érdekes óhaj.. mi hiányzik a boldogságához? egy ló, vagy egy lovas? a paraszttal a szénakazalban a legjobb. de pályázzon a királyra inkább. legalább szorítsa sarokba, vagy marokra, azzal őt is boldoggá teheti.
(Ha már a ló vs. huszárnál tartunk, ma, vagyis holnap (17-én) hajnalban 01 óra 14 perckor lesz 4 éve, hogy megtettem az első, esetlen hozzászólásomat a fórumokhoz, különösebb tájékozódás nélkül, csak a kibaszott sok nicket láttam. Alig burkolt reklámfloodot készítettem elő több nicken - de elsőként biztos, hogy azon a nicken -, az akkor TOP 100-ban lévő honlapomhoz, mely a zsebpénzemet jelentette kapcsolt üzletekkel. Így bukkantam az Indexre, mint PR, reklámmarketing eszközre.
Nem is tudsz sakkozni. Azért, mert a toalettasztalodon néha éjjelente tilitolizol a kóservodkás üvegekkel, poharakkal, még nem jelenti azt, hogy ismered az Evans-cselt. (Pedig egyszerű, most azt játszom.)
Ez érdekes...
Ugye arisztokratának születni kell, ez így van lóéknál is. Kutyából nem lesz szalonna, nyilván egy parasztból sem lesz kanca. Ha mégis lóvá teszik, ezzel előléptetik. Legalábbis a sakkban. Fura.
Szerintem minden paraszt vágya az, hogy ló legyen egyszer.
Mi tehetne boldoggá egy lila h2-t, ha nem a sárga d6?
Vagy egy gyaloghuszár?
És kell-e egyáltalán boldoggá tenni?
Minthogy a lílá szanszkritul kedvtelést jelent, ez a név már önmagában is az önfeledt, boldog létezésre utal. Kívánhatnánk-e ennél többet szeretteinknek?
nem ló, huszár. és akkor pedig huszárokkal jöttél, ami pedig egészen más jelentéssárnyalatokkal bír. pl. lilah2 boldoggá tevését (avatását?) ezzel le is lehet tudni, egy aspektusból.
Lehetetlen, kérem szépen.
Mondjuk én már a sakkot sem igazán értem. Ápolni kellene a hagyományokat, meg kellene tartani az arisztokratikus gőgünket. Gondoljon bele, szegény ló lealacsonyodott arra a szintre, ahol már egy paraszt is leütheti. Miféle módszer ez? Hogyan legyen így boldog egy ló?