Keresés

Részletes keresés

sin x Creative Commons License 2004.01.19 0 0 147
Ja, bocs. Látom, már más is rátalált...
Előzmény: sin x (146)
sin x Creative Commons License 2004.01.19 0 0 146
Mr. Jones, Mr. Jones, hahó!!!

Kapás van. Itt.

;))

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.19 0 0 145
""a baloldal mindig azt csinálja, arra készül, amivel vádol."...:((("

hányszor megmondtuk már? de nem figyel a jobboldal. talán meg is érdemli, kell egy jobb jobboldal, ami nem lesz ennyire birka.

Előzmény: Repkény (138)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 144
"Az asszony szerint összefüggés van a tüntésen való részvétele és fotózása, valamint a brutális támadás között, amelynek célja a megfélemlítés lehetett.

szégyen!!!"

Bizony szégyen...

Előzmény: Repkény (134)
kodelka Creative Commons License 2004.01.19 0 0 143
Nézegetheted Te a számkijelzös készülékedet, ha én letiltom a számomat.
A kérdésemre nem válaszoltál, csak egy köztudott dolgot ismételgecc.
Ha regisztrálták, hogy a hivás egy rákosborzasztói fülkéböl érkezett, hogyan mondják meg, hogy ki használta azt? szvsz sehogy.
Előzmény: KyshTurul (48)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 142
Majd jól összevitatkoznak...
Előzmény: szarvasmarha (135)
Dextra Creative Commons License 2004.01.19 0 0 141
Kivel fényképezték le Prisztás Józsefet kart karba öltve egy magánbuli forgatagában? Kinek a belügyminisztersége idején tűnt el öt tonna pénzpapír, ami a mai napig se került elő?
Ki volt a belügyminiszter amikor naponta robbant egy merdzsó, és amikor mindennaposak voltak a maffiaharcok az utcákon? Tankönyvbiznic? Hmm?
Segitsek?
A nickedet meg változtasd meg szvsz.
Előzmény: Főokos (75)
ex_lx Creative Commons License 2004.01.19 0 0 140
Micsoda topiccím lehetne, de a Népszabóban is jól mutatna, öles betűkkel: A JOBBOLDAL FENYEGETŐZIK - A BALOLDAL ÜT
Előzmény: KyshTurul (139)
KyshTurul Creative Commons License 2004.01.19 0 0 139
Már nyomoznak Lendvai Ildikó ügyében
Utolsó módosítás: 2004. január 19., hétfő 15:35

Fővárosi telefonfülkéből hívta az ismeretlen fenyegető a politikust

Egy fővárosi telefonfülkéből hívta az egyelőre ismeretlen fenyegető Lendvai Ildikó szocialista politikust vasárnap reggel - közölte a rendőrség. Az V. kerületi kapitányság vezetője elmondta: a politikus vasárnap, a kora reggeli órákban tett bejelentést a rendőrségen. Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője vasárnap az MTI-nek arról számolt be, hogy aznap reggel lakása telefonján egy férfi hang jelentkezett, s az ismeretlen "mocskolódóan megfenyegette".

Mészáros Péter ezredes közölte: a rendőrség megtette a szükséges intézkedést, "visszavezették" a telefonvonalat, és megállapították, hogy a hívó a főváros egyik telefonfülkéjéből hívta fel a szocialista politikust. Jelenleg is folyik az adatgyűjtés a telefonfülke környékén, a rendőrök érdeklődnek, láttak-e valakit a szemtanúk a telefonfülke környékén, hogy nézett ki, és ismerik-e - folytatta az ezredes, és hozzátette: a nyomozás befejeztével az iratokat megküldik a szabálysértési ügyben illetékes Pesti Központi Kerületi Bíróságnak, és a továbbiakban a bíróság folytatja le az eljárást. Kitért arra is, hogy a veszélyes fenyegetés 150 ezer forint pénzbírsággal vagy elzárással sújtható.

A frakcióvezető azt mondta: vasárnap reggel hat óra után lakása telefonján egy férfi hang jelentkezett, s az ismeretlen, "nyilvánvalóan a Tilos Rádió elleni tüntetésen történt izraeli zászlóégetésre utalva" mocskolódóan megfenyegette. Szavai szerint számára hasonló sorsot kilátásba helyező, antiszemita fenyegetést kapott.

