Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.02 0 0 369

Nem műszer kell,mert ez csak a szar pofozgatása,vagyis teljességgel hiábavaló pénzköltés. Nem biztos,hogy ide tartozik,de nem rég egy ember öngyilkos lett a város kórháza parkolójában. Ő úgy vélte,hogy nem gyógyitják,és ezt a módot választotta sztrákja véghezviteléhez. Másik érdekesség. : A szomszédom úgy beszélget,hogy csakis ő beszél,vagyis megállás nélkül fossa a szót. Mitmondjak,idegbeteg. Harmadik .: Fiatal barátom sofőrködik. Nyugodt,kiegyensúlyozott embernek ismertem meg,kb 6-7éve. Mára,épp úgy fossa a szót,mint az előbbi példám. Ugye érdekes !!?? Szerintem,közeleg az idő,hogy emberek rájönnek , hogy mitől idegesek,és itt már nem hinném,hogy öngyikosságba fognak menekülni,hanem minden harmadik mobilátjátszó torony egyik lába alá dinamitot fognak BEÁGYAZNI,és a torony bólintani fog a nagy igazságra  !!!!

Előzmény: Calcitos (367)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.02 0 0 368

Ezt ajánlom a figyelmedbe : http://www.lugositoetelek.com/a_mobiltelefon_karos_hatasai Ebből kikövetkeztethető,hogy nem biztos a sok milió mobil készülék a mérgező ! Ebben a linkben irnak más frekvenciáról. Nos , akit ezzel megcéloznak,vége lessz,mint a seprűnyélneeeeeeeeek !!!

Egyébként van védekezési lehetőség,ez nem más mint a kb 2.5m mély pince nyugalma. Igaz,hogy hűvös van,meg nyirkos a levegő,de oda nem talál le ez a mobil MUTYI !!! Ezen kivül van más mód is,ez hasonló egy koporsóhoz,de nagyob. Vagyis fémdobozban megint nemtalál be a mobil MUTYI !!!! Tudom,hogy őrültnek véltek,de szivesen fogadok egy harmadik helyet,ahol nemér utól a gyilkoló gépezet ...........

Előzmény: enesica (365)
Calcitos Creative Commons License 2020.03.02 0 0 367

Jó és érzékeny műszerrel lehet mérni !

szabi8282 Creative Commons License 2020.02.28 0 0 366

Tudnátok javasolni jó műszert?
Új lakást vettem és csak később derült ki, hogy mobil átjátszó adó van a szomszéd ház tetején. Találtam egy ingyenes mérési lehetőséget az ELTEn. Majdnem egy hétig hurcoltam egy mérőműszert, a végén elég részletes dokumentumot adtak arról, hogy mindenhol, ahol megfordultam mekkora dózisnak vagyok kitéve. De külön pl a mobiltelefonok által kibocsátott sugárzás esetében, külön a bázisállomások vagy a wifi esetében. Kiderült, hogy a bázisállomás sugárzás expozícióm majdnem 10szer nagyobb, mint az átlagos Budapesten. A lakásban persze, a munkahelyemen nem. A diagramokon is jól látszott, hogyan emelkedett meg a sugárzás szintje a házunk felé közeledve. Jó lenne, ha tudnám ugyanígy méregetni magam körül az elektroszmogot a továbbiakban is. Tudnátok olyan műszert javasolni, ami így sugárzás kategóriákra lebontva is kiírja a sugárzás erősségét?

enesica Creative Commons License 2020.02.28 0 0 365

Voltak vizsgálatok az 5G élőlényekre gyakorolt hatásairól, már a hetvenes években foglalkozott ezzel a sziájé. Katonai célra fejlesztették ki, tehát nem telekommunikációs célokra. Felmelegszik tőle a föld, a növények kiszáradnak, állatok, rovarok, emberek megbetegszenek, kipusztulnak. Most megy a teszt Kínában. Attól dőlnek ki az emberek, nem az influenzától. A titkos dokumentum angol nyelven erről az oldalról letölthető: https://thefullertoninformer.com/5g-dangers/ 

zöldeskékek Creative Commons License 2020.01.20 0 0 364

Kell egy jó műszer !!

user1592 Creative Commons License 2020.01.20 0 0 363

Ento, dobj, kérlek, egy mailt az email-emre, mert nincs itt privát üzenet.

Előzmény: ento (355)
user1592 Creative Commons License 2020.01.20 0 1 362

 

 

Új világ van, mert lásd alább, Budapest belső részén, például a Nyugati pu. egy pontján még ezt a nevetségesen magas EU határértéket is eléri a 4G/5G.

Értsd: 0-24-ben azt kapod a tested egész felületén (a téren vendéglők kiülős asztalai vannak), amit egy telefonhívás ideje alatt a fejed egyik oldalának kis részén határértékként megengednek. (És még az is szinte biztosan tumorhoz vezethet - de ne aggódj, valsz. csak 10 év használat után: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28213724)

 

1824 mW/m2 az sqrt(1,824 x 377) = kb. 26,2 V/m (28 V/m az ún. EU határérték)

 

 

Az a szép, hogy a NMHH Móricka-videóban elmeséli, hogy ugyan a Wifi otthon csak a határérték tizedét sugározza, de azért éjszakára azt is érdemes lekapcsolni. Meg nagyi is azért elmegy a mikró közvetlen közeléből. (A videóból idéztem.)

https://www.youtube.com/watch?v=e-YCrFFdPYs

 

Na, és akkor a 0-24 belvárosi 1 x határérték RF sugárzással eszerint mi a teendő?

