Keresés

Részletes keresés

Salamon Lajos Creative Commons License 2013.04.24 0 0 40

Sziasztok, én most váltottam ki a vállalkozóit, és valami egyszerű progit keresek számlázásra meg díjbekérő írásra valaki ismeri ezt: http://www.wsoft.hu/programok/szamlazo-program.html

tschsoft Creative Commons License 2012.10.09 0 0 39

Én kb. 18 éve dolgozom egyéni vállalkozoóként, és 2000 óta nincs vezetékes telefonszámom. Szerinted akkor én egy lúzer vagyok?

Nem, csak az egyéni vállalkozó is megy szabadságra. Bizonyos méret felett egy egyéni vállalkozó nem garancia. De az EV-knek is megvan a piaca, sőt egyre nő, ahogy a Ft-ok fogynak az ügyfél zsebében.

 

Megsúgom neked, hogy csilivili irodával, több telefo- és faxszámmal rendelkező cégeket láttam eltűnni, és utánuk csak a csődhamaz, kiegyenlítettlen adósságok maradnak.

Ez hangulatkeltés. Aki Neked szolgáltat, el tud tűnni, de a kiegyenlítetlen adósság Téged nem érint. Max a szolgáltatást nem kapod meg.

 

Egy egyéni vállalkozó nem tud eltűnni, mert személyes vagyonával felel a kötelezettségeiért.

Nem javaslom, hogy elérd az évi 100M Ft-ot, mert ha nincs akkora vagyonod, akkor az unokád is fizetni fogja egy problémás helyzetet árát. Egy cég miért ne használná ki a befektetett/törzs tőke nagyságával arányos felelősségvállalást?

 

Én egyébként valahol jobban bízok az olyan szakmájukhoz értő magányosokban, mint a nagy cégekben, ahol több tucat ingyenélőt el kell tartani.

Nem állami cégről beszélünk! Egy piaci elvek szerint működő cégnál nincsenek ingyenélők. Annyi ember van, amennyi kell. A szakmájukhoz pedig érthetnek ugyan az EV-k, de a polihisztorok kihaltak pár évszázada! Egy ember nem tud mindenhez érteni. Ahol dolgozom, 5-6 féle pozíció van, nem véletlenül. Az értékesítés az ügyfélszolgálat, a fejlesztés ha egy embernél valósul meg, akkor gáz!

 

Szóval, butaságot írtál, ülj le, egyes!

Igenis Karakán bácsi, köszönöm az egyest :)

 

Előzmény: Kara_kán (36)
Kara_kán Creative Commons License 2012.10.04 0 0 38

Nézzetek be ide is.

Kara_kán Creative Commons License 2012.10.04 0 1 37

Azt még megjegyzem, hogy semmi közöm az X-szoft-hoz, még csak nem is használom a progijukat.

Előzmény: Kara_kán (36)
Kara_kán Creative Commons License 2012.10.04 0 0 36

"ez az X-szoft furcsa egy cég, hogy csak egy mobil szám van kint. Eszembe nem jutna olyan cégtől rendelni (pláne hogy utána ott fognak nekem terméktámogatást is adni) ahol az egyetlen elérhetőség egy darab mobil szám."

 

Tibikém!

Én kb. 18 éve dolgozom egyéni vállalkozoóként, és 2000 óta nincs vezetékes telefonszámom. Szerinted akkor én egy lúzer vagyok?

Megsúgom neked, hogy csilivili irodával, több telefo- és faxszámmal rendelkező cégeket láttam eltűnni, és utánuk csak a csődhamaz, kiegyenlítettlen adósságok maradnak.

Egy egyéni vállalkozó nem tud eltűnni, mert személyes vagyonával felel a kötelezettségeiért.

Én egyébként valahol jobban bízok az olyan szakmájukhoz értő magányosokban, mint a nagy cégekben, ahol több tucat ingyenélőt el kell tartani.

 

Szóval, butaságot írtál, ülj le, egyes!

Előzmény: TibiBrody (27)
5g2r4ö3d1ö Creative Commons License 2012.07.23 -1 0 35

Szép napot!

