Keresés

Részletes keresés

daridora1 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 10

Sziasztok!

 

Ugyan én még csak házasodni készülök, de a párom nem sokkal utána szeretne kisbabát. Szólt, hogy már most nézegessem, mi is az a hőmérőzéses módszer, de egyszerűen sehol semmi info erről.

 

El tudnátok nekem magyarázni!

 

Nagyon köszi

Daridora1

viki_26 Creative Commons License 2004.07.18 0 0 9

Én maradok még a koraterhesen, aztán majd jövök át ide. Bár mostanság el akarok kicsit szakadni a nettől, mert igen erőteljesen függő vagyok  :o)

Egész nap itt ülök - ADSL "átka" - ahelyett, hogy magammal és a bébivel foglalkoznék. Meg az esküvővel, meg a sulival, meg a lakásfelújítással, meg a háztartással, meg minden mással. Ez most így gáz, úgyhogy mindenhova keveset fogok írni - legalábbis ez az elhatározás  :o)
V.

Előzmény: Goldie (8)
Goldie Creative Commons License 2004.07.16 0 0 8

Kedves Viki!
Engem ugyan nem zavar a "fiatalságom" :), de tégy úgy, ahogy neked jólesik:) Én mindenhova benézek majd :), nekem teljesen mindegy hova irogatok :)

Előzmény: viki_26 (7)
viki_26 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 7

Copy by "Koraterhesség (4-14 hét)"

Sziasztok!

Hát, nem biztos, hogy mégsem, hogy olyan rossz ötlet volt tegnapelőtt megindítani azt az új topikot...

Nagyon kedvesek, meg aranyosak az SZT02-es fórumon, tényleg senkivel (-1) nincs bajom, de nekem az még sok. Túlságosan belélem magam abba, hogy már elfolyt a magzatvíz, most megy be szülni, most jött a szülésről, éppen most szül, és amióta olvasgatom tényleg tiszta para lettem. Az meg a bébinek sem jó. Szeirntem ráérek még a pánikolásra, meg a felkészülésre 7-8 hónapos terhesen. Valószínűleg tipikusan ember függő ez a dolog, mert valakinek az a jó, ha kezdettől fogva rákészül, de nálam ez csak streszt okoz, és nem tesz jót.

Magyarán vagy itt maradok 7-8 hónapos terhes koromig, vagy a hasonló beállítottságúakkal együtt átszivárgok az új fórumra, és majd az uccsó pár hónapban csatlakozom a nagypocisokhoz.

Magyarán nem bomlasztani akarok, meg szétforgácsolódni, csak talán vannak még páran olyanok, akik hasonló felfogásúak, típusok, mint én, és nekik meg jól jön egy ilyen "köztes" fórum is.

(Ma nem sokat leszek, mert rohangálós napom van)

Mi a véleményetek?
V.

viki_26 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 6

Üdv Goldie!

:o)

V.

Előzmény: Goldie (5)
Goldie Creative Commons License 2004.07.14 0 0 5

 

Én is beköszönök, sziasztok :)

 

 

 

MIM Creative Commons License 2004.07.14 0 0 4

nekem amikor már nagyon hánytam bejött a Magne B6, de nem tablettában hanem ivóoldatban. Amikor érezd, hogy kerülget a róka akkor kell gyors meginni, magában, nem pedig vízbe öntve.

 

Fejfájásra, sajna nincs ötletem, talán Vietnámi balzsam, de az inkább szerintem a népi gyógymód kategória:))

Előzmény: viki_26 (3)
viki_26 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 3

Én is így gondolom. Tulajdonképpen nem azért szóltam neki, mert hánytam, hanem érdeklődtem, hogy ha nagyon nem bírom, akkor milyen gyógyszert szedhetek, vagy szedhetek-e. Az a gáz, hogy aszpirin allergiám van, így a gyószerek jó része nekem tabu, és mivel ez idén jött ki, még nincs rutinom abban, hogy mit lehet, és mit nem.

De most már talán jobb is a fejem. És iszom. Meg lehet, hogy főzök valami jó híg levest is.

Nem megyek be, ha csak nem tényleg vészhelyzet van!

Megőrülnék ott...

V.

Előzmény: MIM (2)
MIM Creative Commons License 2004.07.14 0 0 2

 

Lehet, hogy hülyeségnek tűnhet, de ha ma mégis hánysz tagadd le a doki előtt, ha nem akarsz kórházba menni. Én már túl vagyok ezen az időszakon és volt, hogy egész nap mindent kihánytam, de fel se hívtam a dokim, mert azt mondta, hogy ez normális. Sajnos ez ezzel jár. Próbálj enni popkornt, vagy kekszet, vagy főttkrumplit. És igyál hozzá lassan, kortyonként.

 

Hamarosan jobb lesz ne aggódj. Otthon pedig jobban el tudnak szerintem látni, mint a kórházban.

Előzmény: viki_26 (1)
viki_26 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1

Én még nem tölttem be a 11-et sem, de azért ide is, oda is járok majd  :o)

Kellett egy ilyen topik, mert tényleg nem volt átmenet a kis és nagypocisok között.

Majd csinálunk idővel egy 20-30 hetest is  :o)
Megrémített ez a kórházzal való riogatás. Nem akarok befeküdni! A másik fórumon írtam, hogy hánytam tegnap, meg fejgörcs, és hát az utóbbi most is van. Erre a doki azt mondta, hogy ha ma is ez lesz, akkor be kell mennem, aztán infúzió, meg fekvés. De nem akarom!!! Inkább iszom folyamatosan. Meg ma még nem is hánytam. Igaz, van rá késztetésem  :o(
V.

Előzmény: MIM (0)
MIM Creative Commons License 2004.07.14 0 0 0

Szia Viki,

 

Köszi, hogy létrehoztad ezt a topicot, nem igazán érezném még jól magam még a nagypocisok között, és ti is hiányoznátok. Ez nagyon jó ötlet volt, mert szombaton én is betöltöm a 14. hetet és akkor mennem kellene.

 

Még egyszer köszi

Előzmény: viki_26 (-)
viki_26 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ez a fórum lenne a "Koraterhesség (4-14)" folytatása, némi időbeli áthajlással, hogy szokjuk a gyűrődést  :o)

V.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!