Keresés

Részletes keresés

minden lila Creative Commons License 2004.10.28 0 0 45

OK!

 

Mi megoldjuk, szülői segítséggel az autóval utazást, de csak emberi időben vagyunk hajlandóak indulni. ha kell akkor maradunk utolsónak!

 

pavel

Előzmény: webb04 (44)
rhynn Creative Commons License 2004.10.27 0 0 43

mailboxra ment!

 

sajna kozbe bejottem suliba, 7 korul edzes elott elkuldom meg 1x.

Előzmény: milka11 (42)
milka11 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 42
melyik cimre? sajnos nem jott at, pedig szabad a postalada. probald meg leci elkuldeni a varsazsu@vipmail.hu .varom.nagyon. nem tudom mit csinaljak...
Előzmény: rhynn (41)
rhynn Creative Commons License 2004.10.27 0 0 41
Írtam mailt! Remélem segít valamennyit. Ez minden, amit segíthetek!
Előzmény: milka11 (40)
milka11 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 40

Kedves, Tisztelt Mindenki!

 

akit a cimjegyzekemben talaltam s ugy gondolom, hogy erintett a floorball ugyeiben, felkeresem ezzel a levellel. felirom ezeket a sorokat a forumra, de sajnos mast nem tehetek.

 

Varsanyi Zsuzsanna vagyok, az U19 noi valogatott edzoje (ha valaki nem ismer fel emilrol).

 

rovid tortenettel kezdenem, csak mert eloelete van a folytatasnak.

a mai nap felirtam a junior forumra  a VBre keszulo valogatott utolso 4 felkeszulesi napjanak programjat. hamarosan a Szovetseg Elnoke reagalt erre az irasra, mondvan, h szombaton merkozes van, Szombathely - Komarom, s hogy a komaromi lanyok lemondtak a meccset a valcsi miatt. felhivtam Ottot, kerdeztem, nagy gond e, illetve mit tudunk tenni. szavaibol azt vetem ki, mar rendezodott a helyzet, ugyesek legyunk, zarta a beszelgetest..itt egy darabig nem tudtam kovetni az esemenyeket a forumon, edzesem volt.

8kor vegigolvastam a forumon irtakat, kozben par szot valtottam Pavellal, de inkabb edzes utanra halasztottam a hosszabb beszelgetest.

forumrol kiderult, meg vasarnap is van meccs, Szombathely - Ares B.

s mint az elsorol, ugy a masodikrol vegkepp nem tudtam.

9kor felhivott Pavel, s nem meglepo modon (a forumon lehetett olvasni milyen hangnemben irt) orditozva kozolte, hogy nem lehet edzotabort szervezni, az ELNOKSEG allaspontja az, hogy megtiltja az edzeseket, mert bajnoki hetvege van, merkozesek vannak. jo, mondom, akkor a szombat delelotti edzest torlom, 12kor indul a vonat Szhelyrol, 3ra itt vannak, egyutt utazhat a csapat fele. nem lehet, mert vasarnap is meccs van, Kopfer Adrienn nem akar rajta resztvenni, mert edzotaborba akar jonni. Igen, de az edzoje elengedte, mondtam.

sajnos eleg parttalan vita folyt koztunk,majd Pavel kozolte, ha megis edzotabort merek tartani, ugy az U19 noi csapat nem utazik a VBre, mert hetfon reggel ir az IFF reszere egy levelet, melyben visszalepteti a csapatot!

 

nem tudom, hogyan folytassam a levelet. leirjam, hogy kozolte, neki minden penzt meger, csakhogy velem "kibaszhasson", ot nem erdekli, hogy karba vesz sok lany tobb, mint 1 eves folyamatos munkaja, "kurvara leszarja", hogy utana emiatt levalthatjak, o akar sajat zsebbol kifizeti a 2000 svajci frank buntetest, mert neki mindent meger, hogy nekem keresztbe tegyen, s ha nem lesz a floorballban, akkor is ott fog "basztatni, mert en tudok mashol is" ahol lehet, hogy agyba-fobe szidja a jatekosokat, akik 1 even at sajat penzukbol, MINDENT fizetve alltak a felkeszulest, hogy olyan embereknek, mint az elnokseg tagjai tulajdonit szerintem vallalhatatlan kijelenteseket (l. az edzotabor lefujasa), sorolhatnam. mindez tobb, mint 1 oran keresztul..