 

Saját gyártmányú egyedi, egyszerű, gyors, hatékony számlázó programot használok (access-ben írtam, de most írom át desktop alkalmazássá), ezért nem is tudom, nem is fogom megadni az elérhetőségét. Csak azért írom le, mert lehet így is.

 

Az itt látható önreklámozó hozzászólásokról:

 

Milyen érdekes, hogy ha egy fórumon valaki olyan témát nyit, ahol megkérdezi, hogy milyen számlázó, vagy ügyviteli programot használjon, megjelennek az egyes cégek átlátszó önreklámjai (egy hózzászólásos emberkétől, linkkel, ajánlással, nem gyanús?).

Egy másik hasonló fórumon már kitárgyaltuk, hogy pont az ilyen fórumokon reklámozott cégeket és termékeket kerüljük el.

Szomorú, hogy a nagyobb fejlesztőcégek is erre vetemednek, ebből az látszik csak, hogy rosszul megy a szekér, nem telik reklámra sem.

Az meg pofátlanság, hogy ha az egyik ilyen önreklámozó cégecske szabja meg, hogy a vevő milyen elvek szerint vegyen számlázó programot.

 

Megmondom én, hogy milyen szempontok szerint vegyenek számlázó programot:

 

Feleljen meg a hatályos jogszabályoknak.

Ha nem bízik az adatai biztonságában, használjon on-line számlázó helyett desktop alkalmazást.

 

 

Ennyi.

Köszöntem.

 

 

Eördögh

 

C.Bela Creative Commons License 2012.07.17 0 0 34

Mi az 123szamla.hu online számlázó programot használjuk. Kezelhetősége egyszerű, könnyen megtanultuk használni. Akár ügyfélnél is tudunk számlát készíteni mert nem vagyunk az irodához illetve számítógéphez kötve vele. Elérhetőek kimutatások, amikkel pontosan láthatjuk, hogy ki tartozik.

esyti5 Creative Commons License 2012.05.21 0 1 33

Én évek óta a rEVOL Express számlázó programot használom. Szerintem jó döntés volt. A rendszer moduláris felépítésű, így kezdetben csak az alapverziót vettem meg, és ahogy egyre több funkcióra volt szükségem, úgy vásároltam hozzá kiegészítő modulokat. Van készletnyilvántantartó modulja is. Töltsd le az ingyenes demóverziót, így használat közben is látod, és mindent ki tudsz próbálni.

Érdemes megnézni: Számlázó program

 

N_Ancsa Creative Commons License 2012.03.13 0 0 32

Nemrég vettem egy számlázó programot, aminek a kezelése egyszerűnek tűnt. Mivel gyorsan kellett új progit szereznem és nem vagyok egy számítógép zseni, így sokszor kellett zaklatnom a vevőszolgáltot és meglepően kedvesek voltak, pedig a program használati útmutatójában is megvolt mindenre a válasz =o) és amúgy rájöttem, hogy könnyen lehet benne keresni.

A megrendelést leadtam a weblapon, majd az átutaláshoz szükséges infokat emailben és az átutalás másnapján már meg is kaptam emailben az aktiváló kódot. A progi amit választottam, az AXEL PRO Plus Program lett, így csak ajánlani tudom. Egyenlőre szerencsére csak az előnyeit tudom felsorolni: kedves vevőszolgálatos, a technikusok pár órán belül válaszoltak és az árak is barátiak, mivel nem kell nekik semmit fizetnem a következő években. Szóval csak ajánlani tudom, nézzétek meg az AXEL weboldalát!

PLWD Creative Commons License 2012.03.08 0 0 31

Szia,

 

Köszönöm szépen a segítséget!

 

Üdv,

Előzmény: gyikarcok (30)
gyikarcok Creative Commons License 2012.02.28 0 0 30

Az alábbi linken olvasható egy jó összeállítás arról, hogy mire figyeljünk a számlázó program kiválasztásakor:

 

Számlázó program kiválasztása

Nikolett32 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 29

Online használható szolgáltatásszámlázó: http://szamlazzaweben.hu

 

1. Nem ingyenes

2. Windowsos megjelenés a böngészőben, de ehhez letölti a silverlight plugint (engedélyezni kell)

3. magyar angol nyelvű kezelőfelület és számlaformátum

4. Keresési és listázási lehetőség a számlatátel szövegére (másnál nem láttam)

 

Akinek nem kell készletnyilvántartás (ügyvédi-, könyvelő-, mérnöki irodák), és több helyről  - esetleg többen is - számláznak, annak jó (lehet).

