Keresés

Részletes keresés

Szigmo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 47
lemaradtak a szmájlihegyek a végéről... :-)))))))))))))))
Szigmo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 46
Nem perverz. A(n)nál is inkább, mert olvasni én is olvasom, többek között a te válaszaid miatt is. 200 botütést nekem!
Előzmény: Babyboo (45)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 45
Szalka hozzászólását is hozzácsapva számomra az derült ki belőle, hogy nektek nem tetszik, hogy van aki oda is írogat. Ha nem így van elnézést, akkor tényleg félreértettelek. Teljesen normális dolognak tartom ha valaki nem szereti a meddő vitákat, és nem is vesz részt benne, de azt is ha jó mókának tartja (amíg nincsenek komolyabb következményei). Már nem nagyon izgat, hogy mi sül ki belőle, azért vitázom mert szórakoztat. Perverz? :)

Előzmény: Szigmo (43)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 44
na szép is lenne, ha megmondanád hova irogassak.:O))))

én meg azt mondom, irjon mindenki oda (is). én szeretem a vitákat. még az ilyen meddő dilettáns b.zi vitákat is. legalább feldobja ezt az egysiku unalmas mindennapi munkát.:O)))
tegnap pl meggyes botütésein véres kinhalállal sirtam és fetrengtem persze közben imitálva hogy én biza dolgozom ám és nem röhögök csak légzési nehézségeim vannak.:O)))))

mindenesetre már ugye vagy pár ez a topik (mármint az) és nemigazán látom hogy bárki is összeszedné a gumit és nem pisáltatná a dögöt a kocsikra.:O)

Előzmény: Babyboo (42)
Szigmo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 43
Félreértettél. Nem állt szándékomban senkit sem b@szogatni, még kevésbbé elítélni. Mindenki oda és azt írogat ami neki jól esik. Egyszerűen én azért nem írok, mert vitás esetekben szeretem a megoldásokat, lehetőségeket keresni, és itt most kicsit sem erről van szó. Ezért hagytam abba. De ettől függetlenül mindenkinek szabad a pálya. :-))
Előzmény: Babyboo (42)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 42
Nem értem miért baj az, hogy valaki vitázik ha nem árt vele senkinek? Az emberek miért szeretik mindig elítélni azt ami nekik nem fekszik, bár kárt sem okoz nekik. Nekem eszembe sem jutott, hogy másokat b@sztassak, hogy miért nem jönnek ők is vitázni. Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel beszélget és miről, azért mert engem nem érdekelnek a motorok még nem izélgetem Iffy-t, hogy mi a francnak írogat a motoros topicokba.
Előzmény: Szigmo (41)
Szigmo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 41
Hali,
Azért is szeretem a kutyásokat, mert soxor ugyanazokat a gondolatokat írják le mint amik nekem is eszembe jutnak egy-egy téma kapcsán. Mint pl. MM topikjával kapcs.-ban is. Majdnem egeret ragadtam a tegnapi beírásai nyomán, de azután mégsem. 100%-ban egyetértek Szalkával, csak ő jobban fogalmazta meg. Minek győzködni valakit aki meggyőzni jött ide (oda)? Ráadásul még mindig csak a vitafázisnál tartanak, megoldáskezdeményt még nem sikerült találni, kivéve talán asta beírását még az elején, amiben teljesen igaza is van, ld, fent.
asta Creative Commons License 2003.06.17 0 0 40
Na én is itt vagyok erősítésnek, mert én is imádom a kutyásokat. Szalka minten pontjával egyetértek, megspórolta nekem a munkát:O))
Szerintem MM tudatalatt irigykedik.Mert kimarad valamiből, ami pedig jóóóóóóóóóó!!!
Előzmény: Lord Iffy (38)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 39
:))))))
Előzmény: Lord Iffy (38)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 38
én egyenlőre read stádiumban de követem. nehogy már valakinek nálam több "önmagad minősited" titulusa legyen.:O))
Előzmény: Babyboo (35)
funtasy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 37
:)))
Előzmény: Babyboo (35)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 36
de még nem jutottam döntésre

nem jutottam dűlőre, bár a döntésre fordulat is szép volt.

