Keresés

Részletes keresés

Neurology Creative Commons License 2005.12.23 0 0 2463

... és mi is kívánunk Neked hasonló kedveseket, szépeket, jókat.

Január elején lesz az, amit említettem Neked.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

 

Neu és Pihe

Előzmény: kisjutka27 (2462)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.23 0 0 2462

Kedves Hefcia lakói!!

 

Boldog karácsonyt kívánok Nektek!

 

Kisjutka

kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.15 0 0 2461
Hát igen.....:-) Várom is már ezerrel !!!
Ezek szerint jó volt a kirándulás?!!! Örülök neki nagyon!!
Sajnos, az állatkertet mi kihagytuk, talán tavasszal visszamegyek....

Puszi!

U.i. A többiekről tudsz esetleg vmit?
Előzmény: hopihe11 (2460)
hopihe11 Creative Commons License 2005.12.13 0 0 2460

köszönöm kedves Kisjutka!

 

Hallom hová repülsz repi útra :-) biztosan nagyon kellemes lesz , (rossz lehet). Képzeld a tipped alapján voltunk mi is Bécsben :-) megkukkolni a koalákat :-) épp (egyfolytában) aludtak :-( de jó volt nagyon

puszi

Gabi

Előzmény: kisjutka27 (2459)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.12 0 0 2459
Kedves Hópihe!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi,

Kisjutka
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 2458
Igeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 2457

hát ez se.... :-((((

Utolsó próbálkozásom, ha ez sem jön össze, akkor kidobom a számítógépet!

kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 2456
mármint ez: :-)))
[image1]
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 2455
Boldog Mikinapot Mindenkinek!
Egy kis retro....:-)))))))))))))))))
Tricky#25 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 2454

A Télapó-party épp "under construction", de hamarosan visszatérek a buliinfókkal. Addig is Boldog Télapót kívánok mindannyiunknak (a csajoknak Boldog, dögös, fiatal és jóképű télapókat!:-))))

puszi

kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 2453
Hogy állunk buliügyileg?
kisjutka27 Creative Commons License 2005.12.01 0 0 2452
Hajrá Tricky!!!
Előzmény: Tricky#25 (2451)
Tricky#25 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 2451

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint köddé váltam, de némely egyének a TF-en úgy döntöttek, hogy házidolgozatokkal, vizsgaidőpontokkal és konzultációkkal megpróbálják minimálisra csökkenteni a szabadidőmet és tönkretenni a hangulatomat, hát mit nem mondjak, sikerült is nekik!

Na de most itt vagyok, és ha már egyszer erre jártam, akkor sok szeretettel meghívok mindenkit hagyományteremtő rendezvényemre, vagyis a Tricky-házamortizációs-project első, kísérleti előadására, melynek címe: Télapó-party, előrelátható időpontja pedig: 2005. december 10., szombat.

Igyekszem erről a fontos, világsajtót is megrengető eseményről körímélt is küldeni,  de kedves családom elfoglalta azt a számítógépet, amin HEFCIA lakosságának és tisztségviselőinek ímélcímei találhatóak, így a levélre egy kicsit még várni kell.

Természetesen a dátum módosításának és a kezdési időpont meghatározásának tekintetében, profi miniszterhez illően abszolút meggyőzhető vagyok, de erre a levelekben majd még külön kitérek.

addig is csók mindenkinek

Tricky, akit tessék a létező összes szabadidőtökben sajnálni a rengeteg házidolgozata miatt :-))))

kisjutka27 Creative Commons License 2005.11.30 0 0 2450
Trickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Most lesz buli vagy sem?
Neurology Creative Commons License 2005.11.24 0 0 2449
Na mi a helyzet buli ügyben? Nagy csend lett. Lassan ha akarunk valamit, akkor lépni kellene. Eszem ágában sincs Tricky nagylelkű ajánlatával visszaélni, ezért azt mondom, hogy beszéljük meg, hogy mikor és hol legyen a következő. Max. ha Tricky ragaszkodik hozzá, akkor duzzogva bevállaljuk az lakásamortizálást. Csendben megjegyzem, hogy ha nem csak unsere kleine Judit, Tricky és Neuné szólna a fórumhoz, akkor nagyobb esély volna bármiféle szervezkedésnek. Persze végső esetben elbírok a 3 nővel, de azért az eredeti koncepció inkább egy nagyobb gruppen megszervezése. Szóval let's go.
kisjutka27 Creative Commons License 2005.11.15 0 0 2448

Dear Novij Rology!

