Keresés

Részletes keresés

tündértakony Creative Commons License 2004.05.26 0 0 112
De egy undorittó, diszkriminatív világban élünk mi! A gyerektartási perekben is mindig csak szegény férfiakat bántják!!! Bezzeg olyant sohase hallani, hogy:
"Asszonyom, a DNS vizsgálat kétséget kizáróan bizonyította, hogy ön a gyerek anyja! Gyerektartás fizetésére kötelezem!"

ejejjj

tündértárkony

tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 111
bár, a szürrealizmust védelmembe veszem, mert nem rugaszkodik el a valóságtól, csak egy másik valóságot ábrázol, helytelen is az elnevezése, mint majdnem mindennek. persze ez is lehet cizellacionalista.

rr

Előzmény: still lifeg (109)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 110
nagyon, nagyon szépen beszélsz! még két ilyen, és lelki társammá fogadlak! cizellacionalizmus! milyen szép szó! epehányás - hahh, nagyanyám halálos ágyán én tartottam az okádótálat püffedt ajkaihoz, és telibenyomta a kezemet a zöldesgenyeskesernyés szerves abszinthtal! Be szép is volt!

továbbá, sajnos még az egysejt?ek is olyan bonyolultak, hogy nem tudtam ?ket otthon reprodukálni! mert nem is lehet. a sok csöcs tudós meg ilyen nagynyomáson meg ultraibolya fénnyel akartak félszerves meg él? szervezetet csinálni, a faszok. oszt azt hazudták, hogy sikerült olyat, ami az ?slevesben vót. persze, én meg tündértakony vagyok a zindexen.

tt

Előzmény: still lifeg (109)
still lifeg Creative Commons License 2004.05.20 0 0 109
Persze, hogy tudom. Én mindig az egyszerűség revolúciójáért hadonásztam. Undorodom a velejéig rohadt cizellációtól. A cizellacionalizmustól. A barokktól is. A rokokótól zöldeset (epét) hányok. Undorító. Nekem a bauhaus is mocskosul-pudvásan fülledt, magamutogató és túlbonyolított. A szürrealizmust gyűlölöm, mert fantáziál, elrugaszkodik a valóságtól. A fejlődés körkörösen halad előre, és az a csodálatosan letisztult, minden sallangjától megszabadított előgerinchúros kommunikáció, ami itt a Fórumon letisztult, engem elvarázsol.

A net-előgerinchúrosok és előagyhólyagosok kopoltyúbéllel lélegeznek, vagyis saját szarukat lélegzik be, ennyiben áll az összes kommunkációjuk. Cshodálatoschan egyhszehhű és phaktikus. A megtestesült rend katedrálisa. Ez a fórum, a Metakazamata az evolúció zsákutcája, egy tengeri hulla, ezért is szaporodtak el itt -- szerencsére -- a szivacsok, csalánozók, laposférgek, és elvétve egy-két hengeresféreg és gyűrűsféreg. Uóbbiakat túlzásnak tartom, túl bonyolultak. Minek? Még a végén kitalálnak valamit. Nna, azt nem! Ilyen soha nem lesz itt, erről kezeskedem.

Ezért is támogattam hónapok óta a Metakazamata megszűntetését, egy másik fórummal való egybeolvasztását. A saját, tápláló bűzében gomolygó ősmassza boruljon rá legkorábban a hétvégén! Az!

Előzmény: tündértakony (108)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.20 0 0 108
aha... tehát ez a legéletképesebb. de ugye tudod, hogy az életképesség soha nem a legfejlettebb struktúrát jelenti, inkább a legegyszerűbbet de nagyszerűbbet, bár látom, hogy alapvető értelmi képességeid megvannak. meg ujjaid is.

tt

Előzmény: still lifeg (107)
still lifeg Creative Commons License 2004.05.20 0 0 107
Természetes kontraszelekció utján ez az egy nickem maradt meg az újonnan létrehozott csaknem harmincból. Ezt hívják fórumdarwinizmusnak.
tündértakony Creative Commons License 2004.05.13 0 0 106
Rohadjon el a geci békávé, kicserélte a nagyon fasza tradicionális metróhangot valami hülye kurva hanjára, aki csak azt tudja mondani, hogy "kérem vigyázzanak"... bezzeg régen a markáns férfihang háromfélét mondott (kérem, tessék, szíveskedjenek) s így volt valami konstruktívkreatív a kurvaunalmas metrózásba, lehetett találgatni... most meg... elbaasszák a várost, el

