Keresés

Részletes keresés

vposzka Creative Commons License 2013.01.28 0 0 8541

Nem én voltam!De van sejtésem! 

Előzmény: sasmadár77 (8540)
sasmadár77 Creative Commons License 2013.01.27 0 0 8540

Ki volt az a tag, akivel pálinkáztunk tegnap Tamásiban a benzinkúton? Taxival volt, fekete dzsekién arannyal volt valami írva? Az ő kezében is pálinka volt. Búcsúzáskor derült ki, hogy mi Fradi meccsről jövünk Siófokról, ő meg lila:D

P_András Creative Commons License 2013.01.25 0 0 8539

Január   26.         Simontornya  -  Tamási                     10 óra (Kilitin)

Február   2.         Karád  -  Tamási                                14 óra

Február   9.         Tamási  -  Simontornya                      14 óra

Február 13.         UFC Szekszárd U19  -  Tamási           17 óra

Február 16.         Balatoni Vasas  -  Tamási                  15 óra

Február 23.         Dombóvár  -  Tamási                         14 óra

Február 27.         Siófok II  -  Tamási                            18 óra (Még egyeztetés alatt)

Március 9-10. Bajnokság kezdete

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.21 0 0 8538

Brian hétvégi meccse:

FCB_Atika Creative Commons License 2013.01.02 0 0 8537

Boldog Új Évet Kívánok Minden Szurkolónak!

HAJRÁ TAMÁSI!!!

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.31 0 0 8536
Régi szép idők!:-D
Előzmény: Renesz (1689)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 8535

Mindössze ennyi zárszóként:

Előzmény: Törölt nick (8534)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.28 0 0 8534

Mindössze ennyi:

Előzmény: v zsolt (8525)
csj1994 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 8533

Ugye,hogy ugye?!

Mostmár 9000 ember látja, hogy létezünk!:D

csj1994 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 8532

Király, egy 20-30 embert megpróbálok valahogy , azért márciusig még van idő...! 

Vannak azért oylanok ,így másodszorra végiggondolva ,akik bennelennének!

Ha tényleg összetudok szedni annyi embert, akkor pedig valami minimális koreográfiát kikéne találni, szerintem tökjól nézni ki..! 

VISSZATÉÉÉRÜNK. :D

Előzmény: Törölt nick (8531)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.24 0 0 8531
Patent,a dob pedig megvan!!!:-D
Előzmény: csj1994 (8530)
csj1994 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 8530

Rajta leszek a dolgon , bár sajnos az én ismeretségi körömben kevés az az ember, akinek ,ha aztmondanám ,hogy jöjjön szurkolni megtenné! Mikor lesz az első tavaszi hazai meccs?? 

Addigra igyekszem minnél több embert összeszedni ,ha esetleg a dob még megvan, akkor az jó, ha nincs akkor majd szerzek!! A TAMÁSI csapat mindig megérdemli a szurkolást, a SUT halhatatlan!! 

Értelmesebb képet nem találtam :D 

Előzmény: Törölt nick (8529)
Törölt nick Creative Commons License 2012.12.24 0 0 8529

Janek!

Én örülnék a legjobban,ha ismét lenne brigád Tamásiban,de ehhez már Ti fiatalok kellettek,a mi korosztályunk már kiöregedett ebből!(Már csak én maradtam őskövületnek!:()A Te általad emlegett időben mi is,én is kihívtuk a barátainkat a meccsekre,és ezúton tudtuk kinyilvánítani a lokálpatriotizmusunkat,amely által életem egyik legszebb időszakát élhettem meg!Tényleg fantasztikus érzés volt,de tény hogy a csapat akkori eredményessége is kellett a létszám megnövekedéséhez(lásd Fehérvár most),és ahogy nem jöttek az eredmények,úgy maradoztak el az emberek a meccsekről,és nem csak a SUT tagjai,hanem minden korosztály tagjai!Tisztában vagyok azzal,hogy túlságosan is fanatikus vagyok,sok mindent megéltem már a tolnai pályákon,de számomra mégis a mostani CSAPAT a nagybetűs csapat,mert most már nem csak a pénzről szól a foci,és CSAK Tamási környéki játékos szerepel benne!A fiam révén ráadásul még jobban "beleőrültem"a tamási fociba,mert hihetetlen jó érzés látni a gyerekek arcán látni az ŐSZINTE örömet egy régen várt győzelem után a régi mumus ellen,egy megszerzett gól után,egy jól sikerült csel után,valamint azt hogy ilyen fiatalon is milyen egységes csapatot tudnak alkotni!

Egy szóval,Janek szedd össze a brigádot és ismét legyen "rettegett" a SUT a megyében!!

Boldog Karácsonyt Minden Szurkolást Szeretőnek és Családjának!

csj1994 Creative Commons License 2012.12.23 0 0 8528

Sziasztok!!

Kicsit le vagyok maradva, olvasva a fejleményeket...!

Azért nyomon szoktam követni ezt a fórumot, mostanában sokszor megnéztem a videán az indulós videót, és most így 18 éves fejjel eszembejutott egykét gondolat a meccsekkel kapcsolatban!