Emlékeztető: még csak a Vodafone-nak van 5G-je. 

 

 

Előzmény: ento (355)
boldog Bulldog Creative Commons License 2020.01.19 0 0 361

Ezt hol találtad? Ilyen kell nekem is esetleg még egy gigahertz solutions milliwatt mérő. Bocsánat: vatt

Előzmény: Törölt nick (360)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.18 0 0 360

ento Creative Commons License 2020.01.18 0 0 359

Szervusz!

Látom még kezdő vagy a szeren...tőle 80 m-re fekvő lakásban nem életbiztosítás, se nem egészségbiztosítás az élet.

Vegyél egy gigahertz solutions műszert és mérd meg(ha magad nem érzed), és ha tőbb 10 mikrovatt/négyzetmétertől(vagy 20 nanoteslától) akkor költözz el(vidékre).

Városban szinte biztos több lesz, még a legcsendesebb helyen is.

Előzmény: pok88 (357)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.15 0 0 358

https://www.youtube.com/watch?v=eGjx05yPGAc

 

Ezt ajánlom a figyelmedbe.

Szerintem ez a mobilizáció = burkolt népirtás.

Védekezni nincs mód,bár aki barlang közelébe lakik,néha levonulhat MEGNYUGODNI,vagy felcsaphat ősembernek.

Egy biztos,csakis a néhány órás föld felszin alatt lehetünk elektroszmog mentes helyen,máshol ez kivan zárva !!

 

Itt még olvasható néhány okosság,tüntetni lehet,de békében nyugodtan élni,vagy aludni megint kivan zárva !!

 

https://www.alternativhirek.com/2019/08/mar-az-5g-elso-genfi-serultjeirol.html

 

http://kislabnyom.hu/hir/brusszel-csak-lassan-az-5g-vel

 

Engem csak egy vigasztal,elmúltam 60,és közeleg a vég,másrészt aki ezt a szarságot megengedte,és aki kivitelezte,nos ők is pusztulni fognak,igy,vagy úgy,ekkor,vagy akkor.  !!!!

Előzmény: pok88 (357)
pok88 Creative Commons License 2020.01.15 0 0 357

Sziasztok!

Mobil állomás kérdésben, tudna valaki segíteni?

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153552600&t=9011612

Köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.30 0 0 356

Nagyon köszönöm a kimeritő,és bőséggel rendelkező válaszaitokat.

Sejtettem,hogy csakis politikus állhat a háttérben,kimás lehetne !!??

Olvastam nemrég az okosmérőkről. Nos én egyel nem érem be,nekem kapásból három van ilyen elektroszmogot generáló szarságból. : http://aramlopas.blogspot.com/2012/12/digitalis-villanyora.html Akik ellen ezt tervezték,egy dologgal nem számoltak. Nincs pénzük,nincs vagyonuk,tehát behajtás (áramlopásból eredő végrehajtás) nemjöhet szóba. Mivel cigányból vannak,az útcájukba sem rendőr,sem kommandó,sem senki illetékes a lábát betenni nemigen akarja. Mivel cigányból vannak,nekik engedélyezett a megélhetési lopás. Mivel Orbánunk országunk embere is cigányból van,nos innéttől kezdve nincs miről beszélni. Az okosmérők egy fél vagyonba kerültek,ezt mind a fehér emberrel fizetették meg,hogy mi az értelme nemtudni,főként,ha a fenti mérlegeléseimre gondolok. Ezek a csoda mérők csakis hab a tortán,vagyis elektro szmogot tuningolják.  Az 5G-s história megérzésem szerint nem más mint Ausvitsz a 21.századba,vagyis népirtás. Van néhány mondás . : Aki másnak vermet ás,maga is beleeshet. Vagy : Egy zsinórnak két vége van,akár rázhat is,ha villany van benne. Vagy . : Isten nem bottal ver. Tehát aki ezt az E szmogot megengedte,előbb,vagy utóbb belepusztul. Bár még egy érdekes,igaz 2000éves irományból származik . : Lessz feltámadás,és ha Lúdas Mátyás felébred.........................befogja fejezni a félbehagyott remekművét,vagyis a bot ütések után a pókhas alá kézigránátot fog tenni !!! Ha ezt érzékeli a többi éhenkórász,csak tartani fog a parasztoktól,vagy a kisemberek kizsákmányolásátóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól !!!????

 

BUÉK. mindenkinek,bár e becsületes tisztességgel teli szennyes világunkban ez csak félig lehet boldog !!!

 

Előzmény: ento (355)
ento Creative Commons License 2019.12.30 0 1 355

"Például a Brüsszelt magában foglaló tartományban igen alacsony a megengedett limit, miközben másik tartományban meg magasabb. De nem mondja senki, hogy érdekes, ott meg mennyien halnak meg - mert nem halnak meg többen."