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.05.13 0 0 105
rohadjon el az összes hülye süket gyorséttermi kiszolgáló! kértem egy toast menüt kólával, plusz egy kávét, erre bazmeg kihoz eg toast menüt kávéval! ha meg gíroszosonál vagyok (7-173), bazmeg, akkor mondom neki, hogy kérek egy gyrost CSAK hagymával és csípőssel, erre bazmeg mindent belerak KIVÉVE hagymát és csípőst! Mi a fasznak van füle meg szája az embernek, ha kurva fölösleges? mindig ezek vannak, mindéééég

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.05.12 0 0 104
sajnos feleim,az a nagy bides igazság, hogy a verbális kommunikációnk, s az ezt alkotó

fogalmak, ideák nagyon eltávolodtak az evolúció lényegétől, söl föltöltődöttt minden

haszontalannal. legalábbis nem hallok az alábbihoz hasonló párbeszédeket:
-jó reggelt szomszéd, látom még létezik. van tápláléka?
-van biza. most is megyek ki a földre előkészíteni a szeptemberi táplálékokat.
-bizony kell azt, én is tennap vótam. enyhén csapadékos lesz ma, jó lesz a termés.
-aztán a fia hogy van? párosodik mán?
-párosodni párosodik,aztán hogy kölykök mikó lesznek...
-hát akkor további létezést és táplálkozást, viszlát!

Macintosh, Macintosh! Bizony, régi álmom, ha már a silicon workstation nem elérhető :) ami késik az jön, már fél milla körül egész jót lehet kapni. a windóz egy gennyesfos, mégis ezt kell használnom. linux alatt nincs flash meg max, csak win emulátor, akkor meg ugyanott vagyunk

Zöpö: naggyon köszönöm, ki nem hagynám az akciót

tt

version9 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 103
vegyen macintosht, akár használtan. tudom, unalmas, nincs mit rajta szerelni meg szentségelni.

ez azert eros, nekem pc-m van es fel eve nincs mit szerelni rajta es nem szentsegelek es nem telepitek windowst havonta, felevente (a 98am is 2 evig birta, akkor is csak xp-re valtas miatt lett csere)
ja, elotte is pc-m volt es azzal szinten nem volt gond (neha kimozdult a videokartya, visszadugtam, ennyi)
mindemellett tenyleg szimpatikus nekem a machintos, es ha lenne 1 millam ilyesmire, vennek dual G5ot az teny de g4-et mar nem, mivel a mostani gepem is foldbe dongoli

na kikapcoslom a techbuzizo reszem

Előzmény: morticia addams (101)
ZöPö Creative Commons License 2004.05.12 0 0 102
"Viszont nem verlek agyon kétszer amiért beszóltál ha megmondod hol vannak azok a használtpéccébótok."

Hardwerem-96 Kft, Csengery utca 55. vót valamikó, nemrég átköltöztek a szomszéd irodaházba (nagy fikazöld rettenet).

Mondjad, hogy én küldtelek, akkor kettőt fizetsz, egyet kapsz.

Előzmény: tündértakony (100)
morticia addams Creative Commons License 2004.05.12 0 0 101
ebbôl is kiderül, hogy mekkora egy opportunista rohadék lehet a van helsing. nem is nézem meg. mindazonáltal mindannyian megérdemelnének egy szobrot: van helsing, vitorlával a fenekében, bekebelezi a wassalbertet és a teljes román vasgárdát, mint khronos a gyermekeit. a háttérben a román turisztikai minisztérium elsô embere egy hollywoodi impresszárióval közösen elmélyülten tanulmányozza segesvár térképét.

vegyen macintosht, akár használtan. tudom, unalmas, nincs mit rajta szerelni meg szentségelni.

Előzmény: tündértakony (97)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.12 0 0 100
abszolút jól ráhibáztál, valóban innen loptam az ötletet, de mivelhogy nem akarom a modern m-vészetek múzeumába a gépemet, ez nem olyan nagy bűn. mellesleg valami újat is vittem bele, bizony, mert a képem látható rágyó az esztétikatörténet egyik legsivárabb szakaszából, a 60-as/70-rs évekből való, amikor a nyílegyenes felületek és a sztálinbarokk uralta még ámerikát is. az enyém szebb meg jobb.

