Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 784
csa

mint a premisszaban irtam jo a velemenyem hozzaszolasodrol.

ezert a te velemenyedre voltam kivancsi.

persze ha nem akkor nem!

Előzmény: Cs. András (778)
glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 783
Nem én hoztam fel a párhuzamot.
A zsidókat és több évtizedes sérelmeket most hagyjuk ki, mert nem egy kategória. A melegeket nem üldözik mostanában, legfeljebb megszólják, ha túl büszkék a rendellenességükre.

Válaszolok:

Nem vettem észre, hogy kiközösítés lenne alacsony-magas szinten. Meleg szinten is csak akkora, mint a provokáció mértéke, hisz a liberálisság terjedőben van...
Nekem volt töpszli tanárom. Nem helyezték át. Hülye kérdés.
Az utolsó kérdésedet sem értem, mondom, hogy nem jó a párhuzam. Egy alacsony emberke teljesen más módon más -a társadalom szempontjából-, mint egy homo. Nem látom a párhuzamot toábbra sem. Mert nincs is.

Előzmény: Cs. András (781)
glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 782
"Ööö... ha jól tudom nem mutogatásról volt szó, hanem sima felvonulásról..."
Ez mondjuk nézőpont kérdése, de a büszkeség címén való felvonulás -nekem- inkább egyfajta magamutogatás. A többi 2068 ember szájtáti tömeg, ez az egész nem róluk szólt.

A szépek dőlt betüvel volt és arra vonatkozott, hogy nem vonzó/nem az esetem az azonos nem. Valóban, itt hetero magamutogatást követtem el, hogy tisztázzam a szexuális hovatartozásomat. Mindazonáltal ez egy db. hozzászólás egy topicban...

"Egy ellenkező nemű homoszexuális soha nem kelthetné fel a szexuális étvágyadat..."
Nem is gondoltam az ellenkező nemü homokosokra vagy leszbikusokra. Ők valóban felkeltik az érdeklődésemet, de hiába. :-)

"Akkor nézz tükörbe..."
A FRANCOKAT! Ez a topic erről szól!!! Máshol nem ugrálok, ha valaki homokosnak néz, csak mosolygok és kijavítom. Megesett már. :-)

"Valaki úgy érzi ott a helye, mert ha a melegek nem álltak volna ki az utcára az elmúlt években és nem KÉNYTELENEK provokálni, akkor az ügyük nem haladt volna előre. De egy biztos. Senki sem azért megy oda, hogy mindenkivel tudassa, hogy ő buzi, és nem azért, mert önmagába szerelmes..."
Mondd csak, mennyire haladt előre a melegek ügye? Mi nektek az előrehaladás? Miért kénytelenek PROVOKÁLNI??? A L'88 csoport is mondhatja ezt...
Persze, a meleg büszkeség napján nem azért megy oda, hogy tudassa, hogy ő meleg. Na ne etess! :-)

Az 'önmagába szerelmes't úgy értettem, hogy annyira más egy nő, mint egy férfi, hogy szerintem a homkosok kicsit önmagukba szerelmesek... de ez csak asszociáció volt, ne foglalkozz vele, jó?

A legutolsó kérdés csak érdeklődés volt. A választ köszi! Célzás csak annyi volt benne, hogy ez egy jó reklám a melegbároknak. Vagy inkább jó reklám a melegségnek. Te úgy mondanád, hogy: 'Ügyünk előrehaladását segíti.' De ez csak élcelődés! ;-)

Előzmény: Cs. András (775)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.12 0 0 781
Van magas-alacsony büszkeség napja??? A magasság-alacsonyság tényleg jó párhuzam szerinted?

Visszakérdezek, oké?

Szerinted a magas/alacsony embereket kiközösíti a társadalom?
De ha már szóba kerültek a zsidók... a II. VH-ban kerültek-e túl magas vagy túl alacsony emberek munkatáborokba a magasságuk miatt.
Magyarországon fennáll-e a veszély, hogy egy iskolaigazgató áthelyezzen egy tanárt csak azért mert túl magas vagy túl alacsony?
A túl magas/alacsony embereknek meg van-e tiltva, hogy vért adhassanak, illetve fogadhatnak-e örökbe gyereket, vagy házasodhatnak-e?

Előzmény: glycerin (779)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.12 0 0 780
talan a zsidosagnal valamilyen mertekben el tudom fogadni a tulerzekenyseget.