 

                    AKKOR MOST A "SZENT" HATÁRÉRTÉKRŐL(egészségügyi határérték, limit)  

             

A limit nem egyenlő a tényleges elektroszmog terheltséggel. Ha alacsony a limit az nem jelent alacsonyabb dózist neked, a magas nem jelent magasabbat, a tornyok hasonló teljesítménnyel üzemelnek, a városokban nagyságrendileg azonos az elektroszmog-terheltsége az embereknek(persze attól is függ hogy mennyit mobilinternetezik a szomszéd és te magad), és ez mind-mind alatta marad az "egészségügyi" határértéknek, MERT AZ OLYAN MÉRTÉKBEN MAGAS(A LEGSZIGORÚBB IS!)  HOGY SEMMI KÖZE AZ EGÉSZSÉGHEZ, ÚGY ÁLLAPÍTOTTÁK MEG HOGY A MOBILIPAR BERENDEZÉSEI MEGFELELŐEN MŰKÖDJENEK, rájuk lett szabva, az adatátvitel biztos legyen és nagyobb erőfeszítés nelkül teljesíthető legyen. Mi sem példázza ezt jobban, mint hogy a WHO által emlegetett és ajánlott 50 V/m határérték helyett Svájcban 5 V/m a határérték, a mobilcégek szerint persze nagyon szigorú, de hasonlóan dühösek és szenvednek az elektroszenzitívek Svájcban mint a 61 V/m-es Franciaországban.

 

A lényeg hogy a mobil-lobbi a technikai limitet egészségügyinek maszkírozta(lásd lentebbi hozzászólásom, ICNIRP  és társai), pénzügyi okból, hogy nagyobb mozgástere, zsírosabb profitja legyen és erre hivatkoznak(az állam is a hivatalos méréseknél) ha a panaszkodó vagy gyanakodó embereket el kell hajtani. Felteszik a kezüket: kérem, határérték alatt vagyunk. Ha rosszul érzi magát biztosan nem ettől van. Hiszen ez "tudományosan bizonyított".

 

Pontosabban "nem tudjuk hogy van-e egészségkárosító hatása a határérték alatti mobilsugárzásnak, mert nincs rá bizonyíték( ha van is azt nem vesszük figyelembe, még ha az is van többségben )" és ezért most úgy vesszük hogy nincs ilyen hatása. A határértéket pedig mi állapítjuk meg.

Kis hamisak.

 

Elég bonyolult? Nem véletlenül. Ez a maguknak biztosított menekülő-út. Hiszen a tudomány "fejlődik". Ha túl sok lesz a háborgó és nem lehet már hova bújni a nagy tömeg őket cáfoló kísérlet és tanulmány elől, szükség lesz még arra a mentegetőzésre, hogy: " mi nem azt mondtuk hogy biztonságos, csak azt hogy az élőt károsító hatására nincs elég bizonyíték". Ezt egyébként az NMHK(magyar hírközlési hatóság) figyelmébe is ajánlom, hogy ne legyenek annyira biztosak azok a nyilatkozatok.

Fontos az időhúzás.

A mobil-ipar és az állam boldog, az emberek nagy része nem érti, nem foglalkoznak vele.

 

Csak az emberek (még) kissebb  része szenved, jobbára nem is tudja miért.

 

Konkrétan a felvetésedhez:

Nem tudom az általad  említett két térségben milyen határértékek vannak - általában egy országon belül csak egy érték van  -  és milyen különbségek a halálozásban. Mint lent említettem van Eu-s ország ahol 61 V/m és van ahol 4 V/m az egészségügyi határérték. Néhány helyen ennél kevesebb, 0,6-4 V/m. De emiatt ne is várj különbséget a halálozási rátában:

 

 

  UGYANIS (nem lehet elégszer ismételni)GYAKORLATILAG MINDEGY HOGY 6 V/m VAGY 61 V/m, MERT  ANNYIRA MAGAS A 6 V/m IS HOGY LAKÓKÖRZETBEN (UTCÁN, LAKÁSBAN) CSAK EXTRÉM ESETBEN MÉRHETŐ MAGASABB ( A DOB VAGY CELLA MELLET néhány m-re). A károsító hatás tehát nem függ a határértéktől, mindenhol a "szigorúbb"  6(vagy 5 vagy 4) V/m alatt  maradnak a cégek(kérdés hogy az 5G esetén ez tartható-e?)

 

Az általános mérhető érték 0.1-1 V/m.

Még ez is extrém magas - legalábbis az élő-lények vonatkozásában.

 

Mivel a mobil-sugárzási egészségügyi határérték egy technikai határérték(részben mobiltech pénzek finanszírozták valamint nem veszi figyelembe a nem-ionizáló sugárzás non-thermális hatását, aminek figyelembe vételét a tudományos közösség egyre erősebben követeli) csak részlegesen van köze a fiziológiai(élőkre vonatkozó,élettani-egészségügyi) határérték definícióhoz, Egy szimpla csalás. Kifinomult tudományos csalás, amire a mobiltechnológiának szüksége van. Egyébként ez természetes, a mobil-ipar helyében én is ezt csináltam volna, hiszen különben nem tudnék működni, vagy csak jóval nagyobb költségek mellett.

 

 

Hogy fogalmazott az NMHK cikke nagy büszkén? Hogy még nem  mértek a magyar(28V/m) értéket meghaladót. Öröm és bódogság, gond csak annyi hogy a szervezetet csekély mértékben romboló VALÓS ÉLETTANI HATÁRÉRTÉK ENNÉL 2-3 NAGYSÁGRENDDEL (százszor-ezerszer) KISSEBBNEK KELLENE HOGY LEGYEN!!!

 

Vagyis valójában 0,04 V/m-nek vagy 0,4 V/m-nek kellene lennie, a 4, 6, 28, 61 V/m helyett.

 

Az én javaslatom, 0,04 V/m de még ez a határérték sem elég alacsony az elektroszenzitív embereknek.