 

Sztem is jobb lenne a december 10-i 7vége, úgyis akkor van Kleine névnap, és azokban a napokban biztos akciós lesz a mirelit málna a madarasmarketban. Ismered azt a viccet, hogy az agressziv kismalac (a kleine) ül az almafán és cseresznyézik? Na, én is majd hozok magammal!!! Üsse kavics, a Tricky termés mind a Tied lehet! Ezen nem dörgöljük össze a nózinkat!

De a medencézésből azért kivenném a részem!

:-)))))))))

 

Tricky, most már Rajtad a sor!!!!! :-)

 

puszi

Előzmény: Neurology (2447)
Neurology Creative Commons License 2005.11.11 0 0 2447

Nomármost az a hír járja, hogy a Neu nem egy morgós ember, de azért ez még neki is toomuch. Dear Kleine Jucus. Az a málna, ami még le nem legelődött Tricky által a bokorról, az előzetes jelentkezés alapján first of all engem illet. Amikor már annyit kajáltam belőle, hogy az orcám input funkciója outputra kezd váltani, na akkor az esetlegesen megmaradt medvecsemegét elfogyaszthatjátok. Azt hiszem ezzel Tricky is egyetért. Azt hiszem tudja, hogy a miniszterelnök az miniszterelnök ...

 

Mély tiszteletem!

 

Amúgy a december 3-i hétvége Neuné Pihének és Pihéné Neunak sem lesz jó, nem is beszélve kettőjük kapcsolatának gyümölcséről, a kiskorú G. Fanról.

kisjutka27 Creative Commons License 2005.11.11 0 0 2446

Trickykém még szép, hogy együttérzünk Veled!

A Party időpontja lehetne december 6-a körül. :-) Mivel Te leszel a vendéglátónk, azért legjobb lenne, ha Te javasolnál időpontot, mi meg elfogadnánk azt!

Szerintem december első vagy második hétvégje lenne ideális, az még nem annyira zsúfolt a karácsonyi bevásárlások és egyéb teendők elvégézése végett.

Már alig várom, hogy medencében együttmálnázhassak!

Puszi

Előzmény: Tricky#25 (2445)
Tricky#25 Creative Commons License 2005.11.10 0 0 2445
Sziasztok!

Először is köszönöm szépen az együttérző, kedves szavakat, igazán meghatódtam tőlük, és nagyban segítettek a péntek estém fájó emlékeinek feldolgozásában! :)

A Télapó-party nagyon jó ötlet, már csak egy konkrét napot kell kitalálni, de mivel ti jóval tapasztaltabbak vagytok nálam e téren, és nekem meg tök mindegy, hogy mikor tartjuk, így várom a javaslatokat.

Viszont ne higyjétek, hogy egy sportminiszteri bulin a Mikulás csak úgy, egy pusziért osztja majd az ajándékait, azokért bizony igencsak meg kell majd dolgozni. Na de nem riasztok el senkit előre, mert a végén egyedül maradok egy pirosruhás, nagyszakállas bácsival meg néhány dögös krampusszal, úgyhogy inkább azt mondom, hogy izgalmas meglepetések várnak azokra, akik meglátogatnak engem egy medencében együttmálnázós, télapósbulis estén.

puszka

 

 

 

 

