Keresés

Részletes keresés

perelek Creative Commons License 2004.10.08 0 0 1114
Felhozom, mert aktuális.
Fortissimo Creative Commons License 2004.02.26 0 0 1113
Nocsak. Nocsak.. az elvtársak nem egyeztetnek..
először Tóth bukott le, most Papp Csaba..:))
Rogán pedig igazat mondott.. :)))

"A rendőrség tagadja, hogy július 7-e előtt bármilyen nyomozati cselekményt hajtott volna végre a K&H Equities székhelyén, így házkutatást sem tartott - jelentette ki Németh Lajos alezredes, az ORFK kommunikációs igazgatóhelyettese csütörtökön.

Tóth András, a polgári titkosszolgálatokat irányító államtitkár szerdán azt mondta: mielőtt Kulcsár Attila felkereste őt, a rendőrség már tartott egy házkutatást a K&H brókercégénél annak érdekében, hogy egy esetleges bűncselekmény fellelhető tárgyi bizonyítékait biztonságba helyezze. Ezért az államtitkár nem tartott attól, hogy Kulcsár bizonyítékokat tüntethet el.

Az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság július 7-én rendelt el nyomozást sikkasztás gyanúja miatt a K&H Equitiesnél feltárt visszaélések alapján egy, a K&H Banktól július 3-án érkezett feljelentés nyomán. A Nemzetbiztonsági Hivatal július 7-én tett feljelentést a rendőrségen. Ezek alapján július 9-én tartottak házkutatást a K&H Equities székhelyén, a házkutatás során bizonyítékokat foglaltak le."

(MTI)

friss hir:
K&H: idő előtt eltüntették az iratokat?
A rendőrség még hallgat...

Nem erősítette meg, de nem is cáfolta a rendőrség a Magyar Nemzet értesülését, miszerint még a nyomozás előtt iratok tűntek el a K&H Equitiesnél, és már a feltételezett elkövetőket is azonosították.

"Valami történt az iratokkal kapcsolatosan, de jelenleg még nem kívánjuk nyilvánosságra hozni a körülményeket. Egyelőre a résztvevőit ennek az ügynek vagy ennek a cselekménynek körül kell járni, majd csak azt követően, amikor tisztázódott a helyzet, célszerű erről nagy nyilvánosság előtt beszélni" - mondta el Gera Antal, az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága vizsgálati osztályának vezetője.
A Magyar Nemzet című napilap csütörtöki számában azt írja, "már a nyomozás megindítása előtt iratok tűntek el a K&H Equities Rt.-ből, és a feltételezett elkövetőket már azonosították”.

Tóth András titkosszolgálatokat irányító politikai államtitkár a Bácskai János nemzetbiztonsági tábornok ellen bűnpártolás miatt indult perben, tanúvallomásában elmondta: Kulcsár Attila 2003 júniusában arra kérte a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ jelenleg felfüggesztett főigazgatóját, működjön közre abban, hogy a rendőrség előzze meg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét a K&H Equities iratainak biztosításával, nehogy azok eltűnjenek.

Papp Csaba, az ORFK SZBEI gazdasági bűnözéssel foglalkozó osztályának vezetője tanúvallomásában arról számolt be: a Kulcsár Attilával kapcsolatban bűnpártolással vádolt Bácskai János dandártábornok 2003. június 23-án reggel telefonon felhívta azzal, hogy veszélyben vannak a K&H Equitiesnél lévő iratok.

A bíróság tanúként meghallgatta Molnár Csaba alezredest is, aki korábban az ORFK pénzmosás elleni osztályát vezette. Molnár Csaba ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy a pénzmosás elleni osztály emberei Bácskai János jelzésétől függetlenül is kimentek volna a brókercéghez az iratokért.

Molnár Csaba helyettese, Bacsi János rendőr őrnagy tanúvallomásában megjegyezte, hogy a jelzésnek nem sok hitelt adtak, és csupán annyi következménye volt, hogy a tervezett 13 óra helyett 11 órakor vonultak ki a K&H Equitieshez.

