Keresés

Részletes keresés

beetee Creative Commons License 2017.05.02 0 0 198

Ring: van olyan, akit zavar, és van aki észre sem veszi... Azért sok függ a pályához képesti távolságtól és iránytól és az aktuális széljárástól is.

Ki kell látogatni egy verseny, vagy edzésnapon és megtapasztalni. Van naptár erre, hogy melyik nap várható kisebb vagy nagyobb hangszennyezés.

 

Aquapark. ??? Észrevehetetlen. Vagy mire gondolsz? A csúszdákról csobbanó kölykökre? :)

 

Erőforrás: szerintem nem vészes.

 

Közlekedés: HÉV környékéről jó lehet az Örsre. Attól távolabbról egy lehetőség van: a busz, ami Újpestet célozza többségében Fóton keresztül. Megállók a települést átszelő főúton. Elég sok. A menetrend szar. Egyébként az autó erősen ajánlott.

Előzmény: Halászcsalád (197)
Halászcsalád Creative Commons License 2017.05.01 0 0 197

Sziasztok! Mi idén tervezünk Mogyoródon házat venni. Több kérdés is felmerült bennünk az ingatlanárak kapcsán. Mennyire zavaró a hungaroring vagy az aquapark? a zajok mennyire érnek el a településig? A másik, hogy hogy áll a település rejtett erőforrásokkal? Mely részeken ne nézzünk házat ezen szempontot figyelembe véve? Mennyire csak autóval lakható a település?

Előre is köszönjük

Halászék

bejto Creative Commons License 2017.04.06 0 0 196

Szia, Az kérdés, hogy az elején vagy a végén. Az Esze Tamás  végén vannak "kevésbé" modern házak színes lakossokkal. Így az utcába fogtok találkozni, de ezek nem a "súlyos" kategóriába tartoznak dolgoznak iskolába járnak. Az probléma inkább az, hogy messze van a hévtől kocsi kell mindenképp

Üdv Egedi Sanyi

    

Előzmény: Kissné Kovács Zsuzsa (195)
Kissné Kovács Zsuzsa Creative Commons License 2017.03.15 0 0 195

Szia! 

Ne haragudj hogy csak így rádírok de szeretnék segítséget kérni! Kerepes szephegyre az Esze Tamás utcában néztünk ki egy házat és nem szeretnék mellé nyúlni és érdeklődnék hogy arra hogy áll a roma kérdés és hogy milyen környék? Köszönöm a válaszod ! :)

Előzmény: Boko Haram (180)
moonlights Creative Commons License 2015.06.29 0 0 194

Kedves Fórumozó!

 

Az elkövetkező egy éven belül szeretnénk a környékre költözni. Kistarcsa, Kerepes, Szilasliget vagy Nagytarcsa kerülhet szóba.

Találtunk számunkra megfelelő ingatlan egyenlőre Nagytarcsán a Felsőrét lakóparkban. Tudtok-e a helyről valamit mondani? Főleg a vízelvezetés problémájára szeretnék választ kapni.

Azt tudjuk, hogy a másik oldal, Füzes liget, annak idején mocsár volt. És hallottunk olyan rémhíreket, hogy hiába a több 10 milliós új építésű szuper ingatlan, gyakorlatilag élhetetlen, mert feljön a talajvíz, állandóan áznak, penészedik a fal, stb. Ez igaz a Felsőréti részre is? Nagyon nem szeretnénk pórul járni, ha van esetleg valakinek tapasztalata, vagy információja, azt megköszönném, ha megosztaná! Előre is köszönöm a segítséget!

Dash 9 Creative Commons License 2015.03.27 0 0 193

A minap figyeltem fel rá.

 

http://www.florhosp.hu/hirek/index.php?id=9

weencsi Creative Commons License 2015.02.16 0 0 192

Kedves Fórumozók! Kerepesen a Szőlő utca környékén néztünk ki egy ingatlant. Kicsit elkeseredtem az elmúlt pár percben, mert rossz híreket találtam Kerepesről és ezen belül a Széphegyről. Tudnátok pár aktuális infót mondani? Hungaroring, szeméttelep, cigányok? Köszönöm szépen!

