Keresés

Részletes keresés

cicavirag Creative Commons License 2003.11.24 0 0 9
Elvileg igen. De hívd fel a szakvizsgabizottságot. Jelölt vagy?
Előzmény: ametiszt (8)
ametiszt Creative Commons License 2003.11.24 0 0 8
Lenne még kérdésem, már alig reménykedtem abban, hogy idetéved valaki:)
Szóval: elfogadják a jelentkezést úgy is, hogy a 3 évem jövő március 1-jén telik le és most akarom a héten leadni a jelentkezést, márciusra?
Te mikor voltál?
Előzmény: cicavirag (7)
cicavirag Creative Commons License 2003.11.24 0 0 7
Abból írj, amivel a a legtöbbet foglalkoztál a gyakorlatod alatt. Én Gt-ből írtam, elrontottam, de a szóbelin kijavítottam.
Egyébként meg a szakvizsga ultrabrutál és értelmetlen, polgári szakvizsgára elvileg tudni kellett a tőkepiaci tv-t meg a hpt-t, szerinted emlékszem egy betűre belőle?
Én polgári-munka-bünti sorrendben csináltam. Én rendes büntis bizottsághoz kerültem, de rengeteg rémtörténetet hallottam.
kéz és lábtörést
Előzmény: ametiszt (6)
ametiszt Creative Commons License 2003.11.10 0 0 6
Te mikor voltál? Mesélj még légyszi a szóbelikről is, hogy sikerült (már ha van kedved hozzá:)

Büntetőhöz lenne leginkább kedvem, mert mindig is az érdekelt legjobban, de állítólag igen mellé lehet vele fogni.

Most járok viszont polgáriból előkészítőre és tök jó előadásokat tartanak, el szokta mondani a tanár, hogy milyen hülyeségeket mondanak a vizsgázók:)

(4-es hozzászólásomból valamelyik "megcsinálni" törölve:)

Előzmény: syllus (5)
syllus Creative Commons License 2003.11.10 0 0 5
Ha kb. egyenlö "eséllyel" indulsz valamennyi tárgyban, akkor a büntetö anyagi részböl érdemes szvsz. Én is abból írtam - 0 büntetös gyakorlattal - és lényegében az összes ismerösöm is ebböl írt, pedig kevés büntetös van köztük. Nagy valószínüséggel 1. v. 2. fokú ítéletet vagy vádindítványt kell írni. BH-kból fel lehet rá kéászülni.
Előzmény: ametiszt (4)
ametiszt Creative Commons License 2003.11.10 0 0 4
Rendkívül frappáns nullázás volt. Még ha azt írtad volna, hogy 0-t ér az ember a jogi pályán szakvizsga nélkül:)

Naszóval, remélem jár még erre valaki, aki felfogja agyilag, hogy munka mellett megcsinálni ezt a 3 részből álló vizsgát nem semmiség megcsinálni.

A konkrét munkavégzésem alapján nem lenne célszerű tárgyat választani, szóval tényleg az érdekelne, hogy az írásbelizéshez mi a legrövidebb anyag.

Előzmény: bakibaby (0)
Igneous Creative Commons License 2003.11.08 0 0 3
Sztem bv-ből külön nem lehet, csak a bünti-be-bv kombóból egyszerre.
Előzmény: stein (2)
stein Creative Commons License 2003.11.08 0 0 2
bv-ből állítólag, mert összesen négy fajta határozat létezik a tárgykörben
Előzmény: ametiszt (-)
Igneous Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1
Jó eséllyel abból, amihez a legjobban értesz...
Előzmény: ametiszt (-)
bakibaby Creative Commons License 2003.11.07 0 0 0
Ismet egy nulla ertelmu Topic.

bb

ametiszt Creative Commons License 2003.11.07 0 0 topiknyitó
Ide várom azokat, akik már levizsgáztak és akik még csak ezután fognak. Nekem jövő márciusban telik le a 3 év, úgyhogy időszerű a bejelentkezés.

Első és legfontosabb kérdésem: miből "érdemes" írásbelizni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!