Keresés

Részletes keresés

hkr Creative Commons License 2005.08.21 0 0 207
Szia iscsu!

Itt tettem közzé az előzményeket, és a folytatást is. Az, hogy hányféle helyen jelent még meg a hozzájárulásom nélkül, és miféle lánclevélben terjedt még, azt nem tudom.

hkr
Előzmény: iscsu (206)
iscsu Creative Commons License 2005.08.21 0 0 206
Nem, csak olvasójuk vagyok. Szerintem megérnek egy levelet, engem a te helyedben érdekelne, pusztán kíváncsiságból, hogy hogyan és mit reagálnak.
Viszont az gondolkoztat, hogy a Fujifilm Mo.-al szemben korrekt lenne, hogy minden fórumot, helyet, ahova ez a történet önszántadból (tehát nem a Mórickára gondolok) bekerült, értesítesz a fejleményekről - ahogy ezt már itt is tetted. A szervíz elásta magát, ők viszont meglepően európai módon oldották meg, ennyit érdemelnek (igaz, az eredeti sztoriban sem voltak túlzottan lehúzva). De ez persze csak egy ötlet, nem b*szogatlak... :c))

-iscsu
Előzmény: hkr (205)
hkr Creative Commons License 2005.08.20 0 0 205
Te ismered ezeket a mórickásokat? Nem baj, hogy leközölték, bár furcsa... Megkereshettek volna, tudod, copyright stb stb.
Előzmény: iscsu (200)
attila7575 Creative Commons License 2005.08.20 0 0 204
A vita (?) érdeméhez nem tudok hozzászólni, de szerintem ferint, ezt itt, ebben a formában, ebben a stílusban, nem kellett volna...
("itt ezen a fórumon felszólítalak" - miért, ki vagy te, "beteg lelkű emberek" - ez már nagyon személyeskedő volt, fotós fórumban még nem nagyon olvastam hasonlót... Apropó, nem dédelgetsz politikusi ambíciókat? Ott bejönne :)
Előzmény: ferint (201)
hkr Creative Commons License 2005.08.20 0 0 203
Kedves ferint!

Az adataidnál nem találtam e-mail címet, hogy válaszolni tudjak.

A lánclevél meglep, kiváncsi lennék rá, én nem kaptam belőle... Én a sztorit néhány barátomnak magánlevélben írtam meg, illetve az alant olvasható hozzászólásban írtam meg frissiben.

Minthogy nem vagyok arra felhatalmazva, hogy neveket, telefonszámokat megadjak, különösen nem egy nyilvános fórumon, e-mailben vagy telefonon állok készségesen rendelkezésre információkkal index (kukac) hkr (pont) hu .

Amúgy a Fujifilm Magyarország Kft weblapján van telefonszám: http://www.fujifilm.hu/elerhetoseg/index.ind

Előzmény: ferint (201)
hkr Creative Commons License 2005.08.20 0 0 202
Ooopsz, bocs, ezen a gépen megnyílt nagyban, ahol a minap olvastam, nem volt klikkelhető...

Érdekes.
Előzmény: iscsu (200)
ferint Creative Commons License 2005.08.19 0 0 201

Kedves hkr !

A te általad leírt dolog egy lánclevélből származik ami kb. 1 hónapja járja körbe a magyar fotós társadalmat. A benne leírtakat nem hiszem, én úgy gondolom hogy ez közönséges rágalom, avagy pocskondiázás amit beteg lelkű emberek követnek el hogy felrázzák a nyári uborkaszezont.

