Keresés

Részletes keresés

eekeili Creative Commons License 2019.09.19 0 0 94

A helyszínen  tisztázni kell és elküldeni ha fals az ajánlat !

Előzmény: andrago_ (93)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.18 0 0 93

Igen, elmondtam, hogy 3. emelet. Erre ők a helyszínen: "magas földszint van" (10 lépcsőfok) Másik próbálkozásuk az volt, hogy ebből a pianínóból 3 különböző méret létezik, így a súlya is más, tehát az ár is. De azt nem voltak hajlandóak elárulni a telefonban, hogy mik a konkrét méretek. Azt mondták, hogy az majd a helyszínen derül ki.

Előzmény: Mezőföldi 2 (92)
Mezőföldi 2 Creative Commons License 2019.09.18 0 0 92

 Mindent előre meg kell beszélni !!

Előzmény: andrago_ (91)
andrago_ Creative Commons License 2019.09.18 0 0 91

Mapazi Kft. (koltoztetesmost.hu) átverős, engem jól lehúztak. Pianínót szállítottak. A honlapjuk szerint 19e-től. Aztán amikor kijöttek és már 50e-nél jártunk, megpengettem, hogy más 35e-ért elvinné. A végén 46e lett. Ment a beetetés, aztán mindennel próbálkoztak: félemelet + 4e, stb. Pedig az 5 emeletesbe fel sem kellett végül vinni, mert befért a liftbe. Mielőtt törli az admin, közlöm, hogy mindent tudok bizonyítani, tehát nem érdemes bepróbálkozni a rágalmazással, hírnévrontással, személyes adatokkal, mert a tv. szerint aki tudja bizonyítani, nem büntethető!

zolika45 Creative Commons License 2019.06.28 0 0 90

Tisztelt fórumozók!

Költöznénk.

Családi ház, örökség.

Mit illik ott hagyni? (szekrények, asztalok, székek, kert iszerszámok)

Kivel illik megbeszélni?

Közvetítő? Vevő?

a tömeg az tömeg Creative Commons License 2019.05.29 0 0 89

 Nem kell költözni, vagy csak gurulós bőrönddel !!

Spec Teher Creative Commons License 2019.05.29 -6 0 88

Tisztelt fórumozók! A spurival kapcsolatban szeretnék megosztani veletek egy kis történetet, előljáróban kijelentem, hogy mi is egy szolgáltató cég vagyunk, cirka 15-20 éve benne vagyunk a szállítmányozási iparágban. Mi már lakossági költöztetéseket nem nagyon szoktunk vállalni, szinte csak nehézgép, vagy páncélszekrény szállítást csinálunk, de az oldalunkon fent van a költöztetés menüpont is természetesen. Így esett a tegnapi nap este, hogy egy úriember telefonált kétségbe esve, hogy kijöttek hozzá a költöztetők kispestre az előre lebeszélt óradíjon, de mivel a megrendelő a 7.- emeleten lakott, és mit ad isten a lift nem volt valami nagy, így összesen 3-4 tétellel le kellett volna sétálni a földszintre. A megrendelő elmondása szerint a Spurisok tanakodtak, majd felhívták a Főnököt, és kijelentették, hogy ezt már nem csinálják, és faképnél hagyták a megrendelőt. Ezek után keresett meg az úriember, hogy este fél-7 kor el tudjuk -e költöztetni. Másnap reggelre lebeszéltük az időpontot, hogy ki tudunk menni, mi foglaltak voltunk, de a kapcsolatrendszerünkben van pár megbízható cég itt Budapesten. Ezt csak azért szerettem volna leírni itt, hogy aki költözni szeretne de dőljön be minden féle hangzatos szövegnek, és soha ne a legolcsóbb céget válassza, mert bizony előfordul olyan is, hogy hajléktalanszállón éjszakázó rakodók jelennek meg reggel, enyhén spiccesen büdösen. Ez az iparág sajnos nagyon le adta a nívóját, bár most is van pár tisztességes cég, akik szívvel-lélekkel csinálják ezt a szakmát. Valakinek tanácsra lenne szüksége keressen nyugodtan, vagy írjon itt a fórumon, de itt senkit nem szeretnék reklámozni, tényleg nem azért írtam le ezt a kis történetet, hanem azért, hogy tisztuljon egy cseppet ez a piac. Üdvözlettel: Gabi

Sosanna75 Creative Commons License 2019.02.07 0 0 87

Kedves Ditte! Érdeklődnék, hogy lett valami következménye a Spurifuvaros ügynek? Mi sem szeretnénk annyiban hagyni a történteket. 