Beza. Ha valakinek a fél családját kinyírta a rendszer, az bizony érzékenyen reagál bizonyos politikai vonulatokra. Persze a buzik nem lehetnek érzékenyek, mert az elgázosított buznak nem feltétlenül voltak utódjaik... vagy ha voltak, akkor ők meg kevés eséllyel lettek szintén buzik. Hát igen. Pedig mi is mennyire szeretnénk, ha valaki megengedné nekünk, hogy lehessünk egy kicsit hiperszenzitívek.

Előzmény: alfredoo (776)
glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 779
alfredoo

Dehogy. Én csak a felvonulókról mondtam véleményt. A nem exhibicionista homokosokról nem szóltam. A börtönviselt cigányok más tészta számomra, nem állítanék párhuzamot a melegek s köztük.

Ki mondta, hogy kötelező?

Van magas-alacsony büszkeség napja??? A magasság-alacsonyság tényleg jó párhuzam szerinted?

Szexlap <> felvonulás. Nem, szerintem nem hetero magamutogatás a szexlap. Hirdetésekkel semmi bajom. Szexfilmekkel sem, mert ezek azért mind diszkrétebbek, mint egy hangos felvonulás.
Strandolás nem magamutogatás, hanem nem akarnak (utcai)ruhástól fürdeni az emberek.
Persze, lehet hetero dolgokat látni, de nem úgy, hogy 'hetero vagyok, felvonulok, büszke vagyok'. Ha meg van ilyen konkrétan, akkor mondjad nyugodtan és megkövetlek!

Előzmény: alfredoo (774)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.12 0 0 778
Ja, ő valami topiklakó... aki túlérzékeny volt... vagy nem... Ezt szerintem beszéljétek meg ti ketten.
Előzmény: Cs. András (777)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.12 0 0 777
Ööö... ki az az a.g.?
És ki volt a túlérzékeny?
Előzmény: alfredoo (776)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 776
csa

ha mar ennyire okosakat irsz akkor mondd meg nekem hogy a.g. miert esett nekem ennyire durvan?

a tulerzekenyseg azt is magyarazza hogy nem olvasunk csak irunk?

es nem fogadom el a tulerzekenyseget. tulerzekeny ember (ideges ember) nincs csak hulye.

talan a zsidosagnal valamilyen mertekben el tudom fogadni a tulerzekenyseget. de egyre kevesebb mertekben.

mert az ervenyes mondas ugy szol: ideges (tulerzekeny) ember nincs csak hulye.

igy ott is inkabb nem tudom elfogadni mint elfogadni. mert az ilyen elfogadott tulerzekenyseget aztan vertkent olthetjuk magunkra es minden hulyeseget mondhatunk. olyan mint egy diliflepni. tehat inkabb nem fogadnam el. tehat tulerzekenyseg MINOSIT!

Előzmény: Cs. András (775)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.12 0 0 775
csekély provokáció volt a meleg fesztiválon.

Persze, minden évben vannak ilyenek, talán nem ennyire arrogánsak.

...minek mutogatják magukat?

Ööö... ha jól tudom nem mutogatásról volt szó, hanem sima felvonulásról. Nem értem. Egy ilyen 2.000-2.500-as tömegben van néhány tucat emberke, aki monjuk egy kicsit lengébben van öltözve, és kicsit feltűnőbben dobálja magát, és ez egyből hú de nagy magamutogatás. Arról valamiért nincs szó, hogy a többi 2068 emner, az pont olyan volt mint te.

Számomra pl. nem szépek.

Miért? Számodra úgy általában a heterók szépek?

Ha meg azok, akkor nem úgy!

Hát persze, azért tisztázzuk a helyzetet. Egy ellenkező nemű homoszexuális soha nem kelthetné fel a szexuális étvágyadat, hiszen te ránézésre meg tudod állapítani, hogy 54 irodai alkalmazotból hányan homók, hányan biszexuálisak, hányan heterók, és mennyinek vannak homoerotikus fantáziálgatásai, amivel saját maga sem tud mit kezdeni.

valljuk be: nagytöbbségi- heteroszexuálist sem láttam büszkén 'ugrálni', mert ő olyan, amilyen.