Mióta fehérváron tanulok aktív részese vagyok a meccseknek [RBD ultras] (bár tudom ,hogy ti más csapattal szimpatizáltok) ,voltam már sok helyen sok meccsen, de bárki bármit mondd, a legjobb dolog volt a saját városom csapatának szurkolni! Igaz 9-10 éves fejjel még nem fogtam fel, de szép lassan rájövök ,hogy micsoda élmény volt az egész!!!

Azt hangulatot, látványt  szurkolást (sokszor hazai/vendég nézőszámot) ami akkor volt, megmerem kockáztatni, sokszor egy NB1-es középcsapat  megirigyelte volna! Az Eger meg az MTK biztos...! Óriási dolog volt, és  hiányzik is ...! Pár éve voltam kint meccsen, de úgy már nem volt az igazi.

Remélem egyszer még átélhetek hasonló hangulatot, szurkolást TAMÁSI meccsen!! A koncertjeimre mindig viszem a TAMÁSI sálat, és még mind a 2 póló megvan! ( mostanra bele is nőttem:D)

ÜDV. Mindenkinek!

Kellemes ünnepeket és boldog új évet!!

ifj. CS.J.

"Mert a mi szívünk sárga-kék,

Tudja már mindenki réges rég,

TAMÁSI FC SZÍVÜNKBEN VAGY ÖRÖKKÉ"  

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.02 0 0 8527

A szurkolók nevében köszönet Neked az elmúlt években,a TAMÁSI focicsapatért nyújtott munkádért,az elért sikerekért,de nekem személy szerint mindennél többet ér,ha egy sportember alázattal viselkedtetik a csapata és a foci iránt,és ebben is maximáléis respect Neked!

Igazából ebben a képben benne van a hitvallásom,ami megegyezik a Tiéddel is:

vposzka Creative Commons License 2012.12.02 0 0 8526

Köszönöm Laci, hogy a munkáddal hozzájárultál a múltbeli sikereinkhez, és köszönöm, hogy sok éven keresztül együtt dolgozhattunk! További sok sportsikert neked!

v zsolt Creative Commons License 2012.12.02 0 0 8525

Sziasztok! Elöször is szeretném elmondani hogy mennyire büszke voltam arra hogy sok éven keresztül a Tamási csapat edzője lehetem! Köszönöm mindenkinek aki támogatott engem és a csapatott, és mind azoknak akik hittek bennem! Hogy tisztán lássunk elmondom hogy nem azért mondtam le mert bárkivel bármi problémám lett volna vagy ilyesmi....hanem mert egyszerüen nem láttam már az értelmét annak hogy 4-5-8 embernek tartsak "edzést"....hogy egy vasárnapi vidéki meccsre 12 fővel utazunk el amibe magamat vagy ép a Cerát is bele kellett számolni hogy meccsek elött a dám indulásnál kellett telefonálgatni hogy " ne haragudj nem lenne kedved mecsre jönni....." hogy edzésre menet kifelé látom hogy "futbalisták" sétálnak kézenfogva barátnőjükkel 3/4 6-kor de edzésre nem tudnak kijönni.....és még intenek is....tehát ezek a dolgok vették el a kedvemet annyira hogy már nem éreztem azt a motiváltságot azt az örömet amit ez az egyesület adott sok éven keresztül amit az ered mények igazoltak....mikor még volt csapat....volt szurkolás....és volt értelme! Ma nár sajnos rossz volt nézni hogy egy hazai meccsre több vidéki szurkoló jött mint Tamási és hogy hangosabak voltak mint az a púr hűséges tamási szurkoló....persze nem hibáztatom őket hisz a mostani csapat eredményei nem néző csalógatók voltak....bár talán bár kicsivel több a csapatnak is segitett ez nem lehet az ok az olyan eredményekre amiket a csapat produkált! Remélem hogy a Tamási csapat hamarosan újra a régi fényében fog ragyogni és eredményes lesz....ehhez kivánok a vezetőségnek az új edzőnek és a szurkolóknak sok sikert! Mégegyszer mindenkinek köszönöm! Sziasztok! Molnár László

schmidtb Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8524

Tudod jól, hogy mennék, ha lenne rá időm - legalább a hazaiakra.

Amikor meg próbálok időt szakítani rá, akkor általában közbejön egy-egy hétvégi bíráskodás... azt meg nem tehetem meg, hogy visszautasítsam. Ez van, de majd lesz másként is - remélem!

Előzmény: Törölt nick (8521)
schmidtb Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8523

Igazad van. Nem akartam ennyire vesézni a dolgot, ezért is írtam pl. a Pájer Tomira, hogy tulajdonképpen saját nevelésnek tekinthető, az emllett hogy regölyi.

Alapvetően nem is ez a lényeg. Félre értetted a korábbi megjegyzésemet, mert félreérthetően fogalmaztam. A mondandóm lényege az NB3-mal idekerült és az NB3 időszak végeztével köddé vált játékosokra vonatkozott, őket tekintem "légiósnak".

Üdv.