Dash 9 Creative Commons License 2015.02.12 0 0 191

Sajna nem tudom beazonosítani, hogy hol lehet. Innen megmondani, hogy megéri-e az árát, szerintem nem lehet. Meg kell nézni, hogy a felújítás milyen volt, és mire terjedt ki. Nyílászárók (hány légkamrásak, milyen K értékű az üveg, stb), szigetelés van-e a házon (legalább 10 cm), tető, elektromos kábelek. Én hiányolom a pincét, vagy a garázst ennyiért. De hangsúlyozom, ez az én véleményem.

Előzmény: gcscott1 (188)
manya1 Creative Commons License 2015.02.12 0 0 190

Talán emiatt olyan olcsó - ekkora  a zaj hétköznap, egy átlagos napon, mikor a pályát tavasztól őszig bérbe adják, a Sólyom és a Hóvirág u. sarkán. Nézd meg a térképet, melyik rész ez.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NdXSTVdl9ek

Előzmény: gcscott1 (188)
Kovi707 Creative Commons License 2015.02.11 0 0 189

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Szilasligeten kb. a HÉV-megálló magasságában mennyire zavaró a zaj, mennyire hallatszik le odáig, ha használják a versenypályát? Előre is köszönöm a választ!

gcscott1 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 188

Szerintem fél szavakból is értjük egymást :-), egyre gondoltunk. Kistarcsai barátnőm riogatott vele, hogy Szilasra is betelepültek, de gondoltam, megkérdezek egy helybélit. Jelentkezett az ingatlanos is, de nekem gyanúsnak tűnik egy kicsit. Szerinted - nem tudom, megnézted-e a linket amit betettem a házról - reális akkora telekért akkora házzal ez a vételár?  (Mondjuk a csaj nem árulta el, hogy melyik utcában van, és nem is nagyon törte össze kezét-lábát, hogy mihamarabb megmutathassa...)

Dash 9 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 187

Hát, ha egyre gondolunk, akkor a szilasi részen (legalább is felénk) nincsenek rejtett erőforrások. Inkább kerepesen a 3-as út túloldalán.

Előzmény: gcscott1 (186)
gcscott1 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 186

Sziasztok! Kedves Dash 9! Leginkább azután szeretnék érdeklődni, hogy Szilasliget mennyire fertőzött "a rejtett erőforrások" tekintetében?! Kinéztünk ott egy házat - viszonylagosan jó áron -,  sajnos az utcát nem tudom, mert ingatlanos árulja :-(, oszt' egyelőre nem írt vissza (erről van szó, hátha valaki sejti/felismeri, hogy merre lehet: http://ingatlan.com/kerepes-szilasliget/elado+haz/csaladi-haz/pest+megye+kerepes/21066315?sid=1 ). 

Dash 9 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 185

Hát igen. Sokat számít, hogy hol van a ház. Én majdnem fent lakom a ringnél, és azért így van hogy elég hangos. Az oké, hogy éjszaka nincs verseny edzés, de napközben is zavaró tud lenni a zaj, pláne, hogy van aki mondjuk éjszaka dolgozik.

Előzmény: manya1 (184)
manya1 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 184

Úgy legyen.

Bár most még február van, azt olvastam, tavasszal kezdődik a pálya bérbeadási szezonja, és őszig majdnem minden nap köröznek rajta.

Előzmény: Boko Haram (180)
Dash 9 Creative Commons License 2015.02.10 0 0 183

Parancsolj!

Előzmény: gcscott1 (182)
gcscott1 Creative Commons License 2015.02.09 0 0 182

Sziasztok! Én bekukkantottam, van itt még valaki, aki Kerepes-Szilasligetről tudna némi info-val szolgálni és lehet tőle kérdezni? 

Batazs Creative Commons License 2014.12.08 0 0 181

Sziasztok,

mi is költözni szeretnénk, egyedül az általános iskola aggaszt, hisz csak egy van belőle...Van, akinek a gyerkőce odajár? Sok a kérdésem a fegyelem, a diákok összetétele, képzés színvonala, pedagógusok...minden segítséget szívesen fogadok!

Köszönöm előre is!

Boko Haram Creative Commons License 2014.12.02 0 0 180

Szia!

 

Mi idén februárban költöztünk Szilasligetre, az orvosi rendelőtől pár háznyira.

Nyugis "alvófalu" - szerencsére. Pont ilyet kerestünk.

A Hungaroring egyáltalán nem zavaró. Zaj onnan úgyis csak nap közben jön, este és éjszaka nincs rendezvény. Az idei turbómotoros F1 alig hallatszott, a DTM volt hangos, de az se zavaró, főleg a házban, zárt ablaknál :-) Szóval e miatt nem kell parázni.