Előzmény: Törölt nick (57)
Sosanna75 Creative Commons License 2019.02.07 0 0 86

A Spurifuvart mindenki felejtse el gyorsan, ha költöztető céget keres. Mi kb 80.000 Ft kárral zártuk a költözést miattuk. Először is megbeszéltük, hogy mennyi bútor, doboz stb lenne, azt mondták nem gond, küldik az autót. Abban is megegyeztünk, hogy kb 40.000-be fog kerülni. Reggel 8-ra beszéltük meg, 3/4 9-re értek oda, majd fél óra munka után elvonultak reggelizni a közeli boltba, miközben őrizetlenül hagyták a nyitott teherautón a holminkat. Végig nagy szünetekkel "dolgoztak", márt az elején éreztük, hogy az időhúzásra megy ki a játék. Volt olyan, hogy mi pakoltunk, a költöztetők meg sehol nem voltak. Aztán kiderült, hogy nem fér fel minden, így még egyszer kell fordulni, így lett végül a 40.000-ből 80.000 Ft az ár. 25 km-es út nekik 1,5 órába telt, ki tudja merre jártak közben. Amikor elmentek, észrevettük, hogy csúnyán megsérült az egyik bútor (leejtették) és a régi lakásba visszatérve láttuk csak, hogy a falból vezetékestől kitépték a kaputelefont, persze ezekről nem szóltak. A kicsomagoláskor kiderült, hogy a férjem egy értékes műszaki cikkének is "lába kelt". Hívtuk az irodát, de ők csak annyit mondtak, nem ők a felelősek, mivel ők csak közvetítenek, beszéljek a sofőrrel. Hívtuk a sofőrt, aki vállalta, hogy az összetört dolgok árát kifizeti. Nos, ez nem történt meg, csupán annyi, hogy két hétig ígérgetett, hogy ekkor, meg akkor hozza a pénzt. Szóval jellemtelen, tolvaj banda, senki ne dőljön be a kedvező áraknak, ami a weboldalon szerepel! Szégyen, hogy ilyen cég működhet!

Varek1 Creative Commons License 2018.05.29 0 0 85

Más témában is szorgalmasnak kell lenni !!

Előzmény: niki8814 (84)
niki8814 Creative Commons License 2018.05.27 -6 1 84

Sziasztok:)
Köszönöm szépen a segítségeteket először is!
Csak ajanlani tudom es fogom őket!
Nagyszerű csapat! Kedvesség, megbízhatóság, pontosság, odafigyelés, gyors munkavégzés! Keressetek őket bizalommal!

http://www.koltoztetesatlasz.hu/

KovácsErika89 Creative Commons License 2018.02.14 -6 0 83

Sziasztok ,

 


Először nagyon féltem költöztető céget felkérni a bútoraim átköltöztetésére,   egy ismerősöm ajánlatára aki nem rég költözött velük a http://pestikoltoztetes.com/ -ot kértem én is fel ,telefonos egyeztetés után másnap kérésem szerint kijöttek felmérni ,megbeszéltük az árat és az időpontot 

pontos érkeztek a Költöztetésre kijelölt napom is ,kedvesek rugalmasak  voltak, es ami nekem a legfontosabb volt minden bútorom és egyéb használati tárgyám sértetlenül megérkezett ! 

Mignion Creative Commons License 2018.02.06 -1 7 82

Üdv. Mindenkinek! :) 

A múlt héten költöztem Gödöllőről Budapestre és a facebookon kezdtem el körülnézni a lehetséges költöztetők között. Rengeteg lehetőség adódott volna, egy idő után viszont úgy döntöttem, hogy a visszaigazolások alapján fogok választani közülük. Így akadtam rá Koselka Csabára, aki ezen az elérhetőségen található meg a facebookon: https://www.facebook.com/hetvegiszallitas/ Nagyon sok dicsérő szó van róla az oldalán és ezért választottam őt. Azt kell mondanom, hogy nagyon jó döntés volt, mert árban, hatékonyságban, megbízhatóságban, kedvességben csillagos ötöst érdemel, ezért merem őt bátran ajánlani Mindenkinek, akinek bútorszállításra vagy költöztetésre van szüksége. :) 

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.02 -8 1 81

Egy családi probléma miatt hirtelen kellett költöznöm ezen a héten hétfőn SOS kerestem költöztető céget, szinte alig vették fel a telefont, vagy horribilis összegekért vállalták volna Budapest belvárosából Budakalászra...

