Keresés

Részletes keresés

UPé Creative Commons License 2004.06.07 0 0 105
nem értelek titeket. pár hozzászólással korábban a többiekhez csatlakozva vérik fikázzátok a rendezvényt, a fellépőkkel (kiv. sting), a közönséggel, a frizbikkel... most meg mégis csak jó buli volt???
szerintem is jó volt egy ingyenes, nyár és t-mobil köszöntő vároligeti banzájnak/parádénak/road shown-nak... mert ez az volt, aminek egyik eleme sting fellépése volt. mert ez nem sting "önálló koncert" volt. ő csak egy csali volt. amikor az RTL road show-ra indul és a falu italboltja mellé felállítja szinpadát, ahol délutántól sör/virsli buli van, majd sorban gagyi hakni sorozat és az est fénypontjaként dzsesszi dzsémsz koncert... akkor azt miért nem úgy hírdetik, hogy ingyenes dzsesszi dzsémsz koncert lesz a faluban??? vagy az is ingyenes koncertnak számít, amikor a groovehouse fellép az obi vagy praktiker parkolójában, mert aznap nyitott az áruház?
sting része volt a T-Mobile PR-jának, vagy ha így jobban tetszik "píárjának". mint ahogy mi is részesei vagyunk, mert vagy 120 ezerszer leírtuk itt a nevüket, még akkor is, ha többségében fikáztuk.

__Bigyó__ Creative Commons License 2004.06.07 0 0 104
"kibaszott jó volt, akárki akármit is mond. pedig összvissz 4 dalt szeretek Sting-től, a slágereit. nekem az is bejött, hogy zsufi volt, büdös, satöbbi."

Kedves Borzas, ezt te 75. hozzászólásnak írtad ide a topikba. Akkor most mi a véleményed a koncertről?

nem azt mondtam, hogy minden reggel hulatáncot járva és a T-mobile központi épülete felé fordulva áldásokat kell rebegni, hogy ingyenkoncert volt, de azért ne kelljen már mindenből a szart kirángatni...
te mondtad volna, hogy nem mentél volna el, ha nem ingyen van. de ingyen volt. elmentél? tetszett? (ahogy fent írtad, abból így tűnik ki) akkor meg?????

Előzmény: Andrejja (103)
Andrejja Creative Commons License 2004.06.07 0 0 103
Infók Emilioról ehun:

http://www.romaweb.hu/romaweb/index.jsp?p=sajat&id=emilio

Előzmény: Borzas (102)
Borzas Creative Commons License 2004.06.07 0 0 102
Én nem is szeretem annyira Stinget, hogy valaha is pénzt adtam volna egy rendes koncertért (legutóbb King Crimsonon voltam [now playin The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum), tavaly, ami drága volt, de messze nem annyira, amennyire egy sting lenne), tömegember vagyok aki csak az evribreszjuték-et meg társait ismeri, és hálás vagyok a mocsok szemét kapitalista-globalista mittoménymilyen témobilnak, hogy ingyé' megmutatta nékem szaroslábúnak ezt a kiváló csávót - pedig ez ráadásul nekem túl poppos, meg táncis-fankis-reggis, mer én ocsmány sznob vagyok.

A magyar előadókat pedig taktikusan messze elkerültem. Bosszankodni újságolvasás közben is tudok, ha épp arra van igényem. Aközben meg nem kell odaégett mustáros flekkent meg a fokhagymás lángost (meg a zsírt amiben sült) szagolgatni.

Bájdhavéjj, ki a rák az az Emilio???