A rendőrség szerdán kezdeményezte Rejtő E. Tibor, a K&H Bank egykori vezérigazgatója és Garamszegi Gábor, a Betonút Rt. volt vezérigazgató-helyettese házi őrizetének meghosszabbítását a K&H brókercégénél elkövetett bűncselekmények kapcsán.

http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002945

Előzmény: Törölt nick (1072)
Feles Elek Creative Commons License 2003.08.24 0 0 1112
Rogán kibritotta Kémelvtársat...
http://www.miniszterelnok.hu/archivum.php?hir=657

Mûsorvezetõ: (ÁllamBolgár György, (exAutó)Klubrádió:
"Erre mondtam azt, hogy hiányzik az a csapat, talán nem a kormánynál, hanem az MSZP-nél, amely minden nap megkérdezi ugyanezt, és akkor legalább egyenlõ felek vitatkoznak, vagy vádaskodnak a politikai színtéren."

Medgyessy Péter:
"Na itt azért a sajtóval kapcsolatban egy mondatot hadd mondjak. A sajtó azért megtehetné azt, hogy odafigyelne arra, amikor a kormányoldal ilyen felvetéseket tesz. Mert bizony, mondjuk Lendvai Ildikó számtalanszor feltette ezt a kérdést. Nem kapott ugyanakkora hangot, mint az a Rogán Antal, aki fölvetett egy sor problémát, aztán amikor kiderült, hogy abszolút rosszul tájékozott, és semmit nem tud, akkor vállat vont, és újabb támadásokat kezdett el.

A sajtónak eszébe nem jutott, hogy megkérdezze, hogy Rogán úr, milyen morális alapja van önnek arra, hogy ezeket a kérdéseket föltegye akkor, amikor az elõzõ kérdéseirõl kiderült, hogy teljesen alaptalanok és teljesen indokolatlanok.
(????)

Azt se igazán értem, hogy ha mondjuk a sajtó egy sor olyan kérdésnél nem érdeklõdik, hogyan kerülnek különbözõ ismeretek és hamis dokumentumok mondjuk csak egyetlen laphoz ebben az országban. Van ennek valamilyen oka?"

(vajon tud-e Berkecz Máris hamis szerződésnek becsempészéséről, a vádiratok közé...)

Előzmény: Törölt nick (1108)
alfredoo Creative Commons License 2003.08.01 0 0 1111
ms

egy hazudozo bunozovel szemben szerintem barmilyen csalas megengedett. es nem varom hogy a rendorseg kiteritse a kartyait. dolgozzon hatekonyan, a reszleteket majd megtudjuk.

bacskay? ki is az a bacskay? azt allitotta hogy egyik utolso fidesz kinevezett? akkor megsem volt teljes a nagytakaritas? csak a szoveg mindent athato?

itt is egy fidesz bastya ott is egy fidesz bastya. tok jo.

Előzmény: Törölt nick (1108)
alfredoo Creative Commons License 2003.08.01 0 0 1110
ms

kulcsar attila hazudik mint a vizfolyas.

1., biztos hozamot igert, pilotajatekot jatszott

2., iskolai papirokat hamisan adott be

3., neve, szemelyazonossaga hamis. igazi neve al capone

4., hazudta hogy hazajon. nem jott haza

5., hazudta hogy egyszerusitett eljarast fog kerni. nem kert egyszerusitett eljarast

6., osszevissza hazudozik. az egesz nyugodtan lehet egy kitervelt strategia reesze. en meeg eletemben nem beszeltem aader janossal. jelentkezzen aki beszelt. jelentkezzen aki keetszer beszelt.

kivancsi vagyok a szovegekre ha az derult volna ki hogy tanuk nelkul ketszer beszelt kuncze gaborral. ott van meg a titkosszolgalati bevallottan fideszes bacskay(???). aki senkinek nem jelentett. budos meleg van!

Előzmény: Törölt nick (1108)
sz Creative Commons License 2003.08.01 0 0 1109
nocsak, hiszel a népszabónak? most éppen aszondod, hogy nem ferdíti el a valóságot? rotfl :D

A Lamperth-Salgó rendőrségnek újabb hazugsága bukott be....
nyugi, nem ez vót az utolsó :P

Egy tény, hazudnak mint a vízfolyás.
gondolom ezt szeretted vóna írni: Egy tény, hazudunk mint a vízfolyás.

