Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó lenne a képeken látható Crosman 2200 Magnum típusú légpuska, távcsővel. Teljesen jól működik. Személyesen szegeden kipróbálható. A mérete miatt nem szívesen postáznám.
Kis gúnyolódós Külföldi! Rossz lehet neked komám !!! Amit Beemannak néztél az többnyire egy minimum HW 95-ös német légpuska mert azzal szoktak apróvadra vadászni. Heló és Kellemes karácsonyt és Boldog újévet tapsi-hapsi aki olyan nagyon haragszik rám, hogy nem győz velem foglalkozni amint megjelenek valami írással a Sárgán. Rossz lehet neked fiú dehát ilyen az élet. Ennyi..
Papám gyűjteményéből eladásra kerül 3 db egyedi légpuska
Egy Slavia 631 Lux, 2,5x10 frontparalexes távcsővel, 40 éves eredeti alkatrészekkel, 30 évig fegyverállványon állt a kandalló mellett
Ára(távcsővel együtt):100.000 Ft
Egy magyar ,alsókaros, 4,5-ös szintén távcsővel ami 1x5x24, 30as tokozású hajtástávcső
Szintén fegyverállványon pihent a Slavia mellett
Ára(távcsővel):100.000 Ft
És egy Hammerli, 850 AirMagnum, átalakítva Bullpup PC puskára, 2x7x24 30as tubusú oldalparalexes hajtásitávcsővel, 2 db tárral, hozzá van az eredeti tus és a co adapter és egy 6 literes 300 baros búvárpalack töltött állapotba, órás átfejtővel együtt ->MEGBONTANI A SZETTET NEM LEHET
Ára:250.000 Ft
Eladás oka papám 75 éves és már nem látja a céltáblát :)
Tisztelettel a Combat Zóna kirakatának második sor első darabja egy új tipusú szépen formatervezett Beeman 10620- as légpuska. Ezt a 89900 Ft-os spéci fegyvert amit Magyarországon kívül mindenhol vadászatra vásárolnak én mindössze 50000 Ft-ért kínálom megvételre mert nekem már túl nehéz céllövészetre sajnos. Tel.: 0620 5432 052 Faragó, Kispest.
1992-benvele mert néhány lövés után elkoszolódott és nem lehetett volt utoljára ilyen fegyverem. A méreg majd megevett miatta mert néhány lövés után elkoszolódott és lehetett megint pucolni. Aztán találkoztam egy sráccal aki a kispesti piac szélén álldogált egy hibátlan Hanel 312-essel és el és nagyon megörült a cserének mert szeretett volna ilyet de drága volt. akarta cserélni könnyebb légpuskára mert neki nehéz volt. Kihoztam neki ezt az ismétlőt és kicseréltük egy az egyben. Mindketten örültünk a cserének de legfőbb képen én.
Mennyit érhet egy Gamo 1200-as légpuska? Édesapámé és nem használja már. Azt mondja, hogy a saját lőszerével akad és ő mással használta, amivel nem volt gond. Képeken látszik. A tárfedele javított. Van rajta pár karc képeken látszik. Egy Nikko Stirling 4x32 mountmaster waterproof távcső van rajta.