Neurology Creative Commons License 2005.11.09 0 0 2444

Basszus, Tricky ez nagyon durva, amiken Neked keresztül kellett menned, az egy légiósnak is sok lett volna, s lám Te ahelyett, hogy sebeidet nyalogatnád (vagy nyalogattatnád Johnnyval) inkább sportminiszteri énedet engeded előtérbe, s néped - Hefcia - mozgatásával foglalkozol. Nehéz dolgod lesz, ezt előrebocsátom, hiszen volt szerencsém látni, hogy már a város közepén található kajáldába is milyen nehezen vergődtek el a honfitársaink, pedig megközelíthetőség szempontjából ez semmi a Te szerénynek nem nevezhető palotádhoz képest. Persze a belvárosi étterem megközelítésével kapcsolatos megjegyzésem egészen más értelmet kap, ha felidézem kegyetlen péntek esti vergődésed történetét. Végül is az a lényeg, hogy rendkívül jó ötletnek tartom az általad felvetett bulit, s külön izgalommal várom már, hogy a beígért dolgok létrejöjjenek. Így pl. már nagyon várom, hogy a medencédben ülve málnázzunk, kérlek ne hagyd, hogy holmi időjárási jóslatokkal elvegyék ettől a kedved. A málna meg örökzöld (örökpiros), decemberben is terem. Vagy az a torma? Ja igen, a tormateremben terem a torma.

Szóval szerintem induljon a banzáj, osztán meg essen szét a ház.

kisjutka27 Creative Commons License 2005.11.08 0 0 2443

Éljen, éljen, éljen Tricky!!!

Én el is hiszem a magyarázatod, és sajnálom, hogy nem jöttél!

A Tricky-buli jöhet bármikor!!!!!!!!!!!!

Mit szólnátok mondjuk egy Mikulás (Télapó) partyhoz???!!!!!!!!

Előzmény: Tricky#25 (2442)
Tricky#25 Creative Commons License 2005.11.07 0 0 2442

Üdv mindenkinek!

Hát újra feltűntem, és tessék, máris magyarázkodással kezdhetem a sportminiszteri beszámolót. Tehát itt az igazolás a távolmaradásért, elmesélem, mi történt velem.

Egész késő estig dolgoznom kellett, mondhatom, úgy hiányzott ez a sok meló pont a tali előtt, mit lufiárusnak a nyílzápor.

Mikor végre befejeztem a munkát, gyorsan elkészültem, és már indultam is hozzátok. Viszont egy dologgal nem számoltam, el sem hiszitek, mekkora köd volt felénk, képzeljétek, a rendőrök a jelzőlámpán ülve kiabálták a színeket. Mondanom sem kell, úgy eltévedtem, mint mikor Piroska megpillantotta a hét törpe házát, úgyhogy gyorsan visszafordultam, gondoltam, inkább megyek hévvel, villamossal.

Tömegközlekedéssel mentem tehát a talira, de sajnos a hév út közben defektet kapott, így meg kellett várnom a következőt.

A hév után villamosra szálltam, viszont már igencsak késésben voltam, így megkértem a villamos vezetőjét, hogy "taposson bele" egy kicsit, ő viszont kissé túlzásba vitte a dolgokat, így végül már a könnyűbúvárok pucolhatták a vili szélvédőjét.

Tehát megint más útvonalat kellett keresnem, ami viszont nem volt egyszerű, mivel hát vidéki leány volnék, nem nagyon ismerem a várost, úgyhogy végül úgy jártam mint szegény vasorrú banya a mágneses viharban.

Bánatomban vettem egy dobozos üccccsit a legközelebbi boltban, hát nem gyengén kiütött az erjedt almalé, csak másnap tértem magamhoz .......... de hogy vajon hogy kerültem ágyamba??? :-))))

Szóval ezer bocsi, ígérem legközelebb nem szabadultok meg tőlem egykönnyen! :-))

Ja és egyúttal felvetném a kérdést, kinek van kedve valamikor bepótolni a még csak szóban elhíresült Tricky-házamortizációs projectet?

puszka

 

kisjutka27 Creative Commons License 2005.11.03 0 0 2441
Sziasztok! (de leginkább szia én!)

Először is Boldog Férfinapot kívánok minden kedves arra érdemesnek!