 

iPad-ről nem működik, a keret website, hogy finom legyek puritán.

midnight coder Creative Commons License 2011.11.21 0 0 28

Egy ilyen programmal általában kétféle gond lehet:

1. Az amit egy ügyfélszolgálatos is meg tud oldani - lényegében egyenértékű az F1 gomb megnyomásával. Persze, ha rossz a súgó, vagy nincs ilyen, az gond.

2. Olyan, ami mélyebb ismereteket igényel - azaz amit lényegében csak a fejlesztő fog tudni neked megválaszolni. Ilyenből pedig ezen a területen általában 1-2 van. Azaz, ha a kérdésed túlmutat az F1 gomb hatósugarán amit az ügyfélszolgálatos cica megválaszolhat, bizony továbbítva lesz a kérdés a fejlesztőhöz, aki aztán válaszol amikor ráér.

 

A kipróbálással kapcsolatban én is 100%-ban egyetértek. Persze, az igazi az, ha picit több időt szánsz rá, és teszel bele legalább termékből és partnerből annyit (Pl. egy xls importtal) hogy kipróbáld mit csinál nagyobb mennyiséggel. Mert az szopacs, hogy ha a cucc 1000 termékkel kiváló, de Pl. 5000 vagy 20 000 termék / partner esetén használhatatlanul belassul.

Előzmény: TibiBrody (27)
TibiBrody Creative Commons License 2011.11.07 0 0 27

Amúgy én is Naturasoft számlázót használok, teljesen korrekt, és eszem ágában sem volt a legolcsóbb programot megvenni, nem ez volt a lényeg, bár nyilván az ár is számít. Programtech-et anno én is néztem, de nekem kicsit (nagyon) elavult volt a felülete, és ugyanígy jártam még néhánnyal, nem szeretem a szürke programokat amik egyszerűnek álcázzák magukat, közben meg egy repülőgépszimulátor rejlik alattuk. Nálam az elsődleges a gyors megtanulhatóság, és egyszerű kezelés volt.

 

Nem akarok senkit megbántani, de ez az X-szoft furcsa egy cég, hogy csak egy mobil szám van kint. Eszembe nem jutna olyan cégtől rendelni (pláne hogy utána ott fognak nekem terméktámogatást is adni) ahol az egyetlen elérhetőség egy darab mobil szám. Egy épelméjű cégnek a mai világban, mobil ide vagy oda, van legalább egy (!) vonalas száma.

Azt is megmondom miért, és nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja, másoktól is hallottam már ezt. Mobil lemerül, nincs térerő, kikapcsolják (!!!), meg azt kelti, hogy nincs egy iroda, ahová bemehetsz.

Korábban jártam meg egy progival anno, kiderült, az egy mobil számhoz egy emberke tartozott, aki hol elérhető volt hol nem, és közben dolgozott valahol, tehát valóban rém mobil volt. Úgyhogy én azóta erre nagyon figyelek.

(A terméket nem ismerem, csak ahogy ránéztem a honlapra, ez volt az első ami szembetűnt.)

 

Sajnos én már gyakorlott szoftvervásárló vagyok, ha adhatok bárkinek általános tippet, soha ne vegyen demo letöltése és kipróbálása nélkül programot, és érdemes az ügyfélszolgálatot "tesztelni" egy kérdésben legalább a vásárlás előtt (elérhető-e, hozzáértő-e, segítőkész-e), és nem érdemes megadni pontos cégadatokat egy demo letöltéshez (pl. cégnév, telefonszám), mert utána pár évig nem hagynak élni a rámenős, levakarhatatlan értékesítők.