 

en csak azt mondtam neki, ha rolam lenne szo, biztos nem csinalnek semmit, mert igazabol nem erdekel.

de itt azokrol a lanyokrol, csaladokrol van szo, akik kozel egy eve folyamatosan keszulnek, 14 alkalommal talaloztunk, rovidebb-hosszabb ideig, edzettunk, keszultunk, hogy egy vilagbajnoksagra felkeszuljunk. a level kezhezkapoi kozott sokan jartak mar vilagbajnoksagon. teljesen tudataban vannak annak, hogy igazabol tokeletetesen felkeszulni nem lehet.

nekunk sem sikerult. de legalabb megprobaltuk, megprobaljuk azt, ami a jelen korulmenyek kozott maximalisan lehetseges. s ehhez en olyan tamogatast kertem, h tudjam elore a merkozesek idopontjait. nem mindenkitol kaptam meg.

Pavel tobbek kozott azert titja meg az edzotabort, mert a csapatok, klubok erdekeit nem veszem figyelembe, keresztbe szervezem a bajnoksag programjat, a valogatottat kulon csapatkent kezelem.

 

kerdem en. lehet ezt maskepp csinalni? ha nincs merkozes, edzes  a VB elott allo klubcsapat elott, akkor ne edzunk?

kompromisszumos megoldaskent azt javasoltam, hogy Kopfer Adrienn (Csoppi) ne jojjon a vasarnapi edzesre sem, csak hetfon csatlakozzon hozzank.

nem.

 

ezek utan mit csinaljak?

ha nem tartok edzest, a felkeszulesunket gatolom, nem beszelve a TF-en, illetve Komaromban lekotott termekrol (bar ez most azt hiszem elhanyagolhato),megbeszelt edzomerkozesek, szervezes, stb.  arrol nem szolva, hogy mind magamat, mind a lanyokat megalazom, mondvan fenyegetesre  megfutamodtam, nem vallaltam a sajat csapatom erdekeit, nem allok ki ertuk.

 

ha edzest tartok, akkor kockara teszem a csapat utazasat, fuggetlenul attol, h ugy gondolom, SEMMI olyat nem tettem, ami a merkozeseket veszelyeztetne, hiszen a meccseket le lehet jatszani. teny, hogy a bajnoki kiirasban van hetvegen fordulo, azonban ismert meccsek hianyaban tartottam edzotabort, fontosnak itelve a felkeszulesunket!

(miert nem hetkozben, hisz ugyis szunet van? szandekosan. hogy legyen idejuk pihenni, kipihenni a 4 napos edzest, frissen, feltoltodve, rajtlazzal elindulni a VBre) 

 

rengeteg mindent irhaznek meg, amit ezalatt az 1 ora alatt kaptam, illetve elotte is mar. de ez mind lenyegtelen.

elkeseredetten es felhaborodottan irom ezt a levelet.

ennyit er egy csapat? ennyit er egy valogatott? a szovetseg elnokenek, elnoksegenek nem a csapat segitese lenne a celja?, nem az, hogy meg jobban felkeszuljon, meg eredmenyesebben tudjon hajtani azok ellen a csapatok ellen, akik 100x tobb lehetoseggel rendelkeznek?

ha ezzel a csapattal megteszi ezt, akkor barmikor, barmelyikkel megteheti, hiszen o egy szemelyben dont mindenrol!!! vagy megsem es csak fenyegetes az egesz? ki tudja, mi az igazsag?? 

 

MIT TEGYEK???? segitseget szeretnek kerni!!! leirhatatlan az, amit most gondolok!