Másokat is érhet hasonló incidens, mint ahogy ért is - mondta Lendvai Ildikó, utalva a Gusztos Péter szabad demokrata politikust minap ért fenyegetésre. "Ha a sorozat folytatódik, a rendőrségnek tudnia kell erről" - tette hozzá. Hangsúlyozta: szó nélkül nem szabad elmenni emellett, de - mint mondta - nem kért védelmet, nem érzi magát veszélyben.
tv2.hu, MTI

Előzmény: Repkény (138)
Repkény Creative Commons License 2004.01.19 0 0 138
"a baloldal mindig azt csinálja, arra készül, amivel vádol."...:(((

"Többszörös arc és orrcsonttöréssel vitték kórházba azt az idős hölgyet aki a Tilos Rádió székháza előtti tűntetésen kereszttel a kezében volt látható szinte minden újságban

..Az asszony szerint összefüggés van a tüntésen való részvétele és fotózása, valamint a brutális támadás között, amelynek célja a megfélemlítés lehetett."

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.19 0 0 137
sokaknál már sokkal régebben. kinke mikor nyílik föl a szeme. a fidesznyikoknál sajna van egyfajta igen komoly reakcióidő...
Előzmény: Kovács Béla Sándor (136)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2004.01.19 0 0 136
Elnézést kérek, nem olvastam el a rovatot, csak az indítót. Szeretném bejelnteni, hogy MrJones ezzel a rovatcímmel nálam kiiratkozott a klubból.
szarvasmarha Creative Commons License 2004.01.19 0 0 135
az összes.
Előzmény: toloba (132)
Repkény Creative Commons License 2004.01.19 0 0 134
Orrcsontját törték a Tilos-tüntetésen fotózó hölgynek

2004. jan. 19., 15:06
HIRTV
Többszörös arc és orrcsonttöréssel vitték kórházba azt az idős hölgyet aki a Tilos Rádió székháza előtti tűntetésen kereszttel a kezében volt látható szinte minden újságban. A 66 éves sértettet szombat éjszaka saját házának kertjében támadták meg. A nő a Fidesz Kulturális Tagozatának estjéről érkezett haza, amikor a brutális támadás érte. A táskáját, benne személyes holmijait elvitték - véleménye szerint azért, hogy rablótámadás látszatát keltsék. Az asszony elmondta azt is, hogy az arcát ismerhetik, hiszen minden demonstráción jelen van. A Tilos Rádió előtti tüntetésen is ott volt és digitális gépével fényképeket készített. A fényképezőgép a bűncselekmény napján is nála volt, és - szerinte - perdöntő fontosságú képeket tartalmazott. Az asszony szerint összefüggés van a tüntésen való részvétele és fotózása, valamint a brutális támadás között, amelynek célja a megfélemlítés lehetett.

szégyen!!!

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.19 0 0 133
"A Lelkiismeret'88 Csoport közleménye az izraeli zászlóégetőkről "

Na szóval.
1. Ki nem szarja le a Lelkiismeret '88 Csoportot és közleményüket?
2. Felhívnám figyelmüket, hogy a HARMADIK személyt, aki a fotók tanulsága szerint a zászlót odavitte, majd távozott, a rendőrség keresi...

Nahát.

Előzmény: szarvasmarha (128)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 132
Mellik?
Előzmény: szarvasmarha (130)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 131
Köszönöm a fáradtságodat.
Én tudom ezt elég pontosan. De próbáld ezt elmagyarázni pl. a Gondolán, /de némelyeknek akár itt is/ ahol rendszeresen az ilyen magyarázatok jelennek meg egy-egy elcseszett akció után.
Nem állítom, hogy ezt a közleményt valaki is belinkelné ott, mert akkor megdőlne a nyakas állításuk....bár ha ez mégis bemenne ott, majd valaki kiötlené, hogy balosok által lefizetett jobbos ügynökök..DDDD
Szerintem itt sem kell sokat várni erre. :))
Előzmény: szarvasmarha (128)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.01.19 0 0 130
Turul ott lesz és ez a lényeg.
Előzmény: kékbarisnya (129)
kékbarisnya Creative Commons License 2004.01.19 0 0 129
Off:
Sztem az EP-választást már mindenki elvesztette pártokra való tekintet nélkül. Az embereknek elegük van a pol. cécókból, és el sem mennek szavazni. Kivéve, akiket nem lehet véleményükben megingatni.
Előzmény: KyshTurul (119)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.01.19 0 0 128
akkor ajánlanám figyelmedbe a Lelkiismeret 88 által kiadott nyilatkozatot.

