élőnek még élő vagyok, de a többit a Facebook-nak köszönhetem:)
Tibbe, neked annyi dolgod van, mint égen a csillag ( mert figyellek ám, itt és ott, a képeiteket is bámulom, hába na, ölég rég volt már, mikor Zénó rabul ejtette a szívemet, de nem múlik a szerelem:)) , ne szabadkozz, írsz amikor van időd:)
még gyorsan elmesélem, hogy abszolút hitetlen vagyok földönkívüli meg hasonló dolgokban, de a 10 éves unokám állítja, hogy ő ismerte Dinót, simogatta és a hangjára is emlékszik - soha az életben nem látta, mert a Dinó halála után nem sokkal született - azért ez érdekes:)
(és már van kutyája, de ráadásul a kutya is őt választotta gazdául)
ennek a Sugónak már az is baj ha kicsi, mert akkor megbuggyan, ha meg nagyobb akkor mocskos? Elég kiábrándító látvány lehet.
ha buggyant, akkor még büdös is:(
(nagyon mennénk már, de meg kell várni az egyik gyerekeméket, akikkel ótót cseréltünk, mert már alig férnek a leharcolt Corsájukba és a tengerparti nyaralásukhoz kőcsönbe adtuk a mi Bélánkat. Az egy fokkal nagyobb és csak negyed annyi idős:))
Az jólesz,ha végre előadjátok a Kármin búráját! A minap is felette a fene a macskát az asztalra,oszt nemvolt letakarva a sültkolbász, hát nem megpocsékolta? :-)