Keresés

Részletes keresés

ylang-ylang Creative Commons License 2005.03.29 0 0 10
Nagyon szivesen. Ha esetleg tul draga ott, es haza szoktal jonni neha, erdemes megnezni az iskola oldalat, tobb alaptanfolyam is van minden evben, pentek-szombat-vasarnapra esik, hatha az egyik pont belefer. Itt sem olcso mulatsag, ha az ember sokmindent szeretne megtanulni, erdemes megnezni, hova teszed a penzed. Oket (tobb tanfolyammal a hatam mogott) melegen tudom ajanlani.
Előzmény: D'Aerosmith (9)
D'Aerosmith Creative Commons License 2005.03.25 0 0 9

Koszi szepen, ezt nem is remeltem. Sajnos, - vagy szerencsere - Los Angelesbe vagyok, ugyhogy majd az itteni masszazsiskolak kozul valasztok ki egyet.

Eleg draga, nem tudom, mikorra lesz meg a penz, de nagyon szeretnem.

Mindenesetre megnezem a weboldalt, koszi szepen.

Előzmény: ylang-ylang (8)
ylang-ylang Creative Commons License 2005.03.25 0 0 8

Persze. :) De barmilyen szonal tobbet er, ha kiprobalod. :)

Ez egy tradicionalis japan masszazs, ami a hagyomanyos kinai orvoslas tudasanyagara epul, ennek az elveit koveti. Az akupresszuras pontokon, illetve az oket osszekoto meridianrendszereken keresztul a kezelt ember testen tul az energetikai rendszeret is 'megerintjuk', igy segitunk neki, hogy ujra harmoniaba hozza a sajat szervezetet, ha attol egy kicsit eltert. Egeszseges ember ebbol annyit vesz eszre, hogy felfrissul, kipihent, 'kisimult' lesz utana, ha pedig barmilyen zavar, betegseg van a szervezetben, akkor ezt jo iranyba (az egeszseg helyreallitasa fele) befolyasolhatja. Nagyon magas tudassal konkret betegsegekben is nagyon nagy segitseget adhat, mi ennek a tanulasaba meg eppen csak elkezdtunk belekostolni, tapasztalataim foleg egeszseges (vagy kvazi-egeszseges, de tulhajszolt, stresszes eletet elo, illetve kisebb-nagyobb, meg 'elviselheto' egeszsegugyi problemakkal kuzdo) emberekrol vannak. Ok mind nagyon jo visszajelzest adtak, szeretik ezt a dolgot. :)

Masszazst sok helyen tanulhatsz, de 'mindenfele' masszazst egyszerre biztos nem, egy tanfolyamon csak egyfelet. Agy nelkul, szonyegen tudsz csinalni shiatsut, yumeihot, thai masszazst, es meg biztos masfajtakat is, erdemes ezekrol egy kicsit korbeerdeklodni. A shiatsu technikai kozott elsodleges a pontnyomas, amit testsulyathelyezessel vegzunk, ehhez nem kell akkora fizikai ero, mint pl. a thai masszazshoz, ugyhogy a sajat fizikumodtol, testi adottsagaidtol is fugg, melyik az, ami igazan passzol majd hozzad. Meg persze nemcsak a testiektol, a shiatsu azokhoz kepest, amit eddig tanultam, egy nagyon szelid, nyugodt hangulatu dolog (ugyanakkor eros hatassal), ez nekem nagyon tetszik benne. Persze a gyors, eros, gyuros tipusu dolgoknak is megvan a maga szepsege, de a svedmasszazsba azert bele tudok faradni, mig a jol vegzett shiatsu engem is inkabb kikapcsol, relaxal. :)

Roviden ennyit, es ha gondolod, probald ki, szivesen megmutatom, milyen. :)

Ha pedig jelentkeznel az alaptanfolyamra, es azt az iskolat valasztod, ahova en jarok, akkor ezt itt teheted:

www.shiatsu.hu.

Előzmény: D'Aerosmith (7)
D'Aerosmith Creative Commons License 2005.03.24 0 0 7
Ha osszejonne a penz ra, elmennek egy masszazstanfolyamra, ahol mindenfajta masszazst tanulhatnek, de masszazsasztal nelkul ugy hallottam, csak a shiatsut lehet csinalni. Azt se tudom, hogy nez ki. Mondanal rola valamit?
Előzmény: ylang-ylang (-)
ylang-ylang Creative Commons License 2005.03.21 0 0 6

Ja igen, meg masszazs kozben sem szoktunk beszelgetni, de ezt most ma Te is  tudod. :))

Persze ettol a forumon meg lehetne...

Előzmény: Szilárd77 (4)
ylang-ylang Creative Commons License 2004.11.03 0 0 5
Nem baj, ha elsullyed, majd a masszazs topikban beszelgetunk. :)
Előzmény: Szilárd77 (4)
Szilárd77 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 4

Én kipróbáltam nagyon jó nyugtató jellegű masszázs :)))))))

nehogy már így elsüllyedjen ez a topic :)

ylang-ylang Creative Commons License 2004.06.17 0 0 3
Igen? :)
Előzmény: Madárjós (2)
Madárjós Creative Commons License 2004.06.16 0 0 2
Hmmm...
ylang-ylang Creative Commons License 2004.06.15 0 0 1
Nem gond, itt mindenki szivesen latott vendeg. :)
Előzmény: kisvacak (0)
kisvacak Creative Commons License 2004.06.15 0 0 0
Egyém a 0-ás! Bocsi
kv
Előzmény: ylang-ylang (-)
ylang-ylang Creative Commons License 2004.06.15 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Néhány hete elvégeztem egy shiatsu alaptanfolyamot, és azóta szorgalmasan gyakorlom a tanultakat. Az alanyaim eddig meg voltak elégedve. :)

Biztos vannak köztetek, akik már átestek hasonló élményen akár masszőrként, akár 'szenvedő' félként, vagy még csak hallottak erről a kitűnő masszázsfajtáról, és szívesen kiegészítenék hiányos ismereteiket. Én is közéjük tartozom. :)

Várok mindenkit sok szeretettel ezen a helyen egy kis tapasztalatcserére! :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!