Keresés

Részletes keresés

mmonster Creative Commons License 2004.05.04 0 0 6
ma reggel ezzel kapcsolatban irtam egy levelet az info@axelero.hu-ra:

kedves draga aranyos axer
hetfo 0:30kor benyomom a gepet, nuku internet. hivom 1234-et nuku ugyfelszolgalat.
hetfo ebredes utan: nuku internet, hivom 1234et mire vegre folveszi valaki megjon a net, elnezest kerek es lerakom, abban a pillanatban nincs net
hetfo tovabbi probalkozasokkor sem volt net (estefele 1234 vegre bemondja valami gebasz van egyes teruleteken), ma reggel szinten nem volt net (szerintem az 1234et tegyek emeltdijassa, igy azon is akaszthatnanak egy kis penzt)
ha mar tegnap tudott volt, hogy szar van a palacsintaban mara mi a halal faszaert nem lehetett megcsinalni.
reggel beszeltem ocsemmel, azt mondja o mar 7vegen sem tudott netezni (akkor nem voltam otthon en azert nem vettem eszre)
a szerzodest nem olvastam el csak atfutottam, de ott valami kilencvenvalahany %-os rendelkezesre allasi idorol van szo, lehet jobban beleolvasok. mindenesetre szerintem itt mar szerzodes szegesrol van szo az onok reszerol. meg nincs meg egy eve a net de ez mar a masodik bebaszas (egyszer ket napig nem volt levelezes karbantartas miatt, akkor az ax oldalan emlitve volt, hogy ilyen lesz de nem ket nap csak egy fel ejszaka. az meg a masik fele, hogy ki a faszom olvassa az ax oldalat, miert nem lehet az ilyenrol korlevelet kuldeni a kibaszott elofizetonek, biztos ehhez mar esz kene)
az axnak van a legdragabb adslje, szart olcsobban is kapok. ha meg akarjak tartani az ugyfeleket, kerem ne basszak az anyjukat egy hiban 3 napig, mert lassan mar anyagi hatranyom szarmazik abbol, hogy otthon nincs netem.
a kovetkezo ilyenre semmisnek tekintem a szerzodesunket, es nem fizetem a dijat, kapcsoljak ki a szarjukat. addig is remenykedve a valtozasban es a delutanra megjavulo netben tovabbi jo munkat kivanok

eddig nem valaszoltak :)
amugy neked mar jo?

Előzmény: Törőlt_nick (5)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.05.02 0 0 5
íme:

Előzmény: Törőlt_nick (4)
Törőlt_nick Creative Commons License 2004.05.02 0 0 4
tegap óta nagyon gázos a forgalmazás axeléknél. Rendszeres kihagy, lagzik, lassú.
XLBEY Creative Commons License 2004.03.12 0 0 3
Lassulas nekem is feltunt , az ominozus februari frissites ota .
Akarmit mondtok elotte ERZEHETOEN gyorsabb volt !
AMi most feltunt , hogy ha az Upload kapacitas ki van hasznalva mondjuk 80%al , akkor a DL csak a DL kapacitas 20%aval megy .
Ez korabban NEM igy volt , 384es vonalon 9-10k UL melett ment a DL 40-50k-val .
Ha most megy az UL 9-10k-val , a DL nagyon belassul , 5-7k az absolut max akkor .
Ez tavaly meg nem igy volt es nem hinnnem hogy szolgaltato fuggo , mivel valtottam kozben es itt is ugyanolyan lassu mint az elozonel februar ota ...
Matav turpiskodik biztosan .................
szotyi89 Creative Commons License 2004.03.12 0 0 2
hi.

nekem (is) 384es kapcsolatom van. vindoz alatt gyakran megallt a net percekre utana jott szepen, de a megallasok nagyon idegesitettek. letoltottem a SuSeLinux9-et (5cd) es miota azt hasznalom tok jo a net es egy* sem allt meg..

sokkal jobb a linux net szempotbol:
-tuzfal
-sokkal biztonsagosabb
-a virusok nem hatnak a Linuxra
-gyorsabb
-megbizhatobb

szal tegyel fel egy Linuxot es jobb lesz.. en mar nem is hasznalom a vindozt. a kanter meg megy Linux alatt is :) csak fontos hogy ne legy annyira lama...

udv:
szotyi

Baliszoft Creative Commons License 2004.02.18 0 0 1
Látom a tiéddel nincs probléma ;-).

Most komolyan! Kíváncsi lennék, hogy csak nekem ilyen gáz vagy más is észrevette, hogy ez nem ilyen volt! Esküszöm olyan, (most hasamra ütök) mintha egyszer csak a páros IP-jüeket engedék, aztán meg a páratlanokat. Ha már van egy folytonos kapcsolat azzal nincs gond, online játék közben nem farol be sosem, de a böngészés elég tetü egy ideje.

Ficium Creative Commons License 2004.02.18 0 0 0
Matáv sebesség = 0
Előzmény: Baliszoft (-)
Baliszoft Creative Commons License 2004.02.18 0 0 topiknyitó
Hello!

Nekem legalábbis igencsak lassúnak tünik a dolog! Mármár a modemes idôket idézi! Teljesen ki vagyok akadva! Kb 2-3 hete, legalább fél percet kell várnom mire egy oldal bejön (ja és nem csak az index fórumai ;). Nem az átviteli sebességgel van a gond, mert ha életre kel akkor jön az adat rendesen, na de mire történik valami!!! Régebben is volt ilyen, hogy esetenként (kb 3-5 percenként szünet) csak 5-10-20 másodperc múlva jelentek meg a dolgok, na de a mostani helyzet már felháborít! Minden új cím vagy click esetén fél perc szünet!

Másnak is ilyen?????!

Innen üzenem a matávnak; nem csak a szumósokat kéne rúgdosni és az elôfizetôket gyüjteni, hanem talán fejleszteni is kéne!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!