Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.08 0 0 473

Én Budapesten lakom,de kérhetsz tőlem bárhol,bármit

 

Ez izgalmasan hangzik.... ;)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e. (470)
e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.11.08 0 0 472

Naná! Mond miben segíthetek ? ( Katikám! ;))

Előzmény: Proxyon (471)
Proxyon Creative Commons License 2012.11.08 0 0 471

Én is kérhetek ?

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e. (470)
e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.11.08 0 0 470

...."Az egyik internetes oldalon publikáló olvasó szerint az összeesküvésre bizonyítékok is vannak. Állítása szerint az ember generálni képes csapadékot, ködöt és viharokat a Földön, vagy manipulálni a ­vi­lág­űrt, hogy kitermelje a mesterséges időjárási viszonyokat egy integrált rendszer-technológiával....."

 

Akkor lássuk a " Medvéd" ;))

 

Egy kis próbát testvérek között is megér! :)))

 


 

Kérj tőlem valamilyen időt ( a pontos előrejelzési határidőn túl természetesen!!! ) a csalást kizárva! 


Én Budapesten lakom,de kérhetsz tőlem bárhol,bármit

 

,de azért olyat kérj ami nem okoz túl nagy katasztrófát,mert szeretném,hogy a lelkiismeretünk tiszta maradjon,és nem szeretnék börtönben csücsülni az életem hátralevő kis részében!!! :)))

Előzmény: Törölt nick (469)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 469
Törölt nick Creative Commons License 2012.10.10 0 0 468
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.05.20 0 0 467

"de abban aztán nem lesz köszönet... Már érik... ;)"

 

Akkor hamarosan arathat a "kaszás"! ;)  / Balra fent...." mögötte"? ;)

Előzmény: Törölt nick (466)
repcsepista Creative Commons License 2011.05.20 0 0 465

Sziha bihahahahahaaaa....nem nem soha...sose adjuk mekk magunkat...na nem akarun mindáron férhez menni...

 Ki tudja mi van kis Árpikánkkal a Jó Jézusunk áldja meg, s mindenőnket...

 Nagyon szép kis dokumentő film, s kinek árthatott vele...

 Hopp 1 légy, észnél légy...

Előzmény: Törölt nick (463)
HegyenVolgyon Creative Commons License 2011.05.19 0 0 464

Érdekes:

 

http://www.idokep.hu/hirek/foldrenges-hobuborek-megjosolhato

 

 

Főleg ez:

 

"A tavaly Haiti szigetén pusztító, 7-es erősségű rengés előtt is határozott korrelációt figyeltek meg a tudósok. Akkor a rendkívül alacsony frekvenciájú (avagy hosszúhullámú) rádiójelek erőssége ugrott az egekbe."

 

Mirdad Creative Commons License 2011.05.17 0 0 462

 

  Igen, fenntartásokkal, de nyitott szemmel! :)

Előzmény: Törölt nick (460)
schlumberger Creative Commons License 2011.05.16 0 0 461

Azért néztem be

 

 

 

ez azt jelentené, hogy elnéztél valamit?

Előzmény: Mirdad (459)
Mirdad Creative Commons License 2011.05.16 0 0 459

 

  Igen! :) Jesse Ventura kormányzó (!) filmje most a sláger! 

 

  Azért néztem be, hogy betegyem, de szerencsére már ismeritek hála bignek :) 

Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 458
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.05 0 0 457

repcsepista Creative Commons License 2011.04.28 0 0 456

Hárpisok, flótások, haarapó fogósok...

 Semmi uj nincs a nap alatt, csak vannak mindig akik most léptek le, a falvédéről?

 Vegyük, ha minden készen, mert készen, a kezdetétől fogva, igy amiképpen lent, az azt jelenti, hogy lent, maguk alatt tartani mindenkit, mint a HAARP... egy ollan magnetika kalitka lenne, hogy se ki, se be? -mig akik amiképpen fent, ugy itt lent is, na azok is flótázni akarnak, hamróniázni, fenti sterccel?

 Mellesleg, egy nagyon eggzerü játék, ha valakik beakarnak... babrálni a magnetika mezőkbe...talán ezt szeretnék kivédeni, de nem lehet, mert Kina? - előbb utóbb bestercel?  -ha... 

Előzmény: repcsepista (449)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.27 0 0 455

Annyi bizonyos hogy a rakéta megsemmisítő hullámfegyver már a 80-as években létezett, része volt a csillagháborús tervnek és szabadalmi oltalom alá helyezték a technológiát, amivel megcsinálták.  Az persze kérdés hogy mennyire hatékony a valóságban, hiszen valódi harci helyzetben még nem próbálták ki.