Átmenő forgalom minimális.

Én általában HÉV-vel járok 15 perccel több, mint amikor a Centenáriumi lakótelepen laktam a XVI. kerületben. 6:52-es HÉV-re elég sokan szoktak felszállni, de még mindig volt ülőhely. Kb. 30 perc az Örs, onnan meg lehet tovább menni. Ez alatt meg lehet aludni / olvasni. A kötött pálya miatt elég pontosan indul és érkezik. Elég sokan csinálják, hogy autóval mennek a HÉV megállóba, aztán onnan tovább BKV-val. Én sétálni szoktam (kb. 750m). 

Éjszakai asszem a 992-es járat, de az csak 1-szer megy éjszakánként.

Ovi van kettő, az egyiket most bővítették (teljesen új és nagy épület), bölcsit nem tudom.

Kocsival a 3-as út eléggé forgalmas, sajnos reggel az Örsre érni autóval annyi idő, mint HÉV-vel. Másik megoldás az M3: pár percnyi autóval a felhajtó Mogyoród felé. Ha nincs bedugulva a Hungáriánál, akkor az nagyon gyors.

Még egy fontos dolog: Kerepes egyes részein eléggé sok rejtett erőforrás van. Szilason amennyire tudom csak a Széphegyen.

Auchan autóval kényelmes távolságra akár kertek alatt Kistarcsán át, de a falu (város) központjában van pékség és hentes, meg kisbolt is. Meg posta.

Arra még érdemes figyelni, hogy sok utca útburkolata vagy föld, vagy ezer éves aszfalt, amit állítólag évek óta ígérgetnek, hogy megcsinálnak.

Kommunális adó 20 ezer forint évente háztartásonként.

Mit szeretnél még tudni?

 

 

Előzmény: Viktória8 (178)
Dash 9 Creative Commons License 2014.10.02 0 0 179

Szia Viktória!

 

A Ringnél az esetek kb. 95%-ban betartják, hogy 8 - 20 óra között van verseny. Idén szerintem valamivel kevesebb, mint tavaly. Az új Forma 1-es szabályoknak köszönhetően a túraautók lettek a leghangosabbak.

 

Örsre szerintem legjobb a HÉV az általad említett időpontban. A megállóig autó, onnan a vonat. Éjszakai járat 1 van oda-vissza, 992-es számú, menetrendje fent van a BKK oldalán. Bölcsi, ovi van.

Előzmény: Viktória8 (178)
Viktória8 Creative Commons License 2014.10.02 0 0 178

Kedves kerepesi lakosok!

 

Remélem még találok valakit a fórumon... 

 

 

Tervezünk Kerepesen ingatlant vásárolni, emiatt érdekelne pár információ... A Hungaroring mennyire zavaró (Szilasliget közelében lenne)illetve mikor vannak a zajos rendezvények (esténként is?), mivel célszerű bejutni az Örsre, vannak éjszakai bkv járatok? Bölcsöde, óvoda van a  településen? A HÉV vonala kocsival mennyire forgalmas reggel 8 körül?

 

Nagyon köszönöm előre is mindenki segítségét!

Üdvözlettel: Viktória

harsalaura Creative Commons License 2013.10.07 0 0 177

Szia,

 

jól értem hogy kétlakásos családi házat keresel? nem vagyok ingatlanos egy ismerősöm árulja a házát..... ez egy kikopizott hirdetés az ingatlanos oldalról csak a leírás miatt...ha érdekel esetleg akkor küldök képkete is..... írj a tabajd81@freemail.hu-ra...

 

köszi Laura

 

tulajdonostól 32 millió irányár

 

nézdmeg esetleg ezt:

 

Az M3, és a HÉV megálló közelségének (közel, de nem a szomszédban), és a ház fantasztikus elosztásának köszönhetően vállalkozásra is kiváló.  Ha szeretnéd kialakíthatod a szuterénben is telephelyed, műhelyed, így a felső szinteken nyugodtan élhetsz családoddal.

 Nagycsaládos vagy? Itt könnyedén elfértek többen is, vagy akár két generáció is, köszönhetően a duplakomfortnak, és hogy mindkét lakószinten van konyha kialakítva.

 Kell ennél több? Nézd meg élőben is, egyeztessünk időpontot a lenti számon!

