Keresés

Részletes keresés

Peti Faragow Creative Commons License 2021.01.23 0 0 150

Üdv Debuyzer!

 

Épp olvasom az általad leírtakat és kicsit megkönnyebbülve vagyok hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.

Neked sikerült a prosztatából a Enterococcust megszüntetni?Másfél éve kínlódok vele, heti 1masszázsra járok. Iszom a füzike teát.Próbálom értelmezni az állapotom.A gyulladást konkrétan az enterococcus okozza vagy maga gyulladt a szerv? 10,3 az összes ondó entrerococcus feakalis csíraszám. Erre már nem adnak antibiotikuomot. Állandóan fáj az alhasam, hol a herémbe hol a belső comb részre sugároz. Nagyon magam alatt vagyok hogy így kell leélnem az életemet és a családom is bármit megtenne hogy visszakapják eredeti állapotomat. Sajnos annyit gyógyszereztek az SZTK-s orvosok hogy refluxom is lett, azt is kezelhetem.Másfél évig próbálták eltűntetni a prosztatámból, siketelenül ez a enteroccust. Szex heti mennyi javasolt? Nekem ejakuláció után 2 napig bitangul fáj. Utána enyhül. Masszázs után jó amúgy, 3 napig utána újra kezdem érezni a prosztatás állapot. Vagy inkább jó lenne ha megnyugodjon a szerv? Se masszázs, se szex? Továbbá lehet-e melegvizes fürdőt venni? Nem gyullad be jobban? A proxelantól, és a Voltaren kúptól is már rosszulléteim vannak. Hát csak reménykedem...Az életem akarom visszakapni...Előre is köszönöm a tanácsokat.

:-)

Üdv:

Péter

Előzmény: Debuyzer (149)
Debuyzer Creative Commons License 2021.01.22 0 1 149

Üdv.Engem hasonló panaszokkal Pánovics József kezelt bár róla megoszlanak a vélemények és Merth Gábor .Nagyon szúró fájdalmas volt a prosztatám a mellékherém is begyulladt tőle sajnos amiből időnként előtör a fájdalom mivel az heggesedve gyógyul,még a kivétele lenne a másik megoldás de az orvos le beszélt róla mivel a fájdalmak csak időszakosak. Viszont a prosztatám kb 80,% os javúláson ment át.Nekem is enteroc.f. volt-van.Sok masszázs,kivirágufűzi tea,melegvízes fürdőzés gumival ha fürdőben vagy,sex kizárólag gumival,c-e vitamin,polstimol,sok folyadék alkohol fűszeres étel kevés,Proxelan kúp ,sokkal nyugodtabb életvitel sok testmozgás,alhas melegítése,hidegen sajtolt tökmag olaj,pepomedplusz.Sajna nagyon lassú folyamat.4-5 éve vagyok benne de a prosztatám csak időnként érzékeny.

Előzmény: Peti Faragow (138)
Falckman Creative Commons License 2021.01.11 0 0 148

Van valakinek tapasztalata Nyirády Péterrel? 

Bastrick Creative Commons License 2021.01.09 0 1 147

Szia!

 

Bocs, egy kicsit eltűntem, de voltam az új dokinál, név szerint Tenke Péternél a BHC-ben. Vegyes tapasztalatokat olvastam róla, de úgy voltam vele, hogy a magyar urulógia elnökének csak adok egy esélyt. Sajnos kétes érzésekkel távoztam én is, nem igazán kaptam konkrét válaszokat, hosszú monológokat és ködösítéseket viszont annál többet. A szakmai tudását és tapasztalatát nem kérdőjelezem meg, de közelebb nem kerültünk ebben az esetben az igazsághoz. :/

 

