Keresés

Részletes keresés

Vitamin C Creative Commons License 2004.05.06 0 0 2
gondolom, itt nem zavar senkit, mer egy fél éve a madár sem járt erre :))
Vitamin C Creative Commons License 2004.05.06 0 0 1
sorry, szükségem van 30 hsz-ra, mer' nyitni akarok 1 új topikot.
petike23 Creative Commons License 2003.12.17 0 0 0
Nekem sem 0-ás a lábam, 47-es, és biza nem könnyü cipőt találni... de azért lehet. :)

Üdv: Petike

Előzmény: Nokci (-)
Nokci Creative Commons License 2003.12.16 0 0 topiknyitó
Hát igen, megint eljött Szent karácsony!!!!! Eldöntöttem idén rutinosabb leszek, mint valaha az elmúlt években, ezért már hetekkel ezelőtt elterveztem kinek milyen ajándékot veszek. Ez 99,95%-ban meg is valósult a családom 1 tagját kivéve, Apukámat. Elterveztem, hogy papucsot kap ajándék ha törik, ha szakad mégpedig valami gyógy papucsot. Nos itt kezdődik a baj, mert ő igazán "nagy lábon él", a mérete 49-es. Elkezdtem keresni....... Mr. XL, és Óriás Shop nevezetű üzletek (akik elvileg a nagy méretű emberek boltjai), nem árulnak csak vacak műanyag papucsot, ami eléri lassan a gyógypapucs árát no de lássuk be: hogy áll egy ilyen csiri-csáré papucs egy 190 cm magas, 130 kg-os ötvenes évei végét taposó férfi lábán???? Szóval ezek az üzletek előttem végleg elásták magukat!!! De akkor most mihez kezdjen az ember lánya???? Próbál böngészni a neten.... Találok egy boltot, ahol Birgenstock lábbeliket árulnak, no de milyen áron??????? 20 e Ft-ért már lett is volna papucs akár 49-es méretben, de egyenlőre sajna nem én nyertem meg a lotto 5-öst, így 20e Ft-ért már csak nem veszek papucsot (vagy legalább masszírozná járás közben jó Atyám lábát)!!!! Most itt állok papucs és ötlet hiányában, de jobbára ragaszkodnék a papucs ötletéhez.
Ezért ha valaki olvassa eme szösszenetemet és netán nagylábú, esetleg nagylábú családtag és tud egy jó üzletet Bp.-en, de már rááldoznék egy kis benzint is úgy Bp.-től kb. 30 km-ig elmennék, akkor szívesen venném az üzlet címét és telefonszámát az e-mail címemre....
Kb. 15e Ft-ig áldoznék pénzt a papucsra.

Előre is köszi mindenkinek!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!