Ki volt a magyar hangja Martin Landaunak az eredeti MTV szinkronban? Amikor Barbara Bain-é Káldi Nóra és Catherine Schell-é Kovács Zsuzsa volt. Nekem Kristóf Tibor rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem...
ME
PS: Karácsony után volt egy Alfa Holdbázis "maraton" itthon, majdnem megszakítás nélkül néztük meg mindkét évad 2x24 epizódját... :)
Van egy 49 rész is. 1999-ben készült 7 perc. Itt: http://rapidshare.com/files/377056867/2x25_-_Message_from_Moonbase_Alpha.rar jelszó: formica magyar felirattal
Az Orion fórumon érdeklődtem, ott ajánlották a fórumotokat. Régi sci-fiket gyűjtök eredeti DVD kiadásokban, magyar felirattal vagy szinkronnal. Az 1951-es George Reeves által játszott Superman TV sorozat első két évada (2X26 rész) már megvan. A Star Trek legelső három évadát is tudom, hogy kiadták magyar felirattal. Meg több más klasszikus mozifilmet is (Tarantella, Fantasztikus utazás, Hihetetlenül zsugorodó ember, A világűrből jöttek, stb...) Ezek külföldi kiadások, de magyar felirat is van rajtuk. Érdeklődöm, hogy az Alfa Holdbázisról van-e valakinek infója, hátha kiadták magyar vonatkozással?
Jóvoltomból a mai napon felkerült a Youtube-ra az Alfa Holdbázis első négy epizódja - magyarul. Gondolom, sok embernek megvan, de talán van olyan is, aki csak a múltbéli emlékek által vezérelve jött ide, és szívesen megnézné egyszer újra ezt a nagyszerű sorozatot. Nos, 70-es sci-fi rajongók: jó szórakozást hozzá!