Keresés

Részletes keresés

Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 235
Zúristen! Hogy fogok aludni ma éjjel ezek után!?

Előzmény: Fortissimo (234)
Fortissimo Creative Commons License 2004.05.16 0 0 234
elemes Creative Commons License 2004.05.16 0 0 233
Ostap kartacs,

amikor a W450 indult (nem 93-ban volt az :-), meg nem latszott, mekkora buli lesz a mobil. par tizezres elofizetoi bazist terveztek, es a 60-as telefonok fokent az elerhetetlen vezetekes telefont potoltak. mobilnak is csak mersekelten voltak nevezhetoek a sulyos aktataska meretu keszulekek.

Előzmény: Törölt nick (230)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 232
Aha. Nem tudod, hogy volt-e másik jelentkező, de ha volt is, biztos elhajtották. Aha.

Jobb, ha tőlem tudod: nem volt. Mindenki utólag okos.

Előzmény: Törölt nick (230)
nyman Creative Commons License 2004.05.16 0 0 231
"Ez a PFÁSZ részéről kapitális hiba volt. Inkább örűlni kellene, hogy a törvényeink olyanok amilyenek, mivel ezért más országokban nem lelépési pénz, hanem bírság járna".

BAUMAG-Balhé:Azé' ez vicces lenne topikbol idemasolnam Czibók Kálmán hozzaszolasat. Meg valasz nem jott ra, de en is kivancsian varom.

"Eddig nem szóltam Baumag-ügyben csak figyelgettem.

Lenne egy kérdésem.
Ha jól értelmeztem, akkor a PSZAF-nek nem volt törvényi felhatalmazása arra, hogy a befektetési szövetkezeteket vizsgálja. Ennek ellenére mégis megtette, bizonyos mértékben.

Mégis most - politikai okokból és kampányfogásként - a PSZAF-et b@syagatja.

Miért?

Volna egy megjegyzésem is.
Haa valakit átvernek, ott bizonyos részben az átvert is sáros. Vagy a baleksága miatt, vagy a kellő körültekinttés hiánya miatt.
Kellene minden emberben lennie egy egészséges bizalmatlanságnak, főleg ha a pénzéről van szó
.

Előzmény: mikisoft (216)
Luby Creative Commons License 2004.05.16 0 0 229
mikisoft!
Köszönöm a minősítést. Ha valaki mérlegelni tudja szellemi képességeimet, akkor az nyilván Te vagy. Azt írsz rólam, amit akarsz.Ha belépek a netre, akkor vállalnom kell azt is, hogy ítészek vannak közöttünk.
Ami szakmai szempontból megjelent a soraidban, arra utal, hogy ismereteidet a kormánypropagandából szerzed. Nyilván útban van Szász, hiszen az ő apparátusa hívta fel a figyelmet a Pannonplast-ügyre.Ebből kinőtt a K&H-ügy, ami azért mégiscsak pimasszág, amikor mindent olyan jól elrendeztek az urak...Ja, és ha van egy Farkas elvtárs, akkor majd bizonyítja a jó öreg Kovács papa a magányos elkövető elméletét, mely még a FIDESZ időkben történt!!(Kulcsár), nem érdeklődik, mint ez az erőszakos Demeter a telefonlehallgatások jegyzőkönyve után. Annyira kilóg a lóláb, hogy az ilyen buta emberek, mint én kiakadnak rajta.
Az olyan okosak, mint Te nem fogják fel, hogy az urak a mienket lopják, és tolvajt kiáltanak. Még szerencséd, hogy Te okos vagy. Azért ne várd, hogy irigyeljem a képességeidet. Ez a lufi is kipukkad, mint az egész hangosan beharangozott kelleráj,- minden pert elveszít. És nem a Polt miatt, hiszen ő nem adhat utasítást a független bíróságoknak. Azért költött a takarékos állam több milliárdot a kellerájra, hogy szerezzen valami felhasznmálható bizonyítékot az előző kormány törvénysértéseire. Nagyon kínos, hogy hamarabb vádaskodtak, mint kellett volna. Se bűnös, se az adófizetők pénze, csak a nagy és drága beégés. Most majd így működik a KSH, a Pénzügyi Felügyelet. Gondolkodj, ha már olyan okos vagy, nem fog fájni, csak szokatlan lesz!
Luby, aki Gábor
Jroux Creative Commons License 2004.05.16 0 0 228
Előzőleg többen felháborodtak Szász Károly magas jövedelmén. Én Csányi példáján kerestem azt a produktumot ami ilyen megajövedelmeket eredményez. (Bár Erős János az igazi példa)
Ha ez más zsebében való turkálás, akkor Szász Károly esetében is az, úgyhogy ne tegyétek.
Nyilván azok a személyek akik ilyen illetményt állapítottak meg (és nemcsak a PSZÁF-ra gondolok, hanem pl. az MFB-re is), tudják hogy az ilyen funkció ellátásához mekkora mennyiségű és bonyolultságú munkát kell elvégezni.
Előzmény: RogerWilco (210)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 227
Ők akkor lopták valahol a frekit?
Előzmény: Törölt nick (225)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 224
Ej no, működik a conspiracy theory?