(Na, végre a Topicban is van egy kis csevegés. Nem csak a száraz tények a mérkőzések előtt/után :)) )

Előzmény: Dönödli (8522)
Dönödli Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8522

Én csak két embert Számolnék légiósnak a Bogyót és Tutajt (D a tutaj is ittragadt tehát "befogadta a közeg"). Ha a szomszéd falubó érkező gyerekek légiósoknak veszed (Juhász testvérek, Payer Tomi) - mert én nem veszem őket annak - akkor a mai csapatban is van annyi "légiós" (Rajna Peti, Kovács Peti, Tóth Roland, Makláry Dávid, Balogh Bálint), ők is a környező falvakban laknak.

A többivel amit írtál egyetértek én is.

Előzmény: schmidtb (8520)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8521

Szívemből szóltál!

Épp ezért kellene most kijárni a nézőknek,mert nincsenek zsoldosok,és tamásiak játszanak,függetlenül hogy nem nyerjük magunkat tönkre!:)

Az idegenbeli meccsekre már nem is görcsölök,nem telefonálok el nagy összegeket,mint régen hogy felhívjak mindenkit egyesével,hogy gyere már meccsre,mert a NAGY Tamási játszik idegenben!Elfogadtam,hogy már nem fontos nekik,Nektek!De hogy hazai meccsre nem lehet kijönni,azt tényleg nem értem meg!

A mostani csapatba egy kis felelősségtudatot kellene beleinjektálni,hogy igenis érezzenek tragédiának minden vesztes meccset,és a következő meccsre annál is inkább hangulatban készüljenek,ami által kijavítják a múlt heti fiaskót!Én bízok bennük,és őszintén gondolom,hogy jövőre a bajnoki dobogón kellene lennünk!

MINDÖRÖKKÉ Tamási!

Előzmény: schmidtb (8520)
schmidtb Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8520

Ha jól számolom akkor öt (Pájer Tomival együtt - de ő saját nevelés, az ifiből került fel), de ha a mai dátumot nézem, akkor csak három, mivel a Tutaj és a Juhász Pisti is Tamásiban élnek a mai napig.

Éppen ez volt az A Csapat, amit mai napig nagyon nagyra becsülök pont azért, mert néhány légióssal torony magasan bajnokságot nyert! Azt is tudom, hogy az NB3 indulásunk idején került ide sok játékos és többek ekkor kerültek ki a Bajnokcsapat keretéből, mert kötelező volt fiatalokat játszatni és így már nem fértek fel a padra. Sajnáltam is, akkor sem tartottam ezt korrektnek! Persze az eredményeknek, meg a szép focinak örült az ember. Ezzel együtt, ahogy romlott a háttér, úgy romlott a foci minősége is. (Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem)

Most van egy épülő csapatunk, aminek a magját tudtommal Tamási ifisták, illetve felnőtt keretbe átkerült játékosok adják. Ennek én személy szerint örülök. Remélem pár év múlva hasonló sikereket érnek el, mint a 2003-2004-es Bajnokcsapat!

Előzmény: P_András (8519)
P_András Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8519

Akkor ez nem Tamási csapat volt? Hány légiós volt benne Balázs?

Előzmény: schmidtb (8516)
vposzka Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8518

Meg a néző is kicsit sok volt! Most totális érdektelenség!

Előzmény: schmidtb (8516)
tamásiviola Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8517

A mérkőzés jegyzőkönyve:

http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=635291

schmidtb Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8516

Hát igen, erről a gollövők névsoráról eszembe jutott a "Tálas Zoli a nők bálványa" című költemény a nem túl régi múltból. Szép időszak volt, de az a mostani csapat inkább A Tamási Csapat! Akkor kicsit sok volt a légiós...

Előzmény: FCB_Atika (8515)
FCB_Atika Creative Commons License 2012.11.11 0 0 8515

13.forduló

Majos SE - Tamási 2009 FC. 6-1. (3-1).

Játékvezető:Kövesdi Roland 

Gólszerzők: Tálas Z. 2, György A. 2, Czékmány B. Pechár Cs. ill. Baranyai D.

Előzmény: FCB_Atika (8514)
FCB_Atika Creative Commons License 2012.11.08 0 0 8514

2012.11.11. Vasárnap 13.30

13.forduló

Majos SE - Tamási 2009 FC.

Játékvezető:Kövesdi Roland   Asszisztensek: Szincsák László, Varga Balázs.

Jó szurkolást,Hajrá Tamási!

FCB_Atika Creative Commons License 2012.11.05 0 0 8513

Tamási 2009 FC - Kölesd SE 0-3.

Játékvezető: Bíró Roland 

Gólszerző: Bodó J. 3.

2012.11.11. Vasárnap 13.30

Majos SE - Tamási 2009 FC.

Jó szurkolást,Hajrá Tamási!

Előzmény: FCB_Atika (8512)
FCB_Atika Creative Commons License 2012.11.01 0 0 8512

2012.11.03. Szombat 13.30

Tamási 2009 FC - Kölesd SE

Játékvezető: Bíró Roland     Asszisztensek: Tamás Lajos, Szabó Péter.

Jó szurkolást,Hajrá Tamási!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!