 

90-es években  a techológiát kis energiájú hullámokkal olaj és gázmezők felkutatására alkalmazták, állítólag nagyon is alkalmas erre. És persze  lehetséges, hogy a mélységi rétegek átvilágításakor rájöttek valamire, esetleg arra, hogyan tudnak valamiféle öngerjesztő rezonanciát létrehozni bizonyos pontokon.

 

Teslát annak idején fokozottan érdekelte az elektromágneses hullámokkal létrehozott légköri energiaátvitel és termelés, abban a korszakban viszont nem talált iparági támogatókat a kísérletekre. Amihez hozzákezdett, azt is félbehagyta. Érdeklődés se nagyon lehetett, hiszen egyszerűen nem értették mit is akar valójában. Már az is nagy eredmény volt, hogy a váltóáramú vezetékes villamosenergia-iparban sikerült áttörést elérni. A korszak emberének az is nehezen hihető volt, hogy egy fém vezetékben energiát lehet átadni, amitől világítanak a lámpák.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (453)
repcsepista Creative Commons License 2011.04.24 0 0 454

szija flótások, haarpisok!

 Előbb csak a harrpról néztem meg... de közbe készültem bevetésre, s közel a conpucámhoz raktam a mobil telefont, s minden alkalommal, mikor Hanrick Himmler ... a telefonom pislogot, s vajon miért, mert még mindig félnek... a nemzeti - pénztől, amit amcsi talált fel, (Kossuth sugott)  s vlóban dodozott, mert Óh te mesebeli...na Africa... de amcsi se volt kutya?

 Ellenberger, a Pénzistent, megint végig hallgattam, s ajánlanám mindőtöknek, hogy jól megjegyezzétek az eseményeket, mert ténleg van egy LÁTHATALAN ÖRDÖGGÖS CUROMÁNY, hisz eddig minden begyütt volna nekik...ördögük van?

 Majd irok hozzá, az öcceskövők tópikba, addig is...betartás! = 10 pamacs?

Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.23 0 0 453

Bocs Menró, de sem ezt a filmet, sem a másik topikba linkelt annunakiset nem néztem még, meg csak bedobtam a linket... De rajta vannak a listán, érdekel, szóval majd, ha egyszer lesz rá időm, feltétlen megnézem és akkor elcseveghetünk a tartalmukról...  ;)

 

De amúgy jah, ha ez valóban műxik, akár pl a Japán földrengést is okozhatták a HAARP technológiával, vagy hasonlóval (hiszen tárgyaltuk, vannak konkurrens próbálkozások is ugyebár)

Előzmény: menroting (451)
menroting Creative Commons License 2011.04.23 0 0 452
menroting Creative Commons License 2011.04.23 0 0 451

Jó régi ez a film.Vajon azóta hol tarthat ez a kisérlet ? Vajon a gyakorlatban  már alkalmazták e az itt vastagon megjelőlteket ?

 

"A HARP hatalmas antenna amellyel rádiófrekvenciás energiasugarat küldünk a felsőlégkörbe és ezzel kiciben utánozzuk a Nap hatását.Képzeljük el a földi légkör egyik rétegét az ionoszférát.Mintha szappanbuborék volna.Ez a hártya természetes elektromos védőpajzsként véd minden földi életet a halálos napsugárzástól.Az ionoszféra nélkül egyszerüen megsülnénk.A szabadalmi leírásban ismertettem  hogy el lehet vele pusztitani rakétákat vagyakár belehet avatkozni általa a távközlésbe.Más ötleteket is felvetettem például az időjás modosításának lehetőségét.És végül azt is miként lehetne megemelni a felső légkört abban a reményben hogy eltérítjük a rakéták pályáját.Amikor az ionoszférába rádiófrekvenciás sugarat küldünk ez beleütközik a légköri molekulákba.és az elnyelt energia felmelegíti az ott található gázokat.Igy a kószáló molekulák hőmérséklete akár 1600 fokra is nővelhető.A Nap is ezt teszi a légkör elemi részecskéivel.Az elektronáramlás befolyásolja a globális időjárást .A mágneses viharok még a telefonkábeleket az energiahálózatokat is tönkretehetik.A Föld ionoszférája hihetetlen mennyiségű energiát tárol.Globuszunkon minden pillanatban nyolcezer vihar tombol.Több millió amper áram zudul a földre a villámcsapásokkal és a harp adhatja meg ehez az indítólökést.1983 -ban olajat keresve a Földben rádióhullámú rétegvizsgálatot végeztem harminc wattal..Kilenc állam területén 26 olajforrást találtam 100 százalékos pontossággal.holott csak 30 watt teljesítményű sugár hatolt a kőzetrétegekbe.A kisérletek során a harp egymilliárd wattot sugároz egyenesen az ionoszférába .Valójában azzal kisérletezünk hogy felderíthetünk e vele földalatti alagutakat.Változtathatjuk a rezgés számát s igy eltolhatjuk a sugarat az ionoszféra egyik részéből a másikba..Jóval több energia van benne mint más hasonló eszközökben.A happpal olajat aranybányákat és hasonlókat találhatunk.Mert a kis frekvenciájú jelek mélyebben hatolhatnak a földbe vagy az óceánba mint a nagyfrekvenciás jelek.Képzeljük el hogy ezek a zongorahurok földrétegek és mindegyiknek megvan a maga saját frekvenciája .Mi azt csináltuk hogy rádióhullámokat küldtünk a Földbe s a sugár azokat a hurokat rezegtette meg amelyek épp ott huzodtak.Minden frekvenciát azonosítani tudunk egy egy kőzetréteggel.S mindezt egy gyenge villanykörte teljesítményével.Ha ezt egymilliárd wattal végezzük a vibrálás annyira erős lesz hogy az egész zongora remegni kezd sőt az egész ház belerázkodik.Valójában a rezgés olyan erős is lehet a Földben hogy akár földrengés is bekövetkezhet. .
A harpot azért telepítették ide mert a magnetoszféra itt van a legközelebb a föld felszínéhez és szükségük van a mágneses vonzerőre hogy rádiósugarakat lőhessenek ki az ionoszférába és a sztatoszférába.A harp antennája egymilliárd wattos nagyfrekvenciás rádióhullámot állít elő.Ez áthatol az alsó ionoszférán és kölcsönhatásba lép a sarki fény elektronáramlásaival.Ennek során a lüktető energiasugár gerjeszti az ionoszférát.Itt rendkivül kis frekvenciájú hullámok keletkeznek és óriási távolságokba jutnak el az alsó légkörben.Aztán behatolnak a földbe s megtalálnak rakétasilókat vagy kapcsolatba lépnek tengeralattjárokkal.Az 1991-es szabadalmi leírás szerint ha bárki felbocsát egy rakétát a föld bármelyik pontján akkor ezzel a hullámréteggel ez a rakéta megfogható sőt fel is robbantható.