 

en szeretnem megtartani az edzotabort a hetvegen. rengeteg dolgunk lenne meg, ha kb 5x ennyit tudtunk volna keszulni, akkor is keves lenne.. szukseg van az osszetartasra, jatekra, de nem egy ilyen fenyegetettseg arnyekaban. nagyon rossz erzes..

most ugy erzem, a floorballban meg ekkora problema nem volt. lehet a fejeket a homokba dugni, minket nem erdekel a tema, de kerek mindenkit, most ne tegye!!

 

segitsen, mondja el velemenyet, barkinek ad igazat...

 

termeszetesen megtortenhet az is, hogy ezt a telefonbeszelgetest Pavel nem fogja elismerni.  az lenne a legjobb. bar ily remtortenetet nem tudnek magamtol kitalalni, de ha hazugsagnak titulalja az egeszet, vallalom inkabb, hisz akkor lehet edzeni, keszulhetunk tovabb, mintha semmi sem tortent volna..

 

koszonom, hogy vegig (turelemmel, figyelemmmel) olvastatok a levelemet. rolam is szol, de leginkabb nem rolam, hanem egy csapatrol, Magyarorszag junior noi valogatottjarol.

 

Varsanyi Zsuzsanna

20/3453108

varsazsu@mailbox.hu; varsazsu@level.datanet.hu

vandalizmus Creative Commons License 2004.10.23 0 0 39

Szia Barna!

 

Elvileg Ágoston Zsolt olvassa a leveleket. Mivel alig néhány napja működik a cím, a Zsoltnak meg nem tudom milyen sűrű a programja...sejtelmem sincs, mikor tud válaszolni.

Szerintem csörögj rá Zsoltra (06-30-595-8588), juttasd eszébe, hogy mostantól másik postaládát is olvasnia kell. :)

Ha valamiben tudok segíteni, nekem is írhaszt - megkérdezem az illetékeseket. :)

 

Kellemes hétvégét!

 

Üdv: Vandától 

Előzmény: Acsbar (38)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.20 0 0 38

Tisztelt VB!

 

Küldtem levelet nektek két napja a Vanda által itt írt címre, de nem kaptam választ. Elolvasta valaki a levelet, és számíthatok-e válaszra, hogy tovább vihessem az ügyet?

 

Köszi: Barna

Acsbar Creative Commons License 2004.10.19 0 0 37

Szia Bálint!

 

70 5238118

acsbar@freemail.hu

 

Jó hír! Úgy néz ki, meglesz a harmadik bíró is. Úgyhogy bevállaljuk a tornát:)

Te pedig küldj nekem egy részletes programot november 7-ről!

 

Előzmény: webb04 (34)
rhynn Creative Commons License 2004.10.19 0 0 36
Oké, csak azért vetettem fel, mert hát Pavel azért nem csinált semmit (értsd: megbeszélt palánk, megbeszélt bírókérdés) mert hogy hozzá nem jut a levlist...
Előzmény: Herthinho (33)
rhynn Creative Commons License 2004.10.19 0 0 35
Pécsett hagytam a papírokat, holnap megyek szegedre, ha minden igaz beugrunk pécsre is hazafele, akkor elhozom ,ha nem akkor vasárnap (vagy ha szombaton Pécsett lesz NB1-es Vasas-PMFC akkor már szombaton)
Előzmény: adamax (31)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.19 0 0 33

Szerintem is felesleges...

Így is össze-vissza kell ugrálni a sok floorballos topic között, hogy az ember mindenről tudjon. Nincs szükség egy újabbra.

 

A részletes erdményeket pedig mi is várjuk!

(Egyébként másik topicban ezt már leírtam. Ha lenne egy OBIII-as topic oda is beírhatnám, mert ki tudja, hogy melyiket nézed meg...)

:-)

Előzmény: rhynn (30)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.19 0 0 32

Hello Bálint!

 

Ketten mindenképpen megyünk, de lehet, hogy hárman is, és megcsináljuk az egész napot. Galambos Tomi és én biztosak vagyunk, próbálunk egy harmadik embert is találni.

 

Üdv: Barna

Előzmény: webb04 (27)
adamax Creative Commons License 2004.10.19 0 0 31

Minek?

 

Ott a levelezőlista...