És ha bukták lesznek, az miért baj? Hulljon a férgese, jobbról is, balról is.

Pacsit ügyében nem volnák ilyen 6ározott, attól, hogy a munkatársai ellenzik, még lehetett igaza is. A tőzsde pedig magáncég, oda nem az állam rak embereket. Megnézik a tőzsdetulajdonosok, hogy kit fogadnak el, mert a zsebükre mehet a dolog. Elfogadták. Passz.

Előzmény: Törölt nick (220)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 223
És ki gátolt meg bárki mást '93 táján, hogy 450-es mobilt alapítson? Senki.

Csúf dolog monopóliummal vádolni valakit, aki egyedül vág neki egy akkor még nagyon kockázatos piacnak.

Előzmény: Törölt nick (219)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.05.16 0 0 222
Azért olyan nagy gáz nincs.
Vettek valszeg 3-4 iratmegsemmisítőt...
Előzmény: Probatbicol (218)
RogerWilco Creative Commons License 2004.05.16 0 0 221
Bár egyre offabb, de azért pl. egy Westel-Vodafon árháború kimenetele enyhén szólva is kétesélyes...
Előzmény: Törölt nick (219)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 218
Elég árulkodó volt az a heves, viperaszerű reagálás, amivel az ombudsman torkának ugrottak. Nagy-nagy takargatnivalók vannak ottan, foshatnak, hogy mi lesz, ha kiderülnek ezek a dolgok, ezért visítanak annyira Szász miatt.
Előzmény: mikisoft (216)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 217
BTW: a Westel miért van monopolhelyzetben?
Előzmény: Törölt nick (205)
mikisoft Creative Commons License 2004.05.16 0 0 216
Kedves Luby aki buta! Az igazi kérdés az, hogy megér-e az adófizetőknek 80 milliót, hogy a kisbefektetők esetleg ezek után ne bukjanak 40 milliárdot? Lásd BAUMAG ügy.
Ez a PFÁSZ részéről kapitális hiba volt. Inkább örűlni kellene, hogy a törvényeink olyanok amilyenek, mivel ezért más országokban nem lelépési pénz, hanem bírság járna.
Előzmény: Luby (209)
mikisoft Creative Commons License 2004.05.16 0 0 215
Napi 600 millió az OTP nyeresége!
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 214
Sajnos a Rockefeller pünkt nem ért rá, hogy átvegye az OTP vezetését. Nekünk ilyen kimosakodott lókupecek jutottak.

De ott, ahol egy Boros Imre, egy Töröcskei meg mások "bankárok" lehettek, ott a Csányi kifejezetten üdítő színfolt.

Amúgy pedig a bankokat nem a jótékonykodásra alapozzák (híreim szerint) - minden bank annyit enged meg magának, amennyit a piac eltűr. Eriggy át másikhoz.

Előzmény: Törölt nick (213)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 212
Akkor most mi is a bajod?
Előzmény: Törölt nick (208)
RogerWilco Creative Commons License 2004.05.16 0 0 211
Nem sokkal lejjebb valamelyik jobbos olvtárs kifejtette, hogy ez nem is az adófizetök pénze, mert a PSZÁF nincs is a ktsgvetésben, saját bevételeiböl gazdálkodik. Töled azt hallom, az adófizetök pénze. Melyikötöknek higgyek? :-)

A hatalmi centralizációt egy másik párt és vezetöje végezte/-zi. (mond neked az a szó valamit, hogy kancellária? Volt egy kormány ahol ez a minisztériumok felett állt. A magyar alkotmány pedig nem is ismer ilyen szervezetet.) Most hogy csak pártján belül teheti, ott teszi. Amikor kormányon volt, akkor ott tette.

Előzmény: Luby (209)
RogerWilco Creative Commons License 2004.05.16 0 0 210
Bár a munkateljesítményröl én egy kukkot sem írtam, az ügyfelekkel foglalkozó kap fizetést, nem? (az egyéb ösztönzökröl elképzelésem sincs, milyenek, mennyire eredményhez kötöttek)

Ha nem tetszik az OTP vezér fizetése, vegyél 2 db OTP részvényt (elég 1 db is), menj el a közgyülésre és tulajdonosként tedd szóvá, tegyél javaslatot alacsonyabb fizetésre. Ha a többi tulajdonos egyetért veled, nem lesz akkora a fizetése. Nem dumálni kell, ha valami nem tetszik, hanem tenni valamit (azon felül, hogy más zsebében turkálunk)