Előzmény: Babyboo (34)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 35
Én megpróbáltam süllyeszteni, de renitensek mindig akadnak. Tessék csak megkeresni, felhívást intéztem a kutyás közönséghez, hogy hanyagoljuk a topicot. De nem. Ha viszont nem süllyed ott a helyem :)(amíg ki nem csapnak a modik, de azt feltétlenül megvárom:))
Előzmény: funtasy (29)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.17 0 0 34
:)) a baj nem azzal van, hogy te kutty nélkül jössz, hanem, hogy én kutyával :) A kisebbik kutyám teljesen antiszociális, nem nagyon lehet kanok közé engedni. Jár az agyam, mint a motolla, hogy melyik kutyasuliba vigyem (én magam nem merek megpróbálkozni a nevelésével, még teljesen elrontom), de még nem jutottam döntésre. A másik kutyám tökéletes alany egy kutyás bulihoz, de az ember a gyerekét sem viszi a vidámparkba úgy, hogy közben a másikat otthon hagyja magyarázat nélkül :)
Előzmény: sip pista (25)
Teky Creative Commons License 2003.06.17 0 0 33
Azt nem tudom még, majd amit sikerül...
Előzmény: funtasy (32)
funtasy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 32
Csak Maját. Ő az anyakutya, a kicsiket talán a következőre ;)))
No, és mit akarsz gyúrni belőle? :)))
Előzmény: Teky (31)
Teky Creative Commons License 2003.06.17 0 0 31
Tényleg tasy, ha még itt vagy, hány ebet készülsz hozni szombaton?

Csak hogy tudjam, hogy mennyi kutyát kell meggyúrnom??:))

Teky Creative Commons License 2003.06.17 0 0 30
Naaaaaaaaaaa :))))))))))))))))

Előzmény: funtasy (29)
funtasy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 29
Van még egy dolog, amit imádok a kutyásokban. Mégpedig az, hogy annyira toleránsak, hogy egy olyan sz*r topicot is életben tartanak, mint a "10 dolog, amit utálok a kutyásokban" c. hőseposz :)))
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 28
Hű, tök jó, megint egy Iffytopic. Majd nő a hsz-ok száma, ne izguljatok már annyira hiszen Iffytopics are rulez...hű ez a lelkifröccs volt...

:O)))))
Előzmény: Teky (26)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 27
majd megpróbálom valahogy elcsalni babyboo-t. legfeljebb megfenyegetem vagymi...:O)
Előzmény: sip pista (25)
Teky Creative Commons License 2003.06.17 0 0 26
Hű, tök jó, megint egy Iffytopic. Majd nő a hsz-ok száma, ne izguljatok már annyira hiszen Iffytopics are rulez...hű ez a lelkifröccs volt...

Teky belepofázik ide is...

Előzmény: Lord Iffy (24)
sip pista Creative Commons License 2003.06.17 0 0 25
:-))
úgy megnézném élőbe.... majd konzulálok iffyvel, hátha elmehetnénk kutyátlanként is egy kutyakirándulásra
Előzmény: Babyboo (19)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.17 0 0 24
engem nem zavar ha oda irtok, szeretem olvasni. imádom babyboo hozzászólásait, rájöttem (bár eddig is tudtam) hogy nagyonsok fantasztikus ember van itt a topikokon és a hozzászólásaik olyanok mintha csak magam olvasnám. (csak én nem tudok szépen okosan fogalmazni.:O))
babyboo jól mondta, egy vita sajnos/szerencsére több hozzászólást eredményez, mint egy azonos véleményü téma.

offolni?! itt?! iffy topikjában?!?! ejnyebejnye.:O))

a topikot csak azért nyitottam nagy felindulásomban, mert már véres kinhalállal szenvedtem pénteken és muszály volt valamit csinálni, különben besz@rtam volna a röhögéstől.:O)))