Másodszor pedig:
Megvolt az újabb klubtali, vagyis Hefcia lakosságának egy (mondjuk a kisebb) része összefutott a 3. negyedévi lakógyűlésén múlt héten pénteken (okt. 28-án, a NEM napján - görög nemzeti ünnep) este 8-10 között (ki mikor érkezett) a Bécsiszelet vendéglőben. Résztvevők a teljesség igényével érkezési sorrendben: Hópihe, Neurology, Lillácska, Andecs, Rendőrlyány, Tűzoltófiú, Zaccmester, Tizedes, Móni és a meglepi vendég: Richelieu (akinek remélem, hogy némi egyezetés után csak sikerül helyesen leírnom a nevét...) s én, aki bár elsőként érkeztem, mégis az illem úgy kívánja, hogy a végére írjam magamat. :-)
Kifejezetten nehezményeztük Tricky igazolatlan távolmaradását (a többiek legalább igazoltan voltak távol).
A kellemes vacsit követően, miután Andecset is kiszolgálták, teli hassal távoztunk. Ki haza (legalábbis azt mondta:-)) ), ki karaoke partyra, ki pedig tovább a züllött éjszakába.
Sampy! Itt szólnék Andecs védelmében, hogy Ő tényleg le akart Téged váltani, de a pincérbácsi nem szolgálta ki időben.... De legközelebb már nem úszol meg minket.
Csak gyorsan már azzal a lakásfelújítással. (mellesleg nálunk is az van.....)

Remélem, hogy a legKÖZELebbi (és azt szó szerint értem, hogy "közel") találkozóra már többen el tudtok jönni, mert változatlanul hiányoztok TI TÖBBIEK IS!!!!

Mára - és szerintem erre a hétre - ennyi, de azért én néha csak úgy is fel szoktam ide pillantani, hogy hátha...egyszer nem én vagyok az utolsó hozzászóló.

Sok puszi Mindannyiotoknak!

Kisjutka
kisjutka27 Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2440

Már nagyon várom a pénteket!

Remélem, Ti is! :-))

 

Leirom, hogy ki az, aki biztos jön!!! Ime:

1. Hópihe

2. Neurology

3. Andecs

4. Sampy

5. Zaccmester

6. Tricky

7. Tizedes

8. Móni

9. Rendőrlyány

10. Tűzoltófiú

11. Lacky

12. Lacky nővére

13. Richelieau

14. Richelieauné

15. Kisjutka

 

Remélem, páran még meggondoljátok Magatokat...!!

 

Puszi!

Előzmény: kisjutka27 (2438)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 2439

ja, és ami lemaradt:

Kedves Grande fan! Természetesen Téged is várunk!!! :-))

kisjutka27 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 2438
Kedves Fórumtársak, Klubtársak!!! Kedves Hefcia Állampolgárai!!!


Ezennel közhírré tétetik, hogy ismét klubtalálkozó szerveződik, mégpedig:

Időpont: 2005. október 28. péntek, este 8 óra
Helyszín: Bécsiszelet Vendéglő (Bp., 8. kerület, József krt. 63.)

Mindenkit szeretettel várunk!

Ha jössz - és még nem tudok róla -, kérlek jelezd az e-mailemre!!!

Köszi szépen és üdv.!

Kisjutka
(szociális miniszter - ha még emlékeztek...)
Grande fan Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2437

Csumi genyák. Valami bulit emlegetetek de nem látom a külön mekhívót! Azért figyelmesek vagytok, hogy a címet meg mondtátok, remélem örültök, hogy lyövök és még a kutyámt is hozom. Szépet bulizunk a dicsö múlt emlékére :) Szal számíthattok rám meg a kutyámra ... sampyra :)

kisjutka27 Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2436
Kedves Fórumtársak, Klubtársak!!! Kedves Hefcia Állampolgárai!!!


Ezennel közhírré tétetik, hogy ismét klubtalálkozó szerveződik, mégpedig:

Időpont: 2005. október 28. péntek, este 8 óra
Helyszín: Bécsiszelet Vendéglő (Bp., 8. kerület, József krt. 63.)

Mindenkit szeretettel várunk!

Ha jössz - és még nem tudok róla -, kérlek jelezd az e-mailemre!!!

Köszi szépen és üdv.!

Kisjutka
(szociális miniszter - ha még emlékeztek...)
hopihe11 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 2435

Endre Balin nyaralt és nem robbant fel :-) az öngyi merénylők által.

 

Üdv mindenkinek amúgy, örülök, hogy végre olykor-olykor visszaszállingózik a jónép.

pusssz

 

Előzmény: Lippi (2429)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 2434
Hahó Többiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol vagytok????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!