Akkor nézz tükörbe. Itt "ugrálsz" (nem néztem utána mióta), hogy te heteroszexuális vagy. NEKED IS UGYANOLYAN FONTOS, HOGY TUDASD VELÜNK, HOGY MI A SZEXUÁLIS ORIENTÁCIÓD. Miért? Elmondom, oké? Mert a szexuális orientáció nem magánügy. Ahhoz, hogy bizonyos emberekkel egy kicsit is közelibb kapcsolatot teremthess, valamilyen szinten ki kell tárulkoznod.
De azt is tisztázzuk. A felvonulás nem ösznép coming out. Valakinek az. Valakinek buli. Valaki úgy érzi ott a helye, mert ha a melegek nem álltak volna ki az utcára az elmúlt években és nem KÉNYTELENEK provokálni, akkor az ügyük nem haladt volna előre. De egy biztos. Senki sem azért megy oda, hogy mindenkivel tudassa, hogy ő buzi, és nem azért, mert önmagába szerelmes.

Hány meleg hely van Mo.-on. Nem tudom, vidéken tulajdonképpen nincs olyan, hogy lenne egy állandó, melegek által látogatott szórakozóhely. Talán 1-2.

Budapest. Kb. egy tucat. Egy részük inkább csak meleg-barát, ahol pl. nem kell attól tartanod, hogy a tulaj megkér arra, hoyg ne legyél már buzi.
Az persze más kérdés, hogy a melegek nagy része nem jár ilyen helyre, pl. mert nem szereti a gettó fílinget.
Kíváncsi vagyok, hogy a legutolsó kérdséseddel mire is akartál célozni.

Előzmény: glycerin (773)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 774
glycerin

szerintem parezer ember megjelenese alapjan velemenyt mondasz 500000????, 1000000???? emberrol. hasonlo a helyzet mint amikor 8500 bortonben levo cigany alapjan minositenek egy cca 800000 fos kozosseget.

nem hiszem hogy kotelezo lenne barkit szeretni egy kulsodleges dolog, jel, magatartas alapjan.

ez pont olyan minthogy szereted e az alacsony vagy magas embereket. van aki ennek alapjan szeret vagy nem szeret. valaszt vagy nem valaszt.

meglehetosen sok szexualis megjelenest latok. ott van peldaul a rengeteg szexlap. ex nem egy hetero magamutogatas? ott van a rengeteg hirdetes. hogy viszonyulsz hozzajuk? szexfilmek? filmekben a szerelem(???) abrazolasa? szepsegverseny? az egesz strandolas, furdoruhazas? azt hiszem azert hetero dolgokat is lehet itt es ott latni. en inkabb a heterakat kedvelnem...

Előzmény: glycerin (773)
glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 773
Tudom. :-) Mondjuk szerintem a szerelem inkább egyfajta drog, de ez már OFF.
ON

Topichoz visszatérve: csekély provokáció volt a meleg fesztiválon.

És jogosan, mert minek mutogatják magukat? Számomra pl. nem szépek. Ha meg azok, akkor nem úgy! De egyetlen -valljuk be: nagytöbbségi- heteroszexuálist sem láttam büszkén 'ugrálni', mert ő olyan, amilyen.

Szerintem is csak aberráltság arra büszkének lenniük, hogy önmagukba szerelmesek...

Más. Hány melegbár lehet Mo-n (vagy a nagyvárosokban)?

Előzmény: alfredoo (771)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 772
bokor

hu ha azt mondod hogy nem vagy bombazo akkor BIZTOSAN az vagy!

Előzmény: bokor (767)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 771
glycerin

vannak tenyleg fizikai hatarok. igazad van.

de amikor szerelmes az ember (nem szexileg) akkor felborul minden. akkor mindent akar es mindenre kepes. hiszen gyilkossagok, ongyilkossagok vannak szerelem (igazi szerelem) miatt.

es nem arrol van szo hogy idealizalom a szerelmet de tenyleg letezik idolegesen. es sokszor szoszerint megbolonditja az embert.

volt az a japan film ahol megettek egymast. szerelembol. ott tenyleg nem volt fizikai korlat.

es van ilyen aberracio is...

Előzmény: glycerin (769)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 770
bokor

es arra gondoltam (komolyan) hogyha egy magadfajtaval osszekerulne egy neked szimpatikus olyanfajta akkor lehet hogy extra erofesziteseket tenne arra hogy mukodjenek a dolgok szellemi es mas szinteken.

biztos hulye voltam es egy ilyesmit leirni tulsagosan szemelyes es alkalmat teremt a megbantasra.

ami nem volt szandekomban es egy hipotetikus helyzetet irtam le.

ezekben a dolgokban SZERINTEM ha a lelki egyetertes megvan akkor a tobbi dolog igenis mukodhet. szerintem egy nagy szerelem egy impotens embert is (valamilyen szinten) potensse tesz. persze ha valaki azt sem tudja mi a szerelem es mindene a testiseg az mas.