Babyboo Creative Commons License 2003.06.16 0 0 23
Totálisan egyetértek azzal amit írsz. Arról nem tehetek, hogy itt kevesebb a hozzászólás, majd ez is felfut :) MM-nek csak azért írok mert nem nem szoktam szó nélkül hagyni (elnézést a kifejezésért) ha köcsögölnek velem. Ide azért nem írok gyakran mert mindannyiuk számára evidens, hogy mit szeretünk a kutyákban és a kutyásokban, nyilván ezen a topicon is majd felkerül egy másik téma amit ki lehet vesézni, ráadásul itt senkit nem fog zavarni, hogy offtopic, az Iffy által nyitott topicokban még nem talákoztam ezzel a problémával :) De az belátható és szinte törvéynszerű, hogy egy vita sokkal tovább tart, mint egy olyan beszélgetés ahol mindenki egyetért mindenkivel.
Csak azt akartam mondani, hogy nem baj, hogy ott több a hozzászólás mert annak is van értelme (bár ezt én magam is egyre kevésbé hiszem, nagyon szűk látókörű a csávó), és nem baj ha itt kevés, attól még szeretjük a kutyákat és kutyásokat :))
Előzmény: szalka (22)
szalka Creative Commons License 2003.06.16 0 0 22
hat nem tudom Babyboo. Persze ide is irtak nehanyan igen kevesszer de nezzd meg a hozzaszolasszamot. MM topicjara az elso delelott volt ennyi hozzaszolas mint itt tobb nap alatt es folyamatosan csak no es no es no. En is beleolvastam MM topicjaba az elejen es majdnem irtam bele mert jol felhuzott engem is , de szvsz o az az emberke akit NEM lehet gyozni. Lehet vele probalkozni meg idot szanni ra de en nem szeretem idegesiteni sajat magam a semmin. O azzal a celzattal nyitotta a topicjat, hogy O gyozzom meg teged meg masokat. Olyan masszivan szemellenzos hogy kar vele foglalkozni. Raadasul 90 %-ban egyet is ertek vele mint pl oltas es regisztralasi kotelezettseg + kutyaszar felszedese. Amiben meg hulyesegeket beszel pl szajkosar minden kutyara es egyebek, az sem fog megvaltozni akarhany kutyas mondja el neki. Persze rossz a kutyak helyzete Mo-n tudom de az eremnek ket oldala van. Es akkor fog ez megvaltozni , ha lesz egy szigorubb (pl kutyaszar felszedese + regisztralas magas penzbuntetessel) ebtorveny es ezzel egyutt egy allatvedelmi torveny(akar letoltendo bortonbuntetessel allatkinzas eseten), amit be tudnak tartatni. De amig nincs meg az apparatus barmilyen ebtorveny betartasara, hisz meg emberek (gyerekek) bantalmazasanak megfekezesere sincs meg az apparatus addig lehet rajta vergodni, csak ugyse ersz el vele semmit.
Ennek ellenere en azt is szeretem a kutyasokban, hogy olyan optimistak es azt hiszik meg tudjak valtani a vilagot :-) Sajnos en ennel szkeptikusabb vagyok, tudom hogy a vilagot nem lehet, ezert en inkabb csak a sajat mikrokornyezetemet igyekszem megvaltani.
Előzmény: Babyboo (13)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.16 0 0 21
persze hogy jöhetnek, iffy@mailbox.hu
kiváncsi vagyok, kiváncsi vagyok....:O)))

különben is itt ne OFF-oljatok, mert letöltendő szabadságvesztéssel súlytok mindenki. persze csak az 5-6 kisgyerek véres kinszenvedése után. mert az azé kell a magam minősitéséhez.:O))))))))))))))

Előzmény: Szigmo (20)
Szigmo Creative Commons License 2003.06.16 0 0 20
Jó reggelt mindenkinek!
Vacsimegköszönésre visszatérve, igen, nekem is a képembe büfög(ne), de már rutinos vagyok, és ilyen irányú hódolatát a kerti padon ülve fogadom, így csak a nadrágomat maszatolja össze....
OFF Iffy! Lajosmarci képek magánban mehetnek? Felrakni nem tudom sajna.. ON
Babyboo Creative Commons License 2003.06.16 0 0 19
óó, köszönöm.. :)) a tibetik nem is annyira a külsejükkel, mint a barátságosságukkal veszik le az embert a lábáról. (leszámítva a fehér kutyámat, ő elég undok :))
Baromira tudnak szeretni egy vadidegen embert, ebből kifolyólag persze alkalmatlanok házőrzésre, de az acélszivet is meglágyítják az udvarlásukkal :)
Előzmény: sip pista (18)
sip pista Creative Commons License 2003.06.16 0 0 18
szépek a kutymorgóid.. lord iffy mondta meg, hol lehet megnézni. még csak képen láttam tibetit *
Előzmény: Babyboo (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!