Keresés

Részletes keresés

cucurbia Creative Commons License 2011.02.28 0 0 10

És ezt igy egyszerre adod nekik,vagy külön külön??Adagolás?Koncentrácio?(nem szeretnék leégetést mint néhány éve mikor összekevertem szereket)

Az első kettőm van itthon a harmadikat lehet valamivel helyettesiteni?

Előzmény: Ali-bá (9)
Ali-bá Creative Commons License 2011.02.18 0 0 9

Úgy tűnik rátaláltam a megoldásra!  Nomolt, Actara, Karate + nedvesítő szer. Egy hét múlva megismételve Nomolt nélkül. Napok óta hiába rázogatom a hibiszkuszokat sehol nem látok egy lepkét se!  :-)))

Ali-bá Creative Commons License 2010.09.25 0 0 8
Próbáltam már azzal is, de a tojásokat semmi nem viszi le, aztán mire észreveszem megint ott repked a sok kis fehér vacak.
Előzmény: Flanell (7)
Flanell Creative Commons License 2010.09.22 0 0 7
Nálam pl. a fuksziákon van.
Időlegesen eltűnnek, de pár db-ról lassan felszaporodik az állomány, meg nyáron tele a kert, jön be utánpótlás.
Mospilant szoktam használni, beöntözéssel a lárvákat is viszi. De inkább permetezek kétszer, ha eszembe jut. :)
Kitinszintézis-gátlóval használd, az kinyírja a lárvákat.
Előzmény: Ali-bá (6)
Ali-bá Creative Commons License 2010.09.19 0 0 6
Csak nekem van molytetvem a hibiszkuszon? Évek óta neem tudok megszabadulni tőlük. Nincs valakinek valami jó ötlete?
Előzmény: Ali-bá (5)
Ali-bá Creative Commons License 2010.09.19 0 0 5
Mi van itt?
endru Creative Commons License 2006.01.15 0 0 4
Nem működnek a linkek az oldalon!!
Az egyetlen kép pedig semmitmondó, legalább a méretére és az árára lenne szükség. Ha már hirdetsz........
Előzmény: uveghaz (3)
uveghaz Creative Commons License 2006.01.15 0 0 3

Hobbi műanyag növényházak (üvegházak) forgalmazásával foglalkozom. A részletes információ a www.izalco.hu oldalon megtalálható.

wilard Creative Commons License 2003.03.13 0 0 2
Való igaz, nem nagyüzemről van szó.
Közben találtam ezt-azt a neten. Többek között a biológiai védekezésre ajánlják a fürkészdarazsat. Csak azt nem mondták meg, hogy hol lehet beszerezeni e jószágokat:)
Ötlet?
Előzmény: endru (1)
endru Creative Commons License 2003.03.12 0 0 1
Szűkszavú vagy. Gondolom nem nagyüzemi üvegházban van ez a kártevőd. Csak rendszeres lemosással és permetezéssel nyerhetsz, de visszatér. A "banánfa - ciromfa" fórumban leirtam a MOSPILAN kisüzemi, szobai alkalmazását. Ez a szer ma a legkorszerűbb. A permetezéseket 3 naponta ajánlott lemosás szerűen elvégezni a levél fonákján. A legyecskének 4 fejlődési szakasza van, ebből 2-ben nem táplálkozik és ekkor sérthetetlen. Ha 2 hét alatt nem szünik meg a fertőzés akkor a legycskéd rezisztens a szer ellen és másmilyennel kell próbálkozni.
Előzmény: wilard (-)
kgy2316 Creative Commons License 2003.03.12 0 0 0
Szervusz,
Ilyen gondom még szerencsére nem volt, 0lvasd el az alábbi cikkeket, remélem segitenek:
Az üvegházi molytet? elleni védekezés
LISZTESKÉK ELLENI HATÉKONY VÉDELEM
Előzmény: wilard (-)
wilard Creative Commons License 2003.03.11 0 0 topiknyitó
Segítség!
Hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!