Ennek ellenére felírt egy új kúrát, próbálok bizakodó lenni, aminek lényege a korábban írt természetes gyógymódok és életmód követése, a másik oldalról pedig felírt 2 gyógyszert, amik a vérnyomás és az izmok ellazításában segítenek. A fő gondolatmenete neki is az volt, hogy fókuszt kell egy kicsit veszíteni az érzésről, mert ilyen jellegű, hosszasan fennáló ingerhatás esetében a szervezetben található idegpályák túlságosan érzékennyé válnak. Vagyis egy kisebb alhasi nyomást pl. egy egészséges férfi észre sem venne, míg az évek óta tartó krónikus gyulladásban szenvedő ki van hegyezve az ingerekre, ezáltal sokkal érzékenyebben reagál rá. Persze a tüneteket nem lehet ettől függetlenül elbagatelizálni, és azok attól még ott vannak. Egyébként elméletileg manapság minden 2. férfit érint ez a betegség, az ülő életmód és a stresszes ingerek miatt, ami persze nem változtat a tényen, hogy mennyire képes csökkenteni az életminőséget.

 

Őszintén, én sajnos továbbra sem látom a fényt, de ettől függetlenül kívánom a legjobbakat, és bízom hogy sikerül meggyógyulnod.

 

@Oszkár: Krónikus prosztatgyulladásban szenvedsz te is ha jól értem? Csak azért kérdezem, mert én úgy tudom, hogy ebben az esetben nem javasolt, sőt kifejezetten tilos a prosztata masszírozása és ezt a módszert csak az akut változatnál szabad alkalmazni. Biztosan segít, jobb érzésekkel szoktál ilyenkor távozni a dokitól? (már amennyire egy ilyen művelet után ez kivitelezhető)

 

Üdv,

Milán

Előzmény: Peti Faragow (145)
Oskov Creative Commons License 2020.12.23 0 0 146

Kedves Péter!

 

Nagyon köszönöm a gyors válaszod.

Ha hiszed ha nem, 10-15h keresés után a neten én is a Banyó dokit találtam, be is jelentkeztünk hozzá péntekre a Benyovszky orvosi centrumba.

29 év hosszú idő, rendgeteg tapasztalattal, magamon kisérletezve, illetve a barátaimmal is megbeszélve, akik szintén évtiszedek óta érintettek heti szinten.

Több mint húsz ismerőst kapcsoltam össze a volt dokinkal, és most is kilencen járunk csak a közeli barátok, heti szinten masszázsra.

Szeintem sokkal hatékonyabb lenne a tapasztalatok átadása szóban vagy emailben számodra, mint itt lepötyögni, illetve sokkal fontosabb a szituációd, mint sem ide korlátozzuk.

Minden, itt említett tünetedre van magyarázat és megoldás is.

Ha hasznosnak találod majd, amit mondok, akkor itt meg tudjuk osztani, mert mi is segítséget remélünk ezen a platformon.

telefon: 709400103

email: kovacsovich.oszkar@gmail.com

 

 

Üdv.:

Oszkár

Előzmény: Peti Faragow (145)
Peti Faragow Creative Commons License 2020.12.22 0 0 145

Hi Bastrick!

Köszönöm az infokat. Hát megpróbálok mindent hátha. Nem tudom ti hogy vagytok de nálam szex, vagy izgalmi állapot után pár órával szépen begyullad a prosztata. Lehet pihentetni kellene hagyni az lenne a kulcsa? Folyamatos gyulladásban van, hol jobban, hol kevésbé. Elvileg üríteni kellene gondolom de gyulladt prosztatát nem tudom érdemes-e macerálni, mert ugye még jobban begyullad. A kávéról mi a véleményetek? Csoki?Irritáló lehet?Továbbá a probiotikum stimulálhatja-e prosztatát?

Előre is köszi a válaszokat:

Péter

 

Előzmény: Bastrick (141)
Peti Faragow Creative Commons License 2020.12.22 0 0 144

Budapesti vagyok ez lemaradt. Ormos Intézet meg Kispest, a Dokival az alábbiakban:-)

annyit tudok még hogy Vadaspark mellet is valami klinika ahol van rendelése.

Üdv:Péter

Előzmény: R.speirs (142)
Peti Faragow Creative Commons License 2020.12.22 0 0 143

Üdvözlöm Oszkár!

 

Az kérdésedre a válasz: Dr.Banyó Tamás Urológus. Több magánrendelése is van, de én az Omros Intézetbe járok hozzá ez van közel. Ott lehet bejelentkezni hozzá :-) Nagyon sok a betege, keresett Doki.

