Képviseltük A freekicket a Hattrick kupán Pesten tegnapi nap.!!Mérlegünk 10mérkőzésböl: 3GYőzelem 4 döntetlen 3 vereség. Ez egy kiváló eredmény, de főleg úgy hogy sosem fociztunk együtt!!! Reméljük valami csoda folytán újra indul a Freekick mint játék ..
Remélem nem hoztunk rátok szégyent!! :-)Nagyon jó buli volt!
Üdv: Numero Magyrock BSE (Az utolsó ifi szövi kapitány )
Andersennek van pár segítségkérő hozzászólása a román fórumon + nyitott egy önálló topicot is, hogy mennyibe kerülhet a játék. Aztán, hogy mennyire gondolja komolyan, az más kérdés.
Szerintem megvenni a FK-et nem nagy szám, mert gazdaságilag nézve kb. nullát ér. Sokkal nagyobb szám ezt nyereségesen üzemeltetni! Ha lenne vkinek egy jó üzelti terve, akkor a mostani jogtulajdonosk minimális pénzért vagy 10-20% részesedésért odaadnák a jogot - legalábbis szerintem.
Persze nem tudom mennyire kajolnánk ezt az új üzleti modelt? Drágább VIP napok, meg vip napok, reklámért cserébe, csak minimális fejlesztést (mert úgy olcsóbb), egyszerű meccsmotort, mert azt sokan értik és így sok játékos lesz (nagyobb reklámvbevétel)...
Te lettél volna a soron következő ellenfelem és mivel nem olvastam vezércikkeket így először azt hittem, hogy a látható skillek csak egy bug amit rövid időn belül javítanak, így elkezdtem lementeni a csapatokat. Sovány vigasz, de íme a felnőtt csapatod: :)
Jó régi. Közben regisztráltam a Ht-re, de három napig csak bevezető szenvedés van, ami valóban jó a kezdőknek, én viszont unom, hiszen ismerem a játékot.
Freekick ügyében pedig már csak a csodában lehet bízni.