 

A Next-up.org -on a mozgalom által(és a Bioinitiative kezdeményezés által) célul kitűzött 0.6 V/m  (1000 mikroWatt/négyzetméter) érték is magas érték kültérben elektroszenzitív embernek(nemcsak annak de az érzi igazán) Saját tapasztalat hogy időben gyorsan változó, 1-10 mikroWatt/nméter is tüneteket okoz már közép távon(folyamatos több napos tartózkodás) Ez 0.02-0.06 V/m.

 

Ha elfogadjuk Havas Magda becslését az elekktroszenzitív egyének arányáról, az Európában így élő 15 millió ember (és a mérsékelt problémákkal élő cirka 200 millió ember) számára a jelenleginél 1000-3000 szer kisebb határérték szükséges,  hogy megközelítse a mobil-civilizáció előtti egészségügyi-közérzeti  életminőségét. Másképpen 1-3 ezred részére kell leszállítani hogy a közérzete újra hasonló legyen, mint mondjuk 1990 előtt.

 

 

Ahhoz pedig hogy ez a 15 millió ember(vagy az, aki ezt követeli) ne érezze a mobil-kommunikáció egészségügyi rongáló hatását(például megszabaduljon a fej és fülzúgástól, kínzóan roszz alvástól), részlegesen és teljesen mobil-mentes területeket kell létrehozni. Ezek vagy csak -gyenge - 2G mobil hívásra alkalmasas területek vagy teljesen mobil-mentes(torony nélküli) területek lesznek. Természetesen vezetékes internet ellátással.

 

Ezt előbb-utóbb meg kell lépni. Két ok miatt:

egyrészt túl nagy lesz a mobil-civilizáció egészségügyi ára(van példa, csak idő kell hozzá, láttuk mi történt a cigarettával, ólmozott benzinnal, azbeszttel, most a benzies-dízel automobilizációval és az agro-kemikáliákkal),

másrészt az állandó terhelés, az emberi szervezet aránylag gyors és krónikus - elektroszmogban nem reparálható- elfáradása miatt a MUNKAKÉPESSÉG ÉS FOGYASZTÁSI HAJLANDÓSÁG állandóan csökkenni fog (ehhez jön még a fogyatkozó populáció.) Korábban egyetlen más egészségkárosító technológia sem járt ilyen széleskürű negatív hatással és nem érintett ennyi embert. Ezért nem túlzás az "emberkísérlet" kifejezés.

 

Ha ez nyílvánvalóvá válik, az a politikus vagy közgazdász aki most GDP százalékokkal bűvészkedik talán el fog gondolkozni: vajon mi az ára a frekvencia eladásból származó dagadt zsebnek, a mobilcégekből származó adónak, az emberek palira vételének és sötétségben tartásának, a dicső digitális jövőnek(okosváros, ostoba ember), a sok mobilba temetkezett zombinak.

Megéri a lassú pusztulást az önvezető autó(na az megint egy jó téma...)az hogy távolról tudom állítani a lakásfűtést vagy hogy a zebrán nem kell gombot nyomnom mert az 5G majd érzékel?

Talán el fog gondolkozni.

Talán.

De változás csak úgy lesz, ha indulnak majd a perek a szolgáltatók ellen(mint már most sok  helyen nyugaton az okosmérők miatt).

 

 

 

 

Előzmény: ötfelezős (351)
ento Creative Commons License 2019.12.29 0 0 354

"Aztán meg, az 5G az a hírek szerint úgy működik, hogy mikor a kommunikáció folyik, akkor a célszemély, meg aki az útban áll, többet kap, mint eddig, de aki nem állt bele az irányba, az meg kevesebbet, mint eddig."

 

Csak nem a mobil-hardver gyártók és a szolgáltatók szerint?

Sűrűbben telepített cellák, dupla erősségű jel és 10x több digitális információ mellet ez oly kevés mint mókus az erdőtűzben.Az élőlények terhelés-növekedése ugrásszerűen nagy lesz.

 

Képzeld el a lakótelepet ahol adott időben mondjuk minden harmadik lakás sugároz. Az gondolom tiszta hogy a lakásből sugárzó forrás(mondjuk okostelefon) nem tudja meghatározni az irányt tehát közelítőleg gömbfelületen sugároz(mint eddig). A tornyok talán az 5G-nél meg tudják határozni az irányt(4G-nél nem tudom mi a helyzet) de ha összekötöd az összes mobiltelefont az összes cellával(gömbfelületet és sugárkúpot képezve), így is kijön egy sűrű, mindent körbevevő és áthatoló, láthatatlan elektromágneses köd, terhelve az újonnan  telepített  cellákkal, mint sugárforrásokkal.

 

Hogy ki fog kevesebbet kapni? Aki barlangba költözik. Mindenki más sokkal többet.

Előzmény: ötfelezős (351)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.29 0 0 353

A szerszámgépek villanymotorjaiból nem jön ki mágneses tér. Jól néznénk ki,ha minden háztartás mosógépje E szmogot generálna !!!

A szivem elektromos hibája 11éve kezdődött,ez idő tájban vettem fel a szociális segélyt.

Ezt megelőzően sosem volt a szivemnek baja. Izzadtam mint állat,és nem évszakfüggő,és éjjel alvás közben is. Az izzadásom ez év 3.hónapjában megszűnt,ahogy a szart sem érő segélyt visszamondtam. A szárblokk viszont úgy néz ki,hogy maradandó,tehát nem gyógyul.