[mer' ugye vót eccer egy ilyen :DDD]

Előzmény: Törölt nick (1108)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.01 0 0 1108
Önmagát dobta fel Kulcsár, szó sincs rendőri bravúrról
03.8.1 08:57
Kulcsár önmaga hívta fel az ellene folyó nyomzás vezetőjét, s kért tőle találkozót Bécsben - tudta meg a Népszabadság.

Igazat mondott Kulcsár Attila, mikor az újságírók kérdéseire válaszolva azt állította, letartóztatása nem egészen úgy történt, ahogy azt a rendőrség kommunikálta - tudta meg a Népszabdság. A rendőrség ugyanis közel sem vitt véghez akkor bravúrt, mint azt jelezte. Az álbróker ugyanis maga hívta fel az ellene folyó nyomzást vezető rendőrtisztet, s kért tőle Bécsben találkozót egy elbeszélgetés erejéig. (Kulcsár ekkor még nyilván nem tudott a nemzetközi elfogatóparancsról). A rendőrtiszt a kért ausztriai találkozón meg is jelent, ám az osztrák kollégák gyors közbelépésének köszönhetően a beszélgetésre már nem kerülhetett sor.
--------

A Lamperth-Salgó rendőrségnek újabb hazugsága bukott be....

És még mindig nem tudjuk, hogy a Rogán értesülés, miszerint a sajtótájékoztatója elött a rendőrségi
házkutatás a Kand Equitisnél, dokumentum lefoglalásokkal és amit Tóth András elöször elkottyantott majd utóbb visszavont, valóban megtörtént-e...

Egy tény, hazudnak mint a vízfolyás.

Nahát:)

wizes Creative Commons License 2003.07.29 0 0 1107
Naja!
De a gülü szeme?
Ammellt olyan mint .... Anettka.
Kezdem becsűlni a csajt a tettei miatt.
Ritka randa, de gnyomlya a cöveget. az 1 adottságh, Rogán fokozza a hülyeségeit!
Rajta!
Közgazdi pénzügyér!.
Rehegés ?
wizes.
Előzmény: bormester (1106)
bormester Creative Commons License 2003.07.29 0 0 1106
Állandóan harcrakész fikagép. Kb.
Előzmény: wizes (1105)
wizes Creative Commons License 2003.07.29 0 0 1105
?
Kombattáns: Jó szó, de mit jelent? Partneroskadjak össze?
Áderral eggyűt hülyűl?
wizes.
Előzmény: bormester (1104)
bormester Creative Commons License 2003.07.29 0 0 1104
A mai NSZ cikkének záró bekezdése így szól:

A Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság feljelentések alapján július 9-én tartott házkutatást a K and H Equities székhelyén. A nyomozók korábban, június 23-án adatgyűjtés céljából jelentek meg a K and H Equities székhelyén és iratmásolatokat vettek át, lefoglalás nem történt.

Szerintem az finom megfogalmazás, hogy ezt mondhatták volna már korábban is. (Rogánt én mindentől függetlenül felelőtlen kombattáns idiótának tartom, de annyi választ érdemelt volna, hogy téved képviselő, ott voltunk ugyan, de nem vittünk el semmit, csak másolgattunk. Pl.)

kábelbúvár Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1103
Hol van Tóónii ?!

Mindent elhiszek neki, csak kerüljön már elő!

Eccerűen hiányzik!

csorba Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1102
Ilyesmit nem írt a Magyar Nemzet.

Ne beszélj félre Csak_EGY_pol.koma.

Előzmény: CSAK_EGY_polgár (1101)
CSAK_EGY_polgár Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1101
"legfeljebb az RTL Klub mitológiáit lesz képes "megemészteni""

vagy esetleg csak szajkózni képes a Magyar Nemzet c. újság szólamait és handabandázását.