Amire számíthatsz hogy fizetős: 9000ft /alkalom a "kézi megoldásos".

Nem tudom kérnek-e első konzultációs díjat, az olyan 24.000.-kb

Remélem tudtam segíteni.-)

Ha tudsz bármilyen tanácsot adni minden segít. Előre is köszönöm.-)

Üdv:

Péter 

 

Előzmény: R.speirs (142)
R.speirs Creative Commons License 2020.12.22 0 1 142

Kedves Péter!

 

Szeretném a segítségedet kérni. Olvastam a hozzászólásodban, h 9 alkalommal voltál prosztatamasszázson.

Remélem, Budapesti vagy :)

Szeretném elkérni az orvos elérhetőségét, aki végzi Neked a masszázst.

Cserében, talán tudok számodra megnyugtató vélaszokat adni a betegség kapcsán, mivel nekem 29 éve jelen van.

Sajnos az orvosom meghalt egy hete, és feltétlen találnom kell egy olyan orvost, aki "terápiás prosztatamasszázst" végez, nem töm gyógyszerrel, stb. Kevés ilyen van, ezt már megtapasztaltam. A masszázs az egyetlen, biztos "karbantartás" és ha valaki szerencsés, akár rövidebb hosszabb ideig meg is gyógyúlhat.

 

Várom válaszod!

 

Előre is köszönöm.

 

Üdv.:

Oszkár

Előzmény: Peti Faragow (140)
Bastrick Creative Commons License 2020.12.13 0 2 141

Szia! Tudom nagyon nyomasztó tud néha lenni az érzés, de meg kell próbálni kicsit elengedni. Nagyon hülye helyen van a szerv, még a műtéti beavatkozások sem minden esetben segítenek (a mellékhatásokról nem is beszélve). A dokikkal hasonló tapasztaltaim vannak nekem is, viszont amiben mindegyik egyetértett, az az életmódváltás volt. Persze ez tipikusan olyan dolog, amit könnyű mondani, de annál nehezebb megugrani. Nekem az alábbi kúra vált be, amikor huzamosabb ideig csináltam (1-2 hónap), javaslom tegyél vele egy próbát te is:

  • Kisvirágú füzike tea - napi 1x (rossman, dm)
  • Kisvirágú füzike tabletta - napi 1x (rossman, dm)
  • Grapefruit cseppek - nap 1x (15-20 csepp) (rossman, dm)
  • 3-4 liter víz / nap
  • Zero alkohol (főleg sör)
  • Hidegen sajtolt tökmagolaj
  • Polstimol cernil - napi 3-4 is mehet akár (gyógyszertárban kapható, sokszor készlethiány van)
  • Fűszeres ételek kerülése (nekem ez a legnehezebb része)
  • Stresszes tényezők mérséklése (pl. munka, párkapcsolat, vagy magán a betegségen való rágódás)

Utóbbin érdemes elgondolkozni, nincs e vmi teher amit hordozol, mert magamon is érzem, hogy amikor ráfeszülök valamire, akkor brutálisan berobbannak lenn a dolgok. Érdemes kicsit leülni és elbeszélgetni magunkkal, akár csak néhány pozitív gondolat erejéig. Valószínűleg placebo, de esténként sokszor magam elé képzelem és elkezdem "lenyugtatni", lehűteni kicsit és azt képzelni, hogy minden rendben vele és azt érzem segít. Fejben szerintem sok minden eldől, de persze a bacikat ki kell írtani, azok ott nincsenek jó helyen. Holnap megyek egy új dokihoz, majd jelzem mik voltak a tapasztalatok. ;)

 

Üdv,

Milán

Előzmény: Peti Faragow (140)
Peti Faragow Creative Commons License 2020.11.25 0 0 140