Andrejja Creative Commons License 2004.06.07 0 0 101
Szívemből szóltál Bigyó! :) Manapság divat lett cikizni bizonyos dolgokat, ilyenek például a nagy tömegeket megmozgató rendezvények is. Én spec. hülyét tudok kapni az ilyen "kötelességből való" fikázástól, nyafogástól.
Előzmény: __Bigyó__ (100)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.06.07 0 0 100
Andrejjának én is igazat adok. Nincs lehetőségem forintezreket kiadni világsztárok koncertjeire, pedig szívesen megtenném, már csupán nemlétező sznobizmusból is. Viszont tudom nagyon jól, hogy életemben nem lesz lehetőségem elmenni Joe Cocker, Elton John vagy akár Sting koncertjére, akár fizetve, akár nem a jegyet (pedig szívesen elmentem volna Cherre, meg tavaly ősszel a Deep Purple-re is, de mégse... mert drága...). Sőt, valószínűleg nekik nem lesz egyhamar koncertjük nálunk, hiszen Közép-kelet Európába nem jönnek el, elég nekik Bécs (amire szintén kell költeni, ha koncertre, egy éjszaka szállodára számolunk, az útiköltségről nem is beszélve). Nekem mindhárom világsztár zenéje sokat jelent, ha nincs ez a buli, élőben sose hallom őket (az HBO-n ugyan néha van koncert, de ahhoz is komplikált hozzájutni, mivel nincsen ilyen csatornánk). Sting zenéjét azóta hallgatom sűrűbben, mióta megtudtam, hogy idejön. Óriási élmény marad ez a koncert, csakúgy, mint a tavalyi és azelőtti koncertek. Ugyan én is kritizáltam a hangosítást, de az előzenekarokat nem is hallottam, és időközben magamba szálltam és rájöttem, hogy akkora barom vagyok, hogy az hihetetlen. Miért fikáznak a magyarok mindent, ami ingyen van????? Inkább örüljünk, mint majom a farkának, hogy egy ekkora élő legenda, mint Sting eljön, hogy zenéljen, egy akkora tömegnek, amekkora ritkán gyűlik össze, még ingyenbulira is. Evidens, hogy egy ingyenkoncertre (pláne egy olyan igényes előadóéra, mint Sting) nemcsak az értelmesebbje megy el, de nekem maga az óriási dolog volt, hogy a kivetítőn látom (fáziskéséssel ugyan) és hallom Stinget. Vagy Eltohn Johnt, vagy Joe Cockert. Szerintem szálljunk mélyen magunkba és csapdossuk a seggünket a földhöz, még mielőtt fikáznánk a T-mobile-t. És jelezzen vissza az, akinek havonta van 10-15 ezre arra, hogy világsztárokat nézzen...
Előzmény: Andrejja (99)
Andrejja Creative Commons License 2004.06.07 0 0 99
Köszi! :) Akkor természetesen ott "kellett" lennie Gesztinek. A "bigiribappa" szerintem bőven belefért, aki ott volt anno a Jazz+Az búcsúkoncerten, az tudja, hogy ott mekkora sikere volt a számnak (ami amúgy eredetiben az US3 Cantaloop-ja) Szerintem vérprofi volt az egész Témobájlos reklámkampány. a koncert meg az összes hibája ellenére igensi jó volt, és nem szeretem ha lebunkóznak csak azért, mert kimentem egy olyan ingyenes koncertre,amit normális esetben valószínűleg nem tudnék megfizetni.
Előzmény: CsFeco (98)
CsFeco Creative Commons License 2004.06.07 0 0 98
Ez valóban így van.
Előzmény: Andrejja (81)
valleyboy Creative Commons License 2004.06.07 0 0 97
én azt mondom, hogy aki kiment az megérdemli a hangosítást, a kivetítőt, a vip páholyt és a közönség összetételét is. mert ezt mind előre lehetett tudni. meg a kordont és a bkv-t is. vagy ti hol éltek egyébként?
a sting fiút pedig nem kell félteni az ilyesmitől, játszott ő már afrikában is, ez pedig elég közel volt ahhoz. itt is sok a sötét arc, és mindenki éhezik. szóval ne reklamáljatok, hanem örüljetek és frizbizzetek. különben is, hol marad az erkölcsi tartás, hogy "ajándék lónak ne nézd a fogát" meg ilyesmi... ingyenélő kapzsi banda!
UPé Creative Commons License 2004.06.07 0 0 96
ezek szerint koncertekre sem járhatsz sokat, ha te a színpad mögé állsz és nem elé:):)
Előzmény: Winson_76 (89)
UPé Creative Commons License 2004.06.07 0 0 95
mindenki itt azt írja, hogy szar volt az egész gesztistül, megasztárostul... (stinget persze nem bántom, mert ő nem tehet róla). hát persze, hogy szar volt. nem volt ez más, mint egy RTL Klub - T-Mobile közös Road Show!!! mit vártok egy ilyentől, amikor az országot járják egész nyáron át és ingyen dzsámburikat csinálnak. nézzétek meg, hogy azokra is milyen emberek járnak. na, hát nekik pont ez a szar kell gesztistül, frizbistül és helikopterestül. még jó hogy nem volt dzsesszi dzsémsz és való világ ági "everybody"-ja.
nem szabadott volna stinget ilyen ingyenes buliba rángatni. oké, egy BS koncertért most biztos min. 8-9 ezret ki kellet volna perkálni, de akik megfizetik azt, azok tuti a stingért mennek és nem a frizbikért és az "every breath you take"-ért, amit ugye csak puff daddy-től ismernek csak.