From: "LELKIISMERET '88" < lelkiismeret88@freestart.hu >
To: "L88Cs hírlevele" < lelkiismeretcsoport@yahoogroups.com >
Sent: Thursday, January 15, 2004 5:18 PM
Subject: [lelkiismeretcsoport] L88: '04-01-15 < A Lelkiismeret'88 Csoport közleménye az izraeli zászlóégetőkről >

A Lelkiismeret'88 Csoport közleménye az izraeli zászlóégetőkről

A Lelkiismeret'88 Csoport a médiában keringő vélemények és az ügy fontosságára való tekintettel, közleményben kívánja álláspontját
leszögezni a Tilos Rádió előtti izraeli zászlóégetéssel kapcsolatban.

Megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy amikor az országban embereket temet el élve a lakásmaffia, és egyébként is a legfelsőbb szintekig összefonódott a bűnözés a hatalommal, addig egy egyszerű zászlóégetési ügyben az egész rendőrségi gépezet megmozdult, és darálja be a tüntetőket.

Míg a magyar nemzeti lobogót az elmúlt hónapokban -filmmel és tanúvallomásokkal dokumentálva- büntetlenül többször is meggyalázták a rendőrség részéről (Kvassay-hídi eseményekkor-Dec.1-i Gesztenyés-kerti tüntetésnél), addig a média, a rendőrség és az államvezetés a mostani zászlóégetéssel kapcsolatos ügybuzgalma egy idegen állam iránti szolgai lelkületet takar.

Ugyan a több, mint tízezres tömegben jelen voltak Csoportunk aktivistái is, de nem a Lelkiismeret'88 Csoport akciója volt a zászlóégetés.

Megbízható információk birtokában az alábbi véleményt alakítottuk ki.


Utánanéztünk a zászlóégetők személyének, és meg kell, hogy állapítsuk, nem provokátorokról van szó. Ezért sajnálatunkat fejezzük ki, hogy az
úgynevezett nemzeti oldalon ez az esemény ilyen riadalmat keltett, és hogy provokációnak tartották egyesek az izraeli zászló elégetését.

Továbbá sajnáljuk, hogy lehetővé tette ez az esemény, hogy eltereljék a figyelmet a tüntetés eredeti céljáról a média eszközeivel.

A kereszténység kiirtásának mai nemzetközi példája Izrael, ahol állami szinten folyik a palesztin és más nemzetiségű keresztények mészárlása, kínzása és ellehetetlenítése, fittyet hányva a keresztény és egyetemes emberi erkölcsiségre.

Véleményünk szerint ez a bizonyos zászlóégetés olyan politikai állásfoglalás, melyben a tiltakozók kifejezik azon szándékukat, hogy nem
akarnak a Palesztin keresztények sorsára jutni.

Bízunk abban, hogy e cselekmény a maga -véleményünk szerint valós- szándékában és súlyában lesz ítéltetik meg később.

Aránytalan és igazságtalan elbánásnak tartjuk, hogy a gyilkos hajlamú műsorvezetőt ugyancsak azzal vádolták meg, amivel a zászlóégetőket, de ő
otthonában várhatja kényelmesen a bírósági fejleményeket, míg a többieket a munkahelyükről, otthonukból ráncigálták el, hogy a rendőrség előtt feleljenek cselekedetükről. Egy élettelen zászló elégetése jelentéktelen ügy ahhoz képest, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt a rádióban műsorvezetőként kifejezi azon óhaját, hogy élő emberek nagy sokaságát irtaná ki.

Ez a félelmünk nem alaptalan, mert látjuk, hogy Izrael hogyan bánik a palesztinokkal.

Összefoglalóan azt mondhatjuk:
Az izraeli zászló elégetése politikai állásfoglalás volt, mintegy ellenhatásaként a kereszténység kiirtását óhajtó rádiós nyilatkozatnak és keresztény ellenes kampánynak, amitől a Lelkiismeret'88 a maga részéről nem
határolódik el.
Nem biztos, hogy a zászlóégetés a legmegfelelőbb módja a vélemény kifejezésnek a demonstrálók részéről, talán erre lehetett volna más módot
találni.