Hi Bastrick! Szomorúan olvasom hogy 3-4 éve benne vagy. Mi vár rám is. Jelen pillanat szokásosan fáj az alhasam, sugárzik comb, gát herék felé. Igy kelek fekszem, autót vezetek stb...Egy pokol lett az életem. Antibiotikumot már nem mernek adni az orvosaim mert erős reflux alakult ki pedig előtte makk egészségben éltem.Jelenleg azzal hitegetnek hogy ez egy állapot majd el fog múlni.De kérdem én.Ha egy gyulladást okoz a baktérium akkor nem a ok maga a baktérium? Hasonlóan vagyok én is.A pénz nem számít, vissza szeretném kapni az életem de nem találtam megfelelő urológust.Az egyik széjjel gyógyszerez a másik meg nem mer adni semmit. Járok heti 1x prosztata masszázsra, próbálok benne hinni hogy segit, de ugye ez is olyan felület kezelés féle. 9.alkalmon vagyok túl, mit mondjak...nem lett jobb, se rosszabb...

Én sajna több mint másfél éve kínlódok ezzel, már alig eszem, inni nem merek még szilveszterkor sem, de még enni sem tudok egy jót. Hát így csinálnák az orvosok egy beteget egészséges emberből. Nekem volt előtte egy vesekövem, kivették.Kaptam egy katétert utána jöttek a bajok amik nem múlnak. Mindenképp írok én is ha tudok valakit a bajunkra mert fogok próbálkozni én is nem adom fel.Csak azt nem akarom elfogadni hogy nincs ellenszer, törődjek bele....2020-ban a nanotechnológia világában.-) Ne keseredj el, szerintem rossz autó nincs csak rossz szerelő:-))

Üdv:Péter

 

Előzmény: Bastrick (139)
Bastrick Creative Commons License 2020.11.23 0 1 139

Szia Peti! A napokban vettem újra elő én is a témát, sajnos 3-4 éve hasonló csónakban evezek szintúgy. :( Kivégeztem 4-5 doktort, rengeteg antibiotikumot, és különböző természetgyógyászati kúrákat nyomtam végig, sajnos hatástalanul. Néha szinte teljesen lemondok a gyógyulásról, ugyanakkor mivel nem tudok veszíteni, így nem igazán tudok beletörődni sem. Most teszek még egy próbát, úgy vagyok vele hogy a pénz már tényleg nem számít, és hátha megtalálom "A" doktort. Sajnos tényleg nincs könnyű dolguk nekik sem, ráadásul pszichoszomatikus jellege csak tovább nehezít a dolgon. Ha találok valakit, aki képes csodát tenni okvetlen beírom majd ide, addig is marad a fűszer, alkohol és stresszmentes élet. Ja és napi 3-4 liter víz minimum. ;)

Előzmény: Peti Faragow (138)
Peti Faragow Creative Commons License 2020.11.14 0 1 138

Sziasztok! /WANTED / a legjobbat keresem.

 

Keresem Budapesten azt az Urológust aki egy krónikus bakteriális prosztata gyulladásból ki tudna kezelni.

Sajnos másfél éve szenvedek egy Enteroccus Feacalis nevű baktériummal amely makacsul

megült a prosztatámban és állandó gyulladást okoz. Időnként új baktériumokkal társul

melyek komoly problémát okoznak, ezekre végigszedtem már az összes antibiotikum típust többször is

és újra és újra kiújul a gyulladás. 2 Urológus kezelt eddig de sikertelenül. Már a sok gyógyszer refluxot is okozott így kezeltethetem már gasztro részen is magam.43 éves vagyok, romokban az életem emiatt, családom 

nagyon aggódik értem. Nem szeretnék rákos lenni! Mentálisan nagyon megviselt már :-(

A legjobbat keresem a szakterületen, az sem érdekel ha már fizetni kell hiszem így is több százezret fizettem már így is.

Ki a legjobb krónikus prosztata gyulladás esetén, aki tényleg a megfelelően ki tudna kezelni a lehető legrövidebb időn belül? Tényleg csak a legjobb szaktekintélyt ajánljátok!

 

Köszönöm a segítséget

 

Peter

LMzo Creative Commons License 2020.09.09 0 0 137

Ebben a topikban 2 rossz vélemény található róla alább, előkereshető.

Előzmény: fullhybrid (136)
fullhybrid Creative Commons License 2020.09.08 0 0 136

Sziasztok! 