Előzmény: bokor (767)
glycerin Creative Commons License 2003.07.12 0 0 769
Nem. De vannak határok. :-)
Előzmény: alfredoo (768)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.12 0 0 768
bokor

en a lelki szepseget es toleranciat vettem eszre. ha ehhez jarul bombazosag az nem kulonosebben baj de nem fontos. ismetlem a lelki szepseg, osszefogottsag, empatia meg ilyenek.

nagyon rosszul fogom fel?

Előzmény: bokor (767)
bokor Creative Commons License 2003.07.12 0 0 767
És miből gondolod, hogy én nem vagyok bombázó? (mellesleg nem vagyok, de azért ez rosszul esett :-))
Előzmény: alfredoo (755)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.11 0 0 766
Jó, akkor nem vagy heteroszexuális :oD Na csá.
Előzmény: Törölt nick (765)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.11 0 0 765
Cs.A.
Én ilyet nem mondok,én a heteró kifejezéstől is rosszul vagyok,meg a toleránstól is.Az előbbitől azért,mert én nem heteroszexuális vagyok,hanem normális nemi irányultságú többségi akárki, a toleráns kifejezést pedig kifejezetten bunkónak használja az,aki maga még véletlenül sem türelmes semmi iránt( pl. SZDSZ), mert ugyebár a szó igazából azt jelenti.
UI.Te még nem hallottad Mocsonakit beszélni? Azt az önmagával eltelt hólyagot,aki sokat árt neketek.
Cs. András Creative Commons License 2003.07.11 0 0 764
Őszintén szólva, én még egy buzit sem láttam, aki azért köpködött volna, mert valaki nem buzi. Ellenben fordítva...
Az pedig megint nem Mocsonakit minősíti, ha a egy kalap alá veszed az összes homoszexuálissal.
Persze itt azt kell mondanom, hogy idézz Mocsonakitól, amint a heteroszexuálisokat szapulja, esetleg elküldi őket az anyjukba. Valahogy nem emlékszem erre. És ha te olyan érzékeny vagy olyan mondatokra, hogy "a heterók nem toleránsak", akkor a buzik mit szóljanak, amikor te azt ecseteled, hogyan kapsz tőlük kiütéseket.
Előzmény: Törölt nick (763)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.11 0 0 763
Cs. A. te tényleg csak most eszmélsz? Az említett urak már régen dolgoznak azon,hogy minden homokostól kiütéseket kapjunk.Talán erre figyejj.
Ez egy valós probléma, a floridai példa is, meg a magyar provincializmus is.
Cs. András Creative Commons License 2003.07.11 0 0 762
Négy éve vagyok az indexen, és már nem teszek fel magamnak ilyen kérdéseket.
Előzmény: alfredoo (761)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.11 0 0 761
csa

itt a topikban is van kopkodes. minosites, baszogatas. miert nem lehet normalisan beszelni, eszmet cserelni?

Előzmény: Cs. András (759)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.11 0 0 760
narmer

ebben lehet valami es itt is voltak ilyesmi jelensegek viszont az itteni vitakban voltak nagyon ertelmes es nagyon szimpatikus emberek.

persze remelem egy voltam kozuluk.

mindenki probalja eladni magat. ki szelidseggel, ki exhibicionizmussal!

ez egyebkent heteroknal tok ugyanigy van.

lassan elvonulok mert eleeg altalanos ez a latenseggel valo vadaskodas!

Előzmény: Törölt nick (758)
Cs. András Creative Commons License 2003.07.11 0 0 759
Ja bocs, én meg azt hittem, hogy az ellentüntetők köpködtek. Jaj, ez a média hogy elferdít mindent!
Előzmény: Törölt nick (758)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.11 0 0 758
loridában voltam,és bementem egy butikba kabátot venni.Egy nagyon feltűnő homokos hapi szolgált ki, de olyan mulatságosan kedves volt,és olyan jártas a divatba, hogy teljesen elvarázsolt.Itthon meg ezek a baromi agressziv Mocsonaky meg Pálfi,meg Láner,akik csak köpködni tudnak a nem homokoskra. Mi a fenének csinálják ezt,kb.ezért utálom őket,meg azt a nyüzüge faszit aki a Napkeltében szokott fenygetőzni,hogy így a brutál magyarok,meg úgy a heterók...
alfredoo Creative Commons License 2003.07.11 0 0 757
tobbias

irod:

'G.ZOÁRD.Te melyik nem- ben szenvedsz?Bizonyára tudod hogy a homokosság fajtabetegség is.A semita-népeknél nagy arányban fordul elő.Talán a sivatagi homok teszi, talán a meleg.Ki tudja?