Az utóbbi 6 évben több mint 10 gyártóval voltam közvetlen kapcsolatban (saját cég, munkahely, szoftvercég váltás, stb. okán), és messzemenőleg most vagyok a legelégedettebb.

Ha bárkinek kérdése lenne, saját hibáimból szerzett tapasztalataimmal szívesen segítek neki.

Előzmény: midnight coder (26)
midnight coder Creative Commons License 2011.10.31 0 0 26

Ezt a  http://www.x-szoft.hu-n lévő X-Raktár már 2500 forintért tudja.

Előzmény: atiboy_mb (25)
atiboy_mb Creative Commons License 2011.05.13 0 0 25

Kedves Barbie!

 

Én is kipróbáltam az általad javasolt programot, de végül a programtechet választottam. A devizás számlázás az első csomagban is benne van már, aminek a bruttó ára 6250 ft. 

 

Erről írtam:

http://www.programtech.hu

 

Előzmény: barbkohe (23)
midnight coder Creative Commons License 2011.05.06 0 0 24

Szerintem ezt is érdemes megnézni:  http://www.x-szoft.hu.
Készletnyilvántartás, számlázás (export/import is), leltár, pénztár, gyártás, bizományba adás, rendelés nyilvántartás, plusz egy rakat lekérdezés. Mindezt meglehetősen jóárasítva.

barbkohe Creative Commons License 2011.03.18 0 0 23

sziasztok!

 

Hónapok óta kerestem egy nagyon könnyen kezelhető számlázót, ami devizát is tud.

Mindegyikkel volt valami bajom, ez nyilván az én saram. Sok volt elbonyolított, nehézkes, a sok funkció miatt lassú, telepítési nehézségekbe ütköztem, nem találtam egy-egy menüpontot, vagy nem volt elég a tudása, szóval sokat kínlódtam.

 

Kellett devizás számlázás, árajánlat, proforma, előfordul hogy angol vagy német számla kell, bejövő számlákat is ott kezeltem volna a programban, kellett logo, több számlaszám kezelés, és később hálózatos használat is.

Én úgy gondoltam, nem akarok valami nagy dolgot, nyilván nem is a legegyszerűbb változatra volt szükségem, de azt hittem sokkal egyszerűbb lesz megfelelőt találni.

 

Aztán megnéztem egy demot, Naturasoft Számla Standard, ami a fentieket mind tudta, és számomra teljesen evidens volt a használata is.

Ráadásul, mint kiderült, egy beépített házipénztár is van benne, ami forintos és valutás is ..

15 900 Ft-ért az egész!!!

Na itt lepődtem meg teljesen. Az éves követés is pár ezer forint.

 

Azóta négy ismerősöm is használja, senkinek semmi gondja nem akadt.

Ingyen segítettek átvenni régi progiból partnereket, termékeket is.

 

Megmondom őszintén, szkeptikus voltam egy ideig, hogy valami biztos ki fog derülni, ami miatt oda az egész illúzióm, de semmi.

Senkit semmire nem beszélek rá, de ha valaki számlázót keres, a demo megnézése mindenképpen megér egy misét. Van egyszerűbb számlázójuk is, csak nekem összetettebb tudás kellett.

http://www.naturasoft.hu/programok.php

 

További szép napot mindenkinek! üdv! Barbie :)

 

neal4forbes Creative Commons License 2011.03.12 0 0 22

Itt meg találtok egy tök jó számlázó program leírást. Jól össze van szedve minden amit tudni kell, érdemes az ilyen programokról. Nagy segítség lehet gyakorlottabbaknak is...

foxprosz Creative Commons License 2011.01.20 0 0 21

A Provimax KerSzám tud gyártani megadott összetevőkből és a készletet is kezeli hozzá, meg nagyon sok mindent ezen kívül.

www.provimax.hu

 

Előzmény: PLWD (20)
PLWD Creative Commons License 2010.12.20 0 0 20

Sziasztok!

 

Készletnyílvántartó és számlázó programot keresek. A számlázás része teljesen hagyományos, minden extrát nékülöző csomag lenne (házi pénztár, kimenő - bejövő számlák, stb. csak a szokásos) A készletnyílvántartó program részéből pedig olyat keresek, ami receptúra alapján, azaz félkész termékekből összeállított kész- és félkésztermék fogyást is figyel. Ha tudtok ilyen számlázó programot kérlek segítsetek.

