a problémához nem köllene beszarni, hogy lenyulja a Fidesz Erdélyt.

 

Ha minden ökörségre felmentést kapnak a 18 milliós kutyaoltól a tankönyvkiadóig, meg a paksi Kocsis mostani kinevezéséig, akkor asszem hattyuk.

 

Ne mond mán, hogy ezt a Kocsist a paksi baleset után nem köllött volna páros lábbal kirugni, de mán ki se kellett volna nevezni semminek az energia szektor eladása után, ahol aztán a vevőtől még lyó állást is kapott, mostan meg berakni MVM vezérnek.

 

Csak példa, hogy ezek mindent megengednek maguknak, utána meg csodálkoznak, hogy rábasznak.

Ami még nem is lenne baly. de mi is::))

Előzmény: Indián (904)
tavir Creative Commons License 2004.11.22 0 0 907
Na, erre fognak ugorni sokan! H merészelsz olyt gondolni, h tovább mennek, és a szent anyaföldet teljesen elhagyják?

Nem hazáárulók a ht-iak! Otthon maradnak, mert nekik ott jó.:)))

Egyébként komolyan: bele sem gondoltam abba, h a befogadó ország az ott keletkezett költségeket (TB, stb.) tovább hárítják a magyar államra. Jesszasz, ez így még nagyobb költség.
Előzmény: Indián (904)
Indián Creative Commons License 2004.11.22 0 0 906
Nem hinném, mert az egészségügyi- és nyugellátásokat az EU-csatlakozási szerződés szabályozza - úgyhogy a megoldás: itten a székhely, ottan a telephely, osztán az ÁFA-t ott fizeti, itt a minimálbér utáni járulékot kiköhögi, ellenberger Spanyolországban veszi fel az osztalékot...
Előzmény: Törölt nick (905)
Indián Creative Commons License 2004.11.22 0 0 904

Gazduram, ezzel nincs is különösebb vitám, azonban árnyalatnyit különbözik az általam tapasztalt kép. Lévén azé' a könnyített eljárás is eltartott egy darabig - olykor némi vegzatúrával is járt -, ezért sokan úgymond ingáznak, a családot nem mozdíttyák... (Ezt onnan tudom, hogy jónéhány erdélyi, kárpátaljai sztrovacseknek intéztem letelepedést, állampolgárságot - olykor kínai, vietnámi, szír, szudáni is beleesett a szórásba...)

 

Naszóval, ha könnyedén megy a zügyvitel, könnyebben mozdulnak - ezzel semmi baj. Viszont a következő a helyzet: ha Spanyolhonba kívánnak továbbmenni, akkó' kishazánk egy kiváló ugródeszka lesz, azaz a jövedelmszerző tevékenységet a spanyoloknál abszolválja újdonsült honfitársunk, viszont az állampolgársága alapján a magyar EB, TB rencer fogja ő ellátni - legalábbis a spanyolok bissztoss megküldik ide a számlát. Ez egy ilyen sportág...

Előzmény: pindiy (902)
zsele5 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 903

Jelenleg kb. 1 millióra teszik a huzamosabb időn keresztül külföldön tartózkodó román állampolgárok számát.

Francia-Spanyol-Portugál terület a kedvenc célpontjuk.

Előzmény: pindiy (902)
pindiy Creative Commons License 2004.11.22 0 0 902

Hát vaszeg igy van.

 

Sokkal kevesebb jönnek már át dolgozni, aki meg átjön az megy tovább ejrópában, a spanyol telepeken is erdélyiek meg románok dolgoznak.

 

Valszeg némi beindulása van már a román gazdaságnak és nem bizonyos, hogy 10 év mulva, nem mi akarunk erdélybe járni dolgozásba::))

Előzmény: Törölt nick (900)
Derek Creative Commons License 2004.11.22 0 0 901

"Pindiy hivatásos katona, ez nála érthető, elvették a játékát. Indián imád Rambót játszani, ez is érthető. Ostap Bender szeretett közösen katonanótát énekelni, lelke rajta. Kiski kedvenc foglalatossága az alakizás volt a seregben, "

 

En meg csak robbantgattam a sineket,meg a hidakat, hetvegen meg huztam a tiszt uraknak: Horthy Miklos katonaja vagyok,ja azt nem azt az oregapam enekelte, en azt huztam,hogy szazados ur sejehaj,szazados ur ha felul a lovara,mert valahogy ezek a tiszt urak ismertek az osszes regi katonanotat...

Előzmény: Törölt nick (879)
pindiy Creative Commons License 2004.11.22 0 0 899

Én biztos vagyok benne, ha megjönek az első állampolgárok, ugy elkezdik őket utálni, meg azokat is aki idehozta, hogy arról fogalmad sincsen.::)))

 

 

 

 

 

Előzmény: Indián (898)
Indián Creative Commons License 2004.11.22 0 0 898
Ezt azér nem kockáztatnám meg...
Előzmény: pindiy (897)
pindiy Creative Commons License 2004.11.22 0 0 897
Hát ezt mondom régóta, a sok igennel ugy bukik a Fidesz, mint Rottembiller::))
Előzmény: lépcsömászó (893)
Indián Creative Commons License 2004.11.22 0 0 895
Igent! A nemre!
Előzmény: lépcsömászó (893)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!