Előzmény: Jroux (198)
Luby Creative Commons License 2004.05.16 0 0 209
Csak a topicnyitó mondatra. Nem Szász mártírkodhat ebben az esetben , hanem ténylegesen mártírok a magyar adófizetők. Úgy járunk ezzel is, mint a KSH-s főnök leváltásával, egyszerre egészen mások lettek a mutatók. Ebben az esetben pedig MP. barátja pontosan fogja naprakészen tudni, hogy miről szabad beszélnie, mit kell ellenőriznie, mit szabad kifogásolnia. Szegény megvezetett nettársaim, mikor veszitek észre, hogy itt egy erőből történő hatalmi centralizáció folyik, melynek már nincs köze a demokratikus működéshez?
És erre nem válasz az, hogy bezzeg a FIDESz. Most nem a FIDESZ-ről van szó, bár tényleg úgy viselkedik időnként az MSZP, mintha ellenzékben lenne. Egy rossz ellenzék lenne. Visszafelé muitogat két év után Olyan két év után, amikor minden makromutató folyamatosan romlott. Ugye ez mindenkiszámára egyértelmű?
Szóval, nem Szász a mártír. A nyolcvanmillió tényleg qurva sok. De megéri az adófizetők pénzéből a hatalomnak, hogy egy bábot ültessen oda, ennek a kormánynak a kreatúráját. Mert csak erről lehet szó. Más oka mi lenne?
Ugyanezt megkisérelték a rádió elnöknőjével, a legfőbb ügyésszel és így tovább. Nyomulnak az urak(?).Nem tűnik fel pirinyóagyú barátaim?
Üdv.: Luby, aki Gábor
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 207
Ez egyszerűen nem így van.

Ilyen hatalmas vállalatokban rengeteget kell dolgoznia és produkálnia a menedzsernek (csapatépítés, koncepciók, goodwill).

Lehet őket utálni, de maflaság lebecsülni azt a képességet, amit egy ilyen áttekinthetetlen szervezet vezetése megkövetel.

Előzmény: Törölt nick (205)
elemes Creative Commons License 2004.05.16 0 0 206
ne becsuld le ezen manegerek kepessegeit. minden szoc orszagban volt OTP kaliberu es helyzetu bank. hol vannak ezek...? nemelyiket mar megvasarolta az OTP :-)

sugar es straub pedig egyszeruen a tulajdonosok (== a nemet allam) erdekeit kepviselik. elismeresre melto hatekonysaggal :-(

Előzmény: Törölt nick (205)
elemes Creative Commons License 2004.05.16 0 0 204
ez a hir is jol illeszkedik abba a sorba, amellyel tavaly aprilis ota probaljak lejaratni szasz karolyt (ha mar a K&H botrany leleplezodeset nem sikerult megelozni).

egyebkent meg indifferens, nem kozpenzbol kapja a vegkielegiteset.

Előzmény: Probatbicol (-)
elemes Creative Commons License 2004.05.16 0 0 203
Ez nyilvánvaló butaság, hiszen a modern nagyvállalatok piaci eredménye egyre nagyobb mértékben menedzselés-függő.

na ezert kellene nagyon gyorsan parkolopalyara allitani medgyessyt is valami ertelmes miniszterelnokot allitani, mert mi (adofizetok) isszuk meg a levet.

Előzmény: Probatbicol (202)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 202
Na ne viccelődjünk már. Ha te most azt akarod mondani, hogy a K-Európa egyik legnagyobb magánbankját több, mint tíz éve vezető embernek nincs köze alapvetően a bank sikereihez, akkor nincs miről diskurálni.

Ez olyan, mint ha azt mondanánk, hogy a Westel sikereihez nincs köze Sugárnak, a Trigránitéhoz Demjánnak, stb. Ez nyilvánvaló butaság, hiszen a modern nagyvállalatok piaci eredménye egyre nagyobb mértékben menedzselés-függő. Éppen ezért követelhetnek jószerivel akkora fizetést, amilyet csak akarnak, hiszen az még mindig csak a töredéke az általuk elért profitnak.

Előzmény: Törölt nick (200)
halford Creative Commons License 2004.05.16 0 0 201
kevés alkalmazott miatt volt már olyan, hogy másfél órát kellett várnom a pultnál valami ügyintézésre

Válts bankot!:)

Mi is azt tettük.Azóta nincs sorbanállás,bármelyik fiókba is térünk be.A környezet is kulturáltabb,meg a bizt.őr is:),meg minden.
(Többnyire azért ugyanabba a fiókba szokunk betérni).
:-)

Előzmény: Törölt nick (200)
Probatbicol Creative Commons License 2004.05.16 0 0 199
Ez nagyon komcsi ízű szöveg.
Előzmény: Jroux (198)
Jroux Creative Commons License 2004.05.16 0 0 198
Akkor az 50-szeres munkateljesítménytöbblet érvényes mondjuk egy röntgenorvos viszonylatában is. Mert vessük össze egy kórház és az OTP nyereségességét. Gondolom persze, hogy az OTP nyereségét nem egyedül a vezérigazgató termeli ki. Kiváncsi lennék az arányra az OTP-nél egy olyan dolgozó esetében, aki az ügyféltérben az ügyfelekkel foglalkozik. Ő hogyan részesül ebből a nagy nyereségből?
Előzmény: RogerWilco (195)
halford Creative Commons License 2004.05.16 0 0 197
Mekkora pénzforgalmat-kezelést bonyolít le az OTP és mondjuk a BÉT naponta.Érdemes megnézni.
Előzmény: Jroux (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!