 

Láttam itt lentebb a tüntetésekről a fotókat.

Ki áll a háttérben,vagyis ki engedélyezi vagy szabályozza,vagy felügyeli a telefontársaságok működését ?

Vagy ez úgy működik,hogy gondol egyet egy fiatal,és egészséges imformatikus,és rácsavarja az adótornyok potiját,mert nem elég gyors az internettje !!??

 

Ha egy lakatos műhelyt nyit,nos a hivatal ellenőrzi,még a budit is,a munkakörülményeit,a mobiltársaságokat ki ellenőrzi,és ki engedhet meg egészséget veszélyeztető ténykedést ??

Előzmény: ötfelezős (352)
ötfelezős Creative Commons License 2019.12.29 0 0 352

Az világos, de hogyan jön ez össze az elektroszmoggal? Van olyan EKG-d, amik mutatja a különbséget, hogy na, ez rossz, most becsukom a láda fedelét, most jó?

 

Másfelől, amikor az esztergát bekapcsolod, akkor nem érzel semmit?

Előzmény: Törölt nick (347)
ötfelezős Creative Commons License 2019.12.29 0 0 351

A legjobb félrevezetés sosem a hazugság volt, hanem az igazság kozmetikázása.

Például a Brüsszelt magában foglaló tartományban igen alacsony a megengedett limit, miközben másik tartományban meg magasabb. De nem mondja senki, hogy érdekes, ott meg mennyien halnak meg - mert nem halnak meg többen.

Aztán meg, az 5G az a hírek szerint úgy működik, hogy mikor a kommunikáció folyik, akkor a célszemély, meg aki az útban áll, többet kap, mint eddig, de aki nem állt bele az irányba, az meg kevesebbet, mint eddig.

Előzmény: ento (344)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.28 0 0 350

Továb mondom a mondatodat : Ez nem más mint kb 11éve tartó prosztatagyulladás. Igen,sajnos az egészségünk pusztulásának van láncreakciója.

1983 év elejétől gerincsérvekkel,élek,lenteb van fotó róluk. 22évet tiztességgel dolgoztam velük legális,felelősségteljes munkában. 2008-ig ez működött,de a mértéktelen izzadásom,lábaim dagadása már délelőtt 10h-körül,nos feladtam a munkaviszonyom. Itt kezdődött minden,ami talán mára kisimulni látszik. Hogy a prosztatámnak van e maradandó (rák)hibája,még nem tudom. A lényeg : Amióta (2008) itthol dolgoztam feketén,sajnos sok évre rájöttem,hogy a politikus lehallgatta a mobilom,sőt GPS móddal követték,még éjjel is. A lenti EKG leletem 3 éves. Szerintetek egy lakatos mitől kap sziv elektromos bajt ? A többi vasmunkás miért NEM !!??

Igértem,hogy irok bővebben a kincses ládámról.: Valamejőtök javasolta,hogy el kell költözni !! Igy picivel több,mint 60évesen hogyan számoljak fel mindent,én nem gyufáskatula lakó vagyok,vagyis falun,kertes házban élek. Ittvan a kb 2.8T-ás esztergagépem,műhely,szerszámok,hegesztőgépek,stb. Az ideszokott baráti körömet egy másik falu,másik város helyszinére nem egyszerű áttirányitani. Mai világban,főként idősnek,nem egyszerű ingatlant váltani,életét előlről kezdeni !! Mivel van egy kis ingatlanom a közeli városban,igy JELENTEM..............kipróbáltam éjjnek közepétől máshol aludni !! Működött,itthol felébredtem,vagy kukkolóim felébresztettek,(lásd a lentebbi link más frekvenciás mobilsugárzás tényét),éjnek közepén elmentem a városi kisházhoz aludni. Kb 5 perc alatt lemelegedtem,reggelig egyet,és jót aludtam. Pedig a városban wifi működik,ez minden ház,vagy minden útcában ottvan,és a város központjában pósta tetején,10emeletes házak tetején temérdek mobil átjátszó él,és virul !!! Én itt tudtam aludni,de kint a faluban nem. Ugye érdekes.????? Mivel vártam másnap reggel egy mobil hivást,igy egyik alkalommal magammal vittem a mobilom. Ez rossz ötlet volt,mert innéttől kezdve a költözéses alvásom is csődbe ment,vagyis máshol sem aludtam. Mivel szomszédom szobája pár méterre van a garázsomtól,igy a bekapcsolt mobilom kint hagytam. Mivel ott sem tudtam elaludni,hajnali háromkor hazajöttem,de láttam a szomszédom tv fényét. Pár nap múlva kérdem tőle,te sem alszol éjjelente.?? Válasz.......pár hét óta nemalszom,de felesége sem,sőt a sráccai sem aludtak !!!(mobilom tette a hatását !!) Ennyi a költözésről.

Mivel itthol a viz szivattyúm javitgattam a pincémbe,a zsebembe maradt a mobilom. Megyek fel szerszámért,van hivásom,és panaszkodik a hivóm,hogy negyed órája hivogat folyamatában,hol voltam,hogy nem hallottam ? Mondom......a pincébe. Éjszaka megint a plafont néztem,mert felriadtam 23h körül. Eszembejutott a pincém szmogmentes helyszine. Másnap megágyaztam a föld felszin alatt kb 2.5m-rrel. Mondhatjátok bátran...................na ez az ember megőrült !!! Nem számit,a lényeg,hogy jött két hét alvás,és egészen reggelig aludtam. A nyirkos hűvös levegő viszont kikezdte a gyenge veséim,vagyis valószinű,hogy kitakaróztam,és megfáztam !!! Ugye érzékeled,a 26fokos fűtött szobában fáztam kétrétegű paplanos ágyban,a pincém 8 fokában meg melegem volt !!!!