 

 

Körülbelül 40 költöztető céget felhívtam, a fele elutasított és végül jöttek a mentőangyalaim a költözzön velem kft-től, akiket most tiszta szívből ajánlanék BÁRKINEK:

 

http://koltozzonvelem.hu/

 

 

 

Gyors és precíz költöztető csapat, minden értékre ügyeltek, a lomokat pedig elszállították!!

 

Köszönöm nekik ez úton is!

 

krisztian9 Creative Commons License 2018.01.19 -8 1 80

Sziasztok! Mi nem rég a koltozzonvelem.hu -val költöztünk és hihetetlenül elégedettek voltunk. Gyors, precíz és megbízható dolgozók! Tiszta szívvel ajánlom őket.

Anthony84 Creative Commons License 2018.01.06 -4 0 79

Sziasztok, amennyiben nemzetkozi koltozteto ceget, csapatot kerestek, batran ajanlom:

Koltoztetes Angliaban

http://koltoztetesangliaban.co.uk/

https://www.facebook.com/shieldremovals/

Gyorsan es elfogadhato arajanlatot adnak, rejtett koltsegek nelkul!!!

vzzoli Creative Commons License 2017.12.19 -3 0 78

Akkor nekünk még szerencsénk is volt, hogy a megbeszélt időpontra el sem jött a spuri fuvar. Pedig még hét közben is rájuk csörögtem, hogy tuti jönnek-e. Ígéreték igen szombat délre jönnek, délben hívtak hogy egykor jönnek, majd fél kettőkor, hogy négyre, majd többet nem vették fel a telefont. Én vagyok a hülye hogy utólag olvastam csak utána, hogy milyen tróger banda, de sietni kellett. Király volt ott állni az összecsomagolt lakásban a 9 hónapos terhes feleséggel. Végül két nap alatt hordtunk át mindent haverokkal.

Előzmény: Zozoka983 (72)
skygate Creative Commons License 2017.10.31 0 0 77

A nemzetközi fuvarozás terén nagyon oda kell figyelni kit bízunk meg.  Érdemes olyan céggel szerződést kötni, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek a szállítmányozás területén.

dbrmost Creative Commons License 2017.10.22 0 1 76

Ha nem akar amatőrökkel bajlódni a költöztetés során, akkor Önnek is van lehetősége a rutinosabb fuvarozó céget választania, akiknek a lomtalanítás területén is van tapasztalatuk.

niki8814 Creative Commons License 2017.10.16 -8 0 75

Ajánlom őket gyorsak pontosak és olcsók http://www.koltoztetesatlasz.hu/

cs414 Creative Commons License 2017.08.08 -8 0 74

Sziasztok!

A következőt nem ajánlom: http://koltoztetesmost.com/

Bp-en kiszállás nélkül hirdetik a szolgáltatásukat, mégis elkérnek 4.000 Ft-ot. De ez a legkevesebb. Tudták, hogy 3 szobás lakást fognak költöztetni, mégis beállítottak egy kicsi autóval (szerintem csak úgy alkalmanként "szerzik" az autóikat. Nekünk kellett megfizetni azt, hogy miután lehordták az utcára a bútorainkat, órákon keresztül ki-bepakolták őket az autóba, hogy elférjenek. A tv állványunkat az oldalára fordítva húzkodták az úttesten. Közben mentek a különböző történetek, hogy ők aztán milyen szakszerűek. Volt egy irodai szekrényünk, amit nagy mellénnyel szétszedtek (ketté, én halkan mondtam, hogy használtan vettük és így egyben hozták). Na a szétszedett szekrény teteje beszakadt, mire odaértünk. Mindezt 56 ezer forintért.

Tundev8 Creative Commons License 2017.07.05 0 0 73

Szia!

 

Végül melyik mellett döntöttél? Tapasztalat?

 

Előre is köszönöm.

 

Üdv:

Tünde

Előzmény: GyoriPal (67)
Zozoka983 Creative Commons License 2017.07.05 0 1 72

A Spuri fuvart soha ne hívjátok !

3an jöttek fél óra késéssel enyhén spicceses , a honlapon 20e ftos munkára 47et kértek, kb egyedül hamarabb végeztem volna.

Kárt okoztak, és eltévedtek amikor a másik címre mentünk ami plusz fél óra volt...

 

Zöldár Creative Commons License 2017.06.08 0 0 71

 Nagy lutri a költöztetés.

Jobb ha valaki inkább  szállító járművet bérel.

 A csomagolást eleve sk. kell készíteni, a cipekedéshez pedig pár barát  és így   harmadából  negyedéből meg lehet úszni.