Végül kérdezem az itt firkáló/érvelgető homokosoktól , hogyha a szado-mazohisták, az exhibicionisták is felvonulásos fesztivált akarnának tartani azt is támogatnátok? Elvégre egyéb tekintetben lehetnek ők is ugyanolyan normálisak, mint a homokosok - vagy mégsem?'

milyen fajtabetegseg? angolok, amerikaiak mennyiben sivatagi nepek? vannak szamadataid vagy csak ugy mondod mint ahogy en szoktam?

a mongolok sivatagi nepek. mennyi a homokossag kozottuk? mirol beszelsz? a hideg sivatagi homok miert nem hajlamosit a homokossagra? nem kevered a homokot a homoszexualitassal?

szado mazo felvonulas? miert lenne baj? torvenytelen a szadomazo? az exhibicionista is szvsz artalmatlan lehet hogy egyelore kozszemeremsertes. akkor NE vonuljon fel. egyszeru. ami legalis az felvonulhat. ha nem legalis akkor max az engedelyezeseert lehet felvonulni.

Előzmény: tobbias (753)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.11 0 0 756
ag

mivel te irtad hogy egy noi bombazoval probalkoztal akibe szerelmes is voltal en csak es kizarolag ennyiben foglalkoztam a szex eleteddel. amihez tenyleg semmi kozom. klinikam sincs. ha te probalkoztal a masik nem fele akkor nalad jelentkezett valamilyen ilyen igeny. en csak arra hivtam fel a figyelmet hogy a bombazo nem biztos hogy jo megoldas. inkabb az emberre figyeljunk. persze a te esetedbol barmilyen kovetkeztetest levonni hulyeseg lenne a reszemrol. egyreszt nem itelkezhetek/minosithetek, masreszt meg abszolut ismeretlenek a reszletek. amik nem is igazan erdekelnek.

egy erdekel. mibol gondolod hogy homofob lennek?

1., ezzel a kijelentessel minositesz.

2., nem is igazan ismerheted amiket ebben a temaban irtam. abszolut nem a homofobitas jellemzo ram.

egyebkent tenyleg nem 'szeretem' a homokosokat, ugyanugy mint masfele embereket sem 'szeretek' vagy 'utalok' valamilyen tulajdonsaguk alapjan. a homoszexualitas pedig egy tulajdonsagnak fogom fel. tehat nem szeretem es nem utalom a biciklistakat. a ferfiakat es/vagy a noket.

viszont senkit semmilyen alapon megkulonboztetne es hatranyos helyzetbe hozni nem demokratikus.

a homokosok szerintem egyenlo erteku tagjai a tarsadalomnak. ugyanolyan tisztelet jar mint masoknak, ugyanaanyiak a jogaik es ugyanannyiak a kotelezettsegeik.

egy picit a tulerzekenyseg beszel beloled. kivancsi lennek eddigi homokos beszelgetopartnereim velemenyere errol.

az meg mar plane hogy latens homokosnak tartasz. egyebkent lennek szivesen, mert semmi gondom azzal nem lenne sem latens sem expresszis formajaban de nem vagyok az. ennek a tenynek sem nem orulok sem nem banom. ez az egesz dolog nekem kurvara lenyegtelen.

csak es kizarolag mint emberi jogi problema erdekel.

ugy latszik a kovetkeztetesek levonasa hamis vagy nem hamis premisszakbol egyeseknel nagyon gyorsan megy. mint a homokosoknak szep es egeszseges emberre minositese is. hogy mennyire vigyaznak a testukre. hidd el hogy mas is vigyaz a testere. ez nem egy homokos kivaltsag. van aki meg nem szeret maganak anabolikumokkal szep testet varazsolni.

Előzmény: AradiGábor (746)
alfredoo Creative Commons License 2003.07.11 0 0 755
bokor

tenyleg nem ertettel. akkor valamit nagyon hulyen irhattam le. ha nem is erted radnezve semmilyen rosszat nem irtam. hiszen azok alapjan amit irtal nagyra becsullek. holgynek gondollak es azert illettel bele a gondolatmenetembe. ha megsem vagy holgy akkor ertheto a csodalkozasod. de az is lehet hogy nem figyelmesen olvastal.

Előzmény: bokor (737)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!