Mivel a pincém nyirkos levegője nem passzolt,igy megágyaztam a műhelyem szerelő aknája mélyén . Ez is működött,ez száraz hely,melegeb,mert a kazánommal innét fűtöm a házat. Két hétre innét is felköltöztem,mert az elektro szmog mentes helyet a szobámba varázsoltam. A lenti láda,három rétegű fém foliázású,vagyis a mobil nem működik benne !!

 

Ezzel még nincs vége a kalamajkámnak. Figyeld az összefüggéseket. : Ez év elején felmondtam a segélyt,és sikerült munkába állnom,igaz egyik útja 30km. Igy a nyáron vasárnap délután utaztam,hétfő,kedd,szerda,munkahely,ottaludtam,érdekes ott tudtam aludni. Csütörtök,péntek,szombat itthol voltam,itthol nuku az alvás !!!! Na.................erre varjál gombot. A segélyem felmondását követően a 11évig tartó mértéktelen izzadásom megszűnt !!!! Érzékeled e az összefüggést ? Ez nem más mint TELÓMUTYI,vagyis a politikus inkáb pusztitott,mintsem segitett volna !!! Ja,a törvényük igy szól : Segély megtartásával TILOS azonos időben munkát vállalni.

 

Láncreakció,vagy láncszemek kapcsolata szavakban : Gerincsérv,gyógyszerezés 25 évig,vese , máj gondok,idegrendszer pusztitás gyógyszerekkel,nyugtatókkal,keringés összeomlása,prosztata nagyobbodás,10percenkénti vizelés munkahelyen,elbocsájtás,itthoni fekete munka,telómutyi,hólyag nem kiürülése miatti testen belüli mérgezés,elmém kisiklása,nemlétező dolgokat állitottam,mint például mobil mérgezés !!! Ugye érdekes lánccal éldegélek !!??

 

Segiteni nemhinném,hogy bárki is tud,bár szóljatok Hitlernek,ő megoldaná a gondomat !!!

 

Jut eszembe , ami óta (7 hónap munkahely) munkahelyen voltam,a lábaim nem igényelték a kb 5 éve használatos kompressziós harisnyákat. Kb 2 hónapja internetten (NEM orvostól ajánlott) bugáztam prosztata kezelési módokat.................jé,működik !!!! Kb egy hónapja a laptopom segitett olyan sarkot keresni a házamba,ahol három szomszédom,három wifije nem érzékelhető. Nos................itt tudok aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii   !!!!!!Bocs a fogalmazásomért,meg ha betűt tévesztettem.

 

 

Előzmény: ento (342)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.28 0 0 349

Teljességgel igazad van,ilyen szennyes világban nem jó élni !!!

Előzmény: Varek1 (340)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.28 0 0 348

Hogy itt ki a lökötteb,sajnos nemtudni ! Egy biztos,vannak szenvedő alanyok,én kitotóztam a játékszerük ellenszerét,de több esetben a "kincses" ládám is csődöt mond !! Vagyis van úgy,hogy ebben sem tudok aludni.

Most lépek mogyorót törni.de estefele folytatom. Addig egy kis olvasni való :

 

http://www.lugositoetelek.com/a_mobiltelefon_karos_hatasai

 

https://ahaza.blog.hu/2017/12/02/eros_jel_erkezik_a_gymorbol Ez utóbbi ról is van mit mondanom,este folytatom.

Előzmény: a tömeg az tömeg (338)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.28 0 0 347

Az EKG szárblokk,vagyis a mi nyelvünkönn a sziv elektromos vezetési hibája. A hegyes csúcsok helyett M metűket látni.

Előzmény: ötfelezős (339)
ento Creative Commons License 2019.12.28 0 0 346

https://www.aargauerzeitung.ch/wirtschaft/kanton-genf-verlaengert-moratorium-fuer-5g-antennen-136064635

 

Genfhez tartozik még hogy 2019 áprilisban hoztak egy tiltó rendelkezést az új(jellemzően lisebb)  5G mobil-cellákról, és ezt a moratóriumot most december elején meghosszabbították. A tiltás nem érinti a már meglévő kis és nagy tornyokat, ezek átalakítása folyhat. Ebből az következik hogy egyrészt a helyzet romló tendenciája változatlan, legfeljebb a mobil-ipar mohósága elé egy-két kisebb akadály gördült. Ez a mohóság kielégíthetetlen és szép nagy lépésekkel közelítünk a kísérleti nyulak tűréshatárához.

Vagyis akik a 4G-t még jól bírták, az 5G-nél már szenvedni fognak...

 

A mobil-ipar pedig ha éhes akkor támad: az Ericcson(svéd mobil-hardver) felmérése szerint 10 belgából 4 egy éven belül 5G-t akar! Vajon milyen eredményt hozhatott egy mobilcég felmérése arról, akarnak-e gyorsabb mobilinternetet a pógárok?(mondjuk a 10-ből 4 vérszegénynek tűnik, úgy látszik Ericcsonék nem akarták túlzásba vinni a hájpolást).