Viszont nem verlek agyon kétszer amiért beszóltál ha megmondod hol vannak azok a használtpéccébótok.

tt

Előzmény: version9 (98)
version9 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 99
van csomo bonto, de kurva dragak. amugy egy 5000ft-s tap az elegge khm minoseg
version9 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 98
persze atszereleted....
ha megis akkor is lopott az otlet vagy legalabbis semmi uj


Előzmény: tündértakony (97)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.12 0 0 97
Nem, mert van helsing őt döfte le elsőként, mert a románok azt hazudták rája, hogy farkas meg vámpírember, a szemetek.

egyébként meg rohadjak meg,, szétdurrantottam a tápomat tegnap,előtt mert akkora fasz vagyok, hogy képes volt menet közben játszani az egyik ventivel, cserélgettem a polaritást, erre az a rohadt táp eldurrant, talán ment vele az alaplap is. aztán tennap elkezdtem kerwesni ilyen használt pc boltokat, de rohadjon el az összes világ, mert képzeljétek, mind a kettő ilyen használtbolt bezárt, amit iasmertem, meg kezdenek a a sima boltok is megszűnni, leszállóban van a PC iparág! Viszont helyettk meg általában tele van a kibaszott város nem szerelemmel, hanem ilyen GSM bolttal, most az a menő. nosdevégül is a bluefishben sikerült vennem egy tápot kemény 5460 forintárt, basszákmeghogyilyenrohattttrága, és működik a gépem. ja, meg átszereltem az egész gépet egy 1951-es kiadású terta rádióba, nagyon faszán néz ki, örül a szívem, meg még egy 24voltos venti is befért a luykába oldalt, 12 volton olyan halk, hogy.

tt

Előzmény: morticia addams (96)
morticia addams Creative Commons License 2004.05.10 0 0 96
és Erdély partjainál biztos a Wass Albert integetett nekik.
Előzmény: tündértakony (95)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.09 0 0 95
node kedves vehzión 9, mily buta feltételezés ez! Ez felnőtteknek? Hát a felnőttek már sokkal nehezebben formálhatók! Bár tény, hogy a felnőttek csak egy gagyi gyerekfilmet látnak ebben, ahhoz az én szuperintelligenciám szükséges, hogy a finom utalásokat kihámozzam 100rétegű nyoszolyájából!
A gyerekeknek amúgy is nils holgerssont, meg elsüllyedt világokat, de semmiképp ilyen fassságokat, meg keresztyény szellemiségű szarságokat, mert elpuhul az agy, és akkor már csak evésre lehet használni, meg szarásra.

88-90, ja bizony, a gyereknevelést is szakképesítéshez kellene kötni, nem szabadna csak úgy baszni a világba mindenkinek, aztán meg nem tudja a hülye picsa hogy mi jött ki a lyukábó'...

standapé: nem tetszik a kép, mert nem látszik a hölgy cipője, bár ki lehet zárni a stílusos magasítottat, asszem. és a műfasz az meg mozog föl s alá? És hol van a sterilizálási probléma? bár nincs rajta kottton, de ettől nem lesz gyereke, bár ki tudja. valakinek már sikerült így is.

Némi keresztzényellenesség érződhetik a hangomban, de ez csupán csak római katolicizmusellenesség, mert azért a reformáció az egészségesebb dolog, mindenesetre az előbbi azért van, mert kénytelen-kelletlen el kellett töltenem tennap 2 órácskát a móricz zsigmond körtéri szent margaréta (régen cafka) gümnáziumban, ami egyházi, meg ilyen aranykereszt van a tetején a tizedfizetők pézibül, és a következő abszolút előítélet és általánosításmentes megállapításokat tettem: 1. a keresztény lányoknak nagy a picsájuk 2. a keresztény lányok rondák, mint a seggem 3. a keresztény lányokon sok a smink 4. nemcsak hogy nagy a picsájuk, de általában dagadtak, illetve rohadt formátlanok 5. a portás illetve a fogdmegek igazi nácigyanúsak, majdnem kopasz fej, SS egyenruha, galléron és ingujjon kis emblémával, és beszólnak, akármit csinál akárki, pedig 50 körül vannak. 6. lletve egy régebbi megtapasztalásból: a keresztény lányok, bár elvétve mosnak fogat, mégis kurva büdös a szájuk. Jövő héten meglátogatok egy zsingagógát, illetve egy mecsetet is közkívánatra.

Még a van Helsingez szeretném azt hozzáfűzni, hogy az azért igen tetszett a filmben, hogy a főhősök egy háromárbocos fregattal elindultak vatikán partjaitól, és pár nap alatt elérkeztek erdély partjaihoz.. Erdély tengerpartja egyébként igen sziklás, vadregényes, a skócai sziklaormoshoz hasonlít.

tt

morticia addams Creative Commons License 2004.05.09 0 0 94
fel a fejjel, ne sóvárogjon annyira azért a Porsche után...
Előzmény: standapé (93)
standapé Creative Commons License 2004.05.08 0 0 93
Sajnos az elővigyázatlanság (Andi, 23) nők körében is végzetes sterilizálási balesetet okozhat.

