"Vannak még emberek, akik ezt a szennycsatornát nézi??? Bárki, akivel beszélek az tv2-ről , utálja a műsorukat és azt állítják, csak azért nézik, mert nincs más. Könyörgöm, mi ez? Nem lehet tévé nélkül élni??? De igenis lehet. Annyi más értelmes és szórakoztató elfoglaltság van. Miért kell nekünk ezt a mocskot bámulni??? Senkik sztárolása, szenzációhajhász hírműsorok, 100-szor lement pocsék filmek!Erre lenne igény?"
Mintha itt ugyanezeket írná be de rtl-t ír a tv2 helyett;))))
Fura a srác az biztos! Mit mondasz ez Zummer? Itt szereted a tv2-t tv2.hu-n utálod őket;>))))
Szerintem a srác jelentkezett valamelyik VV-be, csak nem válogatták be, ez lehet a zsigeri gyűlölet oka. Méghozzá nem az első szériába, mert Árpát még bírta.
Ne aggódj, ahogy az ápoltat ismerem ez nem lesz egy elsüllyedős topik. És különben sem teljes, hiszen a rövidebb életűek (mint például a tegnap éjjeli gattar) nem is szerepelnek benne.
nem nehéz felismeri az egyént, elég jellegzetes stílusjegyei vannak. A TV2 onlájnon is láttam a múltkor valami néven, már elfelejtettem. Komplett őrült.