 

https://www.brusselstimes.com/all-news/business/technology/57844/four-out-of-10-belgians-want-5g-soonest-ericsson/

 

A Huawei szerint pedig az 5G ZÖLD technológia! A méheket persze nem kérdezték, senkinek nem ajánlom hogy egy bekapcsolt mobiltelefont rakjon egy méhkaptár közelébe..

 

A korábbi Dr Havas Magda videó szerint az EMF érzékeny emberek a lakosság cirka 3%-át, a mérsékelten érzékenyek mintegy 35 %-át teszik ki. Tapasztalatom szerint a férfiak jobban érintettek.  A (látszólag)immunisak a maradék bő 60 %-ék. Az 5G bevezetésével ez várhatóan el fog tolódni, az érzékenyek és mérsékelten érzékenyek száma masszívan nőni fog, az "immunisak" száma ennek megfelelően csökkenni.

 

Itt a kép a youtube videóból:

 

ento Creative Commons License 2019.12.28 0 0 345

Egy másik város(illetve svájci megye), Genf. Itt 2019 nyarán kezdték telepíteni az 5G-t. Azonnal megjelent a hatása, fejfájás, fülzúgás, koncentrációs problémák, rossz közérzet, általánosan terhelt és gyengülő emberi(vagy bármi más,élő) szervezet. Ezek persze csak az első egészségügyi tünetek, amiket később egyéb betegségek és a test károsodása követ. A szervezet ugyan védekezik, emeli az ingerküszöböt, "hozzászokik a kínhoz" de ettől még a sejt-szövet-szerv-szervezeti károsodások fennállnak és folyamatosan dolgoznak.

 ((Újabban a gerontológiában került fókuszba az elektroszmog mint öregedést gyorsító faktor. Mondjuk ez magától értetődik, csak hát ez ugye hosszabb távú, nem azonnali probléma.))

 

A genfi kanton történetét illusztrálja az alábbi magyar link, a nyilatkozó polgárok ugyanazokat a tüneteket írják le ami nálam is volt(van). Azért fontos külön is kiemelni mert így kezdjük érezni először egy új frekvenciájú és erősségű  információt hordozó mobil-elektromágneses sugárzás romboló hatását..(ha a régihez már hozzászoktunk és szerencsés esetben nincs róla tudomásunk) De biztosítok mindenkit, ha egyszer megjelenik a fejfájás és fülzúgás, szorító érzés, alvatlanság  és a többi  --  utána nem fog múlni csak ha elektromágneses csendes helyre megyünk...

 

https://www.alternativhirek.com/2019/08/mar-az-5g-elso-genfi-serultjeirol.html

 

Két részlet, amit saját tapasztalaból is írhattam volna:

 

"""Amikor a Facebookon és a Konföderáció honlapján utánanézett, látta, hogy a közelben három 5G-s antennát helyeztek üzembe, és más emberek azonos problémákra, fejfájásra és fáradtságra panaszkodtak.

Pszichés dolog lenne? Nem tudom. Ám először, bár soha nem volt fülzúgásom zene komponálása közben, a fülem sípolni kezdett. Éjjel felébresztett. Mindez nagyon szokatlan volt."
Az a kellemetlen érzés tört rá, hogy valami olyan dolog van rá hatással, amit nem maga idézett elő. Ezért felhívta a Swisscom-ot. Alig tíz perccel azután, hogy kitöltött egy űrlapot, egy képviselő visszahívta őt, és nagyon empatikusnak tűnt.

Azonnal védekezni kezdett. Elmondta nekem, hogy sor került a tesztekre, és hogy minden rendben van. A végén, a forma kedvéért gyógyulást kívánt nekem."

A szomszédja, az 50 éves Elidan Arzoni sem járt sokkal jobban. Ugyanezen a napon a Metamorphosis Company színésze és színpadi rendezője esetében ugyanazok a tünetek jelentek meg, de még hevesebben. 


Éjszaka történt," - mondja. "A fülem nagyon hangosan elkezdett zúgni, miközben akkoriban azt sem tudtam, hogy mi az a fülzúgás."

Ugyanakkor fájdalmat érzett a koponyája bal oldalán és a hátsó részén. Ezen felül olyan kellemetlen érzést tapasztalt a szívében, hogy azt hitte, hogy szívrohamot kapott, és két nappal később a kórház sürgősségi osztályára ment. Néhány teszt után megnyugtatták, amikor elmondták neki, hogy "sportszíve" van.

Amikor felvetette az antennák jelenlétének kérdését, a nővér azt válaszolta, hogy senkit sem képeztek ki arra, hogy tájékoztasson ezen adókészülékek lehetséges hatásáról.
Az egyetlen tanács, amit kaptam, a költözés..." 
Számára nem kétséges, hogy az antennák okozták a betegségeit.


"
Ezt nem nehéz kitalálni. Még a Swisscom is megerősítette az időzítést. És egyébként nagyon jó az egészségem, nem iszom, nem dohányzom, soha nem megyek orvoshoz." Azt állítja, hogy a felesége és a 9, 16 és 21 éves gyermekei szintén újonnan kialakult álmatlanságban szenvednek."""

ento Creative Commons License 2019.12.28 0 0 344

Az 5G-vel kapcsolatos egészségügyi problémákról M.o.-on eddig csak a kis portálok tudósítottak.