 Családi ház, tégla építésű. Földszint: 79 m2 + Tetőtér: 54 m2 = 133 m2  + Terasz: 10 m2 + Loggiák 2 x 7.3 m2 + Szuterén

 Fűtés: Kandalló (légfűtéses, -10°C fokig csak a kandallóval is elég fűteni), + gázkazán. Földszint - padlófűtés, Tetőtér radiátor.  A vegyestüzelésű kazánnak van kiállás. Utcafront: 16 m.

 Víz, villany (380 V, éjszakai áram is van), gáz, csatorna a házban.

 Szuterén: Garázs (3.6 m x 8.7 m) , Kazánház, 5 helyiség - tároló.

 Földszint: Nappali: 19.3 m2, Szoba: 15.2 m2, Fürdőszoba: 6.8 m2, Étkező: 9.1 m2, Konyha: 7.9 m2, Előtér - Hall: 19.5 m2.  + Terasz: 10 m2.

 Tetőtér: II.Szoba: 10.1 m2, III.Szoba: 11.7 m2, IV. Szoba: 7.5 m2, Fürdő: 9.1 m2, Előtér: 16 m2.  + Loggiák: 2 x 7.3 m2

 Illetve vannak még melléképületek is (disznóól, tyúkól, füstölő ház)

 Riasztó, kamerarendszer, klíma a tetőtérben, és kerti vízóra.

 Mogyoród központja, Aquapark és Hungaroring 5 perc alatt gyorsan elérhető.

ÓVODA - ISKOLA: 5 perc alatt gyorsan elérhető.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS: Hévmegálló 5 perces sétára.

 BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG: CBA üzletek 5 perces sétára, illetve több kis közért is elérhető autóval a központban.

 AUTÓPÁLYA: Kb. 2-3 percre gyorsan megközelíthető az M3-as autópálya.

Előzmény: manya1 (176)
manya1 Creative Commons License 2013.09.18 0 0 176

Amit fölraktál, nekünk nem jó, mert kétlakásos kell.

Előzmény: Baruska (174)
manya1 Creative Commons License 2013.09.18 0 0 175

Szia, köszi, érik a költözés gondolata, és ott látok eladó házakat, azért.

 

Hát rémes ez a pálya, emlékszem, a megépítése előtt amikor elhéveztem Szilasliget előtt, mindig olyan sóvárogva néztem, milyen szép zöld, és arra gondoltam, de jó lehet ott élni.

 

Előzmény: Baruska (174)
Baruska Creative Commons License 2013.09.18 0 0 174

Szia, szerintem Szilasligeten eléggé hallatszik a hungaroringes forgalom. Megkérdezhetem, miért kérded?

Előzmény: manya1 (171)
Baruska Creative Commons License 2013.09.09 0 0 173

Sziasztok, aki Kerepesen keres eladó új építésű önálló kiváló állapotú családi házat, annak szívből ajánlom (az ár alkuképes):
http://ingatlan.com /20300335

 

(szóközök nélkül)

manya1 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 172

A Béke utca mezővel szembenső részét kérdezem.

Előzmény: manya1 (171)
manya1 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 171

Sziasztok (topicföltámasztás:), Szilasligeten, a Béke utcában mennyire hallani a Hungaroringet? És mennyire forgalmas ez a Béke utca?

Előre is köszönöm szépen annak, aki válaszol:)

Baliszoft Creative Commons License 2012.06.24 0 0 169

Mármint nem a hész-t hanem a feltöltés határát :).

Előzmény: Baliszoft (168)
Baliszoft Creative Commons License 2012.06.24 0 0 168

Nos amit magamtól sikerült kideríteni így hirtelen az (is) azt támasztja alá, hogy az 5636-al kezdődő hrsz-ek elvileg már nem a feltöltött területen fekszenek, ellenben az 501-el kezdődőekkel. Ezen (http://www.kistarcsa.hu/files/9/5546/02_kistarcsa_szt-1_a..pdf) a pdf-en látható Kistarcsa térképe, ahol az 5636-asok Lke-2, míg az 501-esek Lke-2* besorolásúak. A *-ra konkrét magyarázatot nem találtam, de a helyi építési szabályzat szerint (http://www.kistarcsa.hu/files/9/5546/jovahagyott_hesz.pdf) az Lke-2*-ra építkezni, csak részletes talajmechanikai szakvélemény készítése után lehet. Gondolom nem véletlenül. Valaki meg tudja ezt erősíteni?

Előzmény: Baliszoft (167)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!