A segítségeteket szeretném kérni. Dr Bécsi Andrásról tudnátok véleményeket írni? 19.kerületben a  Medvita-ban rendel.Előre is köszi a segítséget.

Törölt nick Creative Commons License 2020.07.11 0 0 135

Szia! Itt tudsz magánorvosokat is keresni akár, és a leginkább szimpatikus dokit te választhatod ki. Ingyenes a regisztráció: https://qjob.hu/?utm_source=emoke 

opel opc Creative Commons License 2020.07.08 0 0 134

Akkor keres egy másik urológust, aki lehetőleg erre szakosodott, Pesten biztos van jó pár, vagy ilyen klinika, magánrendelő stb.  ird be a google keresőbe, és biztos lesz jó pár találat,.

Előzmény: hajate (133)
hajate Creative Commons License 2020.07.02 0 0 133

Pesten vagyok. Pénisz egyenesítő műtétem volt, de szerintem megsérültek a belső varratok. A doki azt mondja várjak (fél éve volt kb), de eléggé fáj és napközeben is szar. Használat után meg borogatnom kell annyira kellemetlen.

Előzmény: opel opc (132)
opel opc Creative Commons License 2020.06.17 0 0 132

Az attól függ hogy mit rontottak el, és hogy hol laksz.

hajate Creative Commons License 2020.06.10 0 0 131

Sziasztok tudtok, tudtok olyant, aki elrontott rekonstrukciós műtétek helyreállításával foglalkozik?

opel opc Creative Commons License 2019.12.17 0 0 130

Próbáld meg, írd be a google keresőbe, hogy urológus pécs , vagy hasonlót, talán dob ki valamit !

Előzmény: RonnieJames (129)
RonnieJames Creative Commons License 2019.12.17 0 0 129

Sziasztok!

 

36 éves vagyok, és krónikus prosztata megnagyobbodásom van, amit a kezelőorvosom szerint le tudnék masszíroztatni helyben szinte bárkivel (mivel nagy-gesztenye nagyságú prosztatámat ujjal kb.5-6 percig kell körkörösen masszíroztatni addig amíg a hímvessző végén nem jelenik meg a nedv...) szeretnék ajánlást kérni lehetőleg valaki Női kéz által, mert a férfiak nagyon durvák! Lenne esélyem Pécsett találni erre hetente Valakit, Aki nem aranyárban méri a perceit, és van némi gyakorlata is (esetleg nővér...)...?

Jó helyen kérdezősködök..?

 

Üdv: Tibor

opel opc Creative Commons License 2019.12.14 0 0 128

Dr. Nagy János urológus magán orvost, aki csak tudja kerülje, ha nem akarja hogy tönkre tegye a további életét !

Öregember59 Creative Commons License 2019.01.07 0 0 127

Sziasztok!

Budapesten tudtok mondani jó urológust, aki türelmes (nem 5 perc alatt szórja ki a betegeket), megértő, tanácsokat ad, segít eldönteni a különböző kérdéseket (műtétek között különbséget és jól is műt), szóval jó!!!  Esethegtőlegesen magánorvos is szóba jöhet!

Válaszokat, előre is köszönöm.

Epepapa Creative Commons License 2018.11.28 0 0 126

Ha urológust kerestek senki máshoz ne menjetek, mert a legjobb, legalaposabb, legtürelmesebb, legemberségesebb, legnagyobb tudású doktor Holman Endre. Címzetes egyetemi docens, egyedülálló műtéteket végez és nem pénzéhes! Igaz, a magánrendelésén, ahol alapból ultrahang vizsgálatot is végez, és minimum 20-30 percet (de inkább többet) foglalkozik a beteggel 12 000 forint körül van az első vizit. De hát melyik doki rendel már 10 kiló alatt? A magánrendelése Kecskeméten van, a kiskunhalasi kórház urológiai osztályának vezetője. Több külföldi kórházban is műt. Szívből ajánlom. Elérhetőségét könnyen megtalálhatjátok a neten!

doriss28 Creative Commons License 2018.11.08 0 0 125

Sziaszktok!