Itt ezen a fórumon felszólítalak hogy küldd el nekem a Fujinál vele kontaktba lévő személy nevét és/vagy telefonszámát és írd meg mellé a te keresztnevedet. Én érzek magamban annyi késztetést hogy felhívjam a Fujit hogy mondják el mi is történt. Amennyiben igazad van mindent visszavonok és nyilvánosan bocsánatot kérek tőled, de ha nincs igazad akkor tőled kérem hogy jelentsd ki : hazudtál.

iscsu Creative Commons License 2005.08.19 0 0 200
(Ha klikkelsz a képre, olvasható méretű lesz.)
Előzmény: hkr (198)
iscsu Creative Commons License 2005.08.19 0 0 199
Egy az egyben a 168.-as hsz-ed... :cO
Előzmény: hkr (198)
hkr Creative Commons License 2005.08.19 0 0 198
Klassz. És miről szól?
Előzmény: iscsu (197)
iscsu Creative Commons License 2005.08.19 0 0 197
hkr!
A Móricka c. magazin 285. számában találtam egy kis érdekességet, gondoltam, megmutatom:

Előzmény: hkr (190)
Halek Creative Commons License 2005.08.17 0 0 196
Gratulálok hozzá! Remélem tényleg ilyen lesz ezután a hozzáállás! :D
attila7575 Creative Commons License 2005.08.17 0 0 195
hkr: akkor most mi lesz az S2 Pro-val? Nem kerül eladósorba?
Előzmény: hkr (193)
Macika Creative Commons License 2005.08.17 0 0 194
Jó olvasni ilyenről, olyan meseszerű, hihetetlen. De a legnagyobb baj, hogy mindig mással történik meg.
Nagyon örülök, hogy így jártál végülis.
Előzmény: hkr (193)
hkr Creative Commons License 2005.08.17 0 0 193
Őszintén szólva a megverésen nem csodálkoztam volna - hiszen ez Magyarország.

De, hogy elnézést kérjenek, és teljes körűen kompenzáljanak, arra nem számítottam.

Előzmény: _Szlejer_ (192)
_Szlejer_ Creative Commons License 2005.08.17 0 0 192

"Olyasmi se történt még velem Magyarországon soha, ami a személyes megbeszélésen történt. "

Ennyire megvertek? :-)))

rgranc Creative Commons License 2005.08.17 0 0 191
Hát gratulálok a dologhoz. Remélhetőleg ez nem csak egyedi eset marad, hanem a jövőben mind a Fuji Magyarország, mind a márkaszervizük (szervizeik?) tartják magukat ahhoz hogy nem csak utólag, hanem előre kellene elégedetté tenni a (nem kis pénzt költő) ügyfeleket... És persze reméljük hogy a Canon, Nikon, stb. is hasonlóképp tesz... :D
hkr Creative Commons License 2005.08.17 0 0 190

Hol is élünk mi? (2. rész)

- avagy egy világmárka Magyarországon is világmárka -

Történt pedig az eset valahol az Európai Unió egy közeli szegletében, Budapesten.

Pár napja nem várt telefonhívást kaptam a Fujifilm Magyarországtól. "Ügyünk" tisztázása és megoldása érdekében személyes találkozóra invitáltak a cég irodájába. Az előzményeket, Fujifilm Finepix S2 Pro fényképezőgépem meghibásodását és a hazai márkaszerviz eljárását megírtam korábban (168. hozzászólás).

Magyarországon még nem fordult elő velem, hogy egy ügy részemről történő "lezárása" után jó másfél hónappal megkeressék a telefonszámomat,  felhívjanak és a tisztázás érdekében személyes konzultációt javasoljanak.

Olyasmi se történt még velem Magyarországon soha, ami a személyes megbeszélésen történt. A történet két oldalának felelevenítése és az eset tanulságainak levonása után ugyanis a Fujifilm elnézést kért az információhiányból fakadó ügykezelés és a márkaszerviz magatartása miatt.

Az pedig végképp nem fordult elő velem még Magyarországon, hogy a szóbeli elnézéskérésen és kézfogáson túl egy cég korrekt kompenzációt ajánljon fel az ügy kapcsán keletkezett kiadásaimért, beleértve nem csak külföldi utazásaimat, hanem a téves javítási árajánlatuk hatására megvásárolt új fényképezőgépet is. Márpedig most ez történt.

Az eset pedig nem akárhol a világban történt, hanem itt, Magyarországon.