Előzmény: csorba (1083)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1100
karkm

gondolom az is demokratikus hogy a klub radiot hallgatom. ott van egy musor hogy addig volt jo mig kadar elt. a tobbi ironia.

mivel mas is felreertette akkor ime az allaspontom

most jo, jobb mint akkor volt...

akkor azert nem volt annyira rossz mint most mondjak...

pl. akik most sirnakrinak a terrorrol es elnyomasrol altalaban egyetemet vegzett jol meno emberek. peldaul idejuk van netezni.

ja es kulonbozo dolgok miatt pl. kulcsar MOST nem annyira jo mint lehetne...

remelem igy o.k.

ja es a kulcsar ugy hogy mikor kezdodott, o.k.

viszont most folytatodott. szvsz mindenki saras. ha nem a kulcsarnal akkor masnal..

Előzmény: karkm (1096)
csorba Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1099
Arnyeklovagolás ez T. Arnyeklovas.

Szerintem nagyon is tisztában vagy Te azzal, miért rohasztják le az országot csókosaitok, ha hatalomra jutottak, ezt követően ugyanis, erre hívatkozva mehet a szabad a rablás, a kiárúsítás. Most is itt tartunk. Vagy tévednék? /Persze az "ügyesebbje" azért közvetlenebb pézlenyúlási gyakorlatot is alkalmaz, mint jeles esetben is./

Előzmény: Arnyeklovas (1097)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1098
A K&H Bank már 1998-ban is vesztett az akkor igért 35%-os hozamgarancián.Akkor közel 5 milliárd veszteséget könyvelt el az akkori vezetés.
Akkor K H Bróker néven futottak és Pintér Dezsó tv2, Juszt László, Erős János volt az akkori VIP listán.

Arnyeklovas Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1097
Nahát, még mindig vannak, akik azt hiszik, hogy a Horn érában volt a privatizáció nagy rész!?
Előzmény: csorba (1089)
karkm Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1096
alfrédo! Unalmassá vált ez a topik?Vagy direkt provokálod a"másik oldalt" Kádár említésével? Nekem mindegy én még gyerek voltam akkor de....valoban ...lehett hogy jo volt.De azért ez autobbi tíz év mégis csak "szabadabb"...........Egyébbként pedig a topik témájához még mindig van mit irni .Például hogy az utolso utalásokat aK&H bank ügyfeleinek számláirol ismeretlen vagy nem létező számlákra a 2002-es választások második forduloja elött történt.A tv2 mondta 21-én este.Azota eltelt egy év .ÉS lám Magyarországon van olyan számlatulajdonos aki nem veszi észre hogy a számlájn kevesebb millio van mint kellene?Vagy talán egy másik banknál vezetett számlájára duplán vissza érkezett az a pár milko..?Vagy azért nem tünt fell nekik mert oda igérték kedvenc pártjuknak hogy hátha megnyerik a választásokat????És a második fordulo után ami kis Kulcsárunk már nem szeretett ugy utalni? Vagy a régi ügyfelek elkezdtek sporolni?????Ergo -keresett friss tőkét... mondjuk legyen az .. az Autopálya Rt.Ti mitt tippeltek,hogy ment ez a tranzakcio?????
Előzmény: alfredoo (1093)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1095
De szvsz ő komolyan gondolta....

Vannak ilyen nézetű emberek is...

Nincs ezzel különösebb baj. Főleg úgy, hogy a nézeteit normális hangnemben adja elő...

Előzmény: szkd (1094)
szkd Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1094
"addig volt jo amig kadar elt"

remélem ezt nem gondoltad komolyan!

Előzmény: alfredoo (1093)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1093
lerr

a szekely zoltant meeg nem is emlitetted. pedig nem rossz...

egyebkent nem is az itelettel rendelkezo ugyek az erdekesek.

ez szerintem tipikusan latens bunozes vagy 'bunozeskozeli' allapot.

ha a fideszeseknek nem kulcsar attila kevert, akkor kevert nekik mas.

lattunk mi mar karon varjut.

es az egyenlet allasarol rengeteg nepi mondas tanuskodik. a nepi mondasok meg altalaban igazsagot szolnak.

megy az ajtatos hablaty kozben meg telik prominens embereinknek a zsebe.

addig volt jo amig kadar elt.