 

A Kulcs-Softnak van egy Készlet és Számla Plusz nevű programja de azt kicsit drágának találom.

 

Előre is köszönöm.

 

Márk

 

 

jaki88 Creative Commons License 2010.12.10 0 0 19

A Kulcs-Soft számlázó programot csak ajánlani tudom, én ezt használom!

tschsoft Creative Commons License 2010.08.08 0 0 18

Megjelent az 1.56-os verzió. Két baromi jó funkciót találtam benne.

 

1. Boríték nyomtatás. Egy számla és még egy kattintás, majd boríték.

2. Belső kereső: "Symboogle" = Symbol Google. Mindenféle adatra rá lehet találni, majd onnan azonnal műveletet végezni: adat megnyitása, és 20-30 további művelet. SZerintem ez remek!!!

 

Akinek nem kell nyomtatnia, csak nyilvántart: DEMOként is ingyenes és végtelenségig használható. Nincs időkorlát.

http://www.symboltech.hu/ugyvitel/demoletoltes/

bandi137 Creative Commons License 2010.07.11 0 0 17
Sziasztok! Késelemi kamat számítására tud valaki jó szoftvert?
Contax_G Creative Commons License 2010.05.17 0 1 15
Szamlazz.hu

Nagyon egyszerű webalapú számlatömb. A fejlesztő, üzembentartó segítőkész volt és elég gyorsan válaszolt a leveleimre. Az alap verzió O Ft vagyis ingyenes.
Annak aki havonta csupán pár számlát kell kiállítania annak ez tökéletes. Csupán egy böngésző és egy internet kapcsolat kell!!

Sz.F. Creative Commons License 2010.05.16 0 0 14

Sziasztok!

 

Én már megtaláltam magamnak a megfelelő számlázó programot!

Egyszerű, online és bárhol használhatod ahol net van.

 

Van demó felület is, próbáljátok ki ti is!

 

Íme:

Számlázó program
Előzmény: Alfanz (-)
Edina & Süti Creative Commons License 2009.09.30 0 0 13

Sziasztok!

 

lehet hogy elküldtök 'egy-helyre', de látom nagyon értetek a különböző számlázási programokhoz, ebből jött nekem, hogy a számlázáshoz is, elég speciális bajban vagyok, de a neten elég nagy összeütközésekre találtama  témában. ha esetleg segítenétek nekem jelezzétek, feleslegesen nem írom le :D köszi

linuxos lamer Creative Commons License 2009.09.29 0 0 12
@Alfanz:
Teljesen jól használható Számlázó programok már ingyenesen is elérhetőek.
Ráadásul a fent linkelt program még Linuxon is megy wine-nal, így nem kell aggódnod a BSA miatt egyáltalán.
tschsoft Creative Commons License 2009.09.11 0 0 11

Ha számlázó és egyéb ügyvitel programok közül csemegézgetne valaki a lap.hu-n kívül, akkor ajánlom az alábbi linket

 

Ügyvitelbázis
Előzmény: tschsoft (10)
tschsoft Creative Commons License 2009.08.05 0 0 10

Érdemes még vetni egy pillantást egy nemrégiben indult termékcsaládra is.

 

Symbol Ügyvitel

Modern dizájnjuk van, Office-os külső és sok-sok belső dolog is:
- Automatikus szerződéses számla
- Házipénztár bele van integrálva
- Céglogót nagyon szépen lehet elhelyezni, gyakorlatilag egy rajzolóprogramot kapsz, amiben elhúzhatod, átméretezheted.
- Árajánlat, amit én legtöbbet használok, képpel, termékjellemzőkkel, választható csoportokkal.

Egygépes és többgépes rendszert egyben oldották meg, adatbázis szerver nélkül (asszem) és lehet pendrive-ra is telepíteni.


Splash

 

DEMO letöltés ingyen van, a progi ára is viccesen kevés ahhoz képest, amit tud. Nálunk legalábbis...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!