Továbbá követeljük a lefogottak azonnali elengedését, hogy szabadlábon védekezhessenek

Előzmény: toloba (126)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.19 0 0 127
"No jó. A bomba valószínűleg Torgyánnak szólt. De hogy láb alól nem akarták vele eltenni a nyavajást, az biztos. "

Most hagyjuk hogy akarták vagy nem akarták....(honnan tudod mellesleg hogy mit akartak? )

""Szájerről meg már nem is halottál...:))))
Pedig :
"A Magyar Gallup Intézet..."
Képzeld, még sosem hívott a Gallup. No ehhez mit szólsz? :))"

Hát, attól még hallanod kellett volna a Szájer lakása elött robbant bombáról...
Ha már " jobboldali irtóhadjáratról " vizionálsz Lendvait és Gusztustalant ért síma fenyegetések kapcsán...:)))
De azért elgondolkodtam: Lendvai Ildikó telefonszáma a telefonkönyvben olvasható?
Netán csak Friderikusz hívta most őt vissza?:))))))

Nahát:)

Előzmény: MrJones (103)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 126
Nem újság, rég tudják sokan, hogy Barangó a jobboldal titkos beépített ügynöke volt a Tilosnál. Békaemberektől kapta az utasítást, akik a csatornán felúszva érték őt el.
Mert ugye a zászlóégetők balos provók, a hídi tüntetés hangadói balos provok...mindenki balos provo akkor, ha valami nem jön be...hát e logika szerint Barangó jobbos provo.
Előzmény: szarvasmarha (124)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.19 0 0 125
"Álom manó válasz erre | adatok | e-mail 2004.01.19 11:42 (76)

:)))
Ritkán nevetek, de rajtad (rajtatok) muszály!
Szánalmas birkák módjára bééééééégetitek bele a nagyvilágba a szellemi és párt Vezéreitek (lovas-orbán) agyament baromságait.
Nektek mindegy, hogy mi történik, az ballib provokáció. Kényelmes álláspont, nem kell gondolkodni hozzá.
Vezéreiteknek pont ez a célja.
Birkák vagytok.
Bééééééééééégető birkák"

Kedves Álom manó!

Én is rég nevettem ilyen jót, de félek, el vagy erősen tévedve. Ha most lennének a választások, én az SZDSZ-re szavaznék. Persze ettől még egyetértek az SZDSZ Vezéreit illető megjegyzéseiddel! :P

Előzmény: Álom manó (76)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.01.19 0 0 124
ezek után már csak az következhet hogy Barangó is jobbosként szeretné kiitani az összes keresztényt.

ha nyár lenne komolyan aggódnék hogy napszúrást kaptál.

azt szintén nem tudtam hogy te már meg is tartottad az EU választásokat,de úgy láccik valamirol lemaradtam.

a MAGYAR NÉP és NEMZET meg qurvára únja az MSZP hazugságait úgyhogy nem csak hogy közvéleménykutatást nem hanem választásokat sem fogtok nyerni ezzel a hazug,dilettáns gyulöletpolitikátokkal.

Előzmény: KyshTurul (119)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 123
Azt azért megállapíthatjuk így szavazás előtt, hogy kormányról úgy remegni, mint tették azt ellenzékből 2002-ben, nem lehet.
Vagy kissé nevetséges.
Vagy nagyon is?
I_am_Bob Creative Commons License 2004.01.19 0 0 122
Lol. Te mindent benyalsz? Vagy csak szajkózod a hazug kommunista propagandát a nem létező szélsőjobboldali veszélyről, ami az egyetlen, amit ki tudnak találni, hogy miért kellene rájuk szavazni, mivel tönkretették az országot, éppen negyedszer.
Előzmény: KyshTurul (119)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 121
Ááá ezt úgy kommunikálják, hogy balos provo volt.
Előzmény: KyshTurul (119)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 120
Millen igaza vót Kyunak kicsit elébb és máshun: ollan egykutyák ezek a pancser jobb és balosak...mind ugyanaztat tuggya...
Előzmény: szarvasmarha (118)
KyshTurul Creative Commons License 2004.01.19 0 0 119
A jobb oldal már emberöléssel fenyegetözik. Utcán zászlót éget.Ujságirót ver meg.
Ezzel vesztette el az EU választásokat.
A MAGYAR NÉP és NEMZET ebből nem kért és nem fog kérni soha.Fidesz megbukott...
Előzmény: szarvasmarha (118)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.01.19 0 0 118
Végülis sorolgathatunk akár a végtelenségig akár jobbról akár balról,mert gondolom a topikot végigolvastad?

Ádertol kezdve Torgyánig,hogy Orbánt is megfenyegették telefonon,hogy Balogh László székére töltényt tettek a Parlamentben,hogy Szászt megverték,hogy Kósát Debrecenben hamisan vádolták,hogy Tasnádi háziorizetesként,Lumpen Mónika rendoreinek kíséretében egy televízió musorban fenyegethetett meg jobbos újságírókat...stb..

igen ez egy folyamat és abban egyetértünk hogy mielobb legyen már vége.

Előzmény: KyshTurul (115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!