Keresés

Részletes keresés

GoldenEye Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4364

Párásító?

Házi praktikát nem tudok, mi ilyen gyógyszertári cuccokat adtunk Olivérnek eddig, homeopátiásat vagy nem homeósat, de én mindig szoktam konzultálni a dokinénivel. :)

Előzmény: káttya (4363)
káttya Creative Commons License 2006.03.31 0 0 4363

segítsetek!
Kicsi lánykám mára nagyon elkezdett köhögni. Nem száraz köhögés, de hát így is szar. Alig tud aludni tőle. :( Ti ilyenkor mit csináltok? Mivel segíthetek neki? Ha nem múlik 2-3 napon belül, akkor persze viszem a dokihoz, de addig? Valami házi praktika esetleg? Vagy csodaszer a patikából?

Szerencsére még nincs ilyen tapasztalatom.

agimami Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4362
Irtó édes:)
Előzmény: káttya (4360)
macskamati Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4361

Édes nagylány, és komolyan egyre jobban hasonlít rád!! )

Előzmény: káttya (4360)
káttya Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4360

na, és akkor itt egy kép. Lassan egy hónapja készült, mostanában nem fotóztunk. A nagylány kivadászta a szekrényből a kiskádat, behurcolta a szobába, és belefeküdt. Egy fél órát ki sem lehetett könyörögni onnan, csúszott a reggeli program. Kis pizsis manót nem érdekli a reggeli, ha játszásról van szó... :)

káttya Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4359
jajj, de zabálnivalóak a srácok!
Előzmény: macskamati (4356)
káttya Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4358

Nekünk is a szemünk fénye lesz, de egyelőre csak ennyi biztos az egészből. A sulit már nem tudom hova halasztani, muszáj csinálnom közben is (megszűnt a karom és a szakom is, utolsó kifutó évfolyam vagyunk...), valamint az elég valószínű, hogy ebben a lakásban nem maradunk... de tényleg milyen hasonló a helyzet!

macskamati, neked is köszi!

Előzmény: llb (4355)
káttya Creative Commons License 2006.03.28 0 0 4357

háát, lakáscsere olyan, hogy az összes spórolt pénzünket belenyomtuk a foglalóba. Ha most visszalépünk, akkor az ugrott, úgyhogy ilyen formában nem hinném, hogy visszalépünk.

De a veszekedésezügyben már meg is kezdődött, ma este meg jön a durvább menet. :-/

Képet mindjárt varázsolok a nagylányról. :)

Előzmény: GoldenEye (4354)
macskamati Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4356

Milyen jó, ha van egy tesó. :D

llb Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4355
kedves káttya!
először is gratulálok a babához! és biztos nagyon jó helyre fog születni ahogy a hszeid alapján ismerlek téged!

Amiért írok az a következő: nagyon egy cipőben járunk vagyis részemről mult idő. az én lányom is 17 hónapos volt mikor megfogant a pici. nem terveztük, 2-3 évvel később szerettük volna. egyszer nem védekeztünk és megfogant a bébi.
Nagyon nem jókor. Akkor kezdtem egy sulit,akkor kezdtünk komolyan mi is a lakáscseréről/eladás/vásárlásról gondolkodni, férjemnek nem igazán jött be akkor a meló, szóval anyagilag sem voltunk a topon. NAgyon vegyes érzelmek kavarogtak bennem, hol sírtam, hol nevettem. és ahogy egyre gömbölyödött a pocak, mi lettünk egyre boldogabbak és megszületett az apróság. és a szemünk fénye és imádjuk és jó helyre született :) lakásunk még ugyanaz, sulit halasztom, anyagilag még mindig nem a topon de a kis poronyt-aki mindjárt 1 éves-mindenben kárpótol bennünket!

jó pocakoskodást, kívánom hogy minél hamarabb megoldódjanak a problémák!
nagyon vigyázz magatokra!

llb
Előzmény: káttya (4345)
GoldenEye Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4354

káttya kedves! - hajrá nektek, kisbabához azért nagy-nagy gratula! 1000 %ig biztos vagyok benne, hogy jó helyre születik és hogy imádni fogjátok :)

A lakáscsere meg tuti? El van már döntve? Nem lehet visszalépni?

Esetleg képek Tündiről? :)

macskamati Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4353

Hát tényleg nem egyszerű. :( Drukkolok!

Mutatsz képet Tündiről? :)

Előzmény: káttya (4349)
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4352
Én meg ezt könnyeztem meg, köszönöm!:)
Előzmény: agimami (4350)
agimami Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4351
J as drága kismama: mindentől függetlenül is GRatulálok!!!
agimami Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4350

Drága Káttya,

tényleg milyen nehéz helyzetben vagy... és mégis milyen megható, hogy azt írtad, szeretni fogjátok a picit... Bizony megkönnyeztem. (És végtelenül becsüllek, hogy mégis ez volt az első reakciód, amikor manapság olyan könnyű megszabadulni egy alkalmatlan gyerektől...)

Remélem, rendeződnek a dolgaitok, és talán találtok mindkettőtöknek elfogadható kompromisszumot. A picitek így is, úgy is boldog lesz veletek, hiszen Tündit is annyi szeretettel, örömmel vetted körül, és aki belülről ilyen, ott a külső körülmények eltörpülnek. Biztosan nagyon akart ez a baba jönni, pont most, pont egy ekkora Tündi mellé, pont egy ennyi idős mamához... Egyébként szvsz jobb egyben meglenni a gyerekezéssel, később sokkal nehezebb újrakezdeni. Mindenesetre nagyon drukkolok nektek! 

káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4349

Köszönöm, kedvesek vagytok!