Itt van egy 2019 májusi cikk:

 

http://kislabnyom.hu/hir/brusszel-csak-lassan-az-5g-vel

 

Azért másolom be mert -többé vagy kevésbé- de összefoglalja a helyzetet.

 

Brüsszel: csak lassan az 5G-vel!

A hetekben Magyarországra is megérkeztek az 5G, azaz az 5. generációs mobilkommunikációs hálózatok. Miközben a hazai mobilkommunikációs cégek egyelőre az első bázisállomások tesztelésénél tartanak és a téma egyelőre kevéssé keltette fel a közfigyelmet, a belga fővárost is magában foglaló Brüsszeli régió döntéshozói épp felfüggesztették a fejlesztési tervek végrehajtását.

A minden korábbinál hatékonyabb adatforgalmat lehetővé tévő, egy sor fejlesztés (így például az okos városok és okos otthonok elterjedése) szempontjából kulcsszerepet játszó, gigabites sebességre képes, magas-frekvenciás 5G-s mobilkommunikációs hálózatok a már most is működő 2-, 3- és 4G-s hálózatokkal párhuzamosan építik ki világszerte. A megnövekedett adatforgalom azonban fokozódó elektromágneses sugárzással is jár majd, aminek az emberi egészségre gyakorolt hatása az 5G kritikusai szerint egyelőre nem kellően tisztázottak. Szerintük koránt sincs egyelőre bizonyítva, hogy a technológia kellően biztonságos és hogy nem károsítja az élő szervezeteket, így az emberi egészséget, miközben a rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzást az Egészségügyi Világszervezet már most is lehetséges rákkeltőként tartja számon.

Az ügyben folyamatban van egy tudósok által elindított, lassan százezer aláíróval bíró nemzetközi petíció. Ezen felül egy sor amerikai önkormányzat szabályozási eszközökkel korlátozza a hálózatok kiépítését, az oregoni Portland pedig közgyűlési határozatban követelte a közelmúltban a Szövetségi Kommunikációs Bizottságtól, hogy vizsgálja felül és hozza nyilvánosságra az 5G-s sugárzás egészségügyi és környezetvédelmi hatásaival kapcsolatos vizsgálatait.

Világszinten Belgium az első jelentősebb város, ahol adminisztratív okok miatt akadt meg az 5G-s hálózat kiépítése, jóllehet, korábban még épp, hogy elsőként kívánt 5G-s lefedettségre szert tenni. A dolog szimbolikus jelentőséggel is bír: Brüsszel az EU nem hivatalos fővárosaként tette ezt, miközben az EU kiemelt fontosságot tulajdonít az 5G-s fejlesztéseknek (a hatályos EU-s elvárások szerint a tagállamoknak 2020-ig legalább egy jelentősebb, 2025-re viszont már valamennyi városban ki kell építeniük a az 5G-s lefedettséget).

A döntést a régiós kormányzat környezetvédelmi minisztere azzal indokolta, hogy a fejlesztés érdekében nem kívánják fellazítani a hatályos sugárzási határértékeket. Egy műszaki elemzés ugyanis rámutatott, az 5G-s hálózat fejlesztése nem lehetséges a Brüsszeli régióban jelenleg érvényben lévő – az Európai Unió által rögzített 28 volt/méteres határértékénél szigorúbb – 6 V/m-es határérték mellett. „Brüsszel polgárai nem kísérleti egerek, akiknek az egészségén nyerészkedni lehet. Nem hagyhatunk semmit sem kétségek között” – szögezte le, utalva ezzel az egészségügyi aggályokra, az elővigyázatosság elvének fontosságára és a döntéshozók felelősségére egyaránt.

 

Az összefoglalót írta: Horváth Gergő, GreenDependent Intézet

Megjelent a Kislábnyom hírlevél 2019. májusi (113.) számában

 

 

Forrás: The Brussels Time, TakeBackYourPower.net, HVG

Képek forrása: Pixabay, Swissinfo.ch

 

ento Creative Commons License 2019.12.28 0 0 343

Két mondat a három tucat, 5G ellen  demonstráló orvosról szóló cikkben:

 

„Wir haben in unseren Praxen immer mehr Patienten, die hypersensibel auf Elektrosmog reagieren“, sagte Jörg Schmid, Facharzt für Psychiatrie und Psychotherapie in Stuttgart. Die Krankheitsbilder reichten von Kopfschmerzen, Tinnitus, Konzentrationsschwierigkeiten bis hin zu Herzrhythmusstörungen.

 

Vagyis: Praxisunkban mind több betegünk van aki túlérzékenyen reagál az elektroszmogra, mondta Jörg Smid, pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos Stuttgartból. A betegség megnyivánulásai a fejfájástól, fülzúgástól, koncentrációs nehézségtől a szívritmus zavarokig terjednek.

 

 

ento Creative Commons License 2019.12.27 0 0 342

Első blikkre egy elektromágnesesen szenzitív egyénnél a HEGGESZTÉS-EMELETEN LAKÁS WIFIS SZOMSZÉDOKKAL-MRI(orvosi) VIZSGÁLATOK hármas párosítás az álmoskönyv szerint nem jó jel.

 

Előzmény: Törölt nick (337)
ento Creative Commons License 2019.12.27 0 0 341

Ha adsz email címet, írok és próbálok segíteni.

Előzmény: Törölt nick (337)
Varek1 Creative Commons License 2019.12.27 0 0 340

Aki ilyen ládában alszik jobb ha koporsót rendel !!

Előzmény: Törölt nick (337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!