 

Segítséget szeretnék kérni! Ki tud jó urológust aki megbízható és hugyhólyag daganatot is műt. Adjatok kérlek tippeket mert elég sürgős lenne :(

Semmi ötletem.

 

köszönöm szépen!

watson75 Creative Commons License 2018.07.14 0 0 124

A fehérvári urológusoknak már rég a SITTEN LENNE A HELYE!

Előzmény: Purosz Alexandrosz (121)
Zsanna68 Creative Commons License 2018.07.13 0 0 123

Győr-Sopron megyében tud valaki jó urológust?

Veszpremi Creative Commons License 2018.07.06 0 0 122

Köszönet érte, hogy leírtad, fogadd együttérzésemet! Sajnos amit írsz, hogy " minden családban vannak hasonló esetek, és csak széttárjuk a kezünket" IGAZ! Számos ismerősöm és sajnos közeli rokon és családtag is a szakszerűtlen és lelkiismeretlen "beavatkozás" áldozatává vált az elmúlt pár évben. Nincs - vagy csak elvétve - emberség, nincs lelkiismeretesség, az ápolókat is mintha már kontraszelekcióval választanák, a kórházi állapotokról ne is beszéljünk, borzalmas az egész, a szakszerű ellátást nagyítóval kell keresni, reszket az ember, hogy bekerülhet oda, ilyen körülmények közé. A kis bajból is nagyot csinálnak, nemhogy meggyógyítanák. Ezt el kell mondanunk minden fórumon, mert a mai politika mindennel foglalkozik, de evvel, a LEGFONTOSABBAL, AZ EGÉSZSÉGÜGY ÁLDATLAN ÁLLAPOTÁVAL NEM! Minimum el kell mondjuk, de tenni is kéne, hogy változás legyen! Az egészségügyünk sajnos ki kell mondjuk, emberhez méltatlan állapotban van, immár lassan potenciális "gyilkossá" válik. Hová megy a befizetett pénzünk? Tessék leállítani azt a dolgot, hogy a nyugatot mi látjuk el orvosokkal, lassan ők már nem is képeznek orvosokat! Az orvosaink zöme nyugdíjas, vagy hamarosan az lesz.

Előzmény: Purosz Alexandrosz (121)
Purosz Alexandrosz Creative Commons License 2018.07.05 0 1 121

Valaki Székesfehérváron Barabás Tamást javasolta. Az ajánlással kapcsolatban a következő esetet szeretném megosztani: A Fejér Megyei Szent György Kórház honlapján az alábbi szöveg köszönti az olvasót: "EMBERSÉGGEL ÉS SZAKTUDÁSSAL A BETEGEKÉRT". Találkoztunk ilyennel is, de sajnos inkább az ellenkezőjével. Édesapám kontrollvizsgálat során fertőzést kapott az urológiai osztályon. Magas lázzal később bekerült. A lázmérők rendszeresen 36.6-36.7-et mutattak. Több nővér megalázóan viselkedett vele. A kezelőorvosa alig kommunikált. Arra a kérdésre, hogy mi várható édesapánkkal, azt a választ adta édesanyámnak, hogy tudja-e ő a lottó ötös számait. Az eldugult vizeletelvezető csövet nem tartotta fontosnak kitisztítani, aminek következtében újból magas lázzal kellett befeküdni. Ott a tartósan nagyon alacsony vérnyomással és a napokon keresztül 130 fölötti pulzusszámmal nem törődtek. Sem emberségesek nem voltak, sem a szaktudásukról nem tettek tanúbizonyságot. Édesapánk állapota a kezelőorvos szerint megfelelő volt, amikor kiadta a kórházból. Természetesen a jelentős összegű paraszolvenciát szívbaj nélkül átvette. Fél nappal ez után meghalt. Szörnyű erről közösségi oldalon írni. De elfogadhatatlan, hogy minden családban vannak hasonló esetek, és csak széttárjuk a kezünket. Mindenkinek csak annyit javasolok, hogy ha a székesfehérvári kórház urológiai osztályára kerül, nézze meg jól, ki kezeli, de ha lehet, inkább forduljon máshova.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!