Ahogy így visszaolvastam, látom, félreérthető voltam. A férjemmel szeretjük egymást, és jól megvagyunk. De pont belementünk egy kockázatos lakáscserébe. Olyan helyre készültünk költözni, amiről első megnézésre kikötöttem, hogy nagyon szívesen odaköltözök, és imádni fogom minden hibájával együtt - a következő gyerekig! Próbált variálni, rábeszélni, hogy ejtsem ezt a kijelentést, mert ő nem akar gyakran költözni, és biztos alkalmas lesz, de szerintem nem az. Egy cseperedő, már járni tudó gyerekkel oké. De terhesen, egy cseperedővel meg egy újszülöttel nem vállalom, semmi esetre sem. Most meg itt vagyunk, még be sem költöztünk, de jön a gyerek.

Ő oda akar költözni mindenképpen, én meg semmiképpen. Én adtam ötleteket a hogyan továbbra, ő meg hallani sem akar róluk.

Az, hogy most emiatt és más miatt anyagilag a padlón vagyunk, nem érdekes.  

Az, hogy hónapok óta beteg vagyok, nem tudják, mi a bajom, és a pár hét múlvára időzített vizsgálatokat így nem lehet megcsinálni, és hogy így persze kezelni sem lehet, már sokkal zűrösebb. (remélem, amiket eddig szedtem, nem tettek kárt a magzatban!)

De az, hogy mi mostanában a férjemmel, azzal az emberrel, aki a legközelebb áll hozzám, és akivel most egymásba kéne kapaszkodnunk... szóval hogy rengeteget fogunk veszekedni, az gáz. Pedig hiszem, hogy a gyermek fejlődését az is meghatározza, milyen érzéseket kap, él meg az anyján keresztül...

mamua Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4348
ugyanazt kívánom, mint tasha! és remélem, hallunk rólad a továbbiakban is!
macskamati Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4347

káttya, szívből kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok!

Gondolom, nem publikus, hogy mi a gond, különben leírtad volna. Ha mégis elmondanád, akár mailben is, én várom.

tasha Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4346
ó, káttya.. kívánom h jöjjön rendbe aminek kell, mire megérkezik a pici!!!

t.
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4345

Pozitív.

Egyből egy. Mindössze egyszer nem védekeztünk. Mások meg akár évekig próbálkoznak...

Rosszkor jön, nagyon rosszkor. De szeretni fogjuk, és remélem egymást is. Születéséig rendbe kell ráznunk az életünket, hogy gondoskodhassunk róla, és hogy ő is azt érezhesse, amit Tündénk: hogy jó helyre született.

káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4344

Igen, elméletileg. :)

Előzmény: agimami (4342)
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4343

bár voltak komolyabb lelki problémáim a második gyerkőc vállalásával, azért végig úgy voltunk vele, hogy szeretnénk még egyet. Viszont jóval, legalább két-három évvel később. Most pont olyan élethelyzetben vagyunk, hogy a lehető legrosszabb  (lenne) az időzítés.

Most értem haza, hoztam tesztet... mindjárt megcsinálom.

Előzmény: macskamati (4340)
agimami Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4342
Ja bocs, most látom, 17 hónapos. Szerintem ettől számítva ideális lenne a korkülönbség a gyerkőcök között.
agimami Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4341

Szia Káttya,

mi a másodikunkat terveztük, de nem olyan gyorsan, mint ahogy jött:) Tomi 9 hónapos volt, amikor Blanka megfogant, úgyhogy a 1 gyerek között napra 18 hónap a különbség. Kicsit húzós volt az eleje, de összességében nagyon jó.

Nálatok azért nagyobb lenne a korkülönbség, nem? Tündid most mennyi is pontosan?

Előzmény: káttya (4335)
macskamati Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4340

káttya, nagyon kiváncsi lettem én is! :))

Terveztétek, várjátok?

Mi a Petit, aki ugyi a második, terveztük ugyan, mégis becsúszott. :D Zsombor 10 hónapos volt, amikor elmentem dokihoz, hogy nem állt be a mensim még a szülés óta, nézzen rám, mit lehet csinálni. Főleg, hogy 2-3 hónap múlva, vagyis amikor Zsombor 1 éves elmúlik, szeretnénk próbálkozni a kistesóval. Doki azt mondta, a tünetek alapján nincs peteérés, kaptam gyógyszert, hogy majd ha legközelebb megjön, kezdjem szedni. Ilyen előzményekkel persze hogy nem védekeztünk, mert minek... :D Aztán többet nem jött meg a mensi, jött viszont 8,5 hónap múlva Peti. :P

Előzmény: káttya (4337)
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4339
kedves vagy.:) Majd hozom, amint lesz!
Előzmény: mamua (4338)
mamua Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4338
majd várom a hírt!
Előzmény: káttya (4337)
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4337

Bár tudtam, hogy negatív lesz, a 29. napon csináltam egyet. Nem bírtam ki. :)

Amikor a Tündét vártam, a 33. napon lett pozitív, addig negatív csak egy csíkot láttam. Ez alapján tegnap akartam csinálni, de nem volt itthon, és végül nem jutottam el venni. Úgyhogy ma tesztelek (34. nap), remélem 2 órán belül...

Előzmény: mamua (4336)
mamua Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4336
káttya, csináltál már tesztet?
Előzmény: káttya (4335)
káttya Creative Commons License 2006.03.27 0 0 4335

sehol senki? Pedig bizony rámférne a társaságotok, főleg a több gyerkőcösöké...

Ti mind terveztétek (és akkorra, amikor végül jött) a kistesókat?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!