Másszóval erősítőként és sugárzó közegként használjuk az ionoszférát.Azt a tulajdonságát használjuk ki hogy nemcsak tükrőzi hanem erősíti is a jelet.Ez a jel sokkal akár százezerszer is erősebb lesz mint más eszközzel és ezt a jelet a föld felett sugározzuk szét."

 

Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.23 0 0 450
repcsepista Creative Commons License 2011.04.22 0 0 449

ahahhahhahhaaaaaa....

 szegén Árpinak méregfogahahahahaaaaa....na, ha tjénleg volt harpijájajjajjjj...eseleg flóta, szájharmónika?

 miglen, a haarp, nemcsak haarpia hanem haparna? - tjélnleg, van lenne méregfoga?

Előzmény: selgir (448)
selgir Creative Commons License 2011.04.22 0 0 448

most húzzák a mérgfogát:)

Előzmény: repcsepista (447)
repcsepista Creative Commons License 2011.04.19 0 0 447

aha aha aha...

 haarp, hÁrpi, de harap?

Előzmény: selgir (446)
selgir Creative Commons License 2011.04.19 0 0 446

hála istennek:) jó helyen van!

Előzmény: echelonleleplezo (442)
schlumberger Creative Commons License 2011.04.19 0 0 445

Háááát, ez nekem így egy kicsit bonyolult, dehát én már öreg vagyok...

Amúgy biztos rendes ember ez a letartóztatott harcos.

Előzmény: echelonleleplezo (444)
echelonleleplezo Creative Commons License 2011.04.18 0 0 444

először nem közölték a letartóztatás tényét..

 

majd a rendőrségen a Molnár elé raktak 5 képet..

 

mind az ötön szerepelt a  horogkereszt és egy vörös csillag..

 

a mondanivalóval nem foglalkoztak..  :)

 

részletek képek itt..

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9184355

 

ez tény

Előzmény: schlumberger (443)
schlumberger Creative Commons License 2011.04.18 0 0 443

És milyen tény miatt tartóztatták le?

Előzmény: echelonleleplezo (442)
echelonleleplezo Creative Commons License 2011.04.18 0 0 442

 

Molnár F. Árpád letartóztatva! 2011.04.17.

 

A legnagyobb haarp tényfeltáró!

e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.04.17 0 0 441

Csak olvasnom kellett a soraidat,és már szárnyalt is a képzeletem......

 

Egy pár pillanatra láttam is magam előtt a könyvekkel roskadásig teli dolgozószobát.A számítógép előtt egy szikár,kicsit hajlott hátú kopaszodó öregúr gondolatai fénysebességgel száguldanak a bitek világa felé......

 

Ír,ír,ír ! Jajj a papír ! A papír! ;)

 

Apa! Pír! ;)

Előzmény: selgir (440)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!