GyoriPal Creative Commons License 2017.04.07 0 0 67

Köszi! Élőbbnek hittem ezt a topikot.
Mindegy. Kértem néhány ajánlatot, ha valaki véletlen lesz olyan hülye, mint én és idetéved, akkor legalább tartalmat is találjon a sok önreklám között.

 

A régi nagyok közül a BudaTehertől kértem ajánlatot.
A hölgy a vonal végén kedvesnek tűnt, csak marhára nem volt képben. Szerintem el van picit havazva. Nem éreztem annyira, hogy szükségük van a megrendelésemre. El is engedtem.

 

Aztán kértem ajánlatot a BK Moving nevű cégtől http://bkmoving.hu/. Az oldaluk csapnivaló, de a srác a telefon végén nagyon szimpatikus. Hallatszik, hogy ért hozzá és nagyon kedélyesen eltársalogtunk. Az ajánlatuk sem rossz. Ráadásul itt vannak Zuglóban. Esélyesek.

 

Kértem még ajánlatot a http://www.felkoltoztet.hu/ oldalon is. Marha jó naptáras foglalási rendszerük van. Nem láttam még ilyet. És az áraik is korrektnek tűnnek. De nem rám vannak kapacitálva.
Kisebb garzonok és Tehertaxi a főprofiljuk. Abban viszont szerintem elég erősek. Főleg ezzel az innovatív foglalási rendszerrel. Elképesztően menő. 

 

Aztán belefutottam a http://koltoztetesolcson.hu/ hirdetésébe. Picit drágábbak az olcsónál, viszont tudnak biztosítást nyújtani és van angolul is beszélő rakodójuk. Ami azért külön jó, mert a párom Holland és az angolul jobban beszéli, mint a magyarul. Mondta a srác, akivel beszéltem, hogy van oroszul és franciául is beszélő rakodójuk. Sokat költöztetnek külföldre. Ez azért ragadt meg bennem ennyire, mert azóta ezen agyalok, hogy aki idegen nyelveket beszél, az miért lesz rakodó? Mindegy. Biztos élethelyzete válogatja.

 

Szóval ez a BK Moving és a Költöztetés Olcsón van versenyben. Alszom rá egyet és holnap döntök. Jövőhéten meg költözöm.

Remélem, hogy segítette, valakinek ezzel a bejegyzéssel. 

Előzmény: KalásziM (66)
KalásziM Creative Commons License 2017.04.04 0 0 66

Előtted hirdeti magát valaki !

Előzmény: GyoriPal (65)
GyoriPal Creative Commons License 2017.04.02 0 0 65

Sziasztok! Van egy 38m² lakásom. Budapesten belül szeretnék költözni a páromhoz.

Nem tudom, hogy megy ez, mert mindig haverokkal költöztem. Szerintem átlagos mennyiségű cuccom van.

Kiktől érdemes ajánlatot kérnem?

Hogyan írjak ajánlatkérőt? Milyen adatokat írjak bele? 
Mire figyeljek, hogy ne verjenek át? 
Önreklámozók kérem kíméljenek. Információkra van szükségem és korrekt szakemberekre.
Éveken át dolgoztam a dolgaimért. És ha valami megsérül valami önjelölt én vagyok a "legolcsóbb és legkorrektebb" életművész miatt, akkor azt nem teszi zsebre.
Köszi előre is.

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.28 -1 0 64

Sziasztok , 

 

Őket csak ajánlani tudom , 

nemrégiben ajánlottam ismerősnek is 

mindketten teljes mértékben meg voltunk velük elégedve 

 

 

http://koltoztetesmost.com/

Yudi2016 Creative Commons License 2017.01.25 -1 0 63

Sziasztok!
A hétvégén költöztem a Franken Leo utcából a Dob utcába egyik helyen sem könnyű megállni és ennek ellenére a költöztetőink nagyon normálisak voltak.
Sajnos egyik helyen sem tudtak a ház előtt megállni ezért messziről kellett hordaniuk a srácoknak a kis holmiaimat és le a kalappal előttük.
Nem dúzogtak, nem tűnt el semmim, nem törték össze a szekrénykémet, kedvesek voltak és udvariasak.
Csak ajánlani merem őket.
Ezen a webcímen találtam rájuk: www.gyorskoltoztetes.com

martinspro92 Creative Commons License 2017.01.01 0 0 62

Sziasztok,

úgy hozta a sors, hogy két ünnep között kellett költöznünk, nagyon sok céget felhívtam, végül a budapesti költözésemet a Mayerteher nevű cég csapata oldotta meg. 

Korrekt árat adtak, nem volt kávé és cigiszünet sem, csak ajánlani tudom őket.



Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!