Keresés

Részletes keresés

HoKr Creative Commons License 2003.03.10 0 0 4
Nem, nem és nem. A becsületes V-tech vagy United rajongókat miért büntetik? Milyen egy fasiszta módszer ez? Megtizedeljük a falut, ha nem adják ki a rejtegetett gabonát?

Fel vagyok háborodva.

HoKr Creative Commons License 2003.03.10 0 0 3
Ez nem vicces. Már le is szedtem a Kazaat. Jeszenszky Zsolt tudja, mitől rettegünk.
lujza777 Creative Commons License 2003.03.10 0 0 2
Az Arany Zsiráf eddig sem volt mentes a botrányoktól. 2001-ben az év hazai popalbumának odaítélésekor hiba csúszott a hét darab szavazat összeszámlálásba, így az United helyett a V-tech zenekart szólították fel a színpadra. A hibára később fény derült, így a V-tech-nek az arany szobrocskát a gálaest végén át kellett adnia a valódi nyertesnek.

2002-ben viszont a V-tech nyerte a legjobb hazai popalbum díját az egy évvel korábban is nominált Nem szabad sírni című albummal, annak ellenére, hogy a MAHASZ honlapján közzétett szabályzat értelmében egy lemezt csak egy évben lehet felterjeszteni az elismerésre.

jaj de kár, hogy idén nem ismerik el, hogy milyen jók ezek az együttesek ...

ja én sem töltök le több Balázs Palit, hanem inkább megveszem. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2003.03.10 0 0 1
vettem is egy mchawer-tekknő cd-t, hogy vezekeljek, holnap pedig egy krisz rudi kazival fejelem meg a gyűjteményt

amúgy zsiráf volt a jelem az oviban

Előzmény: themanwho (0)
themanwho Creative Commons License 2003.03.10 0 0 0
nagyon szigorú, de igazságos büntetés.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.10 0 0 topiknyitó
"Idén elmarad a Magyar Hanglemezkiadók Országos Szövetségének (MAHASZ) szokásos Arany Zsiráf-gálaestje, a díjakat ugyan odaítélik, de a zenészeket látványos átadóünnepség helyett csak egy szolid sajtótájékoztatóra fogják meghívni.

A döntést Jeszenszky Zsolt, a Mahasz képviselője azzal indokolta, hogy a zeneiparnak egyáltalán nincs oka ünnepelni, mivel a kalózmásolatok és az internetes fájlcserélések miatt forgalmuk jelentősen visszaesett." forrás: Index-cikk

én elszégyelltem magam, és letöröltem a kazaa-t, a soulseeket, a direct connectet, és ezentúl nem sértek szerzői jogokat, nehogy megint elmaradjon egy ilyen remek rendezvény (főleg a top10-et nézve) ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!