Igen, most látom, valóban aug. 7-ig akciós, amiről annó én is beszéltem, az 1.199Ft/100 db tablettájuk. Ezt használom, csak tán még az előző Aldis nevén vettem. Öööö.... izé... ja, megvan! ALIO! Ez volt a neve az Aldi sajátmárkának, mielőtt valamiért Tandil-ra váltott. (még van belőle készletem jó bőven, Alio-s csomagolásban vannak a tabletták :-)
Nálunk a Tandil classic, az olcsóbbik változat valamiért nagyon nem működik együtt a mosogatógéppel, nem fut le végig a program. Rengeteg hab marad a végén a gépben, a szárítás se megy le, akárhányszor próbáltam. Másik (Somat) tablettával pedig egyáltalán nincs ilyen gond. Kár, mert nagyon jó áron van a Tandil, most meg már a drágábbikat se merem kipróbálni, nehogy újabb pénzkidobás legyen belőle.
Így sikerült kihoznia a 11 ft-os árat, és mellétenni a túlzó "piaci" átlagárat
Az Aldiban 1.200 szokott volt lenni akcióban az igazi (és jó) mosogatótabletta 100 db, úgyhogy nem nagyon sikerült legyőznie. Az agyonreklámozott és emiatt 40-50 Ft/db tablettákról kár is beszélni.
Jó, a műanyag csomagolás az tényleg ott van a boltiaknál, ez tény.
Nyilván jó lehet a többi is, szerintem pont az Aldi és a Lidl saját márkás tabletták nagyon jók. De ugye amelyik nem All in One, abba kell só és öblítő is, ami azért már macerásabb és drágább is, persze nem érdemben. Egy alap kivitelű, kb. 10 éves Bosch mosogatógépem van amúgy, teljesen meg vagyok vele elégedve, leszámítva, hogy kissé hangos.
A rohadt életbe már, hónapok óta nem volt akciós Aldis Tandil All in One mosogatógép tabletta! Remélem, most már tényleg lesz elérhető. Csak az All in One a jó, a többi felejtős...