Előzmény: lerr (1092)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1092
:)))
Jó....
Ha úgy gondolod, hogy olyan nagyon-nagy külömnség van a pártok között, ám tedd......
Engem aztán nem érdekel....
Előzmény: csorba (1091)
csorba Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1091
Megin a gumicsont; "fideszékház", ezzel a baromsággal se hozakodnék már elő, amikor az szdsz "székházazásából" is kigyógyultunk már, az eladott Msz(m)p-s székházak százairól meg éphogy nem zsezsegett érzékeny lelkületű médiánk, egy finognyi hangot sem!

Nem a szüzesség a lényeg tisztelt kolléga, a hölygy is csak az első sikeres randevúig szűz, mégsem mondható mindre, hogy czemende.

Előzmény: lerr (1090)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1090
Én nem is akarok meggyőzni senkit:)))
Pusztán leírom, hogy lopnak itt mindkét oldalon.
És bizony az akkor székház üggyel a FIDESZ is elvesztette szűzességét......

De mondom, nem nagyon érdekel a dolog. A hittel nem lehet vitatkozni..... Ha valaki hisz valamit, annak mondhat bárki bármit.

Előzmény: csorba (1089)
csorba Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1089
A Várhegyi ha jól emlékszem valami vidéki városban , talán Szolnokon, vagy Cegléden polgármester lolt a Horn-Kuncze érában. A városi testület néhány városi ingatlan privatizációját évekkel később olcsónak minősíttették a médiák harsány közreműködésével, na erre egy felfüggesztett itélet született, /persze jogosan de hogyan méghető ez a korabeli címeres gazemberségekhez/.

Felmerül a kérdés, egy vidéki város néhány nyomorult ingatlanának kedvezményes áron való értékesítése összemérhető e, az akkori mszp-szdsz időszak nak privatizációs bulijaival, amikor lényegében bagóért eladták a fél országot csókosaid?

Ne légy nevetséges, Tisztelt lerr, szerintem Te is tudod, álokoskodásaid senkit nem tudnak meggyőzni, csak olyanokat akik maguk is a ködösítők közé tartoznak, vagy ahogyan mondod; "hívő"!

Előzmény: lerr (1088)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1088
Ja, szegény ártatlam Várhegyi is pl.....
Meg ne mondd már nekem, hogy a mg. minisztériumban minden jól ment a polgári kormány idején....

Egyébként mindegy, nem vitatkozom Veled.
Te azt hiszed, hogy az egyik oldal tiszta, a másik meg sáros.
Hittel meg nem lehet vitatkozni....

Előzmény: csorba (1087)
csorba Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1087
Szomorú tény, nem csak letartóztatva, de meggyötörve is,... majd szabadonbocsájtva tényleges bűncselekmény hiányában...

Az igazi bűnözők meg vigan panamázhatnak közpénzekkel Pl. ganítható, hogy Demszkyék hatvan milliárdja is ezzel a módszerrel vált harminc milliárddá, érdekes, senki nem fírtatja, /tudod amiről harsogta, előző ciklusban, hogy a metróra van eltéve, mostanra már csak a martalékáról hallani, milyen vicces?!/

A hazugságokra, korábbi ciklusban oly serényen ugró média most mélyen kussol, vajon ez miért van???

Előzmény: lerr (1086)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1086
Egyébként meg, ha ennyire a bizonyítékok kellenek, akkor vedd figyelembe azt is, hogy eddig az elítéltek és letartóztatottak az előző polgári kormányból kerültek ki....
Úgyhogy ne gyere nekem ezzel a szokásos fekete-fehér hülyeséggel...
Előzmény: csorba (1083)
lerr Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1085
- Soknakmeg nem.....
- Hát ez meg egy bonyolultabb vita a poroszos oktatás mellett és ellen....
Nem hiszem, hogy ha Te kijelented, hogy ez az egyedüli üdvözítő, akkor az így is van......
- nem tudom mi ezzel a baj.... Mondjuk nem is vagyok nyugdíjas
- :)) Törvényes... Mák az is lehet... Viszont attól még úgy történt a dolog, hogy az MFB adott kölcsönt az akkori miniszterelnök barátjának, hogy vegye meg az állami gazdaságot.... Ez nekem akkor is büdös...:)
Előzmény: csorba (1083)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!