Borzas Creative Commons License 2004.06.07 0 0 94
ja, valszeg ez a megoldás. azért szinkronizálhatták volna képpel.
Előzmény: Ráphul (91)
EasyFriend Creative Commons License 2004.06.07 0 0 93
A BND _felvételről_ ment. A t. "szakírók" nem tudják megkülönböztetni Stinget egy CD-lejátszótól.
Előzmény: __Bigyó__ (90)
csirketojas Creative Commons License 2004.06.07 0 0 92
Egy 5 honapos pocaklakoval a hasamban + a ferjemmel mi is nekivagtunk (bar elegge ovatosan es aggodva :-) ). Az Oktogontol gyalog setaltunk a Hosok terere, nem akartunk a foldalattin a tomeg miatt reszkirozni. A Hosok teren dobbentunk, hogy az altalunk logikusnak gondoltakkal ellentetben forditva allt a szinpad. Elindultunk a Dozsa Gy. uton a szinpad fele, de a rendorok visszaforditottak, azt mondtak, probalkozzunk a Koos K. setanyon. Atgyalogoltunk, de ott is kordonba utkoztunk, es onnan is elkuldtek minket. Visszagyalogoltunk a Dozsa Gy. utra, ott senki nem tudta elmondani, hoyg lehet a tomegnek fenntartott reszre jutni, igy birka modjara bealltunk a kis utcak fele vonulo nepvandorlasba. Vegul masfel oras gyalogturank utan a Damjanich-Dozsa Gy. ut keresztezodesenel ragadtunk le, es eppen a STING koncert kezdetere ertunk oda.
Az emberek korulottunk csalodottan vettek tudomasul, hogy latni is csak max. a kivetitot lehet, a szinpadot a kivetitok es a fak takarjak, a hang az ingencsak gyengecske, a kivetito kepe nincs osszhangban a hallott zenevel, a tomeg inkabb sorozott es dumalt es halalra unta magat. :-( Nehany kisgyerek kulon extradmusort adott, paran a biciklijukkel a fejuk folott tartva igyekeztek atvagni a tomegen, az ertuk valo drukkolas sokunkat lekotott, mint ahogy az is, milyen hatalmas farolasokat csinalt a leghajo a fejunk felett...na meg hoyg a TOI TOI WC-k tetejen ucsorgo emberek alatt mikor szakad be a teto...
CSalodottan vettuk tudomasul, hogy ez bizony nagyon hasonlit ahhoz, mintha egy rossz minosegu TV-n neznenk valamit egy tomegnyomorban, es minosegileg igen messze van egy fizetos koncerttol. A szervezok sem alltak a helyzet magaslatan, es szegeny STING a lelket kilehelhette volna ilyen nezok elott, azt se nagyon erdekelt volna senkit. :-(
Igy mi 40 perc utan hazafele vettuk az iranyt, sok szaz mas nezovel egyutt. KAr, pedig talan tobbet is ki lehetett volna hozni egy ilyen esemenybol. Soha tobbet T-Mobile nap! :-(((

Cst.