 

Rhynn! Részletes eredmények?

 

adamax

Előzmény: rhynn (30)
rhynn Creative Commons License 2004.10.19 0 0 30

Csinálunk egy OBIII topicot? ott talán hatásosabban meg tudnánk beszélni, s még elnökurunk is odatalálna!

Nekem viszont nincs jogosultságom, hogy megnyissam valamiért!

Előzmény: webb04 (29)
rhynn Creative Commons License 2004.10.19 0 0 28

Hali!

 

15:40-kor jön vissza az EGYETLEN jármű, amivel el tudnánk jönni pécsre aznap!

 

Ezért kérném, hogy játszunk 8kor és délben, ha lehet. Győr simán le tud érni, délre meg az Ares is. Előző nap már ott leszünk!

 

Igazolásokat meg inkább személyesen vinném, ha nem sürgősek!

Előzmény: webb04 (27)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.18 0 0 26

Úgy tűnik, ez működik.

 

Köszönöm:)

Előzmény: vandalizmus (25)
vandalizmus Creative Commons License 2004.10.18 0 0 25

Szia Barna!

 

A következő címre próbáld meg elküldeni az e-mailt (asszem, ez lett az élő):

 

floorvb@njszki.hu

 

Üdv: Vanda :)

Előzmény: Acsbar (23)
rhynn Creative Commons License 2004.10.18 0 0 24

Kósa Ádám küldte mailben.

 

Egyenlőre még csapatotok sincs, hiszen a nyilvántartó lapokat frankón elhagytátok :D

Előzmény: webb04 (20)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.18 0 0 23

Tisztelt VB!

Megpróbálkoztam levelet küldeni a mától élő címetekre, de úgy tűnik, még nem él.

floorBalna Creative Commons License 2004.10.18 0 0 22

egyébként a játékoslista összeírása kapcsán én az alábbit csinálnám (és fogom is ezentúl :-):

 

összeírom a csapatom összes aktív tagjának a névsorát, mezszámmal együtt.

ezt kinyomtatom jópár példányban, ezeket mindig viszem a meccsekre, egyet előveszek, kihúzom, aki éppen nincs aznap, és ezt adom át a jegyzőkönyvvezetőnek.

ennyi.

Előzmény: Girnyaú (16)
floorBalna Creative Commons License 2004.10.18 0 0 21

Üdv Versenybizottság!

 

A Magyar Kupa további menetéről van már döntés?

 

A kirásban a következő szerepelt:

 

A döntő és az elődöntők egy helyszínen lesznek( rendezésre az elnökség pályázatot ír ki)

 

Köszi!

 

B.

rhynn Creative Commons License 2004.10.16 0 0 19
Télen azért várható a hó a fagy a jég a köd stb. Síkosak az utak, nagy a balesetveszély. Ja meg zH időszak is van :)
Előzmény: Herthinho (18)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.15 0 0 18

Haj!

Hó nincs, de a foci, baseball, gyeplabda stb. bajnokságok meg már zajlanak.

Ez esetleg nehezítené a megjelenést.

De a Te szempontod se elhanyagolható...

Előzmény: rhynn (17)
rhynn Creative Commons License 2004.10.15 0 0 17

Ahogy számolom 5 kupából áll az OBIII Nyugat, mivel hat csapat van (már ha.)

szal akkor ugye most van egy holnapután egy nov 7én, nem lehetne megoldani hogy febr. március áprilisban legyen a másik három? Általában sokkal jobb a közlekedés (nincs hó, stb) februártól mint decemberben.

 

 

Szal ezt javasolnám a VBnek :)

Előzmény: adamax (9)
Girnyaú Creative Commons License 2004.10.15 0 0 16

Figyu! Szerintem ez így nem jó. Egyszer írja össze a csapatvezető, h ki játszik, hányas mezben stb... Aztán 10 perc múlva ellenőrizze le, h ki került be ténylegesen a jegyzőköünyvbe. Ez így macerás. Elvileg minden csapatnak rendelkeznie kell egy összesítővel már tavaly óta, amin rajta van, h ki játszik az adott bajnokságban, és rajta van az állandó mezszám is. Én azt szoktam, hogy ezt a lapot+akik játszanak azoknak az igazolását leadom, és a végén ellenőrzöm. Erről kiderül, h van-e érvényes plasztikkártyája a játékosnak (merthogy az összesítőt alá kell irattatni Pavellal, v Ágival), mi a mezszáma ... Szerintem ez így jó.