Előzmény: morticia addams (91)
version9 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 92
ezaz, mondjuk macskak is gyorsan termelik a dolgokat aztan tulnepesednek viszont nehany embert en nyugodt szivvel elkottetnek tenyleg.
Előzmény: morticia addams (91)
morticia addams Creative Commons License 2004.05.08 0 0 91
a szomszédnénim erre azt mondaná: és még a kutyákat meg a macskákat viszik sterilizálni.

ja, az más.

Előzmény: version9 (89)
lilah11 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 90
pasi 60 felé, alattunk lakik
csodás kedvese rászoktatta a dezodorra
a szag meg nem ismer határokat
felfelé sem
először ellepi a fürdőszobát
beszivárog a kisszobába
a nagyszobába
ajtó, ablak tárva-nyitva
fejem széthasad
pedig még van 3-4 óra a randiig, amikor az egész lakás attól kezd zengeni, hogy mennyire sós a krumpli, kell-e több mosópor az automatába
hetente 2 nap kitöltik az életemet
máskor csak basszamegarohadtzsidógecikurvaannyát van, végtelenített szalagon
ámor csodákra képes

version9 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 89
mind az, emberszeru
felnott embert nem lattam jo reg
Előzmény: morticia addams (86)
marcipa Creative Commons License 2004.05.08 0 0 88
Ezek a filmek sem nem emberszerű felnőtteknek, sem nem emberszerű gyerekeknek szólnak..
----------mégissokannézik----------
Előzmény: morticia addams (86)
marcipa Creative Commons License 2004.05.08 0 0 87
Áttoltuk a kákyúkat az EU-ba.
Azé' így má' jobb!...
Nem? hahahaha
Előzmény: tündértakony (80)
morticia addams Creative Commons License 2004.05.08 0 0 86
hol láttál te emberszerű felnôttet
Előzmény: version9 (85)
version9 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 85
arra nem gondoltal hogy felnotteknek keszult?
felnotteknek mint amilyen te vagy, tudod, felnott ize, valami emberszeru.
Előzmény: tündértakony (84)
tündértakony Creative Commons License 2004.05.08 0 0 84
jaaj, most meg a dinószar elnevezésű waldizni műremeket láttam! Az elején még csak egy sima gennyes szánalmas nyálas szarnak tűnt, de aztán hamar kiviláglott, hogy ez csak tűnő máz, szerencsére valójában egy ízig-vérig nácifasiszta alkotás, ami kellő furfanggal helyezi el e nemes eszméket tudatalattinkba. Először is megtanulják belőle az erre fogékony 5 évesek, hogy az erős, teljesen reálisan gondolkodó vezetők nem jók a népnek, mert nem kockáztatják fölöslegesen mások életét, inkább a túlélésre koncentrálnak, ezért az ilyen vezetőket el kell pusztítani, hogy önnön kis érdekeiket szem előtt tartó(itt: kefélés) vezetők kerüljenek a csorda élére. Aztán a filmben egy kis 5 centiméteres előemlős megkérdez egy dinószauruszt, hogy vannak-e a keltőhelyen olyan "fajtájú" lények mint ő!!! Ez aztán a rasszizmus! Ugyanazon a nyelven beszélnek, és nem hajlandó csak a saját fajtájával baszni!!! Mit hoz ki ebből a kis ötéves ha felnő és egy ellenkező nemű szemitával találkozik? he?
Meg azt is megtanítja, hogy ha van 30 ember, és le kellene küzdeni egy előttük tornyosuló akadályt, akkor meg kell várni, amíg a vezető egymaga megpróbálja, majd végkimerülésben összeesik, aztán odamenni, lebaszni amiért ilyen hamar feladta, majd együttesen leküzdeni a problémát.

nem tom ki volt az a buzogány aki kitalálta hogy olyan gyerekfilmet kell csinálni, amiben dinószauruszok beszélgetnek. áááá-

tt

tündértakony Creative Commons License 2004.05.08 0 0 83

A magyar art deco legnagyobb mesterei közé tartoztak a Lingel testvérek. De vannak itt pompás Hoffmann-székek is, a festő felesége, Volent Éva iparművész által ízlésesen újrakárpitozva.

hát nem csodálatos? Milyen éles kontrasztban áll szegény Lingel-szekrény azokkal a förmedvényekkel a falon, amiket a festőkontár úr önnön művészetének hisz. Ánuszon nyalhatna, igazán.

A halál meg virágzik. És nyer. mert ne mondja senki hogy az élet is győzedelmeskedik a halál fölött, a spektrumon születéskor meg erdőtűz után beszélnek ilyen fassságokat. De hát az élet csak egy másik szülőéletből sarjadhatik ki, olyan mint a rák, a halálhoz viszont nem kell semmi, igazi szubsztancia, csak ő van. ahh. élvezetes.

remélem visszatér hozzánk még az öreg.

tt

Előzmény: morticia addams (82)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!