Ráphul Creative Commons License 2004.06.07 0 0 91
Hi!
Lehet, hogy hülyeség, de szerintem oda késleltetve viszik a hangot, hogy ne akadjon össze azzal, ami a szinpadról jön. A képnél is meg lehetett volna csinálni, de nem szarakodtak vele...
Előzmény: Borzas (86)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.06.07 0 0 90
A második szám az Inside volt.
mondja nekem valaki, hogy a Thousand years után már nem énekelt semmit, mert ha tényleg lemaradtam a Brand new dayről, akkor kissé hisztis leszek. már az origo is ezzel jön.
Előzmény: Winson_76 (89)
Winson_76 Creative Commons License 2004.06.07 0 0 89
Sziasztok!

Valaki le tudná írni a szombati Sting koncert számait sorrendben. Egész pontosan a 2. szám érdekelne. Előre is köszönöm.

Azt hiszem haoy innem is látszik nem vagyok nagy Sting rajongó, elmentem mert hát ugye ingyenes. Maximálisam nem bántam meg kb. 300 méterrel álltam színpad mögött talán az 5. kivetítő mögött egy kicsivel. Mellentünk volt egy halgfal a hangzás szerintem egészen jó volt, teljesen élvezehető. A koncert minősége, a zenészek profizmusa szerintem káprázatos volt.
Természetesen körülöttünk is álltak olyanok akiket nemérdekelt azene vagy mást vártak másfé óraután körülöttünk fogytak az emberek. De aki figyelt az egy szenzzációs élménnyel gazdagodott.

chait Creative Commons License 2004.06.07 0 0 88
300-340 m/s, lenyegtelen, 500e birka kozegeben meg ugyse mertek ki pontosan :)
Előzmény: Borzas (86)
terminato Creative Commons License 2004.06.07 0 0 87
Sting-koncert – alulról, oldalról, hátulról. Szervezésből elégtelen

„Szabad vagyok, mondta a majom a rácsnak, én nem, mondta a rács, engem majmok közé zártak.”

Csak a léghajó volt a helyzet magaslatán: időben (18 óra) érkezett, méltóságteljesen körözött, nem zavarta a koncertet helikopter módjára, nem bámult a kordon mögül, és szépen kivilágították.
Koncerbeszámoló: www.papirusz.hu

Borzas Creative Commons License 2004.06.07 0 0 86
az oké, én is ezzel magyaráztam, de én a szinte közvetlenül hangflak mögött ááltam, oda a madzagon ment a hang. az audio-kábel lassabb?:)))

egyébként 340 méterenként 1 s. ha jól emléksem.

Előzmény: chait (83)
ataman Creative Commons License 2004.06.06 0 0 85
Sziasztok!

A Magyar Sting Levelezőlista és Fanklub nevében szombaton a koncert előtt sikerült személyesen Sting kezébe adnunk a 200 rajongói üzenetet és 78 fényképet tartalmazó Fanbook ajándékot a Backstage-ben, aki a lehetőségekhez mérten érdeklődve, sőt még percekkel később is kíváncsian lapozgatta a 150 oldalas könyvet! A Metro-különszámban erről az akcióról olvashattatok már. A héten a találkozóról valamint a koncertrők napról-napra több infót, fényképet, review-t, letölthető dolgot találhattok meg a magyar Sting honlapon:

www.sting.hu

üdv: Attis

EasyFriend Creative Commons License 2004.06.06 0 0 84
Jézusom, most megláttam a tévében a magyar sztárokat, akikről tegnap lemaradtam. Geszti...!
chait Creative Commons License 2004.06.06 0 0 83
birom a beszolasokat hogy a kep sietett. hamarabb lattad a kivetiton mint a szinpadon? hang kesik, nemcsoda, 300 meterenkent ugye 1 masodpercet, akik leghatul altak azoknak talan meg 4 masodpercet.

tobb kivetito, kis hangero, no akkor meg visszhang

Csiperke Panni Creative Commons License 2004.06.06 0 0 82
Én tegnap egy órától kinn voltam. Senki nem ír itt arról, hogy talán fél kettőtől próbált Sting, állítgatták a hangosítást, és kb komolyan mondom , volt olyan jó a másfél-két órás próba, mint az esti koncert:)
(Bár kellett vagy egy fél óra, mire felfigyeltem, hogy élőben nyomja és ott van ő is a próbán, nem csak a hangosítást próbálgatják a technikusok.)

