Csak a sajátom van meg. Azt meg épp olvasom. Mikor megvettem, belekezdtem de, hogy is akarom mondani, kicsit töménynek tünt és a hosszú bevezetőn túlra már nem jutottam benne. Aztán kb. egy éve újra nekiveselkedtem, és határozott lendülettel a végére értem. Akkor már tudtam, mire számíthatok és fel voltam készülve.
Mostanában meg az életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam visszaemlékezni egy-egy benne szereplő mondatra, ezért azt tervezem, újra elolvasom.
Fellapoztam az elejét: (ha jól veszem ki, 2003-ban jelent meg a polcokon)
Mindenesetre az a szellemiség, ami áthatja sorait csak javára válhatna világunknak.
Más kérdés, hogy nem minden igaz, ami papíron áll.
Az feltétlenül érdekelne, hogy Turner Úr hogyan jutoztt hozzá a fémlemezek alapján készült kutatási anyaghoz? Bár sejtek valamit.
Arra magam is gondoltam, hogy esetleg írói állnévvel állunk szemben, de ez esetben nem értem, hogy erre mi szükség lenne.
Hiszen "magyar anyától, angol apától" származik, itt nevelkedett, itt élt.
Ezek szerint a róla szóló különböző lapokban megjelent cikkek hamisítványok lennének?
Persze az fura, hogy korábbi könyve Földi néven jelent meg. (Állítólag abban Turner társszerző volt.)
Ezért, és semmi másért mondom hogy gagyi dolog lenne, ha valóban nem létezne J. Turner.
jujj, végre rátaláltam erre a topicra is.. Én már Karácsonyra megvettem magamnak, örültem mint a fene, de aztán rájöttem, hogy nagyot buktam az egésszel. Hiába a csodaszép borító meg a keménykötés, nem beszélve a mindenhol beharangozott tartalomhoz, amihez aztán köze nincs a könyvnek.. Nagyot csalódtam volna, ha még végig is olvasom. (azért az életrajzon én is jókat derültem:))
komolyan végigolvastad? ejha...én belenéztem, és miután azon kaptam magam, hahotázva röhögök a csávó életrajzán, meg a félművelt, mindent jezsuita butasággal támadó mozgalmár hevületen inkább félreraktam...
Tudom, ez első hallásra nem kifelyezetten politikai téma, de a könyv által sugallt világnézet már annál inkább.
Ma délelőtt, a Várban jutottam hozzá egy dedikált példányhoz, így egyelőre csak benyomásaim vannak...
(A "megvettem" kifelyezést, valahogy snassznak érzem ezen ÉLMÉNY esetben, főleg azok után, hogy volt szerencsém néhány szót váltani a szerzővel. Aki olvasta a művet, biztosan érti ennek okát.)
Felteszem: a fórum jobbosainak némelyike már találkozott a művel.
Érdekelne a véleményük.
(A többiektől elnézést kérek, amiért itt hozakodok fel egy kulturális jellegű témával.)