 

A játékvezető NEM húzhat ki senkit a jegyzőkönyvből, ha annak a papírjai rendben vannak. Függetlenül attól,h játszik-e az illető.

Acsbar Creative Commons License 2004.10.15 0 0 15

Kicsit szkeptikus vagyok én ezzel. Megnézem azokat a csapatvezetőket, akik kitöltik:)

 

Ha ugyanúgy kell kontrollálnia, mint eddig, akkor akár ki is tölthetné. Hiszen végig kell néznie, hogy azok az emberek vannak-e beírva, akik tényleg ott vannak.

 

És ha a bíró észreveszi, hogy többen vannak beírva, mint ahányan játszanak? Akkor kihúzatja azok nevét, akik nincsenek ott. Még mindig kényelmesebb, mint minden meccs előtt újraírni a csapatbejelentő lapot.

 

Ne értsd félre, én megcsinálom, csak tudom, hogy én a csapatvezetők azon kb. 10 %-ához fogok tartozni, akik ezt megcsinálják.

Előzmény: adamax (14)
adamax Creative Commons License 2004.10.15 0 0 14

Ugyanúgy kontrollálja a jkv-t és írja alá a csapvez, mint eddig is :)

 

A csapvez meg vegye a fáradtságot és töltse ki a papírt a meccs előtt, és adja le a jkv-vezetőnek, azt meg szerintem a bírónak észre kell vennie, ha többen vannak beírva és kevesebben játszanak.

 

adamax

Előzmény: Acsbar (13)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.15 0 0 13

A jegyzőkönyvet akkor is a csapatvezetőnek kell aláírnia és jóváhagynia, hiszen az ő felelőssége utána, ha valaki kimarad a jegyzőkönyvből - mondjuk a jegyzőkönyvvezető figyelmetlensége miatt.

 

Ilyenkor mit fogtok tenni? Pl. egy csapat minden meccsre ugyanazt a csapatbejelentő lapot viszi, a jegyzőkönyvvezető hölgynek pedig megmondja, hogy hiányzik 2 ember, azokat ne írja be! Azonban a jegyzőkönyvvezető eltéveszti a két embert, és olyat hagy ki, aki jelen van a meccsen. A résztvevők darabszámra stimmelnek, mégis más játszik, mint aki fel van tüntetve a jk-ben.

 

Vagy mondjuk kényelmesebb megoldásként odaadja a csapatvezető a lapot (minden meccsen ugyanazt), és nem mond semmit. A jkvezető beírja a teljes csapatot, de csak 7-en vannak ott a meccsen. Hiba nem történik, hiszen mindenki bent van a jk-ben, aki szerepel a meccsen, sőt még az is benne van, aki amúgy hiányzik.

Előzmény: adamax (12)
adamax Creative Commons License 2004.10.15 0 0 12

Ezt váltjuk ki a csapatbejelentővel úgy, hogy azt a csapatvezetőnek kell sk kitöltenie és aláírnia.

 

Elsőre blikkra úgy tűnik, hogy bonyolítja a dolgot, de szerintem jobb így. Ha nem válik be, akkor megszüntetjük. :)

 

adamax

Előzmény: minden lila (11)
minden lila Creative Commons License 2004.10.15 0 0 11

Szeretném jelezni, hogy az IFF szabályok szerint a jegyzőkönyvet a csapatvezetőnek kell sajátkezűleg kitölteni és az 1. számú hivatalos személynek aláírni, mert ezzel elkerülhető, hogy a jegyzőkönyvbe ne kerüljön be valaki, vagy téves bejegyzés , stb..

Még a VB-n is saját kezüleg kell kitölteni!!

Előzmény: adamax (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!