Jah, sokan voltak.
Jah, lehet nem a legjobb koncert volt ever.
Jah, rosszult szervezett volt.
Jah, gázosak voltak a magyarok (Pélyi Barnához csak annyit, lehet jazz-akármilyen-akárki, akkor is erőltetteten lazáskodott fenn tegnap).
Jah, lettek rosszul, voltak unatkozó 50esek köröttünk is.
De nekem így is megérte nyolc órát dekkolni kinn:))

Andrejja Creative Commons License 2004.06.06 0 0 81
No, akkor nem én álmodtam, tényleg a Geszti keze lehet a Témobájl marketingjében :) Nem tudjátok pontosan, hogy mi köze van hozzá? Én aszontam, hogy a Geszti reklámügynöksége, az @rc csinálta a T.M. reklámkampányát. Persze ez lehet, hogy hülyeség.
Előzmény: Kőkapu (80)
Kőkapu Creative Commons License 2004.06.06 0 0 80
Sziasztok!

Hogy mit keresett ott Geszti?
Ha jól tévedek ő a Westelnél, vagy mostmár a T-mobile-nál dolgozik. Külön irodája is van :-)) Biztosan ő a marketinges főmufti :-)

Index: a Cher koncertről elég jót írtak, magam is meglepődtem. Mondjuk szuper is volt a spiné :-)

Tegnap én amúgy nem voltam.
Szeretem a tömeget, de nem az ekkorát.
Ráadásul szeretem Stinget, és úgy gondolom az ő zenéje nem egy ilyen rendezvényre való.

hbe Creative Commons License 2004.06.06 0 0 79
Az Aréna büfé is kaszált akkoriban rendesen, pedig igen rossz és drága sört mértek.
Előzmény: __Bigyó__ (78)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.06.06 0 0 78
na, ebben vitázhatunk... ugyan a Placebo nem akkora név nálunk, meg nem is Sting-kaliberűek, de az ő szeptemberi koncertjük előtt a Sugarloaf volt, akik akkoriban váltottak énekesnőt... hát azt hiszem, finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy a közönség fele tüntetően kivonult a pecsa elég cigizni. mi kintről hallgattuk, nem értettük, mi ez a tömeg kint és a bentlévők száma miért csappant meg...
Vega Zsuzsi csendesülős... sajna nem ide való:(
Előzmény: hbe (77)
hbe Creative Commons License 2004.06.06 0 0 77
Előzenekar-választásban és megérdemelt fogadtatásban a Deep Purple előtti Hooligans szerintem eddig a negatív csúcs.
Előzmény: Cry Wolf (76)
Cry Wolf Creative Commons License 2004.06.06 0 0 76
Hello mindenki!
Sting fantasztikus volt!A magyarok?Te jó ég!!!!!!BORZALMASAK VOLTAK!!!!!(enyhe kifejezéssel) Geszti + a Funky-Funky szövege,azt hittem fogok egy téglát és fejbevágom!Pocsék volt,egyszóval.Suzanne Vegán majdnem elaludtam,és az a majdnem egy órás reklám,a Heinekenes reklámot 8-szor adták,számoltam!Ja igen!Pély Barna?Fújj,nem tudom,kinek képzeli magát?!Pár éve,mikor az Alphavile M.o.-n koncertezett,a United volt az előzenekar,és enyhén leégtek,mármint a United.Kifütyülték őket,úgyhogy Pély Barna,elbujdoshatna!
De megérte,hisz´ Stinget nem mindennap lehet látni itthom,élőben,ingyen!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!