Előzmény: hkr (168)
Abrash Creative Commons License 2005.08.09 0 0 189
eladó s2-ese van valakinek? Állapot, stb...
cloud Creative Commons License 2005.07.13 0 0 188

hkr,

Nekem is kéne egy ccd tisztítás, meg szoftverfrissítés az s602z-mnek. Már voltál kint, vagy mész a napokban?

Ha nem, akkor a fotoparadicsomon kívűl hol ejtenék meg a fenti műveleteket (legfőképp a tisztítást...)?

Előzmény: hkr (184)
omega14 Creative Commons License 2005.07.06 0 0 187

Budapest IV. ker. Fóti út 56.   8. emelet

Előzmény: Halek (186)
Halek Creative Commons License 2005.07.06 0 0 186

Hi!

Az a Nikon-szerviz pontosan hol van?! :D Ki tudja, hátha arra is elvetődök...

Üdv

H

Előzmény: omega14 (185)
omega14 Creative Commons License 2005.07.04 0 0 185

Olvasva a történeted tényleg agyvérzést lehet kapni az ilyen köcsög szervizektől. Az a bosszantó hogy Magyarhonban nem ez az egyetlen ilyen idegesítő példa. Sajnos tele vagyunk A-Z-ig mindenhol hivatalos lehúzós helyekkel legyen az akár benzinkút; autószervíz; vagy közhivatal ;egészségügyi int. stb.

Nem tudom mennyi időnek kell még eltelni amíg ez a söpredék megváltozik.

Meglepődve tapasztaltam ma a hivatalos Nikonszervízben  hogy a CCD tisztítást 3 perc alatt udvarias kiszolgálás mellett ingyen elvégezték.

hkr Creative Commons License 2005.07.04 0 0 184
Előbb-utóbb mennem kell Bécsbe a gépemért, esetleg ott meg tudják csinálni a frissítést is...
Előzmény: TiTi1 (183)
TiTi1 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 183

Érdeklődni szertnék, hogy szoftver frissítést hol lehetne megoldani a fotoparadicsomon kívül elfogadható áron lehúzás nélkül (alhazen hozzászólásához hasonló kalandom volt nekem is ott) egy 602z-hez?

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.03 0 0 182
Azért egy levelet az anyacégnek még megér a dolog. Esetleg ha van, az európai központnak.
Halek Creative Commons License 2005.06.03 0 0 181
Nem tudjátok, S3 CCD-jének tisztítását a Fuji szervizben /Örs, IKEA mögött/ mennyiért és mennyi várakozással úsznám meg?! Mellesleg az megbízható xervíz?! :D
futoz Creative Commons License 2005.06.02 0 0 180
van egy kölcsön láncfürészem,ha a Józsival meg akarod beszélni a dolgot-:)
Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.02 0 0 179
a "foto paradicsom" az a szervíz? ahol a lopós józsinak még adósa vagyok egy váratlan meglepetéssel? egy minolta vakufénymérőt "úgy megjavított", hogy kicserélte a szenzort (alig fért bele), a félgömb diffúzort (egy repedt bajonettesre), egy arretáló gombot "kifelejtett"... bevállalta a javítást, holott másért hagyatta ott velem... a végén - többszörös határidő túllépéssel - nagylelkűen nem számolt fel "hibamegállapítási díjat". nem javította meg a gépezetet holott azzal a feltétellel hagytam nála, hogy tuti megjavítja. elhozva a cuccot, itthon vettem észre a lopást, a telefonban annyit mondott, bizonyítsam rá... stgellértnek ajándékoztam a fénymérőt és egy haverja MEG TUDTA GYÓGYÍTANI... a lopós és hazudós józsi a fujifilm, az olympus. a metz és stb hivatalos szervize. pedig előre megmondtam neki, hogy nem vagyok amatőr...
Halek Creative Commons License 2005.06.02 0 0 178
Melyik az az olcsó szerviz?! :D Kompaktot takarítanak olcsón?!
Előzmény: Törölt nick (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!